- u1 ay
Merhaba, tabii ki bunu kimsenin kaldırabileceğini düşünmüyorum yani ağzı kokan eş ya da sevgili adayından soğumayan yoktur bence. Kesinlikle ben de soğurdum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ya şimdi şöyle, sonuçta kişisel bakım meselesi bu, bırak sevgiliyi eşi herhangi bir insanla konuşurken ağzının koktuğunu fark etsem de içimden bi kardeşim hiç mi diş macununun fırçanın varlığından seni haber etmediler derim yani, ancak direkt olarak soğuma sebebi de olmamalı ya dersin dikkate alıp önem vermeye başlarsa sorun kalmamış olur :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- m1 ay
Bu konuda olan hassasiyetimi anlatırım ama hala devam ediyorsa kusura bakmasın ama bu ilişkiye devam etmem.. En hassas olduğum noktalardan biri ağız kokusu.. Aynı yatağı paylaşacağım adamın buna dikkat etmesi gerekir..
20 Yorumla - s1 ay
Sevgilim ya da eşim olmasa bile kişi önce kendisi için yapmalı. Temizliğine dikkat etmeyen biri partnerinin yanında ne kendisine ne de karşıdakine saygı duyuyordur.
10 Yorumla - 1 ay
Soğunur elbette, çok önemli ağız bakımına, yiyip içtiği herşeye dikkat etmek. Çok sevmek ağız kokusunu hoş bir hâle getiremiyor maalesef 😅
10 Yorumla - 1 ay
Bugün metroda sağımda solumda ve önümde 3 tane taş gibi hatun vardı. Durağa geldiğimizde pardon pardon diyordu birileri ama hangisi bilmiyorum. O taş gibi hatunların üçü de gözümde kezbana dönüştü. Ağız kokar abi bakımını yapmıyorsan. Zor değil evden çıkmadan önce fırçalamak. Bunu dahi yapmayan insandan olmaz...
11 Yorumla- 1 ay
Abov jdkdksks 😂😂😂😂😂😂😂
Diş fırçalamayı ihmal etmek, sigara kullanmak veya çürük nedeniyle oluşabilecek ağız kokusu önlenebilir. Fakat bazı insanlarda sanki kalıcı olan bir ağız kokusu da var. Neticede ağız bakım suyu gibi maddeler kullanarak üstesinden gelmesini isterim. Yoksa daha sonra öpmek aynı yatağı paylaşmak büyük sirun haline gelir.
14 Yorumla- 1 ay
ben yapamazdim jdkd
- 1 ay
Ya şöyle senin dediğin gibi hastalik olabilir Allah korusun gercekten dalga geçerek bunu yazmiyorum anlayış gösteririm ederim hemen bitirmezdim ama bakimsiz ve bilerek dişlerini firçalamiyorsa iğrenirdim gerçekten bunu yüzüne söylerdim
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. diş macunu ve fırçası alır kullanmasını söylerdim yine aynıysa bende sarmısakla ona yanaşırdım dinsizin hakkından imansız gelir
11 Yorumla- 1 ay
Jdkdkdjdkdkdkd
- 1 ay
Ben özellik le buna çok dikkat ederim seviyorsam sogumam öneride bulunurum
11 Yorumla- 1 ay
Doğru bence
Kişilik & Karakter konusunda 352 cevap paylaştı. Açık konuşmak gerekirse libidom düşer ve Çelik bir demirle bağlamam gerekir 🤣
14 Yorumla- 1 ay
Hahahahhahahshshs delisin deli
- 1 ay
Zır delisin jdjkdk
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. cebimden bi tüp diş mağcunu çıkarıp apzına boşaltırım hepsini
11 Yorumla- 1 ay
Hahahahahahhahaah deli jsjsjsjd
- 1 ay
bak sorma soyle seyler kiz hahshhahshshs
sogurum evet12 Yorumla- 1 ay
aşkım başka soru moru kalmadı aklıma artik böyle deli deli sorular geliyor jdkdkdkdk
- 1 ay
aaa aaa ahshahahsh
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Soğumayanın da kendi ağzı kokuyordur
Soğurum tabi11 Yorumla- 1 ay
Jxjxjxjxjxjx
- m1 ay
Yok ben sevmiyorum öyle ben dikkat ederim o da etsin bir zahmet
10 Yorumla - 1 ay
Evet sadece sigara içen ağzıları leş gibi kokar ağız sağlığı çok önemli
10 Yorumla - 1 ay
Soğurum en dikkat ettiğim şeylerden birisi ağız hijyeni gerçekten.
