Dışarıda çok yakışıklı erkek var eşim vasat kalıyor onların yanında sıkıldım artık yeteri kadar duygum yok eşime karşı ne yapabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlk olarak, bu hissiyatları paylaşmak önemli. Eşinizle açık bir iletişim kurarak duygularınızı paylaşabilir ve ilişkinizin güçlü yönlerini vurgulayabilirsiniz. Ayrıca, birlikte geçirdiğiniz zamanı artırarak yeni aktivitelere yönelebilir, birbirinize olan bağınızı güçlendirebilirsiniz. Unutmayın, bir ilişki üzerinde çalışmak ve zaman ayırmak, duygusal bağınızı güçlendirebilir.
Birlikte yeni deneyimlere yönelmek de ilişkinizi canlandırabilir. Ortak ilgi alanlarınızı keşfetmek veya birlikte hoşlandığınız aktivitelere zaman ayırmak, ilişkinizi daha heyecanlı hale getirebilir. Aynı zamanda, eşinizle birlikte geçirilen anların kalitesini artırmak için özel zamanlar ayırmak da önemlidir. Ancak, bu konuşmaları yaparken nazik olmaya dikkat etmek ve eleştirici bir dil kullanmaktan kaçınmak önemlidir. Birbirinize karşı saygılı olmak, anlayışlı davranmak ve karşılıklı olarak çözüm odaklı düşünmek ilişkinizi güçlendirebilir.
Eşinizle ilişkinizdeki duygu ve beklentileri açıkça paylaşmak, sağlıklı bir iletişimi destekleyen önemli bir adımdır. Duygularınızı dile getirmenin yanı sıra, birlikte çözüm odaklı düşünmek ve birbirinize destek olmak, ilişkinizin güçlenmesine katkıda bulunabilir.
Eğer eşinizin spora yönlendirilmesini düşünüyorsanız, bu konuda nazik bir yaklaşım benimsemek önemlidir. İlk adımda, onun ilgi alanlarını keşfetmek ve ortak spor aktiviteleri bulmak ilişkinizi hareketlendirebilir. Birlikte katılacağınız bir etkinlik veya ortak hedef belirleyerek, bu süreci birlikte deneyimleyebilirsiniz.
Giyim tarzında değişiklik yapma fikri de, özenle ele alınmalıdır. Eşinizi kucaklayabileceği tarzları keşfetmek ve birlikte alışveriş yapmak, hem eğlenceli bir deneyim sunabilir hem de ilişkinizi daha yakınlaştırabilir. Küçük adımlarla başlamak ve karşılıklı olumlu geri bildirimlerle motive etmek, bu süreci daha keyifli hale getirebilir.
Güzellik merkezine gitmek, birbirinizle özel ve rahatlatıcı bir zaman geçirmenin harika bir yoludur. Ortak bir aktivite planlayarak, masaj veya bakım uygulamaları gibi hizmetleri deneyimleyerek birbirinize odaklanabilir ve ilişkinizin güçlenmesine katkıda bulunabilirsiniz. Bu tür aktiviteler, birlikte geçirilen zamanın kalitesini artırabilir ve birbirinize duyduğunuz ilgiyi pekiştirebilir. 💐♥️30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGüzellik veya yakışıklılık zamanla zaten evrilen kavramlar bunlar ikisi de kalıcı değil önemli olan o duygu bütünlüğünü yakalamak o duyguyu korumak sen duyguya değil görsele daha meyillisin gibi geldi o yüzden pek sağlıklı ve sürdürebilir bir ilişki değil sizin ki... Ön yargılı davranmak istemiyorum tabi ki eşinin de kendine özen göstermesi gerekiyor eşine karşı sorumlulukları var kendini saldıysa bilemem.
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir zihniyet nasıl bir düşünce nasıl bir karakter anlayışı yani bu karşındaki insan bir mal değil ki bir meta değil ki bunu satayım yenisini alayım ya da sıkıldım değiştireyim bu nasıl bir düşünce, peki sen ne kadar aktifsin belki eşini de aynı şeyi düşünürdür bir de ona sor Danış ondan sonra kafana göre takılırsın
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeseydin evlenecek kadar olgun değilmişsin onu aldatırsın böyle giderse çünkü sen tipe bakan olgunlaşmamış bir insansın evliliğin ilişkinin aşkın sevginin tipten ibaret olduğunu sanan sığ düşünceli birisisin biraz daha olgunlaştıktan sonra evlenmeyi deneyebilirsin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
100
Cevap
132Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrıl sende yakışıklı olanı bul
20 Yorumla
+1 yılKocan;
Sana saygı duyar mı?
