Yaş ilerledikçe aşık olmanın ya da biriyle birlikte olmanın daha zor olduğuna inanıyor musunuz?
Yaş ilerledikçe aşık olmanın ya da biriyle birlikte olmanın daha zor olduğuna inanıyor musunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnanıyorum, yaş ilerleyip karakter oturunca insan kendine göre alışlanlıklar ediniyor ve bir başkasına alışmak zorlaşıyor, daha seçici olunuyor, beklentiler artıyor...
Yeni insanlar tanıdıkça, yoruldukça, ruhunun ve kalbinin yolunu yitirdikçe aşık olmakta zorlanıyor insan. Kimisi buna tecrübe diyor bense hayal kırıklıkları
Hayır, yaş ilerledikçe kriterlerimiz daralıyor ve bu kriterlere göre seçimleri yapıyoruz. Bize zor gibi görünen kısmı da bu zaten.
Arz-talep çemberinde ki yerimiz azalıyor, olay bu.
Aşık olmak daha zor oluyor doğal olarak, bunun sebebi daha önceden çok sevdiğimiz için yüreğimiz artık daha güçlü veya farklı olanı arıyor. Çünkü onda yanlışa düştüğü inancına kapılmıştır, bunu tersine çevirmek güç olsa da bir yandan da kolaydır.
Bazen öyle geliyor ama bazen daha kolay gibi de geliyor çünkü ekonomik olarak geçmiş yıllara gore üstünlük olduğundan bu yönde kolay gibi algiliyorum. Özellikle gelecek adina daha da kolaylaşacak algısı oluyor.
Evet çünkü deneyimin artıyor, hayata bakış açın değişiyor, daha çok şey öğreniyorsun.. Haliyle birine bir şeyler hissetmek de zorlaşıyor. Liseye giderken herkesle çıkabilirsin ama 25 yaşından sonra sadece tek bir doğru kişi olsun istersin. Beklentilerin değişir, beklentilerine uygun birinin çıkması da zorlaşır.
Kesinlikle inanıyorum. Bir de okuyan kızlar evde kalmaz, diyerek kandırdılar doktoraya başladım bende. Evde kaldım. Liseden sonra okumayan arkadaşlarımın hepsi evlendi.
En İyi Cevaplar