Yoksa dozunda ilgi mi daha güzel?
Sürekli mesaj, arama sıkar bence özledikće , dozunda olmalı..
Yoksa dozunda ilgi mi daha güzel?
Sürekli mesaj, arama sıkar bence özledikće , dozunda olmalı..
Bence sürekli ilgi olmak zorunda değil ama ilgisiz insan da mutsuz oluyor bir süre sonra.. bu yüzden de ben eşime ya da sevgilime sürekli ilgi gösterirdim onu bunaltmadan bir şekilde.. karşılıklı olur zaten
Günümüzün getirisi midir yoksa film ve dizilerden mi etkileniyor insanlar emin değilim ancak büyük bir çoğunluk kendileri ile zaman geçirmeyi unutmuş. Bir kahve yapıp kitap okuyayım yahut kulaklığımı takıp yürüyüşe çıkayım demiyor sürekli iletişim kurmaya çalışıyor. Ben size katılıyorum insanlar birbirine alan açmalı.
Kesinlikle 🌸
Herkesin ilgi dozu ve ilgi dediği davranışlar farklıdır. A kişisi için yeterli olan B kişisi için yeterli gelmiyordur.
Ilgi olmalı, ilgi olmayacaksa neden vakit harcanıyor ki.
İlişkilerde ilgi önemlidir. Ancak abartmamak gerekir her şey dozunda güzel. Sürekli aramak insanı sıkar bu biraz da kısıtlamaya giriyor.
Cevap
10Cevap
İlgi olacak abi. İşin vardır harbiden çalışıyorsundur bunlarda normal ama boş vaktinde ilgilenecen. İşim var ayağına siteler de fake hesaplarla sürten karılar oluyor mesela onlar ilgiden anlamaz. Arananlardir
Aynen öyle. Misal bana işim var diyor çalışıyorum diyor ama ortada geziyor. Şimdi bu kişi ilgi hakkında konuşmamalk
Herşeyin fazlası zarar, ilişkide tabi ki ilgi olmalı ama ilgiyi özlemek daha değer katar. Fazlada "özletmemek gerek"😁
her şey dozunda güzel. Fazlası veya az olanı kötü.
Her şey dozunda güzeldir.
Çok sıkmak iyi deyil bence
Dozunda olmalı devamlı vıcık vıcık iyi değil
hayır o ne öyle hiç sevmem.
Dozunda olmalı, ihmal edilmemeli.
Hep olmaz
Kopmamali da gerisi onemli degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?