Kocan seni seviyor mu?
Kocan bencil mi?
Kocan sorumluluk taşır mı?
Kocan evinin ve senin geçimini sağlar mı?
Kocan seni parasız bırakmaz mı?
Kocan çocuklarınla ilgili mi?
Kocan ailesine bağlı mı?
Kocan da kumar, içki, sigara ve karı - kız ayakları var mı?
Kocan hijyenik ve bakımlı mı?
Kocan seni cinsel olarak doyurabiliyor mu?
Kocan çiçek ve hediye alır mı? Yemeğe çıkartır mı? Sinema - tiyatroya götürür mi?
Kocanı ve kendini kefeye koy ve kim daha iyi kararı sen ver. Tip en sondur
61 Yorumla- +1 yıl
Biraz beyni olsa zaten ilk dikkat edeceği şeylerin bunlar olduğunu bilirdi
- Güzellik & Bakım konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılEvlendiğin adamdan, evlendikten sonra yeterince yakışıklı değil diye soğuyabiliyorsan ergen kafasıyla evlenmişsin demektir. Senden bir erkeğe eş olmaz, yoldaş olmaz. Yakışıklı diye altına yatacağın, veya boşandıktan sonra evleneceğin bir erkek de senin için doğru erkek olmayacaktır. Onun da niyeti s.. kip bırakmak olur. Ne zaman ki bir erkeğin tipinden çok karakterine düşmeyi öğrenirsin, o zaman senin için umut var demektir.
50 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Yaşın çok genç. Daha 24 yaşındasın. Zamanla fikirlerin de değişebilir. Senden hüzel kadınların olduğunu da unutma. Önemli olan ruh uyumu. Fiziki güzellik önemli sma geçici. Kimse ölene kadar ideal güzellikte olmaz olamaz. Bir kez daha düşün kocanı karşına al dobra dobra konuş başka bir özüm bul. Yapabilirsin bunu.. 😎
40 YorumlaBunun için boşanılamz cok yanlış ilerde pisman olursun seni seviyormu sana değer veriyormu aldatmiyorsa kocana sahip cik
Güzelik kavrami geçicidir
O yakisiklilarin altinda bin ton b0k dolu oluyor kendilerini beğenmiş ve aldatmaya cok meyililer30 YorumlaEvlendikten sonra saldıysa kendisini sonuna kadar haklısın sevmemekte insan her haliyle sevmeli Tamam da bakımsız olmamalı insan ya Bakım denen şey hep kadına ait bir şeymiş gösteriliyor Ama yok öyle dünya hem kadın hem erkek birbirini çekici bulmalı ki evliliğin heyecanı devam etsin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo dışarıda çok yakışıklı erkek var dediklerin de anca kullanır atar cinsel obje gibi görür seni elindekinin kıymetini bil eşinden fazla değer vermez kimse sana kocan dışarıda çok güzel kadın var seni istemiyorum dese ne hissederdin
136 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHer zaman derim yeteri olgunluğa erişemeyen insanlar evlenmesin diye bir örneği de bu her şey güzellik/yakışıklılık iyi görünüş değil
- +1 yıl
İşte boşanacak ellerin adamlarinda yatacak kalkacak kapi dışarı edilecek yine kocasına dönmek isteyecek mecbur adam kabul edecek.
