1 haftadır aralıklarla devam eden bulantıları vardı zaten. Dün eczaneden gebelik testi almış haberim yoktu. Banyodan böyle hıçkırık iç çekme ağlama sesleri duyunca yanına gittim. Hüngür hüngür ağlıyo hamileymişim dedi. Mutluluktan ağlamıyodu ama o an bişey demedim anlamaya çalıştım sarıldım ağlaması arttı. Niye ağlıyorsun dedim konuşmaya çalıştım ama bişey demiyo. Asla böyle bişeye izin vermem ama aldırmayı mı düşünüyosun dedim. Ya öyle değilde falan filan kem küm etti ama aldırsak daha iyi olmaz mı biz nasıl bakarız falan dedi. Ağlıyo diye üstüne daha fazla gidemedim ama içim içimi yiyo. Çocuk başkasından olabilir mi? Anne karnında DNA testi yapılır mı? Niye ağladı yani hormonlar yüzünden böyle hissediyo olabilir mi lütfen mantıklı bi seçenek verin bana. (Bugünde çok suskundu durup durup karnına bakıyodu anlamadım)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendisini hazır hissetmiyo olabilir. Çocuk yapmak büyük bir sorumluluk ister oyun değil. Başkasından olsa zaten gelip sana ağlamaz. Senin düşüncen çok yanlış. Eşine güvenmiyosan zaten öyle evlilik olmaz. Onun ki de doğru demiyorum hemen aldırmak vb. Ama seninki çok daha yanlış.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi fevri hareket etme. Bildiğin başka bir şey yoksa bunlara dayanarak bu ithamlarda bulunman onun başkasından hamile olmasıyla aynı eşdeğerde bir yanlış
01 Yorumla
Soran+1 yılAga farkımdayım ama ne yapıcam bilmiyorum öyle mal gibi de oturamıyom
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
23Cevap
Çocuk & Ebeveyn konusunda 26,3b cevap paylaştı. ne çirkin bir düşünce.. korkmuş olabileceği aklina gelmedi mi?
çocuk başkasindan olsa sana mı ağlardı?
beklenmedik bir gebelik sanırım böyle tepki vermesi çok normal ve daha 21 yaşındaymış..
kolay sanıyorsunuz heralde dünyaya bir çocuk getirmeyi.. yazık cidden.10 Yorumla
+1 yılBöyle bir düşünce sizin aklınıza gelmişse çok bir güven yok eşinize zaten.. evet hareketler de tuhaf hemen çocuğu aldırma düşüncesi ve kelamı aşırı tuhaf hele. Ben kocamdan hamile olucam ilk cümlelerim ağlayıp, aldıralim olacak? Empati yapıyorum Allah korusun sadece peydahlasam böyle bir durumda kalabilirim heralde. Yine de bilemeyiz ama anlatılanlar normal değil. Öyle hamileliğin İlk zamanlarında böyle hormon vs hemen devreye girmez yoğun şekilde
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız maalesef. Söylediklerimizin üstüne 1 kelime dahi ekleyemedim
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun yine de tam emin olmadan birşey yapamazsınız sabredin..
+1 yılİlk hamilelikte insan neyle karşılaşacağını bilemez. Özellikle planlı değilse şok olmuş olma olasılığı yüksek. Çünkü iki kişiyken üç kişi olacak olma, birden karninin içinde bir canli olduğunu öğrenmek, annelik...
Nelerle karşılaşacağım, nasıl yapacağım, dusuncesi. Hamilelik boyunca farklı farklı psikolojide olacak , hatta doğumdan sonraki ilk zamanlar lohusa psikolojisi de çok başka bunlara hazırlıkli olup eşinizi kucaklayin. Bence böyle boş kuruntulari bir kenara bırakın, abarttıginizi ve takıntılı olduğunuzu dusunuyorum. Hele ki burada hamile bir kadının psikolojisinden anlamayan insanların yaptığı yok takip et, şüphe duy gibi yorumların gazına asla gelip de evliliğinizi zedelemeyin. Böyle düşündüğünüz için bence kendinizi bir sorgulayin.10 Yorumla
+1 yılEşine hiç mi guvenin yok
Hamilelik hormonları insanı alt üst eder
Planlı bir gebelik değilse
Ki anladığım kadarıyla değil
Böyle tepki vermesi aşırı normal
Zamanla alisicaktir
Şoku atlaticak
Ve bir karar vermek isticektir
Yanında ol
Sakın başkasından mi deme
Bir anlık sinirle aldiralim ozaman der20 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 7b cevap paylaştı. Son zamanlarda ki ilişkilerinizi gözden geçir tavırları nasıldı?
15 Yorumla
Soran+1 yılTavırlarında pek bi değişiklik yoktu
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılTKP ettim mesaj atabilir misin
Eğer düşündüğün gibi bir şey değilse ve karına böyle bir şey söylersen sonu çok kötü yerlere varabilir. Böyle bir şeyden emin değilsen bir kanıtın yoksa aldatma düşüncesinin hiç konusunu bile açma bence
18 Yorumla
Soran+1 yılAha ne diyip konuşucam o zaman ağzını falan aramam lazım ama hiç beceremem
Soran+1 yılTelefonu şifreli. Ben yasaklarda bile çalıştığım için maalesef takip etme imkanım yok ama o yasaklarda hiç çıkmaz
Soran+1 yılİstek attım mesaj atabilir misin
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYahu karın daha 21 yaşında farkında mısın? Belki de çok korktu ve sorumluluğu onu bu yüzden düşündürdü. Nasıl hemen böyle düşünürsün ya benim kocam böyle düşünseydi ondan bebek yaptığım için pişman olurdum
20 Yorumla Hemen kötü şeyler düşünmeyin. Belki hazır hissetmiyordur. Doğal bir durum bu ilk defa hamile kalan biri için. Üzerine çok gitmemeye çalışın uygun zamanda kendisinin anlatmasını bekleyin. Olumlu yaklaşın güzel şeyler söyleyip ikna etmeye çalışın. Dikkatini farklı şeylere verin bir süreliğine hamileliğini unutsun hemen çocuk büyüyecek değil. Daha sonra bu duruma alıştıkça yavas yavas irdeleyin.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa her kadında annelik duygusu diye bişey var sevinmesi gerekirdi hazır hissetmese bile bu kadar ağlaması yersiz kafam allak bullak
+1 yılÇok zor bir durum olsa gerek ama anlamadan dinlemeden sakın kesin hüküm verme belki hormonlardandır. Hamile kadının günahını alma bir de
21 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok yeni hormonlardan olacağını pek düşünmüyorum maalesef
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılSiz cinsel birliktelik yaşamadıysanız daha önce zaten başkasından kaldığı kesin
11 Yorumla
Soran+1 yılDüzenli ilişkimiz var ama tepkisi falan beni çok şüphelendirdi
Aldatma falan diyorsun da aklına kadının çocuk istemiyor oluşu gelmedi mi 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk istemese oturur konuşur dünyası başına yıkılmış gibi ağlayıp bebeği aldıralım demez diye düşündüm
+1 yılHazır değilmiş demek ki bu duruma farklı şeyler getirme aklına normal bu şekilde davranması zamanla toparlar
10 YorumlaEvet, bebek anne karnında iken test yapılabilir fakat zararlı.
15 Yorumla- +1 yıl
Kadın kadının düşmanı olmamalı verdiği fikre bak adama resmen boşan diyor
Soran+1 yıl@Mehmetkr98 daha yeni sen bana boşa diyodun
- +1 yıl
Kanka şaka gül diye
- +1 yıl
Kesss hainnn
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yıldaha karının kendinde mi hamile onu bile bilmiyosan zaten senden değildir merak etme
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmemek değil tepkisi çok şüphelendirdi
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarının gözü dısardamıydı sana davranışları nasıl seni aldatmış olabilirmi
010 Yorumla
Soran+1 yılGözü dışardaydı diyemem ama neyse boşver. Bana karşı davranışları normaldi
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisin
Soran+1 yıl1.5 yıllık
- +1 yıl
Arkadaş ortamı varmıydı sık dışarı çıkarmıydı
Soran+1 yılEvet 😒
- +1 yıl
Sakın bir şekilde konuşmayı denedinmi ben dna testi için kızmı erkekmi bakalım diye bir doktor ayarla ikna edip götürdüğünde dna için sıvıyı aldır hiç yoktan için rahat eder belki boşuna rahatını kaçırıyorsun
- +1 yıl
Ama bu iş sende yeni şu çıkmış bu çıkmış diye eşini hastaneye atmak doktoru ayarlamak
- +1 yıl
İçinde bir sıkıntı kalmasın diye bunu yapman gerek
Soran+1 yılİyi akıl ettin denicen inşallah bişey çıkmaz
- +1 yıl
İnşallah gönlünce olur
+1 yılSen şimdilik hiçbirşey deme varsa bise kendisi söyler zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılAga görmüyo muyuz Esra Erol'da falan yıllarca kandırılıyo insanlar
- +1 yıl
Birşey diyemem kardas sen ne dusunuyorsun peki
Soran+1 yılBilmiyorum içinde kötü bi his var
- +1 yıl
Sadece mesela şey diyebilirsin
' canım durumun hiç iyi görünmüyor bana anlatmak söylemek istediğin birşey var mı ben hep yanındayım vb.' Gibisinden güzelce yaklaş sor varsa bise anlatır ama varmış gibi kendini endeksleme doğru düşünmene engel olur eşine kötü bakma
+1 yılÇok mu filim izliyorsun ben o an boşarım la onu karnındaki doğmamış çocuğuna açımam kapının ününe koyarım. Enayimisin oğlum sen azcık onurun olsun.
05 Yorumla
Soran+1 yılYaşı küçük daha amine koyim belki ondan korkmuştur
Soran+1 yıl@fnjngjng 21 yaşında ama karakter olarakta biraz çocuksu zaten
- +1 yıl
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılEvet anne karnindada DNA testi yapilabilri plesantedanbalinacak kultur le yapilir hic merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılAma çocuk için riskli olabilirmiş diyolar doğru mu ve ne gibi bi risk
iyi ya sana zahmet ermek kalmamış hazır baba oluyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi kardeşim umarım sen de yorulmazsın böyle bi durumda
Soran+1 yılAnlamadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBugüne kadar şüphelendibiz mi bundan bu ciddi bir olay, belki çocupa yetemeyecsğini falan düşünmüştür
12 Yorumla
Soran+1 yılAramızda ufak güven problemleri vardı o kadar
Cevap sahibi+1 yılBunu söyleyip pişman olmayın dönüşü olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu nasıl bir düşüncedir ya... Ne iğrenç varlıklarsınız hemen aklınız nerelere gidiyor
21 Yorumla
Soran+1 yılO çok mu iyi ki bebeğimizi öldürmeyi düşünüyo
Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,6b cevap paylaştı. Saçmalama ya allahım allahım normal bu normal sen. kendini doktora götür bi yardim falan al bence
02 Yorumla- +1 yıl
O kadın varya sana güvenmediği için öyle koyu olmuştur kesin!
- +1 yıl
Kötü *
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılSen niye seni aldatmış hissine kapıldın ki? korkmuş olabilir heyecanlanmış olabilir.
00 Yorumla Kendini hazır hissetmiyordur, korkmuş olabilir. Hormanal bir sıkıntı olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz sabredin çocuk doğsun hala şüpheleriniz varsa çocuk doğduktan sonra test yaptırırsınız. Şimdi ne söylense boş gidip eşinize ima etseniz kadın aldatmadıysa soğur senden bu düşüncelerinden dolayı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 hafta da öyle çok etkileyecek hormonlar salgılanmaz. Her kadın, karnın da çocugu olduğunu hissettiği an Annelik içgüdüsü taşır ve onu hemen sahiplenir. Ağalaması, moralini bozup kem küm etmesi hiç normal bir durum değil. Sen ona sarıldığın zaman daha çok ağlaması bir pişmanlığın ve suçluluğun belirtisi olabilir. Peki siz korunarak mı ilişkiye girdiniz yoksa içine boşalma durumu oldu mu?
015 Yorumla
Soran+1 yılYumurtlama dönemlerinde korundum sadece
Cevap sahibi+1 yılOnu takip et, gittiği yerleri, is yerini vs baktın olacak gibi değil hali tavrı devam ediyor test yap. Mesela telefonunu yalandan kaybet ve bir işinin çıktığını telefona ihtiyacın vs olduğunu söyle. Mesela bir uygulama indiricem veya birşey denicem gibi ama telfonla uğraştığı bir anda yap al hemen mesajları kontrol et.
