Kuzenim beni seviyormuş ne yapacam şimdi?

Kuzenim 1 sene önce bana mesaj attı nasılsın falan dedi sonra bir anda seni seviyorum yıllardır söylemek istiyodum dedi şaka yapıyor sandım şakacıdır yemin etti şok oldum okadar çok kızdım kalbi kırıldı ağır kelimeler kullandım yaklaşık 1 sene ara sıra aradı mesaj attı her defasında ağır konuştum istemiyorum dedim en sonunda bidaha karşına çıkmam siliyorum numaranı da dedi aylarca konuşmadık fazla gelmedi geldiğinde de yüzüne bile bakmadım oda mahçup bir şekilde durup gidiyodu numaramı sildiğine pişman olmuş numaramı istemiş bir kaç kişiden onlarda ben istemediğim için vermedi ulaşamıyor kimse bilmiyor beni sevdiğini en yakın arkadaşı biliyor sadece geçen gördüm evin önünden geçerken belki görürüm diye gizli gizli bakıyordu uzaktan çok mutsuz durgun seviyor belli kızmıyorum artık anlıyorum onu ama üzülüyorum haline 3 yıldır biri var hayatımda mutluyuz onada üzülüyorum kardeşim gibi seviyorum arada sırada bir araya gelmek zorunda kalıyoruz napacağımı bilmiyorum yüzüne bile bakamıyorum napabilirim nasıl bir tavır sergilerim?
Kuzenim beni seviyormuş ne yapacam şimdi?