Kuzenim galiba bana aşık ne yapmalıyım?

Merhaba benim bir kız kuzenim var ve onun erkek kardeşi var kardeşi ile aramızda çok yaş farkı yoktu ablasıylada çok yaş farkı yoktu en fazla 3 yaş fark vardı kuzenimle aramızda. Ben küçükken hep erkek kuzenimle oyun oynardım ama ablasıyla pek ilgilenmezdim, ama yavaş yavaş artık kuzenimle birbirimize daha çok yaklaştık böyle kuzen yerine birbirimize kuzi felan demeye başladık. Ben İstanbul'da yaşıyorum onlarda Balıkesir'de yaşıyordu yaz tatillerinde İstanbul'a gelirlerdi amcalarımın büyükbabamın vs. yaşadığı bir aile evi var orda kalırlardı bende oynları görmek istediğimde beni ailem sultanbeyline bırakır orda 1 ya da 1,5 ay kalırdım. Son senelerde İstanbul'a taşınmaya karar verdiler o aile evinde bir tane boş daire vardı oraya taşındılar bende yine kalmaya gittim kuzenim ozamanlar bana daha çok yaklaştı bir ara salonda küçük kuzenlerimi kovmak için korku filmi açıcağını söyledi benide yanına aldı izlemeye başladık sonra bu filmin ortalarında benim omzuma yatmaya başladı benimde normal olarak yanaklarım kızardı önceden de böyle yanağımı öper sarılırdı ama bu sefer daha çok vücudumu sarmaya başladı bende o zamanlar ona karşı bir şeyler hissetmeye başladım o günden yaklaşık 1 hafta sonra eve geri döndüm ve düşündüm acaba ona açılırsam beni kabul edermi ve bir yandanda çekindim çünkü akraba evliliği olayları aklıma geldi ama bir yandanda onu çok özlüyor akşamları onu düşünerek ağlamaya başladım acaba ben ne yapmalıyım diye. Umarım yeteri kadarıyla anlatabilmişimdir.
Kuzenim galiba bana aşık ne yapmalıyım?