Bence sevgilisini kaybetmemek için herşeyi göze alan daha güçlü dur. Ama lakin o kişi senin değerini anlamadiysa onun için ağlamaya deymez. Ben 1 sürü gereksiz insanlar için 1 çok şey yaptım ve 1 hiç uğruna ağladım.. ve anladım ki hepsi 1 hicti ve gereksiz di. Çünkü bu demektir ki ağlamani ya da onun 1 şey yapmani getektirmiyor çünkü seni sevmeyeni, seni umursamayani ben hiç umursamam zaten hayat kısa.. sadece eğlenmeye bakarım sadece sahip olabileceğim şeylere değer veririm ve onlar için yaşarım.. sadece beni seven kişiye değer veririm. Sevmeyene eyvallah derim. Sonuçta herkes sevmek zorunda değil herkesi.
10 gün boyınca aramayan aramalarıma cevap vermeyen 5. Gün heralde ayrıldık dediğimde bir kaç gün zaman ver ben iyi değilim dedi bana... 5-6 gün geçti hala ses yok açıklama istedim mesaj attım bir cümle dahi yazıp dönüş yapmadı... yıl başında dahi tek evdeydim bir başıma o gün tek msjı çok gördü. Neyine terketmiyim sözde aşık çok seviyo... ama bir sorun olmuş ne olmuşsa bilmiyorum içine kapandı tek cümle bile açıklamaktan kaçtı... hastam var çok üzgünüm ya da biri öldü yani bu tür bişry beklerim bu kadar ayrı kalmaktan şu kadar bile bişey demedi hiçe saydı beni... pişmam değilim.
Evet kaybetmeyi göze olan daha güçlüdür çünkü karşısındaki seven insanın sevgisi en güçsüz tarafıdır ve buna güvenir bundan gücünü alır, ya da duygusuzdur. Duygusuz insan güçlü insandır.
Kaybetmesi göze alan güçlü değildir, sevmemiştir. Gerçekten seven bir insan sevdiğini bile bile kaybetmeye dayanamaz.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Herşeyi kaybetmeyi göze alıyorum ama kaybedicek veya koruyacak bişeyim olmamasını tercih ederim ki gözüm arkamda kalmasın. Eş çocuk anne baba sevgi aile kardeş zayıflıktır bazı yollarda o yüzden geride bırakılmalılardır ki ileride engel olmasın. Sevgi güzel bişey ama yanında çok güçlü başka birşeyide getirir. O da nefrettir. Seven nefret eder o sevgisini elinden alan şeyden. Nefret kontrol edilemez. Dışarı salmazsan seni çürütür içten içe. Salarsan çevreni yakar ateş gibi. Kül bile kalmaz. Daha öncede dediğiö gibi ben herşeyimi kaybetmeyi göze aldım bu yolda.
Eğer gerçekten üzmüşse kırcı şeyler söylemişse ki yapmışım gerçekten sevdiğim insanı bırakıp gittim sadece birşey için değil bir çok şey birikince bizde bir yerde yoruluyoruz yani çok sevip asla terkedilmez diye bir şey yok zaten adam bu kadar emin olmamalı kadında aşk işi vazgeçilmez vazgeçilir konusu da değil aşk işi değer değmez konusu aşkimdan ölsemde yıllarca hatta belki yaşlanana kadar acı çekeceğimi bilsemde giderim ben..
Maalesef kaybetmekten korkmamak kadar, vazgeçilmez olduğunu düşünmekte yanlıştır. Zaten kaybetmekten korkmayanı bu duyguya iten karşısındakinin vazgeçilmez olduğunu düşünmesidir. Ama temelinde özgüven problemi yatar.
Bazen öyle bir an geliyor ki "bana böyle bir şey yapılsa asla affetmem hemen silerim" diyorsun ama Sevdiğin zaman asla bir çırpıda silemiyorsun. Ama kaybetmeyi göze almışsa gerçekten güçlüdür
Hayır. Seni kaybetmeyi göze alıyorsa seni sevmiyor demektir. Ağlama ya ne ağlıyorsun of ben mi söyleyeceğim asıl o sana bunu yaptıktan sonra sen onu sevmene rağmen ağlamıyorsan sen güçlüsün.
Kaybetmeyi göze alan demekki gerçek sevmemiştir kaybetmek güçlü değil acizliktir bence karşındaki seni gerçek seviyor değer veriyorsa kaybetmeyi değil kalıp o insanı kazanmak güçlü olmaktır
En İyi Cevaplar