birkaç kere olabilir sonuçta ben dışında da hayatı var mesela uyuyacağım diyip bıraktı telefonu uyumasına yakın mesaj geldi ve uyandı. gidip sabah mı baksın? gece ya da sabah baksın bu problem değil asıl problem kimin yazdığıdır. güvenmiyorsan sevgili olmam kendimi neden üzeyim durup dururken? aşırı merak edersem sorarım o da söyler eğer aldatıyorsa ayrılırız. mutluluklar...
Bir bakıp çıktım modunda takılsa anlarım da, sosyal medyanın altını üstüne getirmişse tepkim ağır olur. Madem uyumayıp sosyal medya'da takılacak, açıkça söylesin o halde. Yalan söylemesinden çok daha iyidir.
Uyku tutmamıştır arkadaşlarıyla konuşuyordur, mesaj gelmiştir onun sesiyle uyanmıştır önemli bir mesajdır ona bakmıştır, tüm gün benimle konuşmak zorunda değil bu konular kavga çıkarmak için çok gereksiz konular.
Demek ki bunaltma var ortada, mecburiyetten veya adettendir diye konuşma. Serbest bırakmak ve canının istediğini yapmasına birşey dememek gerekir bence. İlla yanlış işler yapıyor anlamına gelmez bu, her on line oluşta benle konuşsun bencilliği ilişkiye zarar verir. Arkadaşla mesajlaşırken veya iş veya aile orayı hemen kapat sadece bana yaz demek bencillik olur, kimseyi hayattan bu kadar izole etmeye kimsenin hakkı olamaz. Güven olduktan sonra bu tür şeyler mevzu olmaz.
Güven meselesi aldatan insan illa gece aldatacak diye bir şey yok. Yapan insan uyanıkken bile yapar. O yüzden karşınızda ki insanı iyi tanıdıktan sonra sorun olacağını sanmam. Bence tepki yerine sevgilinizie gerçekten güveniyormusunuz diye sorulmalı 😁
Ara sıra yaptığı bir şeyse hiç takılmam girmesi gerekmiştir girmiştir, sadece ben yokum hayatında sonuçta. Ama sürekli yaptığı bir şeyse hatta özelikle yapmaya başladığını düşündüysem onu sıktığımı düşünüp biraz rahat bırakıp kafasını dinlemesini sağlarım.
Bikere bununla ayrılık vs olması saçma. Çünkü bazen ben kendime bile "hadi artık yatıyorum ben" dediğim halde dayanamayıp dalıyorum o an. Yani bunda illa bir fesatlık aranması saçma. Ki zaten o şahıs fesatlık bişeyler yapıyo olsa bunu gôz önünde bile bile üsteleye üsteleye zaten yapmaz.
Başta abartmam. Daha sonrasında devam ederse espriyle karışık sorarım
Merhaba :) şu an milletin ilişkideki ciddiyetini tam olarak anladım. %90'lık bir kısım ayrılacağını ve şüpheleneceğini söylemiş. Güvenmediğiniz biriyle sevgili olma amacınızı bana bir söyler misiniz? Belki ekran kilidi süresiz kalmış sabaha kadar online olacak? Bunu ona sormanız gerekmez mi? Ancak siz acilen ayrılın o kıza / erkeğe yazık. İlginç bir strateji...
Eski sevgili ibaresini almış olurdu anında. Yalancı insanlardan hiç mi hiç haz almıyorum. Böyle yalanların sadece bununla sınırlı olacağını düşünmüyorum. Bana dese ki sosyal medyada gezecegim biraz amenna derim. Ama sağ gösterip sol vuruyor ise öyle insana güvenim kalmaz. Benden uzakta yolu açık olsun.
Benim başıma geldi. Açıkcası hiç hoş değil her şeyini haber veren bir şeyini saklamayan adam diyordum. Ve kendim yakaladıktan sonra üstüne birde yalan söyledi. Çok kırıcı bir durumdu. Başta sessiz kaldım bir şey diyemedim ama sonra büyük tepki verdim. Bana uyuyorum dedikten sonra sosyal medyada gezmesi üstelik sosyal medyasının olduğunu bilmiyordum. Üzücüydü güven sarsıldı yani.
