Cevaplarınız için teşekkürler❣
Uzun süreli ilişkilerde başka birine ilgi duymaya başlamak normal midir?
Cevaplarınız için teşekkürler❣

Olabilir tatlım gönül bu kilit vuramiyorsun ki olmasa iyi ama olur bazen
Teşekkürler
Rica🌹
Erkekler duyuyor hemde çok yakından.
Normal değildir. Eğer ilgili duyulursa çiftlerin arasında soğuma vardır
Normal değildir, yüreğindeki sevgi saflığını yitirmiş ve yorulmuştur.
Cevap
76Cevap
Normal değildir, o ilişkide sevgi ve bağlılık bitmiştir.
Zaten o ilişki ölmüş çoktan o yüzden başka birisine ilgi duyduğu zaman direk ayrılmalıdır kişi...
Peki evlilerde boylemi olur
Normal elbette insan bu, bok var içinde. Her şeyi bekle yani. Ama normal olması doğru olduğu anlamına gelir mi? Bence mesele ilgi duymak olmamalı. Mesele düşüncelerin nereye doğru gittiğidir. Anlık görür aa hoş çocukmuş dersin. Off erkek be falan yaparsın. Emin ol erkeklerde yapıyor aynı şeyi. Ama farklı bir yere gidiyorsa olay. Ah şu benim sevgilim olsaydılara falan. Olmaz yani o iş. Gözü dışarı kaydıysa bir insanın devamı geliyor. Onun dışında görüp beğenmek normal yani kimse salak olmasın benim sevgilimin başı yerden kalkmaz falan. He he aynen öyle.
Eğer ortada süren bir ilişki varsa bunun duygusal aldatma olduğunu ve normal olmadığını belkide o insan için fiziksel aldatmadan daha ağır olabiliceğini söylemek isterim... Ki duygusal olarak aldatılan kişi, o insan için bitmiştir bence... Eğer ortada devam eden bir ilişki yoksa ve böyle bir duygu varsa ortada, o insan zaten bitmiş gitmiştir bu duyguyu yaşayanın kalbinde, ve kişi bu soruyu kendine soruyorsa eğer 2 ihtimal vardır! Ya vidanını sorguluyordur! ya da ilgi duyduğu kişiye aşık olup olmadığını. 🙂
https://youtu.be/BTb-_OAYqxY
Kendimi Sherlok Holmes gibi hissettim bir an.😂Yüzümün ortasına şarabı yemezsem iyidir 😂
Bence normaldir çünkü o ilişki sevgi üzerine kurulmamıştır. Kişi hislerini yanlış anlamış olabilir. Başımıza gelmeden anlayamayız, bilemeyiz o yüzden direkt kötü olarak damgalamak bence doğru değil.
Şunları da söylemek isterim;
Aşk dediğimiz şey tamamen üreme iç güdüsünden beslenen bir duygudur. İçinde arzu, şehvet, kıskançlık vs. en uç noktada duyguları barındırır. Bazı hayvanlarda da gözlemleyebildiğimiz bir şeydir bu çünkü üremekten başka bir amaçları yoktur. Ve aşk uzun süreli bir şey değildir. Uzun sürebilir ama o en baştaki his giderek azalır çünkü seviyorum sandığınız kişiyi aslında siz değil bedeniniz beğenmiştir.
Sizin de beğenmeye başladığınız noktada bu aşk dediğimiz duygu yerini sevgiye bırakır, ki bu bir ilişkinin en sağlıklı halidir ve ömür boyu sürebilir.
Son söz olarak, istisnalar kaideyi bozmaz 😄
Hiç normal değil kişinin biraz kendi sine ve karşısındaki insana saygısı olmalı başkasına ilgi varsa karşısındakine sevgi yok demektir seven insanin gözü bir başkasını görmez... yanliş düşünce
Gozu disaridaysa evet ilgi duyabilir.. bu ilgi , karsi tarafa dikkat ettigini ve alici gozle baktigini gosterir.. normal sartlarda normal degil. Problem vardir o iliskide
Etkiye tepkidir bu.. Normaldir ve kimse de bunu kişi evli olmadığı sürece yargılama hakkına sahip değildir. Bazı gerizekalılar, konuşurken kişileri tanımadan ya da medeni durumunu bilmeden yorum yapmış soru altında.. Kişi eğer bekar ise veya nişanlı değilse ya da söz kesmemişse serbesttir. Zira uzun süreli ilişki olması da kimseyi kimseye bağlamaz. İşte bu yüzden sülük gibi yapışan zihniyetlerinizi kendinize saklayın.
Peki evliyse
Ya evli erkek bunu yaparsa nedemek olur
Hayır değildir karaktersizliktir. Allah korusun...
Neresi normal olabilir ki? Başkasına ilgi duymak ne ya? Sıkıldın o zaman sen o insandan. Oynadın onunla. Onun duygularını görmezden gelmeye başlamak ne kadar saçma bir şey ya.
Anlık birşeyse, o hisleri bastır, o kişiden uzak dur. Unutma şuanki ilişkin çok daha kıymetli.
Eğer ciddi anlamda kaptırdıysan, sevgilinle güzelce konuş. Canı yancak ama sen yinede gerçekleri söyle ve en önemlisi yanında ol...
Herkes normal değildir diyor bir de üstüne cevap mi veriyorsun?
Ben mi😃kime cevap vermişim🤔
Uykum var ve ders çalışıyorum. Yoksa bu kadar çabuk bırakmazdım
Hic başlamadinki birakasın...
Iyi çalışmalar
bir dahaki soruna iyi bir başlangıç yapacam
😄😄peki
Anlık psikoloji ile olabilecek bir durum. Kendine hakim ol ve suanki ilişkin i düşün. Sorun varsa bak. Ama unutma en önemli sensin secimlerinden de pişmanlık duyma ^^
Kendi adima diyorum.. Kesinlikle.. Devam eden bir iliskim varsa.. heleki uzun süreliyse bir başkasina karsı asla ilgi duyamam belki anlik göresel olarak begenilir ama dahası olmaz
O kadar onursuz biri degiliz..
Çok normal hatta onu da davet edip aranızda grup da yapabilirsiniz... Bu nasıl soru :D Akıl var mantık var...
Zamanla hersey degisir ama bu kişinin kendisene ve karşısındakine duydudugu saygı ve sevgiye bakar. Nedenli sekilleneceği.( Mantık işi degil uzun süre sonu başkasına ilgi: Ayagı kaymıştır onun: )
Belki bir yere kadar normaldir.(bana gore hicbir sekilde degil) Normal olmayan bu tür duygulara girildiği halde ilişkiyi bitirmemektir. Hem anormal hem büyük karaktersizlik.
Zaman zaman öyle geçişler olabilir bence, karşı tarafa yansıtmadan en kısa zamanda içinizden o başka ilgileri uzaklaştırmak yapılması gereken en doğru şey diye düşünüyorum. 😋
Anormaldir normallik bir tarafı yok bence o kişi yoktan bitmiş beyin başka yerlerde heyecan arıyor unut gitsin yol ver gitsin beyine ver özgürlük
Yaşadım o olayı kendisi buralara bir girip bir çıkıyor Allahtan kız onu sevmedi yani :D ama canım çok yanmıştı şimdi geçti
İsteyene özelden verim nikini gidin sövün :D
Nefret ktü bşydr ama şerefszlkte öyle
Kabul edilebilir bir şey değil bence ama bir çok insan kısa sürede bile başkalarına ilgi duymaya başlayabiliyor.
Normal değil. İlgi duyduğun insandan da sıkılıp başkasına ilgi duyar bu böyle gider. Sadakatsizlik demekki kalbin ona ait olmamış
Tabii ki normal değil sevgin bitmiştir artık ve onunla birlikteyken böyle bir şey olması hiç hoş değil
En başından partnerin gözü dışarıdaysa bu uzun süren ilişki ile alakalı değildir. Partner ile alakalı durumdur.
Çok saçma benim uzun süre oldu ama hiç öyle birşey yapmadım sanki sadece o vardı bu dünyada benim için..
İlişkiye başladığın kişideki eksik veya hatalı gelen yönleri ona söylersin. Düzelme yoksa zaten ister istemez ondan soğur ve düşüncelerin kayar
Ihanet edenin birdaha altindan köpe k olsa baglamam kapima. Baglamadimda pismanlik fayda etmez
Birlikte olduğun insani tam sevmediysen olabilir.
Normal değildir.
Normal değil tabiki ilişki; ilişki değildir artık çoktan bitmiş demektir
Peki evlilerede mi gecerli bu sözün
Imkanlar imkansiz ya Rabb Sen sabir ver. Anladim sagolun
Tabikide degil nerde o aşk o saf sevgi o zaman gercekten sevmemis aşk hissetmemissindir.