Cevap sahibi+1 yıl@Akbulutmersin kişiden kişiye göre değişir o etmeyen etmez
- +1 yıl
Aynen de olan şey bu oluyor Sayısız örnek gördüm biliyorum. Bİzzat kendi gözlerimle adam baya çakıp attı dışarı kadını Hüngür hüngür ağladı evin önünde ama nafile Kocasıda yüzünü şeytan görsün diyordu zaten, Zannediyor ki dışarda muhteşem bi hayat var. Sosyal medyada milletin sahte mutluluk saçan fotolarına bakıyor bi yandan belki aynı haltı yiyip pişmanlığını paylaştırmak isteyen arkadaş doldurması altında veya solipsizmin kendini kandırma etkisi artık bilmem Şu dediğin en doğrusu ki Yakışıklı dediği erkekler zaten bir sürü talep görüyor. Öyle adamlar hele evlenmiş birini ikinci el mal gibi bir bakışa sahipler Kullan at tarzında ki öylede olacak kurduğu yuvaya kocasına ayrı edecek ve muhtemelen kocası kabul etmeyecek. Keşke mantıksal ve gerçekci bakışa sahip olabilseler senin gibi cidden takdir ettim. Hayata karşı gerçekci olur hayal perestlikten uzak durursan O kadar az zarar görürsün Ne kadar hayalci olursanda çok kısa süre mutlu olur. Sonra uçtuğun gibi yere sert şekilde çakılırsın Olgunluk önemli gerçekten
Cevap sahibi+1 yıl@Milabeni teşekkür ederim :) düşüncelerine de katılıyorum
+1 yılOlaya şu taraftan bak! Zihnin temizlensin.
O senin kocan sen onun kadınısın... bu kutsal bir bağ.
Dışarıdaki adamlar yabancı gelmeli hem kalbine hem zihnine...
Dış görünüşü umursama geçici bir olay sadece sev sev ve sev... aynı şey başına gelseydi ne kadar hoşnut olacağını düşün ve kocan içinde aynı tavirlari takın.
Eğer devam etmek istemiyorsan boşan fakat bir evlilik süreci içerisinde bu durumu besleme asla.
Şunu bilmeni isterim ki kişi yasattigini elbette yasar, bu zor olsada kabullenmen gereken keskin bir gerçek.30 Yorumla
+1 yılBoşanabilirsin
Aldatabilirsin
Grup sekse ikna edebilirsin
1014 Yorumla- +1 yıl
@Clasrite Tüm olasılıkları yazdım, hangisine yok artık dedin?
- +1 yıl
Boşanmak en mantıklısı diğer seçenekleri insan olarak, insan kendine yakıştırmaması gerekiyor
- +1 yıl
Demokrasilerde çareler tükenmez hjkfsfs Üç seçenek de çok makul bence :P
- +1 yıl
@KahveMavim kendi kalıbına yakışanı söylemiş:)
- +1 yıl
@şifanurcanımm arkadaş burada bu seçenekleri yapanlar için demiş öyle Bi zamana geldik ki şu an bunlar yapılıyor ve normalmiş gibi pişkin pişkin soruyorlar sorusunu bide Allah böylelerine korusun bizi ve neslimizi
- +1 yıl
Böylelerinden**
- +1 yıl
@şifanurcanımm Kezban kıskançlığı zirvesini göstermişsin.
- +1 yıl
@gumuskasik belli kimin Kezban olduğu ahshhshshshshhs
- +1 yıl
🤢🤢🤢
- +1 yıl
Yardır gelsin 😅
- +1 yıl
@gözümKIZarıyoo nah
Gizli Üye(30-35)+1 yılPek çok erkekde karısın için düşünüyor. Ama yuvası için sadık kalıyor Şu saatten sonra zaten dul olursun yaşında ilerlemiştir. Dışarda çok daha iyi hayatlar var zannetme Geride dönemezsen işin yaş ve çokta bunu yaşıyan var. Neyse senin gibileri görünce iyi ki evlenmemişim baya bildiğin enayilik işi diyorum.
