Uzun süren ilişkiniz bittikten çok kısa süre sonra, başkasına aşık olmak mümkün mü?
Hislerim hoşlantı veya farklılık aramak olabilir mi?
Hislerim hoşlantı veya farklılık aramak olabilir mi?
Aynı durum bende de oldu ama bir sure sonra tekrar normale döndüm. Bunun sebebi onun verdiği boşluğu doldurma hissi kendini eksik hissetmen. Daha sağlıklı karar vermek için biraz bekle derim
ayni seyi dusunuyorum bende. ayrildigim adami seviyordum senelerdir beraberdik tahammulumuz bitti yiprandik bitirmeye karar verdik. cok kisa zaman oldu.
simdi birinden hoslaniyor muyum bosluk mu bilmiyorum.
aci cekmem lazimken bu adami dusunuyorum falan. bende emin degilim duygularimdan. ask mi bu yoksa ozledigim bazi duygulari yasamak mi hosuma gidiyor.
ne kadar surede farkettiniz ask olmadigini?
Bunun sebebi kesinlikle ozlediğin duyguları tekrar aynı heyecanla yaşamak istemen. Hele ki yorucu yipratici uzun bir ilişki sonrası buna daha çok ihtiyaç duruyorsun. Bunun belirli bir suresi yok. Bir sure sonra kendi kendini sorgulamaya başlıyorsun ve hissettiklerinin aslında yapay olduğunun farkına varıyorsun. Fazla uzun surmez ama gelişecek olayların bunda etkisi çok büyük yine de bilemezsin
vallahi cok guzel yazmissin. tam oturup dertlesmek istenecek insansin Şu an .
adami dusunmeye basladigimdan beri yipratan iliski sonucu su heyecani ozledim bence ondan diye telkinlerde bulundum kendime. hep aklimda olmasi beni mutlu etse de ote yandan bu ne hiz diyede sordum kendime. biten iliskim yorucuydu cok yipranmistik evet. epey bir emek harcadik ama olmadi. oturup simdi bitti diye uzulecegime ayrildigim adami ozleyecegime ki dogrusu bu bence. digerini her dk dusunmek acaba? dedirtti bana.
arkadaslarima sorsak asigim.. aci cekmeyim boyle devam edeyim diye dolduruyorlar belki de beni😊
simdi bana oneriyorsun?
Öncelikle iyi düşüncelerin için sağol mutlu ettin beni :) Kendini doğanın akışına birak benim tavsiyem bu olur sana. Ayrıca acı çekmek zorunda da değilsin. Su aşamada biten ilişkinin sağlamasını yap olumlu ve olumsuz yönleriyle bundan sonraki hayatın için yol gösterici olacaktır senin için. Ayrıca biraz kendine vakit ayir kendini sev kendinle ilgilen bu süreçte en büyük destekcin bu olacaktır senin için :)
ben olacağımı düşünmüyorum eğer uzun ilişkiyse aradan belli zaman geçmeli ama olan var arkadaşım 4 yıl bir erkekle beraberdi 4 yılın sonunda ayrıldılar 2 hafta sonra başkasıyla beraber oldu
sonuc ne oldu?
devam 2 aydır beraberler
mutlu yani yapabildi? ben yapamadi diyeceksin sanmistim.
ya mutlular ama şöyle bir durum var bu ne kadar etik ben doğru bulmuyorum belki kızgınlık belki boşluk doldurma hissi başka bir arayışa yöneltebilir bunu da anlarım ama ben kızmıştım arkadaşıma bu kadar kolay olmamalı o kadar berabersiniz ama tabi herkesin kendi bileceği iş
bende seninle hemfikirim. duygularim hosuma gitmedigi icin sorguluyorum zaten. su kisacik surede senelerdir beraber oldugum adami gercekten unuttum mu diye resmen kendimi sorguluyorum.
