Bazı insanların ağzı leş gibi kokuyor😅 Hani diyemiyorum da ağzın kokuyor 😅 Üzülüyorum yani😅 Hani açlıktan desek değil 😅 Başka bir şey var ama ne var bilmiyorum 😅 Ağız kokusu diş etinden oluyor muş😂
Ağzı kokan sevgili ya da eş adayınızdan soğur musunuz?
Ic hastaliklari uzmanindan randevu alirim bazen karaciger safra mide gibi organlarin hastaliklari agiz kokusuna sebep olabiliyormus yahut dis curukleri de bunun icin sebep olabilir insan kendisi anliyamaz kirmadan uyarabilmek onemlidir😊
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine emeğine sağlık kesinlikle katılıyorum 😀Bende bir minibüs reklamında gördüm üstüne yapıştırmışlar afiş filan okudum öyle 😅Trafikteyim sürekli😅Kırmadan uyarmak önemli de nasıl 😅
Mesela direk agzin kokuyor yerine hic curuk disin var mi canim kontrol ettiriyor musun falan filan gibi anlayacagi ama direk soyledigimizde yasayacagi utanci bastirmis bir sekilde olabilir.. Insaniz hepimiz yasayabiliriz farkinda olmadan ki ben bu konuda bir talihsizlik yasadim bir disim kirildi benim gidip cektirmek yerine bekledim normalde curuk yok cok onemser bakim yaparim ama kirilinca bu olay koku ile devam etmis insan bunu kendi farkedemiyor maalesef sonra ablam uyardi saolsun hallettik o sorunu😊
Çok güzel yazmışsın yine ellerine sağlık 😅Olabilir katılıyorum 😅Bende haftaya kanal olacağım randevu aldım 😅Ama çok şükür koku yok 😅Ağrı var sızı var dayanamıyorum 😅Geçmiş olsun sana da 😅
Rica ederim bende teşekkür ederim 😊Himm iyi 😅Hemde nasıl öldürüyor 😅Yerimde duramıyorum 😅Amin inşaAllah 😅Diş de çok pahalı vicdansızlar bir kanal 600 lira diyorlar 😅Of ulan of 😅
neden kendısıne soylerım nefesın kokuyor curuk dişin vardır bı doktora gıt derım, asla gıtmem derse ben gotururum kendı zaten rahatsızdır bu konudan ,,,
söylemek zor ama sevılıler gununde cift fırcası vs agız bakım urunlerı alarak senın gulusun cok guzel ben begenıyorum ve bozulmasın saglıgı dıye bıze bunu aldım derdım :) canım kendım :) 😂😂
ya guzel renk tatlıda ama hayatımda hıc pembe yok ne bır tsort ne bır ruj :) önce kendıne gel dostum ;) yoksa gittin heryerde bır baskası olarak karsılanacaksın ;)
İnsan temizliğini ilk önce kendine olan saygısından yapmalı buna önem vermeli nazik bir dille uyarırım beni takmazsa soğurum tabiki insan sevdiğinin dediğine önem vermeli kulak asmalı
Bıraktım son siparişi ç kullanıyorum yoldayım gülücük gülücük çalışıyorum zaten Yani İŞKUR İŞKUR hikaye Bunlar geçici olarak başka işlere gir yani sonra kendi bölümüne bakarsın iş çok İş seçme
konuşmakla olmaz herkes konuşuyor zaten benim kardeşim de aynı senin gibi konuşuyorum Abi bakıyorum abi boş boş duruyor adamı hasta ediyor ya öyle yap bak işin iyisi kötüsü olmaz Daha iyisini bulana kadar olanla idare etmek lazım
Nerde kaldın sen 😅Çok güzel yazmışsın ellerine sağlık 😅İnce düşünmek bir başka 😅Bence de soğumak için bir sebeb olmamalı 😅Peki önlem almıyorsa 😅Hani pek şey etmiyorsa
Bir daha olmasın yani 😅Geç kalma 😅Yoksa affetmem 😂Rica ederim sende sağ ol😅Bence de bir bahane olur 😅Benim için sorun yok zaten😅Bana her türlü güzel gelir😅Olmadı ağzına tatlı şeyler doldururum 😅Sakız filan veririm meyveli sebzeli 😅Tabi kırmadan söylemek önemli üstü kapalı olacak da bazıları biraz saf anlamıyor o zaman ne yapacaksın 😂😂
Tamam geç kalmamaya dikkat edicem😄Anlayıpta beni takmıyorsa ya da dediğin gibi anlamıyorsa üstü kapalı değil açık bir şekilde kırmamaya çalışarak söylerim😄
Hayırdır kız 😅Nedir o sorun diyecektim hallolmuş😅Yaparsın sen halledersin her türlü 😅Sıkıntı olursa yerim yurdum belli 😅Ben çok şükür iyiyim iyi gibi 😅
BEn de denk geldim Allah ım affetsin ben daha öyle bir koku duymadım. Ağzına mentos atsa mentosu kokutur , aklıma geldi o kadar da güzel kızdı hiç beklemezsin
Hımm ne güzel bir düşünce😊MaşaAllah evet olabilir her insanı ağzı kokabilir. Yani genelde kahvaltı etmeden yemek yemeden kokar mesela oruç tuttuğumuz da kokar yani herkes bilir...
Tamam da insanlar sevmeyi unuttu sevgi var fakat seven yok! Ben de soğumam şahsen pek belli de etmem kendi farketsin isterim 😀Olmadı tatlı şeyler alırım yani 😅Yeriz birlikte 😅Dersler nasıl gidiyor😅
Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede 😅Sana göre öyle olmalı 😅Ve bana göre de 😅Ama bak hani pislikten filansa banyo etmiyor dış fırçalamıyor her buku yiyor filan o kadarı da fazla 😅
En İyi Cevaplar