2105 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@snaçkır0 Bak Akıllı zeki kadın kendini ne kadar güzel gösteriyor aynen şunu yazmış gizli üye olarak """o dışarıda çok yakışıklı erkek var dediklerin de anca kullanır atar cinsel obje gibi görür seni elindekinin kıymetini bil eşinden fazla değer vermez kimse sana kocan dışarıda çok güzel kadın var seni istemiyorum dese ne hissederdin """""" aynen aynen böyle oluyor bu işler böyle bitiyor. Bi laf varya Sadece başa gelen bir müsubet Bİn kez söylenen nasihatten Evladır diye çoğu maalesef ki o musibet başına gelmeden anlamaz. Çok azı laftan anlar muhtemelende öyle olacak. Ve söylediğine gelirsek evet elbette cinsiyetle alakalı değil bu durum. Aynı fikirdeyim yazmakta ki maksadım. Sanki bunu haklı bir gerekçeymiş gibi sunmasına karşılıktır. Yani zannedilmesin ki Evli her erkek eşinden ziyadesiyle memnun veya daha ilk günkü kadar güzel buluyor ve seviyor. Ancak yuvası dağılmasın düzen bozulmasın diye devam ediyor. Böyle çevremde çok adam gibi adam var. Başta dayım böyle bir adamdır. Yengem leş bir insan bunu herkes söyler akrabalardan ama Adam kardeşim napim kurulu düzenim var yuvam var çocuklarım var. Bozamam diyor. Özetle yakışıklı değil tamam o zaman aldatmak haktır düşüncesine gidiyor kafası bu geçerli bir bahane değil Onu ifade etmek için yazdım. YOksa tabi ki aldatan karaktersiz erkeklerde var elbette
- +1 yıl
Sen harbiden çok iyi zekâlısın burada soruyu anlatıyorsun bana ben sana yazdığına cevap veriyorum atlaypr sizin gibi cinsiyetciler erkekte yapıyor oda Buda sana onu mu sormuş birde destan yazmış ne kadar işsizsin sen ya ben soruya yanıt olarak zaten sevmemiş demekki öyle evlenmiş yaptığını doğrulamadım ben burada keşke yazdığına değse başı harici okumadım bile
Cevap sahibi+1 yıl@snaçkır0 🤣🤣🤣🤣 """"başı harici okumadım bile"""" yazdığın son cümleyi daha okumadan Zaten okumadığını anlamıştım. Neden bunu yazdığımı hem sonlara doğru anlatmıştım hemde cinsiyetcilikle neden alakadar olmadığını belirtmiştim fakat burada şu dediğin "ATLAYIP" ifadesinde ki hatayı maalesef ki sen yaptın Keşke tamamen okusaydın Çünkü bunu yazmana bile gerek kalmayacaktı 🤣🤣🤣
- +1 yıl
@snaçkır0 kızım şu an tam okumayıp direk cevaba asıldığın için kendini küçük düşürmüş oldun 🫢
Cevap sahibi+1 yıl@snaçkır0 yazdım çünkü bir çırpıda anlatılcak olay değil. Hem okuyanlar işin nereye varacağını bilsin hemde "Senin gibi ön yargılı peşin hükümlü davranıp cevap Yazanlar"Neyi kastettiğimi tam anlasın diye Neyse bundan sonra bodoslama dalmassın umarım okumadan anlamadan 😄
- +1 yıl
Tartistiginiz şeyi anlamadim
- +1 yıl
burada kız haklı sesini kes çocuk pis cinsiyetciler
Cevap sahibi+1 yıl@snaçkır0 Duygusal Önyargılı ve peşin hükümlü olmassan öylede yaklaşmassın 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@serenaysukumakarna anlamamışken bence hiç yazmasaydım daha iyiydi onun hatasını tekrarladın şu an
Cevap sahibi+1 yılYazmasaydın **
Cevap sahibi+1 yıl@snaçkır0 Sanırım halen dahi okumamışsın neyse bu saatten sonra bunu tekrar etmek Seni konuştukca batıracak o yüzden ben devam etmiyorum.
- +1 yıl
Ben bütün hepsini okudum ve gerçektenn burada bayan hakli bence konuşup kendinizi daha fazla düşürmeyin. Bide usenmeden destan yazmışsınız.