Soran+1 yılMaalesef takip için vaktim yok telefonu bikere aniden istedim tereddütsüz verince şaşırdım ama vatsapı gizli uygulamalara almış sanırım
Cevap sahibi+1 yılO zaman şüphelen ve şüphelenmekte çok haklısın. Gizliye almak nedir? Ayrıca korunduğun halde hamile kalması çok tuhaf değil mi? Ve böyle ağlaması, kem küm etmesi, yüzüne bakamaması ayrıcana sürekli dışarıda vs olması bu işin altın da bir iş var. Yoksa ne hakla ve hangi amaçla whatsappı gizler ki eşin? Sen ona söyle; de ki korunduğumuz halde nasıl oluyor da sen hamile kalabiliyorsun. Ve neden böyle davranıyorsun itiraz et.
Soran+1 yılBiz sadece yumurtlama döneminde korunuyoduk ama onun dışında da hamile kalınabiliyomuş veya hormanlar yüzünden döngü bazen değişebiliyomuş. WhatsApp nerede diye sorunca senle evlenmeden önce ailem çok kontrol ediyordu ondan gizledim dedi ama bilemiyorum🤷♂️
Cevap sahibi+1 yılYani her defasında whatsappa girmek için ayarlardan gizli uygulamaları açıp whatsappı etkinlestirip sonra işi bittiğinde bu zahmeti mi yapıyor? Neden yapıyor? Neden kolaya alıp direk açmıyor ki uygulamayı? Ayrıca o dönemlerde çok zor bir ihtimalle olur bu işler. Kusura bakma ama kadınlar tam bir şeytandır askım canım cicim neler neler deyip arkadan ne işler çevirirler bir bilsen sen gene de tedbirini al derim hiç normal değil.
Soran+1 yılNasıl normale çevireceğimi unuttum sildim yükledim ama olmuyo dedi. Bilmiyorum bundan önce büyük şüphelerim yoktu o yüzden şimdi direk aldattığını düşünemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAhahha tamam nasıl biliyorsan öyle yap😀
Soran+1 yılHocam dalga geçme ya insan pat diye karısının aldattığını düşünemiyo
Soran+1 yılTest et dedin ya başka nasıl test edebilirim
Cevap sahibi+1 yılBak sen ona ne de biliyor musun; hayatım biz korunarak ilişki yaşadık sen nasıl olur da hamile kalırsın o kafama takıldı de.
Soran+1 yılAha onu ciddi anlamda bayaa bilimsel veriyke açıkladı özele gelebilir misin zahmet olmazsa
Soran+1 yılSen soruyu beğen ben seni eklerim
Cevap sahibi+1 yılYaz
Soran+1 yılİstek attım mesaj atabilir misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldırmak istiyosa başkasından olabilir yoksa niye ağlasın bunu araştır sonra böyleyse koy kapının önüne boşa gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl araştırıcam aga
Cevap sahibi+1 yılBilmem biraz takip falan et
+1 yılNiye ilk etapta aldattığını düşündürdün şüphelerin mi vardı bi kadın hormonal olarak gebeliğe tepkisi farklı olabilir hatta doğumdan sonra bebeğini reddeden annneler var hiç duymadın mı başkasından olsa senden gizlerdi bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPeki diyelim ki çocuk başkasından çıktı o zaman ne yapıcaksın?
01 Yorumla
Soran+1 yılBoşarım o herifi de bulup gebertirim en azından onurumla hapiste yatarım
Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani umarım düşündüğün gibi değildir ama belki kendini hazır hissetmediği içindir ya da çocuk istemiyor olabilir mi bilemedim
10 YorumlaKorku olabilir heyecan olabilir hormonları hareketlenmiş olabilir. Ne demek hemen aldatma? Çok saçma bir düşünce
00 Yorumla
+1 yılSana guvenmiyo olabilir? Anne karninda DNA testi yapilir. AMA direk aldattimi diye dusunmen zaten bosanmaniz gerektigi anlamini tasiyo
00 YorumlaHerşey olabilir yani anne karnında dna oluyo ama bebeğe zarar verme riski var
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bi risk
Hayır mercimeği fırına verip vermediğini bilmiyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılBizim ilişkimiz var sorun tepkisi ne bilim her kadın hamile olduğunu öğrenince sevinir diye düşündüm
Allah kolaylık versin çok zor bi durum bunu düşünmek bile insanın içini yer
01 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasıl bişey diyemiyorum da emin olmadan kendi kendime delireceğim
çok çirkin ya. yazık sana yazıklar olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılBu tepkisi normal mi bende böyle düşünmek istemem ama karımın bu tepkisi beni çok üzdü bizden olan bişey sevmemesi aldırmak istemesi benim açımdan daha kırıcı
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoşa gitsin ya at kapıya
113 Yorumla
Soran+1 yılBekara karı boşamak kolay demişler. O benim sevdiğim kadın çocuğumun annesi nasıl boşıyım
- +1 yıl
Aga boynuz var bir ne diyon sen
Soran+1 yılAha yaşı küçük korkmuştum belki ne bilim annelik zor doğurmak zor
- +1 yıl
Kaç yaşında
Soran+1 yıl21 yaşında ama karakter olarakta biraz çocuksu
- +1 yıl
Kanka hiç dışarı falan çıkıyormu
Soran+1 yılÇıkıyordu amke 7/24 evde mi oturcak. Yasaktan önce çalışıyordu zaten
- +1 yıl
Bana parlıyon ya
Soran+1 yılAha sinirliyim biraz kusura bakma hatuna da bişey diyemeyince millete çatıyom
- +1 yıl
Karına deme öyle şeyler git direk telefon dökümanı al
Soran+1 yılMahkeme kararıyla alınıyomuş. Hackletmem lazım ama zaman yok işte
- +1 yıl
Abi ne yap bak indir telefona casus yazılım miss
Soran+1 yılHatun telefonu elinden bırakmıyo uzaktan olur mu o işler?
+1 yılKarşısına geçip konuş test yap
02 Yorumla
Soran+1 yılKarımı tanıdığım kadarıyla bu testi yaptırır ama yaptırdıktan sonra çocuk bendense bile boşanır. Büyük bi şüphe bulmadan böyle bişey yapamam maalesef
- +1 yıl
Haklısın iyi düşündün. Ama konuşmanı tavsiye ederim.
+1 yılBenden hamile bence
20 Yorumla
+1 yılBelki sendendir abi
04 Yorumla
Soran+1 yılUlan belki sendendir ne demek ya
- +1 yıl
İçim içimi yiyor dediğin için öyle yazdım Kadın mutluluktan öyle davranmış sende yanlış anlamış olabilirmisin
Soran+1 yılPardon abicim dalga geçiyosun sandım bi an karım yani tabi benden olucak.
- +1 yıl
O nedenle endişelenme derim
Güvenmiyormusun eşine
04 Yorumla
Soran+1 yılGüveniyorum ama tepkisi hiç normal değil
Soran+1 yılBen biraz güvensizim hem karakter olarak hem ilişkimizde ki gitgellerden dolayı öyle ağlama falan olayı olunca cidden sarılınca bi ürktüm
Gizli Üye(36-45)+1 yılKafam karıştı
06 Yorumla
Soran+1 yılBenimde fazlasıyla 🤦♂️
Cevap sahibi+1 yılİki defa evlendim ikisindende çocuklarım oldu, hiçbiri ağlayarak hamileliğini söylemedi. Kaç yıllık evlisin eşinin yaşı kaç
Soran+1 yıl1.5 yıl falan oldu evleneli hatun 21 yaşında
Cevap sahibi+1 yılDaha yeni evlisiniz ve eşin çok genç. Haliyle buna hazır değildi, onun üzüntüsünü yaşıyor
Soran+1 yılAma hüngür hüngür ağlaması garip her kadın hamile olduğunu öğrenince sevinir istisnasız çünkü annelik doğuştandır ya bide bugün öylendurgun moralsiz olması bilemiyorum😒
Cevap sahibi+1 yılBelli olmaz kadınların ruh hali farklı olur. Biraz zaman ver ona, sonra konuşursun
+1 yılbaşkasından bence
11 Yorumla
Soran+1 yılBaşka hiç bi kanıtım yok nasıl emin olabilirim
Sanmam
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!