Uzun süreli ilişkide sevgilinin başkasından hoşlanması?

22 yaşımdayım 5 yılı aşkın süredir ilişkim var. (Bazı zamanlar 5-6 süreyler görüşemediğimiz zamanlar oldu) Başladığımızda çocuktuk ama şimdi aklımız az da olsa ermeye başladı. Sevgilimin hiç bana yanlış yapabileceğini düşünmezdim ardından ufak ufak geçmişi ile yalanlar söylediğini yakalamaya başladım. Ufak şeylerdi ama beni rahatsız eden yalan söylemesiydi. Her seferinde doğruyu söylemesi için adeta yalvarıp anlattıklarına ikna olup konuyu kapadım. Bu şekilde farklı zaman dilimlerinde baya bir tartışmamız oldu. Geçtiğimiz günlerde tekrar konusu açıldı artık o kadar sıkılmıştım ki ağzından cımbızla laf almaktan ve patladım. Çok yüksek tonda konuştum ve parça parça dökülmeye başladı. Bu kadar mı diyip şüphelendiğim bir mevzuyu sorduğumda ise kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. biz geçtiğimiz yıl farklı şehirlerdeydik. o Ankara’da ben İstanbul’da okuyordum. her neyse söylediği şey Ankara 'da bu şüphelendiğim çocuğu bir süre beğendiğini ve benden ayrılmayı düşündüğüydü. bunu mahcup ve ayrılacağımı bile bile anlattı. herhangi bir şey yaşamadığını, öncesinde süregelen kavgalardan bunaldığını ve böyle bir düşünceye kapıldığını söyledi.

Ancak hoşlandığı sürede aramız gayet iyiydi. Ayrıca kendisi bu senenin başında yatay geçiş ile yanıma gelmişti bu olayı gelmeden önce orada okuduğu yılda yaşamış. Ben affetmek istiyorum ama kendime yediremiyorum tekrar yalan söyleme ihtimali bir şeyi saklama ihtimali, yarın bir gün her ilgisiz kaldığında aynı fikre kapılma ihtimali kafamı çok karıştırıyor. Bunun haricinde ilişkimiz süresince ikili ilişkilerimiz ve geçirdiğimiz zaman her zaman çok güzeldi.

Güncellemeler
1 yıl
(Kendisine ile bu konu hakkında yüz yüze karar vereceğimi zaten bir his bırakmadığını artık olan ne varsa dürüstçe anlatmasını söyledim. İlişkimizin öncesinde ve içinde olan birkaç ufak yalan hakkında bir şey olmadığını söyledi. Annesi ve tüm kutsalları üzerine yemin edebileceğini söylüyor ama benim için bir anlam ifade etmiyor açıkçası
Güncellemeler
1 yıl
Yazım yanlışları için kusura bakmayın lütfen ilk defa bir paylaşım yapıyorum ve klavyem otomatik düzenleme yapıyor. Yukardaki güncellemenin doğrusu
Kendisine bu konu hakkında yüz yüze karar vereceğimi, zaten bir his bırakmadığını , artık olan ne varsa dürüstçe anlatmasını söyledim. İlişkimizin öncesinde ve içinde olan birkaç ufak yalan hariç bir şey olmadığını söyledi. Annesi ve tüm kutsalları üzerine yemin edebileceğini söylüyor ama benim için bir anlam ifade etmiyor açıkçası
Uzun süreli ilişkide sevgilinin başkasından hoşlanması?