- +1 yıl
@snaçkır0 Güzelim bende okudum fakat böyle bir anlam çıkarmadım. Empati yapsın olaya öyle baksın diye yazdığı epey açık Sen hemen atladın adam açıklamış onuda okumamışsın Tamam yanlış anlamışım pardon desen olay bitti. Şimdiyse sanki si, dik yarışına çeviriyormuşsun gibi duruyor. Cidden gerek yok
- +1 yıl
Ay okuyan herkes neyin ne olduğunu anlicak zaten kendiis ne dediğini bilmiyo
- +1 yıl
Yaptığı yanlış bide erkeklerinde öyle düşünüdugunu belirtmesi daha yanlış kız kendi durumundan bahsetmiş o daa altta kalmayacak yaa.. erkekler de öyle demese olmicakk
Cevap sahibi+1 yıl@serenaysukumakarna Okumadığına yemin ederim birisine bayan haklı demek onu haklı yapmıyor. Bence ya yan hesapsın ya da arkadaş diye savunuyorsun Bu tartışma şu an çok saçma şekilde gereksiz yere uzuyor. Okumadın biliyorum çünkü destan yazdın dediğin yorumda, Zaten orada ilk yazdığım şeyin kesin net açık bir ifadesi Hanım efendi cümleyi ilk algıladığı gibi yorumu okumuyor. Okusa ne kastettiğimi anlayacak halbu ki beni cinsiyetcilikle suçlayıp hatta halen dahi aynı şeyi devam. ettiriyor. Şurda yazdığı illa haklı çıkacak sözü kendi içinde yaşadığı durumun bizzat tezahürü Sırf haklı çıkmak için bu sačma tartışmayı sürdürüyor. Haklı çıkmalık bir durum olmadığı gibi çıkmasıda mümkün olmayan bir durumu savunmaya çalışıyor ÇÜNKÜ şu an ONUN İÇİN OLAY BİR EGO SAVAŞINA DÖNÜŞMÜŞ DURUMDA hatalı olduğunu oda bildiği için bu durumdan sıyrılma poskoloji içinde Okumadan anlamadan dinlemeden peşin hükümlü davranan taraf olup cinsiyetcilik suçlaması yaparsan Bariz şekilde hatalı olan taraf sen olmuş olursun. He tm öylemi yanlış anlamışım dese Olay bitmişti. Ama farketmeyecek olay onun tarafında bir ego savaşına dönüştüğü için muhtemelen ben karşılık verdikce sabaha kadar yazmaya devam edecek boş yere çenemizi yoracağız burada
- +1 yıl
Of sen niye bu kdr destan yaziyosun abii suçlusun işte kabul et yat
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Ayy ciddennn kendisinin çok yan hesabı var galiba 😂 tecrübeli baya. Sizi tanimiyorim ama siz haklı oldigunuz için sizi savunma gereği duydum ama çok zoruna gitmiş Belliki
Cevap sahibi+1 yıl@snaçkır0 SON KEZ YAZIYORUM HALEN DAHİ AYNI ANLAMI ÇIKARAN VARSA " YARASI OLAN GOCUNUR DERİM " orada Kİ İFADEM DE ERKEKDEN ÖRNEK VERİYORUM ÇÜNKÜ BENCİLCE DÜŞÜNÜYOR Kİ EMPATİ YAPSIN BAK KARISINDAN MEMNUN OLMAYAN ERKEKDE VAR. ÇÜNKÜ YAKIŞIKLI DEĞİLMİŞ GEREKCESİ BU YA KARISINI GÜZEL BULMAYAN ERKEKDE VAR. AMA YAPMIYOR ADAM YUVAM DAĞILMASIN DİYE BELKİDE ADAMDA SENİ ÖYLE GÖRMÜYOR AMA ALDATMA PEŞİNDE DEĞİL. SEN SANKİ BUNU HAKLI BİR GEREKCEYLE SUNAMASSIN DİYORUM " BAK YİNE GELİP CİNSİYETCİLİĞE ÇEKMEYİN DİYE 3. KEZ SÖYLÜYORUM ERKEK ÜZERİNDEN VERDİĞİM ÖRNEĞİN MAKSADI EMPATİ YAPABİLSİN EMPATİ YOLUYLA OLAYA BAKSIN DİYEDİR. Halen dahi anlamıyor gereksiz tartışmayı sürdürüyorsanız cidden komik duruma düşeceksiniz. İlk okul çocuğuna anlatır gibi anlattım artık
- +1 yıl
Ay abi güldürdun bizi
- +1 yıl
Ay sensin canım düzgün konuş
Cevap sahibi+1 yıl@Skyquaker Neyse ya boş ver gitsin anlayan anladı zatende S, idik yarışı işte
- +1 yıl
Böyle iğrenç konuşan bı insanın zaten düzgün şeyler düşüneceğini beklemiyorduk zaten. Hemen argo başka becerebildiginiz bişey yok çünkü... Bide bana istek Atman yokmu o da çok komikti bu arada
- +1 yıl
Sabahtan abi destan yazdı nshhhdbs
- +1 yıl
evet 😂
- +1 yıl
Evet aynen öyle
- +1 yıl
Kabul edeceğimi sandı galiba😂 sildim direk
- +1 yıl
Aynen şu an destan hazirliyo sjdhhd
- +1 yıl
Bende çok güldüm 😂
- +1 yıl
Brom engelle şunları bildirim gelip duruyor bıktım.
