Soruma Hoş Geldiniz,
Ben küfürü seviyorum. Ağım bozuktur. Küfür eden hatun da hoşuma gider. Küfretmeden uyumayalım. Tabi aşağılamak değil tatlı tatlı küfürler. 😅

Soruma Hoş Geldiniz,
Ben küfürü seviyorum. Ağım bozuktur. Küfür eden hatun da hoşuma gider. Küfretmeden uyumayalım. Tabi aşağılamak değil tatlı tatlı küfürler. 😅

Prensimi her türlü çok seviyorum ister küfretsin ister sinirli olsun ister bağırısın çağırsın o zaten her anlamda genel olarak haklıdır ben ona çok güveniyorum
Vay anasını 😅prens var mı peki? 😅 Eskiden bende böyle severdim hayatımı sevdiler 😅yok artık öyle sevmek 😅canı cehenneme
Benim yanimda etmesin de utansın... " kadin var küfür etme ayıptır çocuk var küfür etmeyin " diye bir utanma duygusu var erkeğe cok yakısıyor bu
Valla ben annemin yanında da ederim küfür. Çocukların yanında da ederim. Çocuklar da eder annem de eder. 😅 Komşu ablalar bile ediyor. 😅Küfür ayıp değildir bana göre. 😅He yerine göre dikkat ederim o başka 😅
Ayıp.. yakismaz çocuğun yanında etmeyin sonra duyup eve gelip annesine söylüyor
Ne bileyim, her yerde aynı olmayı seviyorum. 😅 Dümdüz, kendimi küfür etmeyen efendi bir insan gibi göstermek istemiyorum ben 😅
Efendi olmak kötü mü
Efendim zaten ama küfür de ediyorum yani 🌸
Cümle kuramamaktan kaynaklı zeka düşüklüğü sebebiyleyse ki genelde çok küfür edenler bu sebeple ederler soğurum.
Ama dışa vurumsa arada olur sorun yok. dheh
Ben genel olarak küfürlü konuşan insanım, ağzı bozuk insanlarda bana samimi geliyorlar. 😅
Ama sevdiğime etmem tabi ki 😅
Birbirimize etmeyelim tabi ki 😅mesela haber görüyorum sinir oluyorum basıyorum küfürü 😅
Evet deşarj oluyor insan. 😅Aynen öyle yahu burası Türkiye 😅
Hehehe 😅😂😅al benden de o kadar valla 😅haber kanalında aktiftim telegramda çok uyarı yedim 😅sus sus diyorlardı
Boğaz köprüsü bile satılıyor sanırım satılığa çıkarıldı. 😅Ülke elden gidiyor belki gitti. 😅
Zaten haber kanalından attılar beni en son 😂
Çok dikkatli söverim çaktırmadan her türlü izah ederiz 😂ayan beyan şey etmiyorum 😂
Aynen dikkat ediyorum. 😅Akıllı olmak lazım 😅 içerisi hiç iyi değil 😂
Tam olarak öyle düşünüyorum valla. 😅
İnceldiği yerden kopsun canları cehenneme. 😅
Gençlerin çocukların bile zerre umudu yok gelecekten ülkeden 😅
Seçimleri dört gözle bekliyorum 😅savaş bile çıkabilir zannımca 😅
Mansur Yavaş iyi bir izlenimi var. Onu aday yapabilirler diye düşünüyorum ama açıklamıyorlar itibarsızlaştırma olmasın diye 😅
Zaten seçimler hep sıkıntılı adil olduğumu düşünmüyorum ama bu sefer kötü geçecek gibi halk ayaklanması lazım artıkın ben varım 😅
Küfürün dozunda ve tatlı bir espriyle söylenmesi, bazı insanlar için eğlenceli olabilir tabii 😅. Ama herkesin bu konuda hassasiyetleri farklı. Sana uyan bir partnerle bu şekilde eğlenmek hoşuna gidiyorsa, tam uyumlusunuzdur bence! Yine de herkesin sınırlarına ve değerlerine dikkat etmek önemli. Peki sence küfür ilişkiye renk mi katar, yoksa ölçü kaçınca sorun olur mu? 😜
Cevap
9Cevap
Soğumam ama küfürü yasaklarım 😂
Hoşuma gitti 😅bu da güzelmiş 😅 yasakları severim ben 😅ama sen hiç ağzını bozmaz mısın 😅hiç çıkmaz mı ağzından kötü söz küfür genel olarak
Küfür ederse ağzının ortasına çakarım 😃
Ne güzelmiş 😅 hoşuma gitti valla çok hoşuma gider ağzıma çakması 😅 öperim avcundan 😅sen efendi bir insansın tabi hiç ağzını bozmazsın dimi 😂
Bazen bozuyorum
Boz boz 😅rahat ol 😅kim kimi koparırsa 😅
youtube.com/shorts/oyV1LGYJaG0?si=T3CQTwhDS_DBTHpn
bana küfür etmediği sürece sorun yok
Bence de 😅birbirimize etmemeliyiz
Soğurum net. Biri en ufak bir şeyde argoya başvuruyorsa kelime dağarcığı dardır. Kültürsüz, bomboş bir insandır. İşim olmaz.
Hiç alakası yok. Kelime dağarcığı dar falan filan. 😅 Edebiyatçı insanım ben, argo seviyorum. 😅Söz ile uslanmayanın hakkı kötektir. 😅 Kültürün canı cehenneme. 😅 Kişilik ve karakter kazandırmaz insanlık katmaz insana. 😅
Keyfiniz bilir gönlünüzce olsun 😅
Hafif argo konuşuyorsa çok da laf etmezdim. Ama ana avrat küfür ediyorsa bundan hoşlanmazdım ve ona bunu söylerdim.
Yani bana etse bende hoşlanmam komutanım. 😅
Argo hoşuma giderde bana karşı kaba oluşu rahatsız eder. 😅
Ama hak edene etsin mesela kötü bir haber görünce rahatsız olduğu bir şey olunca açsın ağzını 😅
Aslında ben kimsenin küfürlü konuşmasını tasvip etmiyorum ama mağlum, ülkemiz küfürsüz yaşamaya pek müsait değil.
Tam olarak öyle komutanım kesinlikle katılıyorum valla. 😅
Ben en çok küfürü trafikte öğrendim etmeye başladım. Kuryelik yapıyorum yıllardan beri 😅deli oluyorum İstanbul trafiği berbat insanlar çok saygısız 😅
Bizim millet trafik kurallarını da trafik kültürünü de bilmiyor maalesef.
Kesinlikle. Çok tartışmam oldu ama hiç kavgam olmadı. Minibüs ile çarpıp kaçan oldu otobüs çarptı bir de üstüme çıkamaya çalıştı, sürükleyen oldu neler neler küt diye yoluma giren sıkıştıran 😅ama tutuyorum kendimi hep 😅
Tut tut nereye kadar. Günün birinde olmadık bir yerde olmadık bir anda masum birine patlarsın dikkat et.
EyvAllah komutanım. Dikkat ediyorum. Sizde dikkat edin kendinize. 🌸😅🌸
Eyvallah sağolasın
Neye küfür ettiği benim için önemli aileme ederse eşim ise bosarim sevgilim ise artık değildir orpsu pvzenk
Çok güzel söyledin ağzına parmaklarına sağlık 😅ya hani küfürlü konuşma olur. Mesela dün dizi izliyorum, the ethernal monarc, Jan teul kaçırdılar çok sinir oldum küfür ettim kıl ölüyorum küfür ediyorum ya da haberlerde kötü şey görüp küfür ediyorum öyle küfürler 😅
Aşkıma niye küfür edeyim ki 😅seven sevdiğine küfür etmemeli 😅düşman miyiz yahu biz 😅
Aman ya karısına küfür eden çok jt gördüm ağır küfürler bide
Öylesini seviyorlar 😅çok gördüm bende eskiden birkaç kız kurtarmıştım sevgilisinin elinden 😅 dövüyordu tekme tokat
🤦🤦🤦🤦
Öyle sürekli ağzından küfür eksilmiyorsa hoşuma gitmez ama genel olarak küfür ettiği için soğumam ondan
Güzel bir ayrıntı. 😅Genel olarak küfür ederim de aşkıma etmem sevdiğime etmem. 😅Ama insanlara ediyorum 😅hak ediyorlar hele trafikte 😅
Bana ederse s. ktiei çekerim anında jfkfkf kontrolsüz ederse yine istemem nerde nasıl konuşmalı bilsin
Sende ağzını bozdun küfür ettin şimdi. 😅
Küfür samimiyettir diyor Konfüçyüs 😅
Valla ben aile yanında da ederim çocuk yanında da ederim. 😅 çocuklar da eder kızmam 😅içinden gelmiş etsin 😅
Olabilir. Ailem de kızar bana. 😅
Soğurum.
Her tartışmada beni suçlamasından bile soğurum.
Her tartışmada beni suçlamasından bende soğurum. 😅
Ama şey genel olarak küfür sevilene küfür değil yani 😅mesela haber izliyorum kötü şeyler basıyorum küfürü 😅öyle
O normal 😅
Dimi ya 😅öyle yani yoksa sevdiğima aşkıma binlerce güzel hitaplar varken kötü argo sözde neymiş hıh 😂😅😂profilin aktif değil gözüküyordu ne oldu 😅
Kapattım açtım öyle 😅
İyi yapmışsın açmak ile 😅yeniden hoş geldin. Bende şey sandım diğer hesabı hatırladı sanırım 😅Sorular sorup yok olmuşsun 😅
Bende bazen küfür ediyorum ama o etmesin ben ediyim nolcak arada oda
Severler öyle işi 😅 Karşılıklı etmemeli 😅zaten sende küfür eden vibe var 😅 milyonlarca güzel sıfat ithamlar varken küfür olmamalı 😅
Çok sinirliysem küfür edebilirim ama onun harici konuşmam küfürlü
Ben konuşurum genelde küfürlü. 😅Sinirli olduğum da daha çok ederim. Ama sevdiğime etmem. 😅Genel olarak 😅
Küfür gerektiği yerde yapıldığı zaman dilin cilasıdır
Katılıyorum bence de 😅hak edene etmeli 😅 canları cehenneme
O kadar da değil o sevabı duymadım hiç 😅
Evet, dogrusu normal bir insandan dahi soguyorum.
Bana çok itici geliyor.
Hımm 🌸 üzüldüm valla 😅bana ne itici ne çekici ama samimi geliyor. 😅
Daha samimi buluyorum 😅senle konuşurken hiç ağzımı bozduğumu hatırlamıyorum 😅ben itici mi oldum şimdi 🤔
Neden üzüldün 😄
Hayır daha önce hiç bozmadin agzini 😄
Bir yerden sonra sırf başkası için de kendini değiştiremezsin, sen böyle isen böyle kalman en iyisi.
Ne bileyim üzülmek geldi içimden. Değerlisin benim için. 😅Senin için itici olmak istemem. 😅
Evet bozmadım, bozmam da yani. 😅 Kesinlikle katılıyorum pisi pisi pisi pisi pisi pisikoloğummmm 😅 değiştiremem aslında değiştiririm de 😅bu güç var bende ama değişmek istemiyorum değiştirmek istemiyorum. 😅
Ağzım bozuk valla birazcık yalan yok Allah için ama her zaman her yerde değil yani. Yerine ortamına göre. 😅
Seviyorum da hak edene küfür etmeyi 😅haber izlerken dizi film izlerken sinir olunca ediyorum 😅ama sevdiğime etmem 😅
Aşkım rahatsız olursa dikkat ederim yani 😂
Derler ya yerinde olan her şey harikadır diye 😄
Ben genelde kufur etmem ve çevremde eden de olmaz, yani en büyük kufur mal canım oluyor o nedenle bana kufurler garip ve itici geliyor 😄😄
🤗🌌
Bende öyle düşünüyorum 😅
Zaten senden küfür pek beklemiyorum. Öyle bir Vibe izlenim yok. 😅
Onlarda yakışır sana 😅 yapıştır gitsin 😅🌸🌹
Izlenim icin degil fakat hic kullandigimi gordun mu mesela :D
i.pinimg.com/.../...d88b28a94773f88a72e78cc05d.gif
Belki dedigim gibi kucuk canım tarzinda :D
Büyük anne gözlerin neden kocamaaaaan 😅
Yooo görmedim 😅zaten ne bileyim 😅hiç beklemiyom senden 😅
Onları da görmedim 😅çok ponçiksin 😅şeker 😅
Ben küfür etmeyi dahi bilmem sevgilim olacak herifin de. agzi bozuk biri olsun istemem sjjf
Vay anasını harbi mi? Sen Türkiye de yasamıyon mu 😅benim ablam da küfür eder annem eder kız kardeşim eder yeğenler eder anneannem bile ederdi. 😅
Çok şükür ağzımız bozuk sütümüz değil 😂hıh 😅hiç etmiyorsan maşaAllah diyebilirim 😅helal olsun 😅
😂😂 küfürbaz aile
Yok valla biri bna küfür etse cevap veremem sjhx
Annemin küfürlerini seviyorum hoşuma gidiyor. Haber film izlerken filan. 😅Geçen gün iş yerinde eleman demir düşürdü parmağıma 😅annem sordu anlattım öyle güzel küfür etti ki 😂canım annemm dedim
O zaman maşaAllah sana 🌸 şaşırdım. 😅Peki biri saçını başını çekse ne yaparsın. Sana sataşsa filan 😅hiç kavga ettin mi 😅
Ya da biri seni ezmeye çalışsa küçük düşürmeye 😅
O zaman Allah ne verdiyse… Küfür repertuvarım zayıf ama kavgada hiç fena değilimdir. Bir keresinde kafede arkadaşla kahkaha attık diye bir kız hakaret etmişti. Önce sakin kaldım ama tartışma uzayınca dayanamadım, saçından tuttuğum gibi yere serdim. Küfür bilmem ama sabır taşım çatlayınca kimse beni tutamaz, eşikte değilim yanii 😃😃
Ne güzel sevindim valla. 😅Bir maşaAllah daha eline emeğine sağlık. Yapıştır 😅patlat gitsin 😅 lanet olasıcalar 😅
Allah güç kuvvet versin 😅 vurduğun devrilsin 😅
Çok güzel oldu çok iyi oldu 😅
https://m.youtube.com/watch?v=v5LfPucCIwo
😂😂 o şekil bu şekil şekilden şekile girdi konuşurken adam
Hehehe 😅 güzel benzetme oldu 😅he valla 😅 çok samimi geliyor abi ben çok sevdim bu abiyi. 😅Gelişi güzel ağzına ne gelirse söylüyor 😂sonunda çok yanlış konuştu ama olsun 😂kalbi temiz belli yani sjdjd
Bende ediyorum soğumam ama aştıysa ulu orta ediyorsa filan soğurum 😂
Ulu orta daha güzel değil mi 😅 haberlere kötü şeylere dizi filmde sinir olunca ederim yani 😅ama sevilene etmem 😅 aşkıma etmem 😅aileme de etmem 😅
Ulu orta sokakta nesi iyi ben her zaman her an ediyorum bişey olmasına gerek yok alışkanlık işte 😅😅
Vay anasını 😂 güzelmiş 😂evet bir şey olmasına da gerek yok 😅küfür insana iyi geliyor bilim araştırma deneyler var 😅 insanlar elini soğuk suya sokuyor bir grup diğerleri de sokuyor ama küfür ediyorlar küfür edenler daha uzun süre suya sokmuşlar elini
Evet daha zeki oluyorlarmış ama doğru değil bence sjajaja
Zeka ile ilgili bilgim yok Allah için 😅ama iyi geldiğine inanıyorum rahatlıyor dopamin sağlıyor
Stres atıyorsun 😄
Hihi 😅el işi de öyle şimdi yırtılan montumu diktim iyi hissediyorum kendimi 😅tamir tadilat 😅yumruk atmayı da çok seviyorum 😂tekme tokat girmeyi 😂kum torbası 😂😅😂
Millet ksfayı yemiş. Küfür ne be ne ne neeeeeee?
Efendi saygılı olsamda küfür de ederim abi 😅
-Soğumam, tabiki benim için bunun yeri ve zamanı var.
Bence de camide küfür edilmez şimdi 😅
Yerinde edilen küfür yakışır ama her zaman küfür ediyorsa ve bana seslenirken küfür ediyorsa olmaz
Katılıyorum, evet her zaman olmaz, her şeyin fazlası zarar ki ben genel olarak küfürlü konuşmayı kast etmek istedim. 😅İnsan sevdiğine küfür etmemeli 😅hele küfürlü hitap çok kötü 😅 güzel şeyler varken 😅ben ismimi söylese bile sinir olurum 😅
Sürekli sürekli iğrenç, arada terapi niyetine etsin
Hımm 😅her şeyin fazlası zarardır. 😅Ama hayat bu, küfür samimiyettir diyorlar seviyorum ben samimi geliyor ama şey bana etmesinler 😅genel olarak 😅
Onlarda sana küfrederek samimiyet kuracak belki😂
Mesela film izlerken dizi izlerken küfür ediyorum ben ya da araba motor kullanırken haber görürken 😅 sevdiklerime etmem 😅valla bak 😅 düşününce bile sinir oldum 😅annem küfür etse canı sağolsun da harici sevmem 😅
Sürekli ediyorsa soğurum
Sana karşı değil genel olarak 😅ama evet sürekli sıkıntı her şeyin fazlası zarardır 😅 güzel söz de seviyorum 😅duymak isterim hatta kibar efendi severim 😅
Ya ben bu konuda insanları çok uyaran birisiyim gerek yok bence cidden gereksiz soğumam ama uyarırım yani
Ben hiç uyarmam. Çocuklar bile küfür ediyor kızmıyorum hak edene edin diyorum. Hatta el hareketi çekin diyorum. 😅
Ya zaten benim demek istediğim sevgiliye küfür değil 😅genel küfür 😅 kızdığı bir şeye gördüğü bir şeye 😅
Benimki ediyo cok ta hakaret ediyo hala soguyamadim nasi olcak bilmiyom
Sen seni bilmez isen sen seni nasıl bilebiliriz biz seni. 😅
Herkes soğumak zorunda değil ki 😅
Bu arada yerinde edilen küfür şiir gibidir ama dojazı yoksa tat kaçırır.
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum 😅 her şeyin fazlası zarardır derler 😅doz iyidir 😅yani soğumaz mısın 😅
EyvAllah 😅benim abimde küfür eder annemde eder 😅anneannem bile ederdi 😂
Hem samimi geliyor doğal yapay olmaya gerek yok 😂
Gereksizce her cümlede küfür kullanan insan iti olur önemli olan yerinde kullanılması.
Ne demişler “Yerinde edilen küfür şiir gibidir” 😄
Çok güzel demiş valla, bende öyle düşünüyorum. 😅
İki lafından biri küfür argo olursa sıkıcı irrrite edici olur. 😅
Ben küfür çok severim yaa
Ne güzel 😅peki nesini seviyorsun 😅 etmeyi mi sjdjd
Yok insanların bana küfür eymesiy hoşuma gidiyor
Ya sabır jdjdjdj
Vay anasını 😅 ben sinir olurum rahatsız olurum 😅ama aşkım ediyordu hoşuma gidiyordu 😂
Şakayaptim
He iyi güzel 😂Ama ben ciddiyim 😅onunla her şey güzeldi
İyimiss
Keşke devamı da güzel olsaydı. 🌸Mutlu akşamlar dilerim 😅
Evet itici
Sen hiç etmez misin abla 😅
O zaman normaldir abi 😅 maşaAllah 😅
Abla abla 😅o ne öyle yanlış yazmış 😅
Çok soğurum.
Sen hiç etmiyon mu 😅
Ediyorum hakedene
Bende ediyorum hak edene, haber izlerken dizi filmde kötü bir şey olunca ya da kötü bir şey görünce 😅 ediyorsan niye soğuyorsun 😅sana küfür değil de genel olarak küfür eden demek istemiştim
çokta etmesin küfür ya dozunda
Sen eder misin 😅genel olarak 😅doz iyi bir şey 😅her şey kararında güzel 😅ama sevgiliye küfür edilmemeli sevilene 😅o kadar çooooook güzel söz sıfat itham varken 😅 çok saçma olur yani 😅
ben etmmem, sevgiliye de küfür edilmez zaten
Hımm 😅çok terbiyeli kızlar var valla 😅bence de edilmemeli 😅profilin güzel olmuş 😅
teşekkür ederim 🍓🍭
küfür edilmesin xjxn
Ricalarımı fırlatıyorumm 😅 dıkşın dıkşın dıkşın 😅 pat bum bom küth dank drank 😅 tıkşşşşuu sjdjdjd
Evet evet 😅 sevdiğine küfür edenlerin canı cehenneme 😂
Soğurum abartılı olan her şey soğutur
Her şeyin fazlası zarar katılıyorum 😅 abartının da canı cehenneme 😅
Hiç sevmiyorum yaa
Sen hiç ağzını bozmaz misin hiçbir şeye küfür etmez misin yani 😅
Hiç küfür etmem 😅
Vay anasını 😅 ilginç maşaAllah 😂o zaman normaldir yani 😅bende hiç etmesem rahatsız olabilirdim 😅çok sinirlendiğin canın sıkıldığında ne diyorsun peki biri canını sıktığında 😅hiç kavga etmiyon mu 😅 bizim semtin kızları patır kütür girişiyor valla 😅
Yok bir şey demiyorum genelde susuyorum sinirli olursam 😅
Alla alla 😅kavga etmez misin yani 😅biri tokat atsa saçını çekse tükürse 😅susma sustukça sıra sana gelecek😅
Ohoo yok öyle bir şey yakışmaz bana 😅
Yakışır yakışır çok güzel olur hatta 😅 çocuklar bile kendini savunuyor 😅 çıt kırıldım da güzel ama kendini savunan daha güzel olur ya 😅 aşkım ben yokken kendini korumalı dikkat etmeli 😅aklım onda kalır normalde de kalır ama ne bileyim 😅 aşkıma laf edince biri ağzının payını versin isterim bende destek çıkarım canım aşkım benim 😂
Yok ben yapamam gerçekten 😅
Yapmazsan yapma canın sağolsun 😅 o zaman üstüne bebek gibi titremeli çocuk gibi 😅çok dikkatli olmalı 😅 saçının teli kopar gözüne toz toprak kaçar of of of 😅
Tırnağı kırılınca ağlayan kızlar gördüm dizi filmlerde 😅senin tepkin nasıl olurdu 😅
O kadar değiliz yaa tırnak kırılınca ağlamıyoruz 😅
Aslında ponçik oluyor valla 😅Kore çin Japon dizilerinde görmüştüm 😅 çok tatlı geliyor bana 😅ama ağlamamak da güzel çünkü ponçik de gelse bir damla göz yaşı boğar beni 😅
İstemem ya pek hoşuma gitmiyor.
Olabilir insanlık hali. Ama sen hiç etmiyon mu küfür? Etmez misin? Emoji yok...
Ederimde bana ederse külahları değişiriz kötü hissederim kafaya takarım psikolojim mi bozulsun?
Ya benim ki sevilene küfür değil ki genel olarak küfürden bahsetmek istedim. Haber izlerken dizi film izlerken kötü şeylere denk gelince ederim yani küfür. Aşkıma niye edeyim?
Bozulmasın tabi...
Soğurum tabii ki
Sen hiç küfür etmiyon mu 😅
Sevdiğim kişilere maksimum sal**ak mısın falan demişimdir yapmıştır bir sal**aklık da. Ben, kolay kolay küfretmem. Hele ki sevgilime…
Sevdiğime küfür etmem ben. Haber izlerken sinir olursam dizi filmde sinir olursam ya da trafikte ediyorum 😅kötü şeyler görünce ediyorum 😅
Evet yapmıştır bir canım 😅 aşkım canım yaparken bile güzeldi canım aşkım benim yaptığı her şey güzel gelirdi 😅saçma sapan olsa bile 😂
Abartmadığı sürece sorun yok. Sürekli kullanmasın.
Katılıyorum abartmak kötü 😅her şeyin fazlası zarar 😅suyunu çıkarmamak lazım 😅hem sevilene küfür kast etmek istememiştim 😅
Genel karakter olarak hoş değil çok etmesi.
Türkiye'de yaşıyorsa peki? 😅
Yine de hoş değil.
Katılıyorum bence de hoş değil ama şey ediyorum Allah için. 😅 Dürüst olmak lazım
Dürüstlük önemli.
Kesinlikle çok severim 😅 ama çok zorlandığım en zorlandığım şey 😅inanmakta 😅
Oğlaksın çünkü 😏.
Ne alakası var insanlar çok yapay sahte tutarsız 😅sen inanıyor musun sanki 😅
Her söylenene inanmam 😏.
Bende bende bende hatta çoğuna 😂
Sevmem zaten soğumaya gerek yok.
Keyfin bilir 😅 Gönlünce olsun ama sen hiç küfür etmiyon mu? 😅
Yok sevmem zorlayan olursa hakaret ederizz😄
Azdan az çoktan çok gider 😅 Canları cehenneme 😅Mutlu akşamlar dilerim
İyi akşamlar 😀
EyvAllah 😅🌸
Hayır soğumam ama sevmediğim davranış biçimidir.
Siz hiç küfür etmez misiniz? 😅
Bence sayılmaz. 😅Hak edene şiir gibi olur. 😅 Ağzınıza sağlık parmaklarınıza sağlık. 😅
Bana samimiyet geliyor. 🌸Samimi buluyorum. Diğer türlü yapmacık yapay çok. Düz seviyorum doğal insanları 😅
Sürekli dilinden düşmüyorsa soğutur
Ondan bende soğurum 😅
Aynen
EyvAllah 😅huzurlu ve mutlu akşamlar dilerim
Sana da yalnız sen mersinli Cihangir reyize benziyorsun
https://youtu.be/wB1LsAt1omI?si=h5a1DDMAhXMwXzxc
Teşekkürler 😅 seviyorum bu abiyi 😅 güzel insan 😅samimi
Aynen öyle
EyvAllah 😅
Ben küfür etmeyi sevmem. Seveyim onun tipini 😄
Hımm 😅belli oluyor sevmediğin 😅 Gönlünce olsun
Romantik anımızda falan etmesin de okeyim ya asdf
Heheeh 😅😂😅 güzel oldu valla 😅ya zaten benim sormak istediğim küfürlü konuşan genel olarak 😅insan sevdiğine küfür etmemeli 😅
Vay anasını 😅bende çok söverim 😅sorunların canı cehenneme 😅 gönlünüzce olsun 🌸Mutlu akşamlar dilerim
Hehe teşekkürler 😅🌸😅
Yani böyle sürekli ve ağız dolusu ederse itici😒😏
Hehehe 😂ama hak ediyorlar abisi 😅ben küfürlü konuşan insanım da aşkıma karşı değil tabi 😅genel olarak
Aynen öyle abisi 😂 canları cehenneme güt laleri 😂
Evet anında soğurum
Keyfiniz bilir 😅 gönlünüzce olsun 😅
Fazlası sıkar
Her şeyin fazlası zarardır 😅 burası Türkiye haberleri izlerken tutamıyorum kendimi 😅ya da dizi filmde sinir olunca basıyorum küfürü ama şey sevdiğime etmem 😂
Çok itici.
Sen küfür etmiyon mu? 😅
Küfür etmek başka. Sürekli sevgiliyle küfürlü konuşmak başka. Küfür ağzına yuva yapmışsa bu benim için eksidir.
Hımm, öylesini bende sevmem. Ağzına yuva yapmışsa. 😅
Güzel söz söylemek sünnettir. Tebessüm etmek sadakadır hadis-i şerif. 😅
Güzel güzel konuşalım 😅
Yerine göre küfür edilebilir
Katılıyorum abla 😅 Gönlünce olsun
Hayır.
Sogurum
Evet
Evet ya çok çirkin
Sen etmiyor musun 😅
Etmem ki küfür kelime haznemde çok zayıftır sevmem de etmem de
O zaman normaldir yani, ne terbiyeli kızlar var. 😅 MaşaAllah 😅
Ben ediyorum mesela ama sevdiğime değil haber izlerken kötü bir şey görürken ederim yani 😅
evet canım
EyvAllah abla 😅 gönlünce olsun 😅
Sevmem
Kesinlikle evet
Hımm 😅sen hiç küfür etmez misin yani 😅
Zaten etmediğim için anında soğurum 😅
Ama küfür samimiyettir diyor Konfüçyüs. Instagram storilerinde gördüm küfür eden insanlar samimidir diyordu. 😅
Küfürsüz hayat nasıl olur ki 😅biri sana küfür etse ne yaparsın ya da canını yaksa sıksa saçını başını çekse 😅 istemediğin bir şeyi yapsa filan 😅 çocuklar bile küfür ediyor yahu 12 13 yaşında 😅hatta 6 yaşındakiler bile 😂
Konfüçyüs mezarında ters döndü adamı neden karıştırıyorsun 😂 Ben sadece kız kardeşimle saç baş kavga etmiştim bir ara onda da çok sinirlendiğim için argo sözler sarfetmiştim o kadar utandım ki kendimden anlatamam mesela dışarıda o yaş aralığındaki çoçuklara denk geliyorum öyle şeyler söküyorlar ki Allahım diyorum bu çocuklar nasıl bu şekilde konuşabiliyorlar hayret ediyorum
Heheeh 😅😂😅mekanı cennet olsun tanımıyorum ama seviyorum o adamı. 😅
Argo söz de güzel 😅
Çevremde çok çocuk var ağızları bozuk ediyorlar ama kızmıyorum onlara haklı yere ettikleri zaman 😅aksine hoşuma da gidiyor 😅
Burası Türkiye yahu 😅küfür etmemek elde değil ki 😅 ama şey sevdiğime küfür etmem 😅
Siz ediyordunuz da bizim de kulaklarımız kanıyor artık 😄
Bir gün sende edeceksin bence 😅boz ağzını yahu 😅 içinden geleni söyle canları cehenneme 😅 azdan az çoktan çok gider 😅
https://m.youtube.com/shorts/yKQKiTzZYGM
Olmaz bozmam hıh 😄
Hahhaha 😅😂😅keyfin bilir 😅bozmazsan bozma 😅bende hıh yazacaktım da unutmuştum yahu 😂
Peki kavgacı biri serserimsi biri hakkında ne düşünüyorsun 😅 rahatsız olur musun 😅
Iyyy nefret ederim
İnsan sevdiğini korurken serserimsi olmalı. Gerektiğinde de kavga etmeli. 😅Hayat bir kavgadır demiş aristokrat 😅
Kendi kendime sevdiğim vardı, onu ağlattı, sınıftan bir çocuk, ormana götürüp kafasını gözünü kırdım. 😅 Sevdiğimi üzeni üzerim ve zorbalığa zorbalık yapmak zorbalık değildir 😅alayına giderim yani 😂
Soğumam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?