2 hafta önce itiraf etti 30 senelik evliyiz 2 çocuğumuz var ama metres tutmuş kendine affet beni dedi yalvardı kız 18 yaşındaymış üstüne hamileymiş bebeği aldırmam diyormuş?
bu kızın amacı ne napmalıyım sizce?
bu kızın amacı ne napmalıyım sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızın amacına neden takılıyorsun sen, vardır elbet kendi kafasında bir planı sen kendi kocanı düşün. 30 senelik evlilik, 2 çocuk, yaşanmış onca güzel şey, birlikte atlatılmış onca zorluk... Bunların hiçbirini düşünmemiş de evliliğinden bile çok çok küçük olan bir kadınla bir şeyler yaşamış. Boşanma davası aç, iyi bir avukat bul kendine, sana ne olursa olsun böyle bir şey yaşatmaya hakkı yok böyle adamlar affedilmez. Dediğim gibi evliliğinden bile çok çok küçük olan bir kadınla vakit geçirirken neredeymiş aklı da şimdi affet diyor. O kadın belki hamile kalmasaydı söylemeyecekti sana yine de.
Ya görüşleri okudum da kıza yazık hayatını karartmış diyenler. Tecavüz olduğunu zannetmiyorum çocuğu aldırmam dediğine göre eğer kocanın maddi durumu iyişe şeyma subaşının yolunu izliyor olabilir. Bu saatten sonra o adana ihtiyacın yok çocuklarınında aklı başındadır bence ayrıl o şerefsizden tazminat davası aç boşan. O adama 18 yaşında biri kadınlık yapamaz çok pişman olur ilerde. Sürünsün.
Sende kadınım diye ortalıkta dolasiyorsun. Kızın hayatını karartmis senin kocan. Gerçi inanasim gelmiyor sana da.. kadın olsan öyle şerefsiz adamı bosardin
hala ne yapacağımmı diyorsun
30 sene üzerine aldatılmışşın
yapacak şey belli.
Cevap
27Cevap
Ya 18 yaşında çocuğun yaşında genç toy bir hata yapmış en fazla birkaç aylık ilişkilidir onunla olan ama kocan o kızdan önce çok yapmıştır o bebeği düşün elbet senin çocukların büyümüştür ama o sabi daha çok küçük iyide olsa kötüde olsa babasına ihtiyacı var o adamdan boşanmalısın naçizane fikrim
Kart zampara Kocana da 18 yaşındaki salak kıza da yani. En temizi sensin bırak leşliklerinde boğulsunlar
Senin asıl amacın ne? 18 yaşındaki bir kızı hamile bırakmış kocanı sorgulamıyorsun da çocuğunu aldırmayan kızı mı sorguluyorsun 😡
Bebeği aldırmayın zaten onların günahı boylarını geçmiş bile Allah’a havale et ve boşan seni hala sevmiyorsa
Kızın amacı falan yok o bebeği yaptılarsa doğursun sana nafaka bağlasın boşa gitsin metres mi yok artık
Iyide esin kac yasinda dogurganligi kalmissa bile azalmistir bence dna yaptirin
Troll soru sormayı ya geliştirmelisin ya da ehline bırakmalısın :-D
30 yıllık evlisiniz metresi 18 yaşında yanlış mı anladım.
Namussuz olan senin eşin. Kusura bakma ama kim bilir nasıl kandırmıştır o kızı. Bu arada yapacağının ne olduğu belli.
Anasina babasina rezil et kizi akrabalarini falan bul
Sen niye uğraşıyorsun ki sal gitsin kocan ya da kız uğraşsın
Aldırma o onların ayıbı dogursun zaten ne damgası vurulacagi belli sakin aldırmayın kürtaj falan hayır o bebeğin hiçbir suçu yok çünkü
Katil olnak istemiyor kız haklı ben olsam bende aldirmam
Eşin zenginse kız sırtını ona yaslıyordur. Bulmuş kerizi bırakır mı. Uçkuruna sahip çıksaymış puşt hak etmiş.
bence çocuklarına danış hep beraber bir karar verin o kızada yazık 18 yaşında daha çocuk
Kıza değil adama yapman gerekıyor ablacım onu. Kız haklı.
Sayican parayi eline kızın tutucan belini kocanın napcan yavruu
Amacı kocanı senle boşanıp kendiyle evlenmeye ikna etmek kıza para ver
Kocan paralimi? Gözün kör olsun para senin.
Evet
Kızın amacı kocanı almak almış zaten 😄
Çek bir tazminat davası
Çok karışık bir durum vay be neler var
affet affet ki ikinci çocuğu da yapsın
yuh ya yuh yani daha neler duyacz
Neee gerçekten doğru mu
Evet
52 yaşındayım
önce kocanın agzına şey et sonra kızı düşünürsün
cici çocuğunun ismi ne olacak bakalım.
Dogurup senide bosandirip onunla evlenmek
Boşan nasılsa çocukların büyüktür
İnsanlık ilerlemeye devam ediyor son hız
18-24 yas grubundaki kızlar baya aptal oluyor.
Boşan.
Soruyu yanıtlar mısın seni davet edemiyorum.. İsteyerek öldürdüğünüz en büyük böcek ya da haşere nedir? ↗
Müge anlı ya çik
sende başkasından hamile kal anlasın metresliği
Trol
Ağzını burnunu kır
Ne oldu sonra
Mk trolü
metres?
İşin zor
kocan zenginmi
Evet
sen kabullendinmi kız desene paraları yiyecek
sende aynısını yap