#tutku 🖤

Bana samimiyetsiz geliyor bu kadar ilgi alaka ilişkinin ya da tanışmanın başlarında. Daha kimse kimseyi sevmiyor hakkında bir şey bilmiyor en fazla beğeniyor hoşlanıyor ama sanki 40 yıllık aşık gibi ilgiler alakalar. Dediğim gibi samimi gelmiyor bu yüzden açıkçası Ben sıkılırım ki sıkılmıştım da.
Katılıyorum buna 😊
Aşırısı fazla ama fazla ilgiden de zarar gelmez. En azından bana gelmiyor.
Eğer gerçekten sevmediğim biriyise ve daha hoşlanma aşamasında isem sıkılırım tabi..
Ama 3-4 günlük tanışmadan sonra birbirine bağlanmış bir ruh ikizimse istediği kadar göstersin ilgiyi, boğulmam. :)
Bazı şeyler nadir olur.. Hisleriniz çok önemlidir bu yüzden. İki taraf da birbirini seviyorsa versin ilgiyi de sevgiyi de :)
Karşılık almak önemli
Aslında göstermeden, birbirini tüketmeden, sakin bir ilişki ile başlamak en iyisidir. Hatta herşeyi yaşamadan, yavaş yavaş devam etmek gerekir. Hisleri göstermek yanlış değil. Sadece yoğunlaştığında sıkıntılı durumlarda yıkım daha büyük oluyor.
Cevap
35Cevap
Ben böyle tipleri samimi bulmuyorum.
Noldu yani iki günde aşık mı oldun?
Ahah evet bir de bu boyutu var.
Aşırısı ilişkiyi zedeleyebilir
Ben fazla ilgi gösterirdim
Bire bin adımmış bire bir adımmış bakmam ben olduğum gibi olurum yapabildiğimin en iyisini yaparım ve söylediğim her şeyi hakkıyla hissettiririm. Sonunda üzülür muyum belki hayattan koparmiyim belki ama bunları yapmazsamda karşımdaki insanı anlayamam neyi ne kadar taşıyabilir göremem..
Gerekeni yapar karşılığına bakarım diyorsun
Hihim
Kaşındaki insana bağlı değil mi biraz? Fazla ilgi gördüğü zaman egosu kabaracak birisiyse bu belli olur mutlaka hadi belli oldu yinede ilgiye boğdum karşımdaki insanı bu kötü değil bence içimden geldi yaptım sonrasında pişman mı olucam üzülücem mi ee o da olsun başımıza geleceği varmış diyip devam ederdim çözümler bi tık basit aslında doğru mu yanlış mı bilemedim şimdi ama yapılabilir bana yapılmasın yeter çok ilgi görünce kendimi kafeste gibi hissediyorum ben.
Evet kesinlikle karşı tarafa bağlı
İlginin tarifi kişiye göre degisiyor. Ben oldugum gibi davranma taraftariyim. Özel ve istisnai günlerde bu artabilir. Hayir aklibasinda olgun yasinda diyebilexegimiz akran grubumuzunda hep bir plan proje icinde olmasi ergenliklerinin hala salincakta sallanmasindan baska bir şey degil.
Valla ben ne hissediyorsam saklamıyorum açık açık söylüyorum, hissettiriyorum. Egosunu şişiriyorsa da şişirsin. Aşık olduğumda sürekli ona seni seviyorum diyebilirim mesela
Karşı tarafın bunu suistimal etmemesi lazım
Doğru ama duygularım biterse de tüm ilgimi geri çeker giderim
Kullanıcı ismin ne güzel saklıtutku gizemli olunca daha çok değerli oluyon şeffaf olunca bakıyorlar ya bu çok net hiç mi eğri tarafı yok heyacanlı değil sıkılıyorlar :)
Teşekkür ederim, evet gizem iyidir.
İlgili olmak guzel birsey ama birden çok ilgi gösteren varsa karşı tarafda buda senin düşüncelerini değiştiriyor o yüzden gerek yok artık ilgiyi başka birine göstermek istiyorum hakedene yani o yüzden ilgisiz alakasız bırakmak ve birdaha ona ilgini
İ'sini bile göstermeyecegim önüne cikmayacagim konuşmak istersede onun gibi engell bir daha asla ama asla
Aslında o kişiye bağlı. Şımarık bir tipse doğru olmaz, daha ilişkinin başındayken onu daha da şımartıp tepemize çıkarmamamız lazım.
Kesinlikle öyle
sakin .
bi dur kaçmıyor.
:)
paralelse sana zaten sen gıbı dusunecektır , no problem
Paraleline meridyen olursa sıkıntı çakışma olur
süre boyunca harcanım yaptın ıse zaten paralelmiş . kasma .
Hmm, doğru
anlıyorum !
Karşındaki insana bağlanıp hatalar yapmamak için ilk görüşmelerde duyguların açık edilmemesi görüşündeyim. İleride çıkabilecek anlaşmazlıklar yolun başında ciddi bir şekilde görüşülürse temeli sağlam bir yuvanın adımı atılmış olur.
Çok doğru
Ben sevdiğim insana ilgi gösterirken hiç egosu şişer de şımarır mı sıkılır mı beni cepte görür mü diye düşünmüyorum. Bana göre doğru.
Demek düzgün insanları seviyorsun 😊
Bence başı sonu yok kişi içinden nasıl geliyorsa öyle davranmalı
Suistimal edilmeyecekse
Evet sırf bu yüzden kişiler kendilerini içlerinden geldiği gibi yansıtamıyorlar hep bı hesap kitap
Aşırısı doğru değil.
Tabi tatlı bir merak duygusu nedeniyle oluyor ise o ayrı tabiki 😀
Oluyor mutlaka 😀
Fazla ilgi doğru değil, bir de karşı taraf bunu suistimal etmeye müsaitse vay haline
Katılıyorum
şimdi doğru insan ise hiç sorun yok.
misal ben, çok severim ilgi... hem almayı hem vermeyi... sakınmam hiç. ilgi konusunda çok bonkörüm aileme karşı. zararını görmedim.
Gösterdiğin ilgiden biraz daha az ilgi göstersen, ilişkiniz başladığı gibi bitmesin.
Allah korusun! Bu durumda konuşmayı da deneyebilirsin gösterdiğin ilgi makul mu değil mi diye..
Bazı ilişkilerde yaptığım hata, karşı taraf kendini vazgeçilmez sanıyor, egosu tavan yapıyor, tabi onu fark edince de kalkmış bir tarafını yer çekimi ile tanıştırıyorum
devamında gösteremeyeceksen büyük hayal kırıklığı oluyor..
Hmm evet bu durum da bir ihtimal, başta şımartıp sonra soğuk yapmak üzücü oluyor
İlgi gösteremezdik yapamam. İçten gelen bir şey bu. Duygu patlaması yaşarım. İyi bir şey değil tabi ki.
bence sadece ilişkinin başında değil her zaman çok ilgi göstermemek gerekiyor ilişkinin dengesi için her şey dozunda iyi
Tecrübelerime dayanarak kesinlikle iyi değil diyorum 😆
Babamın bi lafı vardır çok severim " her şeyin fazlası zarardır."
Vay be babanın lafı filmlere romanlara konu olmuş
Sakın sen de izin almadan kullanma
O an ne istersem onu yaparım, karşıdaki istediği gibi inip kalkabilir, önemli olan benim
Fazla ilgi gösteririm, eğer suistimal etmiyorsa doğru kişidir.
Yanlış bir şey deģil bu onu ego yapmaya itiyorsa da bu onun karaktersizliģi
Biliyorum desem yalan olur. Gerçekten bu soru karşısında kararsız kaldım. Benden cevap çıkmadı. Başkalarına sormak daha iyi olur. Hatta cevap bulursan bana da yaz merak ettim 😄
Gerçekten aşıksan zaten fazla ilgili alakalı olursun bu konuda da planlı mı takılcaz
İlgiden ilgiye değişir muhabet etmek bir ilgi değildir
İçimden nasıl geliyorsa öyle davranırım, pek hesap kitap peşinde koşmam.
