Kuzenim bana aşıkmış.. Ne yapmalıyım?

Bu hikaye 4 sene önceden başlar ben ingilterede yaşıyorum o da Avusturya'da.. 21 yaşında.. Biz 16/17 yaşında felan msnden konuşuyorduk.. Teyzemin oğlu, diğer kuzenlerimle olduğu gibi konuşuyordum.. Ama tek fark bu kuzenimi hiç yüzyüze görmemiştim.. Bir süre sonra sürekli cam açtırıyordu sabaha kadar konusuyorduk.. Tabi çocuktuk o zaman.. Neyse aniden kendinden 11 yaş büyük, 28 yaşında bir kadınla evlendi 1 sene sonra da karısı hamile kaldı.. Kız bunu teyzemin evinden kaçırıyor kendi annesinin ve babasının evine götürüyor..

Bana bunlar garip geldi ama pek de ilgilenmedim 2 sene öğrendim ki buraya bileti almış.. Ve gelmek üzere bana ilan-ı-aşk etmeye.. Ama tam o ara konuştuğum biri olduğunu itiraf ettim .. Tam sevgilimden ayrılıyordum ama ona bunu söylememiştim.. O da biletini yakmış o kadına kaçmıştı.. Bunları hiç konu etmedim.. Ama dün aniden facebookta arkadaşı beni ekledi ve bunu görünce bana çok kızdı.. Öyle ayda yılda bir konuşuyoruz Facebook'ta kuzenimle. Ama birden bana kızmaya başladı sen naptığını sanıyorsun konuşamazsın onunla sil falan... Ben de sinirlendim seni ilgilendirmez felan dedim.. ve döndü bana aşık olduğunu söyledi hep beni sevmiş hiçbir zaman unutmamış...

Harbiden de hangi tarihte ne konuştuğumuzu, herşeyi ezbere hatırlıyor.. :S Ben şaşırdım, ne bileyim evlendi çocuğu oldu çocukluktu unutuldu sanıyordum.. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum eşini bırakmak istiyor ama ben asla böyle birşeyi kabul edemem onu da istemiyorum ki.. Çocuğu var.. Karısı her ne kadar pisliğin teki de olsa o çocuk onlar hatalarının bedelini ödemesine razı gelemem.. Ama bir yandan ben resimde olmasam da o çocuk mutsuz bir yuvada büyücek.. Kuzenimin kendine zarar vermesinden korkuyorum... Ya da saçma sapan birşey yapmasından, ne yapmalıyım? düşünceleriniz neler?
Kuzenim bana aşıkmış.. Ne yapmalıyım?