Kesinlikle birden fazla kişiyle konuşan biridir kız olsun erkek olsun farketmez ve bu tür kişiler çokta yalan söyler en güzeli vakit kaybetmeden ayrılmalı insan tabiki bu söylediklerim Whatsapp için eğer messenger ise günahını alma messenger internetin açık ise oda aktif gözüküyor
İnsta da online gözükmez whatsapp online ise açık unuttum ya da sesli konuşuyorum görüntülü vs kesinlikle yalan bundan çünkü sesli konuşsan görüntülü konuşsan bile online ara ara gösterir 1-2 saniye sonra kaybolur bu sebepten ötürü karşımdaki kişiye defalarca güvendim ve sonuç öğrendim ki yalan söylüyormuş insanın canı yanıyor bundan dolayı bu tür insanlarla vakit kaybetmek zarardan başka bir şey değil arkadaş ise insan üstüne gitmemeli çünkü cevap vermek zorunda değil hemen ya da hesap vermek ama sevgiliyse durum farklı.
Başka bir hesap üzerinden bunu deneyebilirsiniz yani ona mesaj atıp bir kere cevap vermesi yeterli sonra sohbeti silmezsen gözükür aktif mi değil mi çünkü bildiğim kadarıyla arkadaş listene kapatılabiliyor aktif olup olmama durumu ben böyle yapmıştım arkadaşı olduğuma rağmen bende gözükmüyordu aktif olup olmadığı başka bir hesap üzerinden bir kere yazdım cevap verdi sonra sohbeti silmedim oradan bakıp görebiliyordum.
Bende bilmiyorum bu tür insanlar bilmedikleri şey yok yalana alışmışlar bir kere böyle bir sevgilin varsa uzak dur birbirinizi kırmadan karşındaki insan kötü de olsa kırmak iyi bir şey değil.
Cok iyi biri ama bu huyu sinirimi bozuyor sadece dünde gordm bisey demedim amma sinirlendim dogrusu herhalde bilerek yapıyordur. Kalbini kirmama gerek yok. Zaten erkeklerden sogumus durumdayım varsn dursun istedigi yerde ilgimi çekmiyor.
Boşver 😉 uzak durmaya çalış daha fazla canın yanmasın vakit harcama boşuna hiç kimse göründüğü kadar iyi değildir şunu bilmeni isterim ki üzülerek kesinlikle yalan söylüyor.
Bunu bana 3 kız yaptı üçüne de güvendim ama sonuç canım yanmama rağmen kızlardan soğudum hepsi aynıdır demiyorum 😁😊 bu dünyada kötülükte var yalan da var ihanette var iyilikte var en güzeli vakitimizi boşa harcamamak bir şeyin farkındaysak bile bile vakit kaybetmemek gerekir.
Hep kötüyü düşünmemek lazım çünkü aldayacak kişi başka hesap açıp ordada yapabilir belkide program açık uyuyakalmış ya da bir arkadaşı ona bir şey soruyor olabilir lütfen sevdiklerinizin hayatını CEHENNEME çevirmeyin , lütfen. Aklına bir şey takılmış ve ona bakıyorda olabilir
İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı.
Tavır alırım mesela dün beraber oynayalım oyun dedim arkadaşlarım bekliyor canım oyuna gircem dedi o çıktıktan sonra baktım kimle oynamış diye akrabası kızla girmiş açtım ağzımı yumdum gözümü daha da taviz vermem güvenim sarsıldı bitti gitti yani.
Benim sevgilimse şayet yiyorsa online olsun dermişim 😁 e mantıklı bir açıklaması vardır elbet. Ayrıca şimdiki sürümde whatshap online olmadan da kilitli ekrandan cevap verme kolaylığı ( çakallığı) sağlıyor. O yüzden gerenk yok bence
İyi yönden düşünüyorum... "Canım yaaa benim için bir süprizi var heralde ki sosyal medyadan yardım alıyor, kıyamam yaaaa" Demeyi çok isterdim 🤣 Yat uyu kızım ne dolanıyorsun ayakta 😡 Ya uyur gezerse? 🤣
bence böyle bir durumda sinirlerine hakim olup hesap sormak yerıne kurnaz davranmak lazım. üst üste uyuyorum diyip sosyal medyada aktif olarak bır sekılde ona yalan söylediğini gözüne sokmalısın. hesap sordugundada cevabını verırsın :)
Uyuyacağım derse ki normal yani biriyle konuşması filan sıkılmış olabilir nete bakar ama uyuyorum işim var derse felan bir şey demem sık tekrar ederse sebebini sorarım ama sevgili bu zor bırakırım bunun için terk etmem yani
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
Adam internette takilmak istiyor ama bik bik bik sevgilisi olunca , uyuyorum demek zorunda kaliyor.. veya daha sonra uyuyamiyor ve internete dalıyor.. olur bazen boyle seyler..