Doğru değildir mesafe önemli yoksa ilerleyen zamanlarda iki taraf birbirinden sıkılır ve soğur
Doğru değil. Sonra üzülen kişi fazla ilgiyi veren oluyor.
Ne hissediyorsam ne zaman hissediyorsam onu yansıtırm. günü zamanı saati olmaz
Bence bu kız erkek için fark etmez ilişkinin başlarında gereksiz çünkü belki olmayacak boş yere ego kastırırsın
Kadınlar ilgiden sıkılır. Aşağılanmayı severler
Aşağılanmayı seven bir kadın görmedim
Göremezsin zaten , çünkü kıstlanmayla , psikoljik baskı altına kalmakla belli etmeden içte içe mutlu olurlar
Bunlar aşağılama değildir yalnız.
Tamam peki size göre öyle olmasın 🙂
Kadınlar neden asagilanmayi sevsin? Seni asagalayim hor göreyim bakalım hoşuna gidecek mi.. florur den mi bu iq düşüklüğü yoksa hormonlu gıdalardan mi bilmem ama Allah sonumuzu hayreylesin
@Tazmanyacnvr flörurle işim olmaz sizi bilemem tabii , hormonlu gıda nedir onu da bilmem siz iyi biliyorsunuz galiba bu kadar yüksek IQ sahibi olduğunuza göre 🙂
Diş macunu kullanmıyorsun anlasilan su içmediğini ya da ağzını da calkalamadigini düşünüyorum. Hormonla işin olmadığına göre ya organik artizan besleniyorsun ya da hicbirsey bilmeden boş ama çok konuşuyorsun. Az çok biliyorum araştırıyorum bu arada gerçekten merak ettiysen🤣
@Tazmanyacnvr hmm flörur yoksa dış fırçalamak yok yani öylemi ve araştırıp öğreniyorsun hemde... müthiş cok müthiş 😃😃
Beni yeterince asagiladigina göre sıra diğer kadinlarda. Yeterince tatmin olmuşsundur umarım. Hadi saba bol asagilamali kavgalı dovuslu bi hayat diler ben kaçarım.
@Tazmanyacnvr benim kimseyi aşağıladığım yok Senin algın öyleyse o da senin sorunun...
Ben burada kadınların yorumlarına bile cevap yazmam kendi yorumumu yapar geçerim.
Sanada iyi geceler sabah mesaine geç kalma onun da sorumlusu ben olmayayim 🙂
Bu kadar yüz vermenin manası yok :D
Bence de sonra gereksiz kalkmalar oluyor
Sıkılma durumu yaratır. Az ve öz olmalı
Daha çok şımarma oluyor bence.
Halk dilinde totosu kalkıyor yani
Evet detayda bunu demek istedim de demedim 😀
Şimdi daha iyi oldu bence ahah
Evet 😀👍
:d:dd 🦁
Hiç bir şekilde göstermiyeceksin
Öyle de olmaz
Kadınlar erkeğin bi tık üstü ama yalanda erkeği geçemezler
Değil.. Sonra ümitleniyoruz gerçek filan sanıyoruz. İçten nasıl geliyorsa öyle davranılsın
Çok yanlış mesafeli ve karşınızdakini tanımanız güvenmeniz lazım bı sure ilişki için veya yakınlaşmak için acele etmeyin
İçinden geldiği gibi olmalı
Çok yanlış hemen simarirlar
Teraziyi bozmamak lazım.
Hayır değildir fazla ilgi vermeyin
Değilmiş gördük
Yanlış yaptığım tek konu bu ilişkilerde sanırım…
İçten yaşamak gerek , gerisi boş.
Her şey dozunda güzeldir
Evet yavaş yavaş göstermezsen sıkıcı oluyordur çoğu ilişki böyle bitiyor gözlemlediğim kadarıyla
taktikler boş içinizden geleni yapın olmasa da olmasın
Her şey dozunda güzel
Cıvık ilişkiden nefret ederim
Çok fazla ilgi zararlı
Karşındaki kişiye bagli totosu gökyüzüne çıkıyor
Fazla yüz vermemek daha doğru gibi şımarmasın djjd
Ben sıkılırdım şahsen
Herseyin fazlasi zarar
Değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?