çabuk unutmaya inanmıyorum fakat şöyle bir durum var yeni bir sevgili biraz rulet oynamak gibi ya o kişi öncesini unutturur ya da öncekini arattırır ve pişman olursun senin ayrılma nedenini aranızdaki ilişkiyi tam bilmediğim için detaylı bir şey diyemem ama düşüncem böyle :)
20 yasindaysan gercekten cok cok olgunsun. degerli gorusun icin cok tesekkur ederim.
20 yaşındayım :) ben teşekkür ederim :)
sevgilimde bende 30 yasndaydik senin gibi dusunseydik belki ayrilmazdik.
son cevabından anladığım kadarıyla bence duyguların tamamen bitmemiş belki barışırsınız belli olmaz hemen yelkenleri indirmemek lazım
ya o ilişki resmi bitiş tarihinden çok önce bitmiş; ya da o hissettiğin aşk değil.
Olunmaz.
sevgilimi cok seviyordum. sogudugumuz icin ayrilmadik yorulmustuk yipranmistik tahammulumuz bitmisti uzun ve yorucu bir iliskiydi. simdi benim onu merak etmem lazimken neden bu cocugu dusunup onunla konusmak istiyorum.
nedir bu duygunun adi?
alışmışsın 😊
şimdikine mi?
Evet yani aslında bu bir duygu değil ona alıştığın için onunla konuşmak istiyorsun.
cok tesekkur ederim canım.
Rica ederim ben teşekkür ederim eig için.
Cevap
6Cevap
Selam :) 2.5 yıllık ilişkim çok kötü bittikten sonra birden çok hızlı bir şekilde başkasını hayatıma aldım ve ilk zamanlar ilk birkaç ay gerçekten her şey çok güzeldi ve eski ilişkimi tamamen unuttuğumu ve yeni ilişkime dair duygular beslediğime emindim. Fakat 6 ay kadar uzatmaları oynamayla sürdü ve aslında duygularım olmadığını ya da geçici bi hoşlantıdan ibaret olduğunu gördüm. Bu çok sarsıcı oldu çünkü gerçekten eski ve ilk aşkımı unuttum ve bitirdim sanıyodum ama sadece görmezden gelmişim. İlk zamanlar çok huzurluydum fakat şu an çok fazla acı çekiyorum bir şeyler bitmemiş. Şimdi onun da yeni bir ilişkisi var ve sanırım her şeyi temelli kaybettim bilmiyorum benim için bu sorunun cevabı hayır yeniden aşık olmak diye bi şey olmadığını hissediyorum. Umarım senin için farklıdır
Bende bunu birilerine sorcakdim 3 senelik sevgilim bazı anlasamamzliklardan dolayı ayrıldı benim hatalarımdi ve şu an biriyle sevgili çok seviyorum diyor heryerden engelledi birilerinden öğrendim ki harbiden mutlu nasıl oluyo ayrılalı 2 ay bile olmadi
Çok zor ayran gönüllü olmak gerekir onu başarmak için
aşk demeyelimde çivi çivi söker diyelim
benım bu hissetiklerim ne peki?
şimdi hissettiğin şeye bağlı olarak çeşitli varyasyonlarda yorumlar yapabilirim ama şuanda duyguların hakkında hiç bir bilgim yok nasıl ayrıldın neden ayrıldın vs vs ama eğer terk edip yeni birini bulduysan öncesi aşk değil terk edilip yeni birine koştuysan öncekine intikam derdim ben
O anki psikolojiye bağlı bir hal
hayır..
bu yasadıgım nedir peki sizce?
öncekinin pek gerçek olmadığı..
önceki gercek olmasaydı Şu an bunu sorun etmez ask yasardım bence.
pek gerçek değil dedim. gerçek değil demedim.
bşey ya gercektır ya da degildir. peki azı cogu olamaz.
insanız :) kendini avutma:)
ben neden kendimi avutayım ki genel birsey söylüyorum birsey ya gercektir ya degildir. bu böyledir her durumda böyledir. kendimle alakalı cumle kurmuyorum.
olunmaz.
Olabilir böyle bişey
Hayir olunmaz bence
Olunmaz
Olunmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar