Partner-look thsirt giyip dolaşan çiftler, ellerini ayırmadan her yere gidenler, ayrı yatagi bırak ayrı koltukta bile oturamayan sevgi pitirciklarinin kafasında olmayan ben👈 soruyu itinayla sectim 😎

Partner-look thsirt giyip dolaşan çiftler, ellerini ayırmadan her yere gidenler, ayrı yatagi bırak ayrı koltukta bile oturamayan sevgi pitirciklarinin kafasında olmayan ben👈 soruyu itinayla sectim 😎
Mümkünse tadilat işlerine karışmasın, sürekli akıl vermeye de kalkmasın o kanularda, çok yakın olalım fakat yapıs yapıs olmayalım her gün görüşmeyelim mesela biraz özlem olsun zaten her gün görüşmek olsak evlenirdik zır zırr arayıp çat pat yazmasın ara ara güzel olur... 🥂
İnsanlar güzel şeyleri çok çabuk tüketmeyi sever, heycanlarına yenilikler cünkü... 🥂
Merak heycan yapışkanlık o kendini kontol edememek...
Kesinlikle film izlemek için eve çağırmak, yapmayın bunu gençler. Fkıd
Rica ederim 👑
Cevap
30Cevap
Gezmek, dolaşmak, spor faaliyetleri, yemek faaliyetleri, eğlence, sanat faaliyetleri
Bence her şey yapılabilir
Kano 🛶 yapılabilir, birlikte meyve toplanabilir, evde mum ışığındaakşam yemeğinin tadı çıkarılabilir, birlikte bisiklete binilebilir, bowling, festival ve utv ile off road😜✌🏻 ve daha bir çok şey…
Ben neden yapılacak diye okudum ki 🤦🏻
Ellerini ayırmadan her yere gidenler, ayrı yatagi bırak ayrı koltukta bile oturamayan sevgi bunlar katılıyorum
Açıklamana katıldım ama ben yapılmayan aktivite bilmem, her türlü aktiviteyi gerçekleştiririm.
Benim lugatımda hayaller gerçekleştirmek için vardır😎
Bu söylediğine inanamam çünkü her insan oğlunu bir tane dahi olsa hayli vardır✌🏻
Bende tam tersi plan kurmam çünkü yarınımızın ne olacağı belli değil…
En güzeli sevgili olmamak oh mis kafa rahat karışan yok
Birbirini özlemeli insan bazen uzak kalmalı biraz ve kişilerin kendine özel zamanları da olmalı. Sürekli birlikte olmak udandırır
Sevmem öyle yapışkanları. Zaten benim ellerimde aşırı terleme oluyor normalde bir de sürekli el ele tutuşmalar sarmaş dolaş olmalar bana göre değil. Kışın iyi ben onu ısıtırım o beni serinletir 😁 ama o bile ısınınca beni bunaltmaya başlıyor
Hayat sadece sevgilinden ibaret olmadığını anlamak yeri geldiğinde kendine, ailene, arkadaşlarına da zamam ayırmak gerekir
Ağda, alışveriş, makyaj vb aktiviteleri kesinlikle yalnız yapın, çok mıçmıç sevmem, öyle her an sevgi kelebeği havasında, gezemem
Sırtlarına birbirlerinin isimlerini de yazsınlar ve numaralarını kaybolunca arardık 😂
🤢🤢 bizim burada öyleleri yok çok şükür 🤪
Sustum 🙊 onların yerine de utandım 😂
Eski okulunun mezunlar toplantısına falan gitmemek lazım
Eee ne yaparlarsa yapsınlar teyzoş🥴iyi olsalar suç kötü olsalar suç 🥴
maça gidilmiyor, kumarhaneye de gidilmiyor. sürekli soru soruyor. düğüne, nikaha hiç gidilmez.
sevgilimle her şeyi yaparım ben, canım sevgilim. (aynaya doğru)
Yalnızlık tabiki... bazen yanlızlık cidden ihtac duyulan birsey asikta olsan yaninda o dahil kimseyi istemezsin...
Bu saate sevgiliyle yapılacak en güzel aktivite sev iş mek
Cıvık cıvık oooo ooooşşkkkooomm böbööğğööömm ilişki yaşanmaz mesela
Her türlü aktiviteyi birlikte yapabileceğiniz bir sevgiliniz olmayacaksa, sevgiliniz olmasın.
Cofein sevgili olmak istemiyorum aşk meşk evliöşk bana göre değil ama senin gibi bir kadınla her istediğimizi yapabilmek çok isterdiö özgürce.
Çok daha fazlası
Halı saha maçı yapmak :D
Alışverişe gitmek😂
Abartılı çift tişörtü giymek
Mıç mıç hiç bana göre değilş
Uzun süreli vakit geçirmemek yeterli..
Kasıntı aile ortamlarına girmek.
beraber wcye gidilmez djfhs
Mount And Blade oynanmaz o kesin
pes oynanmaz. saha karışır :D
o pişti yhaa :D
Şarap içmek🍷