5 senelik evliyim 2 yaşında bir kızım var eşim benle evliyken başkasından hamile kaldı bana sadakatsizlik yaptı eşim kızımı sana vermem diyor beni tehdid ediyor mahkeme kızımı küçük olduğu için eşime verir diye korkuyorum böyle bir şey mümkün mü
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne meraklı bu millet karı kocasını aldatmaya? Normal bir durum haline geldi bu aldatma olayları 🤨
Sonumuz nereye acaba 🤔
Malesef😔
Geçmiş olsun
Aldattığını dair delilin varsa
Ve imkanların varsa bence
Şana veririler
Ahlaksız davranış olarak geciyor
Teşekkür ederim belgeleri var hepsinin
O zaman güzel tekrar geçmiş olsun
Teşekkürler 🙏
Kanunlarımıza göre sadakatsizlik nedeniyle gerçekleşen boşanma durumunda yaşı küçük de olsa çocuğun velayeti anneye verilmez.
İnşallah🙏
Olur mu öyle şey. Şyi bir avukata ihtiyacın var senin :)
Tanıdık avukat var detaylı konuşacağım 👍
Avukata değil de buraya sorman ilginç
Avukat tanıdığım haber bekliyorum kendisinden onada soracağım burda fikir alıyorum
lann :D:D:DD: bırak ayrılsın mahkeme her türlü sana vericek
İnşallah
@hakan_balci35 benim anladığım çocuk senin ama o çocuk varken sana sadakatsizlik yaptı dogru mu biraz kafa karıştırıcı anlatmışsın da ondan soruyorum
Evet çocuk benim eşim benle evliyken bana sadakatsizlik yaptı
Tamam da çocuğa süt annelik yapacak biri var mı çünkü anne sütü olmazsa daha 6-7 yasalarından itibaren dişleri çürüyor onu bulsan iyi olur
6_7 yaşına kadar çocuk eşimde mi dursun yani😔
Ya süt anne bulamazmısın 6-7 yasından sonra sana alışacak isin daha da zorlaşacak. Annen bakacak anladığım kadarıyla annene sor soruştur anne sütü kesin lazım
İnşallah bulurum evet annem bakacak çocuğa
İnşallah bulursun. Sağlıklı bir süt anne falan bulun genetik hastalığı olmayan neyse fazla uzadı. Süt anne bulamazsanız Yani emmeyi kesene kadar annede kalması tavsiyemdir
Teşekkür ederim bilgin için bulamazsam bakacak biri annesine veririm mecburen hayırlısı artık
Aynen hayırlısı
Anasına verir ztn senin değilmiş
Kendi çocuğum yanlış anladın soruyu sanırsam
Ha o zaman yine verir çünkü bebek daha o anne sevgisine ihtiyacı var
Her ne olursa olsun vermemesi lazım bana kalırsa ortada sadakatsizlik var çünkü
Sadakatsizliği sana yapmış çocuğuyla alakalı bişey yok
Bende babasıyım ama annesine verilmesi çok yanlış mağdur olan benim burda
Beyefendi sizinle alakalı bir durum olabilir ama çocuğuyla alakalı bişey yok ve çocuk küçük henüz o yüzden mahkemeler genelde anneye verir
O çocuk ona yakışmıyor aldatmayı destekliyorsun sen demekki aldatan biri nasıl annelik yapabilir Allah aşkına daha kendine sahip çıkamamış çocuğuna hiç bakamaz
İyi bir avukat bul alamaz
Tanıdık var detaylı konuşacağım hayırlı artık
Aldattığını ispatlarsan sana verir
Bütün ispatları var tek tek 👍
Annesi her türlü o değil mi
Annesi o ama bana sakatsizlik yaptı ben çocuğumdan ayrılmak istemiyorum
Babası sensen yine görüşürsün birlikte yaşamasanız da
Buna katlanamam mağdur olan benim onun gelip görmesi lazım