10 Yorumla - 1 ay
soğuma nedeni bu değil soğuyanlar zaten sevmemiştir. ağız kokmasının çözümü var sonuçta
10 Yorumla - m1 ay
Merhaba,
Ağız kokusu normalde olmaz sağlık sorunu olabilir, tedavi olması gerekiyor. 😅
Tedaviyi kabul etmezse kusura bakmasın yani, öpemem soğurum! 😅00 Yorumla - 1 ay
Evet söylerim de bu konuda utanmam kalmadı özelikle sigara içmişse öpemez müsaade etmiyorum oda içmeseymiş.
02 Yorumla- 1 ay
hahahahahah
- 1 ay
Bencede söyle ağzı kokuyorsa Allah hallah
- 1 ay
Doktora gider çözüm ararız
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Seviyorsam pek rahatsız etmez ama sorunu çözmek gerekir. Belli bir müddetten sonra rahatsız edebilir.
00 YorumlaBenim için en önemlisi ağız bakımıdır zaten ağız bakımına önem vermeyen isterse çok yakışıklı olsun soğurum maalesef
00 Yorumla- 1 ay
Bunun için gerekli önlemleri almıyorsa yanına dahi yaklaşmam..
Bir hastalık varsa da çaresine bakarız..00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. sigara içen ağzı kokan kadınlar çöptür
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Belediyeyi arayıp dezenfekte ettiririm
13 Yorumla- 1 ay
Hahahahahahahahahah
Evet soğurdum. Kişisel bakımını bir zahmet yapabilmeli.
10 Yorumla- 1 ay
Valla kimse koksun istemez kokuyosada tedavisine baktiririm başıma gelmedi Allah'tan
10 Yorumla Sogurum tabi * k yıl olmuş kaç dış macunu diye bir şey var fırçalasın bir zahmet
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Özellikle aşırı sigara içenler 😅😂 Uyarırdım uymuyorsa da akabinde soğuma gelirdi
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 36,2b cevap paylaştı. Evet soğutur sjsj
13 Yorumla- 1 ay
Emreee öyle bir manit olursa bekletme söyle ona kendini sakin yazik etme
- 1 ay
Aşk adamiyim diye geçme jdjdjdkd
- 1 ay
Çok zor soru...
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 657 cevap paylaştı. Sürekli kokuyorsa sıkıntı ya
10 Yorumla- 1 ay
Hem de çok pis
10 Yorumla - 1 ay
sigara içen kadın leş!
10 Yorumla - 1 ay
Anında soğurdum
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Özür dilerim ama çekilmez bir durum.
00 Yorumla- 1 ay
Evet
20 Yorumla - 1 ay
Evet 🥺
20 Yorumla - 1 ay
Soguyabilirim
10 Yorumla Uzaklaştırr hiç hoş değil
10 Yorumla- 1 ay
uyarırım
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. Soğurum
10 YorumlaInsan soğur doğal olarak
10 Yorumla- 1 ay
Asla yapamam
10 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 ay
koksada ağız ağızdır, işe yarar. öpmem sadece.
00 Yorumla - 1 ay
Soğurum ben. Kişinin dikkat etmesi gerek
20 Yorumla - 1 ay
Evet
00 Yorumla - 1 ay
Soğurum
00 Yorumla Uyarırımm
10 Yorumla- 1 ay
Evet
10 Yorumla - 1 ay
Tabikide soğurum ya
10 Yorumla - 1 ay
Soğurum tabi
10 Yorumla - 1 ay
Kesinlikle soğurum
00 Yorumla - 1 ay
Kusarım
00 Yorumla - 1 ay
Soğurum
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
evet ya malesed
01 Yorumla- 1 ay
maalesef , aslında bi hastalık değilse çözümü olan bi durum , eğer ağız bakımı yapmıyorsa , o zaman yol vermek lazım
Detaylı bilgi