Bence değil. Şahsen ben hiç öyle bir şey yaşamadım. Zaten sevdiğin biri var yani
Normal mi mi? Manevi olarak aldatmaya bile girer bence
Olabiliyor ama eğer başkasına ilgin var ise bence ilişkin sağlam degil.. bence şanlı ilişkini gözden geçirmelisim
Hayatimda kimse yok 😊
normal değil.
https://vocaroo.com/i/s0qMfJmRZfLN
Böyle bir şey olursa bana söylemesini isterim ama bunun olması beni kırar açıkçası ayrılmak en iyi durum olur böyle bir olayda
Kendinizi kandırmayın normal değil. Eğer böyle düşünüyorsanız aşk'ınız bitmiş demektir.
Yılları biriktiremediğinle aynı yolda olmanın anlamı olmaz. Normal değil.
O aşktan sıkılmışsındır, yeni aşklara yelken açmak istiyosundur bence😂
Anormal tabiki, zaten en güzel şekilde sen açıklamışsın detayda 👏
İlgi duymak anormal değil ama ilginin peşinden koşmak çok kötü bir n duygu.
Uzun süreli ilişkim var bazen başkalarıyla olmak istedim beni daha çok anlayan daha olgun birileriyle mesela. Vicdan azabı çekiyorum aklıma geldikçe..
Demek ki sahte sevgiymis. Normal degil. Kesinlikle degil. Oyle bir sey basladigi anda bitirin bari de, karakterinizi kirletmeyin
Çok normal çünkü monotonluktan sıkılmışsınızdır. Ama bu onu sevmediğiniz anlamına gelmez
Ay kiz onu seviyorum ama baskalarindan da hoslaniyorum gozum her yerde 😁😁😁
Ironi bile anlamayan insansin iste belli
Sen cagdasliga devam et
Aynen canim begenmiyosan amerika 🙂
🙂 Ataturku ve cagdasligi cok ama cok yanlis anlayan bir ergen daha demek 😄😂
Cagdaslik nedir? Hadi bu soruyu cevapla. Iliskin varken baskasina sarkmak mi?
He yavrum he
Bunun bir adı var da ben söylemeyeyim şimdi.. normal falan değil
Hayır normal değildir normali uzun ilişkiden sıkılırsan konuşursun ayrılırsın ondan sonra durarsan olabilir doğrusu bu olur
Hayır Tabiki normal olduğunu kabul etmek aldatmayıda meşrulaştırmak demek
ilgi bitmişse herşey bitmiştir uzatmanın manası yoktur ayrılık en mantıklı yol
Olabilirdir. Ama asla aldatmamalıdır. Direk söylemeli ve yolları ayirmalidir kırmadan.
Normal olduğunu söleyen
Hızlı tayfa sizde işinizi biliyorsunuz çakallar sizi
Hayır tabikide sadece karaktersizlik ve şerefsizlikdir 🤔
Normal degil. durustluk yok demektir. allah boyle kisilerden uzak tutsun beni.
Sevginin her yaşta başka bir özlem, sevgilinin en sevgili, aşkın 3 harfli en uzun bir kelime olduğunu düşünemeyenlere normal gelmeyen ithafımdır.
Normal bulamıyorum bu cahil aklımla. Çünkü sinanmadigin günahın masumu sanma kendini derler. Fakat ya ilgi duyulan ruh eşiyse? Kafamda deli sorular 😂
Ayrıl git ondan sonra ilgi duy yanındakine haksızlık etme
Herkesi sevebiliriz bence bencil olmayalım arkadaşlar 😮 sorular beni öldürüyor bazen artık ciddiye alamıyorum 😄
baskasinda gonlun varsa onla evlen ama seni sevenmi daha degerli senin sevginmi seni seven herzaman daha onemlidir
Olabilir evet zamanla erkeklerinde kizlarinda ilgisi azalir birbirine karsi tanidikca
Başka birine ilgi duyuyorsan uzun süredir beraber oldugun insana ilgini kaybetmişsin demektir
Bence yanlıs bişiy yani sonucta sen Bir yola baslıyorsun evleniyorsun cocuk yapıyorsun yani
O zaman her evlenen başkasına ilgi duysun ülkemiz swinger olsun böyle şey olur mu
Bu normaldir. Zaman geçtikçe aynı heyecanı hissetmemeye başlar insan..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar