Uzun ilişkin varken başkasına aşık olmak?

Merhaba arkadaşlar, benim 5 yıllık bir ilişkim var lütfen anlatacaklarımı sonuna kadar okuyun. Erkek arkadaşım bana karşı çok ilgisizdi. Ve beni aldattı başka bir kadınla ben korona olmuş evde hastalıktan kıvranırken internet üzerinden tanışıp görüştü ben bunu yakaladım ve affetmek için askere gitme şartını sundum o da benimle yeni sayfa açtı. Tecilini bozdurdu 2 ay sonra ASkere gidecek bende uzun süre işsizdim ve yeni bir işe girdim orada bir çocuktan çok hoşlanmaya başladım çocuktan uzak duruyorum ama kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Bu işlerin sonu hep pişmanlıkla bitiyor biliyorum o yüzden yanlış bir şey yapmamak işin hep uzak durmaya çalışıyorum. Ama olmuyor kardeşim gözlerinin içine bile bakmaktan kaçıyorum. Çocuk bu durumu anlayıp benden neden kaçıyorsun bile dedi. Yanımdan geçerken bile içimde bir şeyler uçuşuyor garip bir his ama uzun ilişkime kıymak istemiyorum ben zamanında çok fedakarlık yaptım sevgilim hastalandı hastanelerde başında bekledim işi maddi durumu kötü oldu hep yardım ettim ama bana çok çektirdi çok ahımı aldı. Ona da dedim bir gün bu yaşattıklarının hepsini yaşayacaksın. Meğersem bu bedduayı ben ona değil kendime etmişim. Üzerinden kalkamadığım bir yük ben hayatım boyunca hep sadık bir insan oldum başkasını gözüm görmedi. Şimdi duygularımla baş edemiyorum. İntiharı bile düşünüyorum. Lütfen bana yardım edin
Uzun ilişkin varken başkasına aşık olmak?