- +1 yıl
Bencede😂😂👍
Cevap sahibi+1 yıl@Karayeller28 çoktan attımda yazıp duruyorlar işte yapcak bişi yok.
- +1 yıl
Bencede ya açsana profili.
- +1 yıl
Sende kesin onnun gönderdiği birisin😂😂 kendiis yazmaya yüzü yok ayrıca ne azgınlığı 😂😂😂😂 sen azgınliktan şu an onu bahane edip yazmış olabilir misn acabaa
- +1 yıl
Azgınliktan yazigi o kdr Belliki
- +1 yıl
İşte onu anlayacak kadar beyin yokki. Kişi kendinden bilir isi derler. Aklına direk azgınlık gekiyosa tabi. Normaldir
Cevap sahibi+1 yıl@serenaysukumakarna nolur nolur aç diye yalvarıyorsunuz ona buna 🤣 ama yok be eminim tahta gibisinizdir. zaten sizi görenin libidosu yok olur merak etmeyin
- +1 yıl
burada sana kemik yok hosttt hadii
- +1 yıl
Direk cinselliğe çekmeniz 😂😂 güldürdü. İlk önce bı beyin olsunda. Sizin tek bildiğiniz cinsellik
- +1 yıl
Ac diyoruz çünkü seni engellemek için. Snhshdhs bunu anlamak sana zor gelir şimdi
- +1 yıl
Veririler yaa. canım direk cinselliğe çekmesi peki? Ayy cidden basitler ya burdan da anlamış olduk
- +1 yıl
Sikleri beyinlerine göre daha ise yayr diycemde küçük sık de işe yaramıyor ya jshdhdjsbs
- +1 yıl
Bı saattir ne yazacağını düşünüyoo JAjjsbshbsbshsh sikin küstü mu yoksa nsbsbsb
- +1 yıl
Eminim görsen sikin direk yukarı ağzına kadar fırlar seni pis spik
- +1 yıl
Bencede kurban olun
- +1 yıl
İşte öyle erkek saniyo. Jajdhdisbsh neyse cidden midem bulandı senden yazma ya iiyu pis sikli aşkım engelliyorum bu sapığı sende engelle iiyu
- +1 yıl
İşte anca azmak için sohbet eder istek atıp dururlar igrencler
- +1 yıl
@snaçkır0 çıktığım hiçbir kıza cinselliğin C sinden bahsetmedim Bil bakalım niye? Onlar benim cazibemden etkilenip kendileri benle olmak istediler. 😎 Yazık sizin gibi tahta ütü masası tipler böyle kudurursunuz işte biliyorum sizin içinizde ki o rahatsızlık Kızgınlı evde kalışınızın bir yansıması Ütüysen ütüsü dür yapcak bişi yok
- +1 yıl
Bence boşuna yazma yorumun gözükmüyor havlayip durma hosstt hadii pis skli
- +1 yıl
Evet neyse ki o pis eliyle yazdığı yorumu gormuyoruuzz
Soğumuşsan ilişki baya sarsılır. Isınmanın pek çaresi olmaz diye düşünüyorum ama hayatınıza renk katabilirsiniz, tatil, kamp veya tutkulu şeyler.