Önce kendinin söylemesini beklerim, farkında olduğumu ve bildiğimi bu şekilde anlaştırırım, kaydadeğer bir durum yoksa zaten panik olmadan anlatabilecektir. Tekrarlandığında ise kırmadan üzmeden yolunda bensiz ilerlemesinin daha uygun olacağından söz ederim.
Direk sorarım neden diye zaten bir açıklamadı yoksa kem küm ederse demek ki bişeyler var bişeyler karıştırıyor ama çokda üstüne gitmeden takip ederim ne işler çevirdiğini🙄😏
Askım hadi iyi geceler diyor ee uyuyoruz mesela bir bakıyorum online wp de hemen sinirleniyorum soruyorum bir bakıyorum teksaret gözüküyor ayyy bebegim yaa diyorum o uyumus coktan 😂😂♥️
Detayları öğrenirim, sorguya tutarım, darlarım. Beni huzursuz ettiğini belli ederim. En sonunda başka bir erkek yoksa ben de internette gezinirim. Sonra saat kaçta yatmış kontrol eder uyurum.
Direk şunu düşünürüm eskiden geceleri bile benimle mesajlaşıp uyumak istemeyen adam şimdi benimle mesajlaşmak istemiyorsa yedeğe alınmışımdır ya da sıkılmıştır benden artık
kiz arkadasim bana uyuyacağım aşkım dedikten sonra çok sevdiği erkek ve bekar bir yazarla gecenin 3 ünde mesajlaşip sonunda da seni seviyorum 😘😘😘 yazmis tabi ben 9 aydır facebookuna hiç girmemisim ve ertesi gün merak edip girince mesajları gördüm, kendimi kötü hissetsem de arada bir lafını ettiğim oldu sadece, hala sevgiliyiz 😍
İstisnai durumlar haricinde kolay kolay reaksiyon göstermem. Güvenmiyorsam hayatımda değildir zaten. Hayatımda ise kiminle, nerede, ne zaman, nasıl konuşması gerektiğini, sınırlarını çizmeyi biliyordur muhtemelen.
Benim hayatım ondan ibaret olmadığı gibi onun hayatı da benden ibaret olmak zorunda değil.
ilk gördüğümde sorarım, ikincisinde sorarım ve bitiririm uzatmanın bir anlamı yok. Konu sosyal medyada olması değil, yatıyorum dedikten sonra yatmıyorsa her konuda yalan söylüyor anlamına gelir.
Bilmiyorum. Hiç sevgilim olmadığı için böyle konular hakkında fikrim yok. Bilmediğim şeyler hakkında yorum yapmayı sevmiyorum sadece uzun uzun boş konuşuyorum şimdi olduğu gibi.
Gidip ağzına s*çarım çok kolay bir soru ararım amm*na goduğum beni başından salmak mi istedin derim baktım cevap alamıyorum yüzüne kaparım😊😊biraz kaba oldu ama hak ediyor bence
O kadar büyütmem uykudan kalkmış olabilir o yüzden girmiştir denk gelmişizdir uyuyorum diyorsa uyuyordur eğer sözüne güvenmiyorsam ne anlamı kalır o adamla sevgili olmamın yani olay büyütmeye değmez
uyku tutmamıştır azrail gibi habire başında durum attığı adımımı takip edelim aldatma meselesinde içinde olan herkes yapar istediğiniz kadar kısıtlayın
Şimdiki ilişkiler hep böyle. Kız uyuyorum diyor bakıyorum instagramda aktif. Hal böyle olunca da ya çakıp geçiyorum ya da ciddiye almıyorum koy dötüne gitsin diyorum.
Tabiki sinirlenirim benimle konuşmak seni mutlu etmiyor mu neden bahane üretip başka şeylerle uğraşıyorsun vs derim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu kadarda incelememek lazim. Sevgilisi oldugunuz icin herseye okadar didiklemeyin. Belki konusmak istemiyordur seninle, insanlik hali. Zaten turk mileti bu konularda sygow. Cok kiskanc ve baskiniz iliskilerde.
En İyi Cevaplar