Büyük Hata Yaptım Bundan Nasıl Kurtulcam? Arkadaşlar Ailem Duyarsa Ben Bittim Sizce Ne Yapmalıyım😢?

Geçen sene matematik öğretmeninin bana ilgisi olduğunu anladım uzak dursamda görmezden gelsemde bunun yanlış olduğunu bile bile sevgili oldum kısaca kendi mezarımı kazdım bana olan ilgisinden dolayı kendime engel olamadım 35 yaşında evli 2 çocuğu var 1hafta önce dershane çıkışı parkta buluştuk benimle evlenmek istediğini söyledi sonra bana ahlaksız teklifte bulundu hemen kalkıp eve gittim babam polis ama ona da anneme de anlatamadım babam önce onu sonra beni vurur pazartesi günü kadın rehber öğretmenlerine anlattım onlarda müdüre haber verdiler hepsi üstüme geldi o an ağlamaktan zaten müdür ailene ya sen anlat ya biz anlatacağız dediler soruşturma açılacak dediler ailemin başı öne eğilecek eğitim hayatım bitecek diş hekimliği fakültesine hazırlanıyorum dersleri dahi bıraktım arkadaşlar ailem duymadan ben canıma kıyıcam ben kıymazsam babam kıyacak
Büyük Hata Yaptım Bundan Nasıl Kurtulcam? Arkadaşlar Ailem Duyarsa Ben Bittim Sizce Ne Yapmalıyım😢?