https://youtu.be/5Pq4nGV4KQw
Sev beni - Katakot
Bu şarkıyı da size,
https://youtu.be/_HLzvBWPVGU
İsmail YK - Ben senin ananın
Armağan ediyorum şaka ile karışık! 😅

Küfür ettirenler utansın :))) eşim trafikte çok eder kızıyorum o da tamam etmem bir daha diyor ama. gideceğimiz yere varana kadar bile sözünü tutamıyor başlıyor önüne kıranlara, sinyalsizlere, dikkatsiz trafik hödüklerine sövmeye. Bir de hep seninleyken böyle şeyler denk geliyor sen yokken hiç bu kadar hödükle üst üste karşılaşmıyorum diyor 😂😂😂 Çözüm bulamadık bazıları ciddi haketse de hoş değil tabi.
Aynı ben bende trafikte çok küfür ederim haklı eşin hödük çok yahu 😂Kasap gibi araba kullanıyor millet 😂 Çözümü yok bunun 😅Ya da kaplumbağa gibi araç kullanacak ama yine de bir buk olur
Küfürle kalmıyor bazen gidip adamlara korku vermeye çalışıyor ya sıfır silip geçiyor arabalarını ya sıkıştırıyor valla kavga edecek bir gün ona korkuyorum. Trafikte hödük çok ama sakin olmak lazım yahu :)))
Adam dediğin böyle olur işte helal olsun sakin sakin nereye kadar yahu 😂Ben gün içinde ortalama 10 saat trafikteyim birçok kavga ettim karıştım müdahale ettim
O da diyo zaten bir gün iyi bir ya dayak yicem ya birini ağız burun kırıcam diye 😂😂😂 Ben kadın halimle bazılarına küfür ediyorum valla ama maalesef trafik kültürünü bilmeyen çok sürücü var. Allaha emanet çıkıyoruz yola. Geliyo sarhoşun biri arkadan küt diye vuruyor hiç suçun olmadığı halde. Trafik eşittir küfür demek bizim ülkede 😂😂
Dayak yemek de var atmak da delikanlı adam dayaktan Korkmaz Tek tek gelsinler yeter her türlü sever dikeriz Helal olsun küfür et yakışır ben çok severim yani bazılarına cuk diye oturuyor Kesinlikle katılıyorum her türlü bir de arkadan vuran her zaman suçlu dur
evet surekli olmasi itici olabilir esim yillardir dil aliskanligi olarak kimle konusursa konussun laf arasinda ya der ama o kadar hizli ve yuvarlayarak derki karsidaki bir cok kisi tam anlamaz ne dedigini basta yadirgamistim simdi fark etmiyorum bile
Tabiki sürekli sabah akşam gece gündüz habire de olmaz yerli yerinde güzel olur 😅
Küfür etmesini gerektiren duruma bakarım. Kavga yerine küfürle deşarj oluyorsa sorun yok.
Hehehe tabiki abi Ana bacı kayacak değil benim için de sorun yok her türlü 😅
Hakaretvari sozler, hareketler, sinkaflı her cümle beni anında uzaklastirir.
Hımm canın sağolsun abi benlik sıkıntı yok severim 😅
Cevap
49Cevap
Yüz göz olmayalım ki saygı ölmesin.
Bence saygı ölmez. Saygılı efendi biriyim ama küfür de kullanırım tabi aşkım istemezse lan bile demem 😅
Sevmiyorum küfür fakat futbol izlerken ve trafikte bolca ediliyor 🤔
Hımm bende bol bol ediyorum sürekli trafikteyim zaten 😂 Ben severim her türlü 😅
Ben küfür ederim abi, hele sinirlenince 😂😂
ama ona karşı bir küfrüm olmadı hiç. 😂😂
Hehehe ne güzel yahu bende ederim 😂 Hımm diyorsun ben de isterse ederim zaten istemezse etmem ve ben isterim bana etsin 😂
Elbette soğutur. Ben şahsen küfür kullanmayan bir insanım. Karakterimde kırılgan olduğundan dolayı eşimin küfür etmesi beni açıkçası rahatsız ederdi. Umarım ileride ki eşim küfürbaz falan olmaz amin. 🌸^^
Hımm çok güzel yazmışsın emeğine yüreğine gönlüne sağlık. Amin inşaAllah. Ben küfürbaz değilim ama ederim ancak sevdiğime etmem hak edene ederim
Hoş bir durum değil bence. Sürekli küfür edip küfür hiç ağızından eksik olmuyorsa soğurum.
Bu arada o nasıl kliptir yaa 😂😂
Allah Allah diyorsun 😅 Hımm bak bak 😅Ben soğumam canım aşkım ne dese hoşuma gider 😂Güzel bir klip ben senin var yiaaa 😂
Güzel bir klip mii jdkdkd 😂 klibin başlangıcındaki elbiseyle olan dansı beni çok etkiledi 😂😂
Heheeh pek izlemedim soruya anlam katsın diye şey ettim 😅İzlerim biraz sonra Yıldız ablamiz iyidir 😅
İyiii iyii 😅😂.
Hihi 😂
Küfürden nefret ederim. Erkeklerde zaten sevmem ama kadınlarda çok daha itici oluyor. Arada çok sinirlendiği anlrda nadir olan bşy olsa anlayış gösteririm ama sürekli küfür kaldırabileceğim bşy dğll
Her şeyin fazlası zarar bokunu çıkarmamak lazım yani bende sevmem 😂ama ederim fakat aşkıma etmem 😂
Ona olmamalı zaten 🙈😊 ben etrafa edilene dedim ona bile genelde karşıyımdır.
Hak edenler olmuyor mu sence 😅
Dedim ya bir herşeye ağız alışkanlığı yapmak var bide gerçekten nadir anlar var. Ben ağız alışkanlığı olmasını sevmiyorum 😊
Hımm anladım onu bende sevmem o ne öyle yahu güzel güzel konuşmak varken 😅
Bakk şimdi aynı şeyden bahsedyruz 😊😊😊
Hımm ne güzel konuşuyoruz 😅Varmı gelişme Asu Hanım ile
Asu hanım?
Asuca Rehber fenomen ve admin 😅
Aaa yok bşy denmedi :) işe başladığımdan beri her gün paylaşım yapamıyorum ama 😊 tekrar bir düzene oturtmam lazım
Hayırlı olsun, Rabbim kolaylık versin. Durmak yok elinden geldiği kadarıyla paylaşıma devam... 😅
Aynenn devamm zaten çok hoşuma gidiyorr 😊😊
Benim de benim de 😂
Bu arada Yıldız Tilbe nin şarkısı çok güzel yaa 😅😅 bayılıyorum bu şarkıya hala 🤭
Hehehe bende severim Yıldız ablamızı en çok da olsun mu olmasın dert sana uğramasın, kafam hafif dumanlı şarkıları felaket söylüyor😅
Ben her şarkısını beğeniyorum ya 😊
En çok da kendimden vazgeçtim
https://youtu.be/FShbJcG4ziQ
Her şarkısı çok güzel ya
Hihi 😅
Sürekli ise evet asiri sogutur es olmadan da sogutur sevmem ama bir sinir ani olur istisna falan tabiki olur yani öfkeden söylenir ama onun disinda kabul edilir birsey degil bence gerek yok küfüre
Her şeyin fazlası zarar bence de bukunu çıkarmamak lazım 😅
Sence yoksa yoktur 😅Dikkat etmesi lazım seninle olanın ben etmem ama isterse aşkım ederim yani 😅
Yalan yok Şimdi ben ediyorum Yani normalde ama sansürlü ediyorum ya hatun bir başka olur zaten erkek başka vallahi Bazen ben bile utanıyorum yani 😅
vallahi ben ediyorum şimdi yalan yok yerine göre diyorum yani çok güzel oluyor karşındaki insana saygı gösteririm istemezse etmem Evet çok güzel küfür eden kızlar var 😅
Tamam tamam etmem 😅
Benim değğ küfür ettiğimi göz önünde bulundurularak normal diyorum amağğn dsfkaşcmdslfk
Bence de normal her türlü 😅
Herkese hem beğeni hem yorum atma artık ben bunalıyorum sorularını gördükçe sdfjsnfxj
Üşenmiyon mu hiiç :D
Ama yazılan her şey bir emektir. Benim yazdıklarıma geri dönüş olunca seviniyor mutlu oluyorum. Belki onlar da sevinir...