51 Yorumla- +1 yıl
Evet bu bir çözüm olabilir belki.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskiden eşim gözüme çok yakışıklı gelirdi şimdi çirkin geliyor aynı şeyi bende yaşıyorum eşimi bana çirkin gösteren ilgisizliği, şiddeti, ihaneti, yalanları oldu. Ama şu da var Bazıları yaş aldıkca gerçekten cirkinlesiyor bazıları da yakışıklı oluyor senin ki huyundan mı yoksa gerçekten görüntü olarak mı değişti bilemem tabi ama yanlız değilsin bil istedim ☺️
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDışarıda çimler çok yeşil gözükür
Sonra aldanır çimlere gider yaylanirsin
Ancak sonuç varya Sıfır
Günün sonunda kazandim sanırsın
Kaybeden sen olursun vazgeç bu işlerden
Tam tersi onh teşvik et
Kilo aldıysa spor yapmasına teşvik et
Sigara alkol varsa bırakmasını sağla
Hipergamini bastır hata yapma00 YorumlaTroll soru. Muhtemelen pembe profilde erkek. Aklı sıra Türk kadının değerini düşüren bir Türk erkeğisin. Türk kadınları aldatıyor diye senaryo kurdun. Başka yorumda erkek profilde türk kadınları hep burada kocalarini aldatıyor yazacaksın
80 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Bakımlı olması önemli erkeğin. Kadın da erkek de salıyor kendini evlilikte bazen. Fiziksel çekim her şey değil ama önemli. Ama güzel birsey giydiğinde erkek de kadın da iltifat etmeyi bilmeli bir. motivasyondur bu sonuçta..
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 908 cevap paylaştı. Yakışıklı olup olmaması şart değil önemli olan karakteri düzgün dürüstlü biri olması sevgi değer veren sorumluluk sahibi olan insan olmak önemli.
Severek mi evlendiniz? Severek evlendiyseniz o erkeğe istemiyorsan neden evlendin?13 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ama uygulayan bir Allah'ın kulu kadına denk gelmedim. Bir erkeğin merhametine, sadakatine, iyi kalpli oluşuna bakın geri kalan her şey anlık zevklerden ibaret
- +1 yıl
Amin 🤲
+1 yılAyrıl adama yazık senin ki hevesmiş
Elde ettin adamı sıkılınca bırak
Yazık ya42 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmediğimi fark ettim elimde değil
- +1 yıl
Ayrıl o zaman
+1 yılBoşan dicemde kendine nafaka bağlatırsın, senin gibi kadınlardan uzak durmak lazım.
60 YorumlaÖncelikle onu diğerleriyle kıyaslama derim. İkincisi bakımsız biriyse bunun için konuşabilirsin.
30 YorumlaDışarıya bakarsan hep daha iyisini görürsün zaten. Eldeki en iyisidir. Bu gözle bskman lazım. Ya da, cidden adamı senden kurtar
30 YorumlaTövbe tövbe millet manyadı iyice
Git değiştir canım
Suresi biten mal
Muamelesi yapma ayıp20 YorumlaBeğenmen sorun değil ama sakın aldatma gibi bir yola girme hem sen pişman olursun hem kocanı daha çok üzersin. Konuş kocanla insan gibi boşan.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 919 cevap paylaştı. Gözün dışarıda o zaman baya baya peki başka yönden de düşünüyormusun dışarda bir erkeği?
24 Yorumla
Soran+1 yılHayır sadece onlara bakınca eşimle kıyaslıyorum ona bin basan erkek çok var dışarıda
- +1 yıl
Cinsel arzu duymuyorsun yani
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yani sırf fizik olarak mı kocani eledin tuhaf bir düşünce
+1 yılAnlaşmalı olar boşan. Ama şunu sakın unutma ki en yakışıklı çocukla dahi evlensen. 1 sen 2 sene 5 sene onda da bıkmaya başlayacaksın.
20 YorumlaYola çıktığın kişiyi yolda bulduğun ile değiştirme üzülürsün aşko
30 Yorumla
+1 yılBence bir ulkenin ordusu ile anlas. Hergun 8 10 kişi seni düzeltsin. Ancak bir ordu doyurur seni. Muhtemelen adama boynnuzu cakiyorsundur
12 Yorumla- +1 yıl
Kahkaha attım 😂😂😂
- +1 yıl
@sudeirem3445 kadının durumu bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah inşallah kocani senden bir an önce kurtarır yazık adama
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBundan sonrakine karşı da aynısını düşünmeyeceğini mi sanıyorsun? Seninki doyumsuzluk gibi görünüyor. Psikolojik destek alman faydalı olacaktır.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 873 cevap paylaştı. İnsan yaş ilerledikçe eskisi gibi kalmaz sende eskisi gibi güzel kalmayacaksın.
20 Yorumla
+1 yılBoşanabilirsin. Mutlu olunmayan evliliği sürdürmenin manası yok
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 599 cevap paylaştı.
u +1 yılDışarıda da çok güzel kızlar var, eşinin de aynısını düşünmesini ister miydin
20 Yorumla Esinde belki baska kadinlari guzel buluyordur. Baskasiyla evlensen ondanda daha yakisiklisi olacak her zaman her yerde daha iyisi vardir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşa kızım böyle karıyla eşim diyor gerizerkalı kocan 😲😳 Ben olsam gecelik 600 kağıt bile vermem lan bu ne adam tüm ömrünü veriyor 😨 Çok büyük bir bedel bu karı için 🥵
10 YorumlaEşin de istiyorsa dış görünüşünü değiştir , adamın dışı değişir de senin içine çözüm yok..
10 Yorumla
+1 yılSanırım, kapalı şekilde söyleyerek başka bir erkek istiyorum diyorsun
10 YorumlaEstetik yaptır.
Erkekler eşlerini begenmediklerinde karşıdaki talep edebiliyorlar.10 Yorumlaaldatma boşan işte evlenince spor falan yapmıyor yalan oluyor
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Sende Adriana Limasin zaten.. Yakışıklı erkeklerde seni bekliyo..
10 YorumlaAbla Madem yakışıklı değil adamla niye evleniyorsunki?
10 Yorumla
+1 yılSadece yakışıklı diye biriyle evlenirseniz sonuç bu ayrıca boşan ve adamı senin gibi birinden kurtar
10 YorumlaAldatma adamı da ne yaparsan yap. Git boşan.
10 Yorumla
+1 yılAldatmak için kendine zemin hazırlamanı izliyorum 😄
10 YorumlaSıktır git Çok yaşa o zaman evlenmedne dusuncektin bunu canım arkadaşım
12 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumlara bak. Ne beyinsiz insanlarsiniz kadını kotuleyebileceginiz bir dueum yok ortada adam kendisini salmış olabilir gerçekten görünüsü değişmiş olabilir. Siz bile bir fotoğrafa uzun süre bakarsaniz çirkin gelebilir size. Yargı dile kolay.
Eşinle konuş beraber spora başlamayı teklif et her zaman beraber bakım yapın beraber bir etkinliginiz olsun şık giyinin ve gezmeye gidin biraz zaman alır ama hoşuna giden görünüşe kavusur11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorunun altını yeni okudum. Eşim vasat kaliyor dışarıda erkekler yakışıklı vs bilmiyorum siz bilirsiniz. Terapiye gidin çift terapisine yonlendirirler gerekirse
Öncelikle ne zamandır birlikte olduğunuzu sorabilir miyim? Ona göre yardımcı olayım
10 Yorumla
+1 yılDışarıda çok güzel kadında vardır :) elindekini şekillendirmeyi denemelisin
10 Yorumla
+1 yılAbi cidden korkunçsunuz evlenmeden önce bakmadın mı ne kadar değişmiş olabilir ki
00 Yorumla
+1 yılAyıp yaptığın her şey birilerinin altına yatmak değildir. Biraz insan olmayı idrak edin.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Her bulacağının bir üstü hep olacak böylemi devam etmek iatiyorsun
10 YorumlaAnladığım kadarıyla bi hevesle evlenmişsin heralde boşa gitsin
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun kız erkekler böyle yaparak bizim gururumuz incindi sıra bizde 💪
00 Yorumla Daha güzel yemek ve seks yapan bir kadın olursa adama hak veririm bu düşünce karşısında
00 YorumlaGün geçmiyor ki daha ne değişik durumlarla karşılaşalım
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. şunu 😂😂
10 YorumlaTipi için mi evlendin, kocasını bırakan başkasını da bırakır
06 Yorumla
+1 yılAldatmayan ayrıl dostum seni ancak hepsiyle birlikte olmak paklayacak belli ki
00 YorumlaBaşka yakışıklı bul sonra yine başkasını bulursun. Kim tutar seni...
00 Yorumla
+1 yılBaşlarına öyle bir gözle baktığın sürece eşin çirkin görünür gözünde
00 Yorumlahayatını yaşa beğendiğin erkeklerle hevesini al. kocanla yani seni sevenle yaşlan.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Boşanırsın bi de tazminat çakarsın parasını alırsın adamın
Harbi şeytansınız var ya ayyy
Sizin gibi insanlar düşman g*tüne
10 Yorumla- Devamını Gör (172)
Devamını Gör(217)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri