Sabah gözünü ilk açtığın da sarılıp öpmek böyle uzun uzun sonra birlikte kahvaltı hazırlayıp keyfini çıkartarak kahvaltı yapıp sonra dışarı çıkmak biraz eğlendikten sonra eve gelip söyle ayaklarını uzatıp tv nin karşısında ohhh 😊
Pikachuu diyodu bana hep ben bir-kac gün sonra pikachuu öldü dedim oda pikachu :/ su emoji tam olarak hangisi bilmiyom ama herkes biseyler diyo kafasına göre kızlar bilir diyerekten tekrar sorayim sana tam olarak ne anlamda kullandı şimdi bu emojiyi
Sevgili olayında büyük sorunlardan biri sevgililerin illa aktivite yapmak zorunda hissetmeleri. Onun yerine herhangi bir şekilde sohbet etmek yeterli, arada telefonlara bakılacaksa bakılır çay içilir daha ne olsun
Yatakta sarılıp uzanmak, ikinci olarak da film izlemek.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yatıp beraber youtubeda takılmak komik şeyler falan seyretmek Roman havası oynamak😂 Kahve sigara eşliğinde dedikodu yapmak Gecenin köründe çorbacıya gitmek
Düşünsene sıcacık evinde dizlerine battaniyeni almışsın, patlamış mısırın + kahven, güzel keyifli bir film ve sevgilin :) Tadına doyum olmayan saatler :) 1 gün oradan kalkmadan durabilirim :)
Sence kız hoşlanıyor dermisin? sohbetimiz var sınıfta tek benle uğraşıyor benimle konuşurken gülümsüyor koridordan karşımdan gelirken 32 dişi görünecek şekilde gülümsüyor daha var bana karşı yaptıkları hareketler ama bu yaptıkları sence hoşlanma belirtisimi?
Seninle uğraşıyorsa seni seviyor demektir. Ben de sevdiğim erkekle uğraşırdım. Ne günlerdi be, hüzünlendim şimdi. Keşke hep çocuk kalsaydık. Bak ne diyorum, kızı seviyorsan ona açılsana yahu, ölümün olduğu dünyada ne kaybedersin ki? Aranız olursa ben de bu aşka aracı olduğum için bundan sonraki yaşamımı daha huzurlu geçiririm.
En İyi Cevaplar