Çocuk bakmak kolay değil bütün bakımını sen yapacaksın emzirme uyutma vs yıllarca bakımını tek başına yapacaksın yaparım diyorsan uğraş
Çocuk bakmak kolay değil doğru seve seve yaparım kendi çocuğum 😊
Aylarca hiç uyumadan tüm gün çocuk peşinde koşturacaksın çalışan biri yapamaz annelere iş yerinde o yüzden izin verilir sen kendin bakamayınca birini alacaksın o sanki iyi mi davranacak çocuğa döver bile
Anneme vermeyi düşünüyorum
O zaman ben alır bakarım demiceksin ;)
Sen benden yana değilsin sanırsam 🙂
Aldattıysa ayrılmak hakkın çocuğunu da gör tabi ki ama erkeklerde çocuk bakacak g*t yokken velayet istemesi saçma ve aptalca
Bence aldatan kişiden anne olmaz kesinlikle erkek daha iyi bakar çocuğa hadi normal bosansak neyse de
Erkek daha iyi bakar ne alaka erkek bakamaz sen kendin dedin annem bakıcak diye ayrıca sen çocuğu intikam malzemesi olarak görüyorsun
Ben çalıştığım için annem bakacak yoksa ben bakarım erkek iyi bakar çocuğumu intikam malzemesi olarak görmüyorum sadece onu seviyorum üvey babayla büyüsün istemiyorum
Üvey anneyle büyüsün daha iyi dimi üvey anneler çok iyi davranır öz annedensr :d sen bilirsin tine kendin bakamicaksın erkekler bakmaz çünkü annen bakacak
Üvey anneye cocugumu emanet etmem merak etme annem ölmedi yaşıyor şükür sen bak istersen çocuğa :)
Banane benimle ne alakası var çocuğun annesi dururken babaannesi bakacak anneyle olan ilişkileri kötü olursa senin intikamcı hırsın yüzünden kızın psikolojisiyle sen mi uğraşacaksın ergenlikte yetişkinlikte anca düz mantık düşünün
İkinizin arasındaki sorun yüzünden kız babaannesiyle büyüyen bi kız olacak annesinden babasından uzak
Ben ne yapacağım yiyecek miyim kızımı ayrıca kız çocukları baya düşkün biliyorsundur umarım İntikamcı değilim asla ayrıca
Babaya düşkün "
Babayla olan ilişki kadar anneyle olan ilişki de önemli kiz çocuğu babayı sever ama kadınsal şeyleri annesiyle paylaşabilir ergenlikte hayatında buna ihtiyacı olacak
Annesinide görür istediği zaman ama benimle yaşar benden uzak kalmaz
O zaman gelsinde annesine yollarım görmeye gider zaten hergün kendi kararlarini da verir nerede kalacağına
Neden aldatmış
Sosyal medyada tanışma
Cinsel hayatınız kötümüydü
Evet
Küçük penis mi erken boşalma mı sorunun vardı
Erken bosalma sorunu vardida bu sorun yüzünden beni terk etmesi saçma olur yanlış mıyım
Boşansaydı doğru olurdu hiç doktora gitmedin mi
Yazamıyorum 1 x
Boşan o kadından nasıl yakaladın
Sağlık ocağına gittim doktoruma dedim erken bosalmayi sosyal medya mesajlarda yakaladım ilk sonra kaçtı hamile kaldı
Erken boşalmanın tedavisi yok mu peki
İlaç tedavisi gördüm var
Boşanacagim hemen yaptığı ayıp
İşe yaramadı mı peki organzm olmuyormuydu
Oluyordu gayet güzel neden kaçtı bilmiyorum İnanki
Maddi manavi tazminat davası aç ikisinede
Açacağım kesinlikle
Durduk yere ihanet etti bana
Nafaka davasıda aç
Allah yardımcın olsun
Evet acacagim
Teşekkür ederim inan morelim çok kötü