Küfür cinsiyet farketmeksizin iğrenç birşey bunu oZgurluk ya da dobralik olarak görmekte tam okuzluk
Katılmıyorum bence güzel bir şey 😅
Devam o zaman kardeşim :)
EyvAllah
Kesinlikle soğurum, ben küfür etmiyorsam karşımdaki insan da küfür etmeyecek. En azından benim yanımda etmeyecek. Saygı sevgiden önce gelir benim için. Saygı varsa sevgi de olur.
Evet saygı duymalı ve etmemeli katılıyorum bence de 😅
Hoş bulduk efendim 😊
Normalde küfür sevmem. Ama küfrün gerekli olduğu yerde vardır. Bazen stres halinde iki tarafta edebiliyor. Ya da bir konu hakkında hararetli tartışma yaşarken.
Hoş gördüm 😊
Ben severim tabiki gerekli cuk oturduğu yerler var 😅
Ben zaten tatlı küfürden yanayım 😅Ana bacı kayacak değiliz yiaaa😅
Bence de 😅 her şey yerinde güzel
EyvAllah başka bir soruda görüşmek üzere hoşça kal iyi bak kendine 😅
Gelirim her türlü bende diyorum neden bildirim gelmiyor 😂
Geri takip yapmadığım için 😅
EyvAllah 😅
Nerede ettiğine bağlı
Görüşünüz için teşekkürler...
Rica ederim
Banaysa anında. Hemcimsimeyse de aynı şekilde.
Benim yanımda başka kızlara küfür edemez.
Günlük hayatta çok sık kullanıyosa da.
Vay anasını hımm canın sağolsun. Benim için sıkıntı yok 😅
karl max'ın çok sevdiğim bir lafıdır; küfür burjuvanın ağzında lahım çukuru, işçi sınıfınnın ağzında açan çiçektir. vaktinde edilen küfür satırlaca, sözcükten daha işlevsel oluyor bazen.
Çok güzel düşünüyorsunuz kesinlikle katılıyorum her türlü 😅
Kesinlikle soğutur, her cümlenin sonuna nokta yerine küfür koyanlar var, benden uzak olsunlar diyorum.
Hımm canın sağolsun 😅 Dikkat etsin o zaman sana gelen 😅
Günlük hayatta çok sık küfür ediyoruz artık alışkanlık gibi bişey olmuş yani kız erkek fark etmiyo herkesin dilinde bir küfür var :)
Genel olarak öyle Bence de katılıyorum
https://m.youtube.com/watch?v=v5LfPucCIwo
🎥 çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu tamam mı? - YouTube
Katılıyorum abi çok güzel düşünüyorsun Ben normalde küfürlü konuşurum karşımdaki kişinin hoşuna giderse gitmezse dikkat ederim
İçimden geldiği gibi ol ben hiç etmezdim ama bana küfür et diyen çok oldu aşkım için ona küfür bile ederim yeter ki istesin
Sinirlenince küfür ediyorum ama konuştuklarıma veya sevgili olduklarıma karşı öyle bişey yapmadım bu güne kadar. Bu yüzden ayrılık falan yaşamadım
Ben de küfür ediyorum konuştuğum kişi istiyorsa ona da küfür ederim istemiyorsa etmem Ben de bu yüzden bir ayrılık yaşamadım 😅
EyvAllah 😅
kız ya da erkek kimsenin ağzına küfür yakıştırmam. Eğer sevgilim ya da eşim bana ederse bana saygısı olmadığını düşünürüm ve soğurum
Hımm çok güzel yazmışsın emeğine sağlık. Ben soğumam. Saygı ile de alakası yoktur...
katılmıyorum dediğinize. Saygı ile ter bir ilişkisi var. Mesela insan annesine babasına kardeşine küfür etmez çünkü saygı duyar. İnsanlar saygı duymadığına küfür eder
Ben saygılı efendi ve terbiyeli biriyim ama küfür ederim. Mesela ben ailemin yanında da küfür ederim. Katılmıyorum ben aşkımın hoşuna giderse ederim gitmezse etmem
ben ailemin yanında herhangi birine lan bile demem , diyemem. O da benim yetiştirilme tarzımdan gelen bir şey. Herkesin düşüncesine saygı duyarım
Bende sana saygı duyarım. Bende senin yaşında iken etmezdim. Küfürü hak eden çok şey var...
yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum alınan terbiyeyle alakalı. Benim ablam da 25 yaşında ama ben küfür ettiğini duymadım hiç. Bu arada sadece 7 yaş fark var var. Öyle bir ben senin yaşındayken dediniz ki sanki bir 15 yaş fark falan varmış gibi.
Yaş ile hafiften alakası var. Çocukken ailemin yanında pek küfür etmezdim. Artık büyüdüm. Her yerde her istediğimi yaparım. Hiç kimse laf söz edemez. Herkesin hayatına kimse karışamaz. 😅
Benim de ablam var o da pek küfür etmez. Estağfurullah yahu aramızda ki yaş farkı yok sayılır 😅
Ben olanı söyledim ben böyleydim işte belirtmek istedim
küfürü ne kadar doğru bulmasam da bazen hak edenler oluyor maalesef doğru yerde kullanıldığında soğutmaz
Ben de doğru bulmuyorum ama kullanıyorum hoşuma gidiyor Hak edene cuk oturuyor beni de soğutma suyunu çıkarmadan 😅
bence de :)
Gıcık etmek icin söylenirse sorun olmaz. Ama onun dışında söylenirse hiç hoş olmaz.. sonucta askerlik arkadaşı, kankası degilim sevdiği kadınım...
Gıcık etmek için olabilir hoşuna gittiği için olabilir Benim için sorun yok yani Ben her türlü uyar uyum sağlarım 😂
Küfür severim, yerinde gayet oturaklı küfür ederim sevgilim de öyledir. Sorun değil bizim için.
Bende severim bende 😅Çok güzel küfür ederim 😅Benim içinde
Yoo birz kiriyo insani sdefe Sevgilimmm kzdgnda bana eder
Kırılacak küfürlerden uzak durmalı 😅Her küfür kirmazzz
Küfürlü konussun sıkıntı yok tabii cok da abartmasın. Ama bana ederseeee🤛🏻🤛🏻
Tabiki bukunu çıkarmasın yani de sana ediyor zaten 😂
Tövbe tövbe yahu 😂Ne diyorsun sen 😅Benim için yok sıkıntı olana dikkat eder etmem bende 😂
Aman aman sakın ol lütfen hanfendi 😅
Kırıcı olursa ve ettiği küfürler sınırı aşarsa evet soğutur.
Hoşuna giden küfürleri etmeli 😂
🤣🤣şaka amaçlı olabilir tabiki bende ederim arada
Tatlı tatlı sakacıktan ciddi ciddi değil yahu 😂
😊oluyyy
@Kim_Bilir_Belkide knk artık sana mesaj atamayacağım 😂
@Kim_Bilir_Belkidee
Neden ki😅
+2 xper felan diyor 😂😂
Allah Allah kurallar böyle kanka😂
Ay senin gibi kuralın ben banane ya ben kankamla konuşacağım 🤣🤣🤣
Kankam be inanki elimden gelen bir şey yok yoksa bilirsin yaparım 😂
Sen yazarsın ulen😅
Olmaz olmaz olamaz olamaz 😂
Rahatsız ederim burdan😆😆
Of kanka ya offff 😂😂😂
Tm bırakır giderim o zaman🤣🤣🤣
Git hadi git 😅
https://m.youtube.com/watch?v=gF7gJTliXXo
🎥 İsmail YK - Git Hadi Git (Official Video) - YouTube
😆 Tm ulen gidiyom gelmem
Kankam şaka yaptım ulan 😂
Gitmem ki kovsan da bacadan girebilirim😅😅
Vay anasını yiaaa 😂 yaparsın sen sabahtan beri bırakmadın beni😂
Sus şimdi bir duyan olacak diyecek zorla tutuyor adamı 🤫😂
Tamam ulan 😂
elimde kalırsın şimdi 😅🙈😉
Parçala beni kankam 😂
Kemiklerini kırar eline veririm kan8lı istersen 🤣🤣 çok masumca
Kanka
Heheeh kodum mu uçururum seni Edirne'den Kars'a Jüpiter'den Mars'a 😂
Hahahahaaa😂😂 onun yanına uçursan ne güzel olur be
O nerde ulan 😂
Özelden söyleyem🤣
Kanka senin ben 😂ben senin varya😂özel derken
Ben senin var ya ebenin ta..😂😂😂🙈
Tövbe tövbe yahu 😅🤣😅ben senin bildiğin erkeklere benzemem bak kanka 🤣🤣🤣
Alınma kanki😊
Latife ediyorum bilmiyorum şaka 🤣
Biliyorum olacaktı
Latife kim kız 😅😅😅😅
Şaka yapmak gibi yani latife espiri gibi bir şey 🤣
Tm Tm kanki 😆😆😆
Seven iki insanın arasında küfür nedir ki? Ben çoğu kişiden bu durum yüzünden ayrıldım.
Himmm bence de çok saçma yani 😅 İyi yapmışsın
evlenmeyi düüsndügüm eski sevgilimden sirf bu yüzden ayrildim
Çok iyi yapmışsın 😅
bence deee :))
sevinvce hayir.. kor asik olunca mecbur katlaniyosun..
Katlanma yahu olur mu öyle şey 😅
bacım diyor 2 senelik sevgilim
onsuz olurum
Tövbe tövbe yahu
orospu**demek istedim
Anladım kardeşim ben onu çoktan
bacim yazdimi gosteriyo ama ilkindede bacım yazmistim😂
Heheeh sansür koymuş demek ki susmaz bu demiş bırakmış 😅😂
bacım DIYORUM bacım BACIM DEGIL YETERR’😂
o-r-o-s-p-u
Ben anlıyorum yahu sektör et 😅
Ben ederim dayanamiyorum bu orpu cocugumsu insanlara delikanlilara gayet kibarim zaten 😀
Bende ediyorum hak ediyorlar 😅
Tavviz vermem nasılsa nankör olacak ağzına sıçtgmn oğlu
Hehehe Allah'ım yiaaa süper oldu 😂😂
😀😀
Nefret ederim. Ben hiç küfür etmem. Bana edilmesine de tahammül edemem
Tamam tamam bende ona göre dikkat ederdim 😅
EyvAllah normalde benim için sorun yok aksine hoşuma gider 😅
Kessinlikle soğutur ama arada yanlışlıkla ağzından kaçan sözlere takılmam..
Bana her türlü uyar ve uyarım 😅
Hakedene hakkini verecen yani ne demisti sair ekin ektinde gülmü biçtin 😀
Hehehe bence de her türlü veririz 😅Semt çocuğuyuz ulan biz 😅Etiler değil 🤣
EyvAllah reis 😅
Bir erkeğe küfrü sadece seks yaparken yakıştırıyorum. Haricinde küfür sevmiyorum soğutur tabi ki.
Hımm ben her daim yakıştırıyorum 😅Canın sağolsun ben soğumam 😅
Evet soğurum net. Sevgilimse düzeltmezse ayrılırım işim olmaz. Eşim ise de düzeltmeli kendini
Hımm, diyorsun, evet böyle düşünüyorsan düzeltmeli ben olsam aşkıma tek bir küfür çıkmaz ağzımdan 😂Kendime küfür ederim aşkıma asla 😅
EyvAllah 😊
Küfür etmeyi sevmem ve karşı taraftan da beklerim..✍️
Ben severim karşı taraftan beklemem 😂
Eşe edilen küfür bence rahatsız edicidir boşanma sebebi resmen
Kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir saygı duyarım bence değildir
Net boşanma sebebi, en tahammül edemediğim konudur.
Vay anasını ben çok severim ama aşkım istemezse etmem tabiki 😂
Küfür sevilir mi yahu?
Ben seviyorum valla tatlı tatlı küfürler var hoşuma kaçar 😂
Çok ilginç birisin 🤔
Teşekkür ederim 😅 Senin güzelliğin
Yaniiii küfür edenleri sevmem hele ki sevgilimin/eşimin bana küfretmesi soğutmaz nefret ettirir.
Allah Allah harbi mi ya 😅Tatlı küfürler nasıl olur 😅Ciddi ciddi olmayan falan filan 😅Ben severim yani de sevdiğim sevmezse dikkat ederim zaten aşkım istemeden ona küfür etmem 😂
Yani küfürün tatlisi mi olur yahuu 😂
Tabi tatli atişmalar olsun ilişki de ama büyütülmesin o atişmalar gerçeğe dönüşmesin yani anlayişli olunsun😌
Ya bence küfür küfürdür azı çoğu tatlisi acisi olmaz be yaa dikkat etsin isterim yani
Olur olur ben edersem olur 😂
Yok yahu ciddi şey etmeem sevenleriin kavga etmesi çok saçma 😂
Anlayışlı olurum her türlü itina ile garantili 😂Hımm bak bak tamam öyle diyorsan öyledir 😅Canın sağolsun ve gönlünce olsun 😅
Nasıl istersen eşine bağli biraz da o durum 😄
Aynen her şey gönlümüzce olsun😊
Tabii ki eşlere bağlı olarak değişir eşimle ne isterse o o yani Ben Bilmem eşim bilir 😂 Amin inşaAllah yağmur başladı çok fena 😂
Kesinlikle ben bilmem eşim bilir beraber bilelim eşimle😂
Evet burada da çok kötü başladi sonu ne olur hayır olsun🙄
Evet evet her şey ortak olmalı 😅 Dikkat et kalın giyin 😊Amin inşaAllah 😅
Sen de dikkat et kalın giyin, sağolasın😂😂😂
Amin inşAllah😊
EyvAllah kalın giyindim ama donuyorum yani üşüyorum hava soğuk diye değil aşk yok diye aşk 😂😂
Kesinlikle üşüyoruz yine de ama olsundu geçer bunlar da😊
Geçer inşaAllah😅
https://m.youtube.com/watch?v=fb3_k97G2j0
🎥 Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - Hababam Eğlencesi - YouTube
Yazik ya bunlar da hep sinifta kaliyorlar😂😂😂
Hehehe he valla 😂😂
Çok severim ezberledim neredeyse amaa izlerim yine 😂
Evet çok güzeller oyunculuklari insanliklari bennde çok seviyorum izlemeyi yine olsa yine izlerim😊
Hehehe izleriz belki 😅Çay mısır sigara 😅Sevmek güzel sevelim 😅
Aynen belki tv de oynatirlarsa tekrardan izleriz😂
Mmm enfes ikili sigara hariç 🙄
Kesinlikle sev çünkü sevmek en kolayyyy🤗🤗
Bizde tivi plus var hep var 😅Net var yahu YouTube var izleriz sıkıntı yok 😅 Projektör olurum sana yansıtırım her yeri sinema ederim 😂olsun hariç olsun şart değil yani bennde puro içerim ya da elektronik sigara 😂😂😂En Kolay da olmuyor işte olmuyor anasını satiym 😅
Tv plus varsa her daim izlersin aynen onun dişinda bir çok alternatif var izlenir her daim yani 🤷🏻♀️😌
Sigaradan nefret ediyorum ne olursa olsun ister pro mudur ne zıkkımsa işte benden uzak olsun da 😄
Aman en kolay değil de şarki öyle işte saçma biraz
Hihi 😅 Netflix de var 😅İzlemek mesele değil birlikte izlemek önemli😅
Tamaam ulan bennde sevmiyorum zaten nefret ediyorum ama köpek gibi içerim😂😂Dimi şaçma bence de yoksa severdik yani 😅
Nefret edip içmek pek uyum sağlayamadim😄😄😂😂😂
Içene bir sey demem ama ben içmem nefret ederim
Tabi tabi severdik sevmek çok güzelll🤗
Uyumsuzluk var işte uyumsuz filmini izledin mi şok gözel 😂
Severiz inşaAllah 😅
Bennde bir diyemem ki herkesin içtiği kendineeeğ😅
Uyumsuz'u izlemiştim evet çoksell
Herkesin ettiği kendine doğruuu😂
Himmm bende izledim iki üç bölümü var 😅
Hihi her türlü 😂
Napıyon 😂
Küfürü, kim kime ederse o aradaki saygı sevgi veya aşk, yerini zamanla nefrete bırakır.
Katılmıyorum böyle bir şey yok
Baba başka eş başka aslan babam canı sağolsun mq😅
He valla 😅
EyvAllah gönlünce olsun iyi geceler 😅
Kesinlikle evet. Çok değer veriyorsam bir daha yapmaması için uyaririm ikinci de affı olmaz.
Hımm benim için hiç sıkıntı yok her türlü 😅
Tercih meselesi.
