AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
o seni seviyorsa bir sey olmaz
aşığız biz birbirimize. benimle evlenebilmek için neler yaptı. o da çok kıskanıyor. bir ara kayın babam gildeyken. bir eski ahbabları gelmişti sonra ben bebek seviyordum bana dediki o adam sen her erkeğin sahip olmak istediği bir kadınsın dedi ben şok geçirdim sonra düzgün konuşun dedim ams kocamla birbirimiz den bişey saklamayız eve erken geldik söyledim. gitti adamı dövdü ve bizim iş yeri ile ilişkisini kesti.. her sabah uyanuyorum eli yüzümde böylr farklı bakıyor. kahvaltıda elleriyle yediriyor. akşam bir kere geç gelemedi eve bensiz bakkala gitmez. ama ben önsüz alışverişe gidiyorum 😂 yani aşığız ama sınır oluyorum sürekli bakılmasıjdan
Severek evlendiysen güvenmesini bileceksin.
ben güveniyorum ona
şuana kadar bir kere eve geç gelemedi. güvenin sonuz ama işte insan çok sevdiği zaman böylr kıskanıyor.
Bak sen kıskanıyorum diyorsun benim herife dert anlatıyorsun. 😠
cevap vermesin burası bir site ne bekliyorum
@Ayzıiıtt boşver 😊
evlenmeseydin bu kadar korkuyorsan
Valla sarkan çoksa işin zor.
Çok zor yapabileceğin tek şey güvenmek
güveniyorum zaten. o da beni çok kıskanıyor.
Yüzüne kezzap at :D :D Tovbest
saçmalama 😂 ya bende çok güzel bir kadın7m ama evde olduğum için ve hep eşimle gezdiğim için bana sarkamıyor kimse ama eşim iş yerinde ya da dılards bir işi olunca sarkıyorlar
Sarksınlar boyları uzar anca :D :D Bişey olmaz eşine güveniyosannn
ya bir gün haberlerde eşine bakan kadını boğarak öldürdü diye bir haber görürsen o benim haberin olsum
Haber izlemem ben
Kıskanmak ozgüven eksikliğidir
alakası yok. kıskanmak sahiplenmek yani o benim kimse ona bakmasın istersin benim olsun asıl bu özgüven. ben özgüven eksik olucak bieşy yok eşin yakışıklı ama ben de çok güzel im demekki neymiş bu aşktan
Zaten senin adam evlenmişsin :D Ama senin eşin bakıyor mu onlara bu daha onemli.
dedimya bakmaz. zzaten bana demişti ilk evlenince eğer senden başka birine göz ucu ile dahi bakarsam Allag katında sen beni kocalıktan sil ve hakkını helal etme demişti bakmaz. artık o da bıktı o pis kadınlardan . anlamıyorum eskiden utandırdı miller bakmazdı ben yanındayım karı kocama ben olmasam için düşüncel
ama geçen yaptım yapıcağımı mağazadan parfüm alacaktık eşim parfüm bakıyor bende saar sonrw kız parfümün kokusuna baktımak için eline sıktı eşime doğru uzattı bende eline vurdum indirdi 😂
hahaha :D Cok da kafaya takma cünkü bundan kurtulamassın yani adam yakışıklıysa gercekten bakarlar yani illaki yavşayan olur :D Engel olamassın.
takmıyorum ki taksam cinayetten ilerdeydim şuraya biras dertlenmek ve fikir almak için yazdım
ıstedikleri kadar baksınlar önce kalbinde sonra yüzüğün içinde evlikik cüzdanında bnim adım yazıyor . eve uçarak benim için geliyor. beni mutlu etmek için çabalıyor kudursunlar gaza gedlim
Anladım bol şans :D
Hahaha aynen oyle motive et kendini :D
hahaha Allah herkese böyle mutluluk versinler
onları takma o senin
Ya hee heee
Al cebinde gezdir 😂
Lahmacun ye önemli 😂🤣
Grup takilin alisirsin
Sen güzel misin o önemli
güzelim. bana da bakıyorlar boyum 1.70 kilom 54 kumral bir bayanım
Kendine güveniyorsan dert etme
Aldatmak iterse hiçbişey yapamazsın
aldatmaz da insan kendisine ait olan bişeye başkasının bakmasına bile katlanamaz sevdiğim adam ya
Sanada bakıyorlarmış eşinde kıskanır
kavga ettiği oluyor ama işte ben bir kızla kavga ersem çingene givi durur. eşim çok kıskanıyor beni kendinden bile
Ekle beni yarın konuşalım yarın iş var gözlerim lapanıyor
Ben olsam çok kıskanırdım seni
Asaletini koru kavga nedir olmaz
bilmiyorum
Neyi bilmiyosun
Gerçekten zor bir durum
evet ama olsun
Bende karımın çok güzel olmasını istemem
meden ben güzelim ve eşim beni kıskanır ama bama güvenir
Ya evlilik şans diyorum ben benim şansım olmadı
allah gönlünce vsrsin
Amin
Biz ne yapalım? Hayalı kocanla seni
Rendele suratını.
ben yakışıklılığına hastayım bu kendime de zarar 😂
Valla kendin bilirsin bu davranışların ile en çirkin adamın bile egosunu şişirirsin sonra seni beğenmez.
haberi yokki 😂 takmıyormış givi yapıyorum tatlım ben az değilim kendimi yerim ama ona belli etmem o benim egomu şişiyor asıl onın yüzünden kendimi elizabet sanıyroum. yani ben eşimi avcumun içine almayı biliyorum
Ya nasıl belli etmiyorsun 😒ben tutamam saldırırım yolarım adamı 😄
yok ya belli etmiyor um yani kadına sert sert bakarım ama eşime belli etmem bunu taktiğimı z😂😉 cin oluaksın peşimde koşturmayı bileceksin karısı bile olsan seni her istediğinde elde edemiyicek çaba harcıyıcak gülmen ona ödül olucak kapış azcık ağırdan alma ve zeka ile kocan ı avcunun içine alırsın sadece aşk yetmeyebilir evlenince sana lazım olur. bana da keşke biri söyleseydi önce den
eşin seni seviyorsa sadıksa sıkıntı yok
evet seviyor sadık ama insan sevdiğine bakılmasına katlanamıyor düşün sen evlisin bir yerse karını adamın biri baştan ayağı süzüp yiyicek givi bakıyor ne hisaesrsin
Hoş değil tabiki aynı şey kadın için de geçerli anlıyorum seni
bana da bakan oluyor ama eşim sorun çıkarıyor sen kimin eşine bakıyorsun diyor ama biliyorsun kadınlar kavga edince biraz komik oluyor çingene gibi ve bana yakışmaz diye sadece ters ters bakıyorum
Bence ters bile bakma
ya zaten ben buraya bir olay sonrası yazdım eşimle parfüm bakarken çalışan kız eline sıktı ve eşime uzattı bende eline bir tane vurdum indirdi ve ben o anda kendimden geçtim bu ne cürret. ben yanındayken elini uzatıuor koklasın diye bunun haricinde hiç saldırmadım. elini tutuyorum ya da bazen ters ters bakıyorum ama artık takmıyıcsm
Ama senin yaptığın gayet normal bir şey
eşimse çok kıskanç ama kendimizi yıpratmaya değmez. bence ;)
Bencede yaş kaç
ben 24 eşim 28 bir buçuk yıldır evliyiz
Maşallah
Seninle evlendiyse sende güzelsindir
bende güzelim ama beni güzel olduğum için değil ben odlupum için seviyor. buna eminim bende on6 ilk yakışıklı dite sevsem bile sonradan merhametine vuruldum
O sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davran
eşim bakmıyor. umursamıyor. beni seviyor. bende onu mutluyuz. maşşallah aşığız birbirimize dürst adamdır. sabırlı merhametli adaletli kendisine yapılmasını istemediğini başkasına yapmaz sms iştr sürekli bakmaları beni rahatsız ediyor
Onu bu sorununla paylaşman lazım
o da kıskanç beni her türlü kıskanıyor bebeklerden bile😂
Öldür eşini kurtul.
mantıklı en azından mezarda kimse şarlamaz
Aynen
Ne dertler var (!)
haklisin bu dertmi şükür etmemiz lazım
Sen trolsun
Instagram'da gördüm buraya geldim hshdhsjsj
Abla abiyi merak ettim bi fotosu yok mu ya
Gözünü oy.
yok artık
Hâlâ güzeli görürsün diğer güzellikleri göremez düşün derim
Yüzüne kezzap dök
Birşey Olmaz
Amuda kalkıp dans edebilirsin
Nasıl bı koca be abla sen gene
Çok abartmışsın.
iyi işte
Yüzüne kezzap dök
Boşa gitsin 😅
Evden çıkarma
Adam mi bunATMA
ya ben onu bunaltmıyorum
Sende biraz süslen
ya zaten ben güzel bir kadınım. bakımlıyım 1.70 boyunda 54 kilo kumral bie kadınım tenim bebek gibi o da beni çok kıskanır 😂
Canım bilmiyorum
Ozaman
ben takmıyeoum ama işte ben onun sahibiyim o da benim ikimizde bu nedenle senin olana biri bakınca ister istemez deki olıyosun eşime güvenim sonsuz ama mesala şöyle düşün sevdiğin bişeye herkes dpkumöak istiyor nabarsın sinir olursun işte bende sinirleniyorum yok sa çok mutluyuz
Bilemedim şimdi isin zor canım
Onsuz bireylere gitme canım şimdi aklıma hiç bir sey gelmiyor
Peki onla aranız nasıl kötümü kötüyse işin zor
ya o beni yanında her yere götürüyor zaten. eve de hiç geç gelemez. bakmaz sadıktır bende öyleyim. geçen parfüm bakarken çalışan koz eline sıktı eşime uzattı kokusuna baksın diye. bend e eline vurdum bir tane indirdi. bu olay canımı sıktı ben yanındylken bile işte bu yüzden yazdım ama onu sık boğaz etmiyorum. zaten her an beraberiz. güvenim de sonsuz hee şeyinin şifresini verir bana da bakan oluyor ama eşim onlara tepki veriyor bağırdığını sen kimse bakıyorsun diye oluyor ama ben yepki veremiyroum nabiyim çingene givi saç baş mı giriyim 😂 ama bunlar yüzünden eşime başkı ve ya kızgın davranmıyoeum belli de etmem ben
bu arasa çok saol şursa en insancıl ve güzel söz konuşan tek kadınsın teşekkür ederim
Boşan
seviyorum o da beni seviyor.
Sevgi anlaşmak değildir
anlaşıyoruz da.
Mal mısın
Hahahahaj
Allah bağışlasın
ayril
Yaw he he 😂😂😂
ahaha
İşiniz zor 😐
Bence yakmalisin