Tabiki 😅
Küfürü kullanış biçimine gore degisir.. ama genel olarak küfür sevmem abartı bir durumda tepkim sert olablir
Her şeyin fazlası zarardır zaten 😅 Yerine ne göre değişir genel olarak severim bende 😅
Sinirlendiğimde ediyorum ama günlük asla küfür etmem..
Hımm bende ederim içimden gelsin yeter 😅
İnsan etmese sinirden şişiyor siniri boşaltmak gerek... iyi geceler
Kesinlikle katılıyorum her türlü 😅 iyi geceler. Hoşçakalın
Hoşça kalın...
Küfür etmesi hiç hoş değil direkt soğurum o insandan.
Bence hoş ben soğumam 😅
Yerine göre ama sürekli ağzından küfür eksik olmayan biri de sevgilim olamaz.
Tabiki her şey yerinde güzel bukunu çıkarmamak lazım 😅
Bana etmediği sürece sıkıntı yok. Beraber başkasına sövebiliriz. Mesela beraber maç izlerken gol yiyince bağırıp çağırabiliriz. Benlik bir sıkıntı yok 😄 sadece o küfürleri benim için kullanmasın yeter ben zaten ona kullanmam.
Hehehe ama sana ederse diyorum 😅Bana edebilir 😅O zaman başka ona göre dikkat etmeli zaten aşkımın hoşuna gitmiyorsa küfür etmem 😂Hoşuna kaçmak isterim ben
Bana edemez ya ederse soğuma ihtimalim yüksek. İlk uyarırım terbiyeni takın derim. Ama hala devam ediyorsa o zaman güle güle 😄
Tamam tamam 😅Yol ver gitsin o kim küpek sana küfür ediyor öperim onu 😅 Bağcılar çocuğuyuz ulan biz 😂
Ahahaha 😄 tabi ne sandın 😄
Aynen her türlü 😅 Burdayım sıkıntı olursa 😂
Birazcık ama cevremde yeteri kadar duyuyprum yinede istemm.
Ben isterim küfür etsin bana sövsün bana parçalasın beni 😂
Hehehe kim bilir belki de 😅
Bakalım tabi her türlü 😅
Nerede, ne zaman, ne için ettiğine bağlı. Yoksa ben de küfürlü konuşan bir insanım.
Tabiki yerine göre değişir ben her türlü varım 😅Ana bacı yapmasın yeter çok pis ederim 😅
Merhaba,
Küfür sevmiyorum ben de kullanmıyorum ama eşim tatlı bir şekilde abartmayacak şekilde kullanırsa sogumam. 😊🤗
Merhaba,
Ben severim. Kullanırım. Tatlı bir şekilde severim bende her türlü ve soğumam 😅
Tatlı bir şekilde olursa sogumam zaten. 😊
Bende her türlü 😅Normalde aşkıma sevdiğime etmem de isterse hoşuna giderse ederim 😂
İşte normali de bu zaten 😀öyle olmalı durduk yerde küfür edilmemeli bence😀
Evet bence de her türlü 😅 hayırlısı bakalım
Aynen hayırlısı diyelim her zaman gönlünce olsun her bir şey 😀🙏
Amin inşaAllah cümlemizin gönlünce olsun 😅
Amin inşallah amin 😊🤗
Valla basda susuyordum sonra o etikce bende ona ettim sonuc ayrildik kufur cok kptu bir huy
Vay anasını satiym üzüldüm 😅Aşkım ne derse o hoşuna giderse ederim gitmezse etmem her şey aşkım için 😅
1,2defa affederim etmesin bir zahmet sinirleniyorsa kafasını duvara vursun rahatlasın
Hehehe o zaman başka etmesin tabiki 😂ben olsam etmezdim yani 😂
Gönlünce olsun niye demedin?😒
Artık bıraktım geri dönüş olursa diyorum 😅
Kıx kalp kırıx kalp
Hehehe ❤️ ❤️ ❤️ gönlünce olsun 😅
https://m.youtube.com/watch?v=Rcq0LqEx3-E
🎥 Aslı Güngör-Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı (Sinan Akçil Mix...
Ayh teşekkür ederim , Seninde 😃 fazla mı duygusal oldu ama bende bunu atayım o zaman😜🤪
https://youtu.be/W8hncKg91Ys
Ne güzel sevindim çok sevdiğim bir parçadır 😊Olsun olsun al bu da benden 😅
https://m.youtube.com/watch?v=QAh69yD3Q_E
Hüseyin Ay- yıldızlar tutuşabilir
😅Sağ olasın🙃
Sende EyvAllah 😅
Soğutur baya ergence geliyor ne ben nede o. Küfür karışırsa. Mahledeki arkadaştan farkı kalmaz
Hiç katılmıyorum ergenlik ile alakası yok 😅
Yani kardeşim ne diyim ki. Hepimiz aynı olsaydık o zaman hayat sıkıcı olurdu sen öyle seviyorsun ben böyle yapacak bir şey yok suç da yok. Normal yani :)
Şimdi katılıyorum kesinlikle her dediğine haklısın her türlü 😅
kime neye neden ve ne şekilde ettiğine göre değişir...
Tabiki duruma göre değişir farklılık gösterebilir 😅
Insan içinde sürekli ağzı bozuk bir kızsa evet soğutur ve utandırır...
Yok yahu insanlar içinde olmaz yani biz bize iken bir de yerine göre insanlar içinde de olabilir 😅
Sürekli sabah akşam gece gündüz de olmaz bukunu çıkarmamak lazım 😂😂
Her türlü 😂
Küfür kadar iğrenç birşey yok direkt soğurum açıkçası istediği kadar güzel olsun önemi yok. Terbiyesi ve kültürü önemli.
Katılmıyorum hiç iğrenç değil çok hoş 😂
Refleksle belki bazen yapabilir ama kasıtlı ve sürekli evet soğutur.
Sürekli sabah akşam gece gündüz de bukunu çıkarmamak lazım tabi öylesi benim de hoşuma gitmez 😂
Ettigi kufure baglı bana kufur etse Ben de ederdim 😂
Bende bende bende her türlü 😅
Bende bende bende repliği 😂2 oldu😂
Vallaha mı 😅Ne güzel üçüncü de olur 😂
Bence de olur 😂3. De görüşmek üzere 😂
Görüşmek üzere hanfendi huzurlu ve mutlu günler dilerim 😅 hoşçakal'ın
https://youtu.be/Gv4kp1Z6nHw
Kenan Doğulu - güle güle 😅
Ahahah 😂emre aydın-hoşçakal 😂😂✋
İnsan link atardı hih 😂
Geçti artık 😂
Canın sağolsun 😂
Eywallah 😂
Bir eyvAllah da benden 😅
Nasıl istersen 😂
Sende sende sende 😂
Sağol sağol sağol 😂
EyvAllah yiaaaa😂
Ne uzattık be 😂
Aynen yeter artık
https://m.youtube.com/watch?v=YrhdR6aOJ6o
🎥 Sinan Özen - Koptuğu Yerde Bırak (Official Video) - YouTube
Bıraktım gitti.
Şakacıktan dedim kırılmadınız umarım 😅
Farkındayım ironi bir cevap vermiştim zaten 😂
Hımm çok gıcıksın 😂
Senin kadar olamam 😂
Senin güzelliğin yiaaa😂
Sağol yiaaa 😂
Yiaaa yioooo yieeeee 2019 buçuk tokat stayla dijeee ateşss
https://m.youtube.com/watch?v=MYY2_W4GVqk
🎥 Dj Ates CGS - Tek Dilegim Var SEV SEV SEV SEV - YouTube
Yaw he he he büceğimm 😂 😂
He valla 😂
Sözün bittiği yerdeyim 😂
Bende looo😅
O halde görüşürüz 😂
Görüşürüz görüşürüz 😂
Yeri geldiğinde edilir yahu ben mesela maç izlerken illa ediyorum
Evet bence de her türlü kesinlikle katılıyorum bende ederim 😂
😅😂😂😂
tatlı atışmalar olabilir karsilikli onun disinda itici olur
Bende tatlı olandan yanayım 😂
Kendim asla küfür etmeyen biriyim. bir kızın ağzına yakısmıyor ya o laflar.
Bence yakışıyor çok hoş oluyor acayip hoş 😅Ancak zorla değil bende etmem o zaman 😅
her insanın düsüncesi farklı tabi bisey diyemem
EyvAllah canın sağolsun😀Bana her türlü uyar uyum sağlarım
Küfür hoş değil ama bazı kadınlar küfür ederken yakışır ya
Bence hoş ve bende de yakışır 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar