Gizli Üye(30-35)1 yılDis gorunus biraz onemli. Oyle kenara atilacak bir kinu degil. Erkekler icinde kenara atilacak bir konu degil. Derker ya erkegin cirkini makbuldur, erkegin guzeli olmaz vs diye katılmıyorum. Bunlar da olacak yoksa zor bir hayat kadin icinde.
Ozellikle evlilikte. Arzu duyacaksin ayni yataga gireceksin. Bende karakteri huyu suyu iyi diye biriyle ciktim. Gozum de gormedi ilk basta fiziksel ozellikleri ama zamanla fizigi de arzulamak gerek diye dusunur oldum. Yani adam evet iyi, duzgun, iyi de anlasiyoruz ama arzu duyamiyorum. Bu cinsellik eylemi de oyle karakterle falan yapilmiyor. Vucutlar, tenler, gozler birlesiyor o an sadece bunlar var elde yani dis gorunus ve cazibe var ve evliligin de temelini olusturuyor.
Adam da iyi olunca evliligi dusunmeye basladim. Bir sey yasamiyorduk. Evliligi dusunmeye baslayinca aydinlandim. Iste bu adamda bu eksik. Ben onu arzulamiyorum diye bir aydinlanma geldi. Karizmatik gelmiyor, cekici gelmiyor. Adama yukselemiyorum. Ama baska erkeklere yukseliyorum fizigini, tipini begendigimin.
Bir donem calistigim yerde biri vardi. Sevgili olmazdim ama acayip cekici geliyordu adam. Bakimli, duzgun giyinen, sporunu yapan biriydi. O guclu kollarinda olmayi falan hayal ederdim. Ben bunlardan etkilendigimi farkettim. Belki baskasi etkilenmez bilemem. O sevgilimi hayal dahi edemedim. Kollarinda olayim diye ic gecirmedim. Normal klasik turk erkegiydi. Kollar ince yani oyle biraz kasli degil. Hafif gobekli vs.
Benim icin partner dedigim ve evlenecegim kisi evet karakter vs onemli, her cinsiyet icin onemli. Iyi olacak, sadakatli olacak, kafam uyusacak vs ama adami arzulamam da lazim. Beni cekmesi, cekici gelmesi, ul*n ne kocam var be, bu adam benim yanimda, ben onun kollarindayim, yatagindayim hissini hissetmem lazim. Beni yukseltmesi de lazim. Bazi erkeklere bakinca yukseliyorum yalan yok, icim bir hos oluyor. Ama bu ikisini hissettigim birini bulamadim, denk gelmedim simdilik.
Ama ben bunu farkindayim ve evlenmiyorum hemen. Sende artik talihsizlik mi olmus yoksa yeni mi aydinlanma geldi bilmiyorum. Genelde erkekler bu işe gorsellige onem verir. Ama kadin icin de bir o kadar onemli.
Sonucta kadin da gozlerini kapatip ya da kese kagidi gecirip sevismiyor ya da o noktaya, o yataga gelmesi icinde erkegin benim zevkime gore bir cazibesi olmali, beni cezbedecek fiziksel ozellikler olmali ki kollarinda bulayim, bende isteyeyim.
Yoksa diger turlu turk erkeklerin sikayet ettigi gibi bir kadin olurum. Isteksiz, surekli başı agriyan biri olurum.
Arzu duymuyorsam, cekici gelmiyorsa nasil yataga girebilirim? Hadi girdim diyelim nasil zevk alacagim, anca gorev gibi yapar kalkarsin. O da bana, kadinligima haksizlik.
Ben kendimde bunu farkettim. Eger o iyi dedigim adamla evlenseydim senin yasadigin durumu yasardim.
(turk kadinlarinin isteksizliginin bir sebebi de erkegini cekici bulmayip arzu duymamasi da olabilir. Cogu kadin, bu kadin bu adamimi secmis dedigim, bazen bakimsiz erkeklerle evli ve onlarla temas halinde ve ten tene. Bazen dusunuyorum bu adam, bu kadina gercekten cekici geliyor, arzu duyuyor mu diye dusundugum bircok cift oluyor)
Evet erkegin mahareti onemli, islevi, performansi da onemli hani bunlarda yoksa kadin yine ortada kalir ama fiziksel durumlari da es gecmemek lazim. Yataga girmek istememenin sorunlardan biri de budur belki)
Ben soyle baktigimda gozumun gonlumun acilacagi, fiziksel olarakta icime sinen, sevdigim, arzu duyduğum, cazibesine, karizmasina hayir diyemedigim biriyle evlenmek isterim.(tabi kendi kafama, kendi kriterlerime gore. Benim cekici buldugum kriterleri baska kadin bulmaz belki. Herkesin bir zevki var sonucta😅.)
Ben burada kisi evlenirken fiziksel olarakta icime siniyor mu sinmiyor mu, arzu duyuyor muyum, biraz da olsa begeniyor muyum diye bunu da bir yoklamali.
Dinin önerdiği ya da gorucu usulunde de bir bakarsin fizige, tipe falan. Ne din ne de gorucu usulu gozun kapali evlen, begenmediginle evlen demiyor. Biraz fiziksel olarakta icine sinecek insanin. Erkekler bu konuya cok dikkat ederken maalesef kadinlar biraz es geçiyor gibi. Cok durmuyorlar bu konu ustunde sonra boyle oluyor. Kadinlar da bu konuya bakmali, kendi iclerinde yoklamali bu durumu.
Yoksa diger turlu boyle sorunlar oluyor. Ilk basta farketmesen de sonradan dusunduruyor insani. Begenmiyorum oluyor. Hem kadinin kendisine yazik hemde karsidaki erkege yazik.
915 Yorumla- 1 yıl
O kadar doğru bir yorum ki imza kaşe yani tam benim yazacaklarimi yazmissin yorum yapmaktan vazgeçtim :D
- 1 yıl
@Pembekedi2 özetlermisin okumaya üşendim.
- 1 yıl
@siyahcorap evlenilecek erkeğin sadece gönlüne göre olması yetmez gözüne de hitap etmeli onu arzulamalisin diyor kisaca
- 1 yıl
@Pembekedi2 Yani bunun için roman yazılmasına gerek yok :) Ünlü düşünür recep ivedik bile ruh güzelliğin önemli ama ruhlar aleminde yaşamıyoruz demiş :D ekleme olarak arzulama kısmında kadın erkek sadece evde değil toplum içinde de seksi olmalı bence her daim azulanmalı taraflar, teşekkürler özet için :)
- 1 yıl
Üşenmedim hepsini okudum. Doğru tespitler bence. Ne zaman sporla şekle girdiysem o zaman daha çok işler yolunda gidiyor.
Allah'ıma zeki kadın. İnşallah sadece kastan ibaret birine düşmezsin diyeceğim ama sen bu düşünce tarzıyla iyi birini bulursun. Tebrik eder başarılarının devamını dilerim :D - 1 yıl
Aile terapisti gibi yazmış ama ilk çocuğa biraz yazık olmuş 😁😁
- 1 yıl
Bir bayan. Olarak tum bayanlarin. Ne hissettigini. Aciklamissin. Bir. Erkek olarak. Senin su. harika. Detaylarla. anlattigin tum sirlari. Saklayacagim ve Tekrar tekrar okuyacagim. Erkege. Karsi. Ola Kadin ic dusunce. Ve. Hislerini. 1000 sayfalik. Kitap. Degerinde yazdigin tum hislerin icin. Cok. Yasa. iyi ki. varsin. Hayatin tum guzellikleri senile. Olsun. Tekrardan. binlerce. Tesekkurler. Kadin hisleri. hakkindaki. dusuncelerini. bizlere. Hediye ettigin icin. Saglicakla kal. Kemal🥰
- 1 yıl
Asagida. Detayli olarak. Tesekkurler duygularimi. Yazdim tum yadiklarini. Hayatim boyunca saklayacagim. Sagol. Varol. iyi ki varsin. Guzel. Bir. Hayatin olsun insallah
- 1 yıl
Yazini Tekrar tekrar okudum. Ve. Saklayip okuyacagim. Harika. Guzel gunler hep senile. Olsun
- 1 yıl
- 1 yıl
Ozur. Tum yazdiklarim yukardaymis. Buyuk ozur. Ama. Tum tesekkurler. Sana. Kalbim senin gibi degerli insanlara feda olsun. Yazdiklarini. Devamli saklayacagim
- 1 yıl
Genelde burada uzun yazan tipler kafa utuleyenler ama bu kadın saygıyı hakediyor. Al çayını kahveni konuşsun sabaha kadar dinle.
- 1 yıl
Erkek. Dedigin. Senin uzgun ve mutlu anlatinda. Ona anlattiklarini. Gozunun igozlerini. Hic oynatmadan. Dimdirek bakarak dinlemeli Sen o. Gozleri. Unutamazsin. Yani. Cirkinde. Olsa. Seni. Dimdirek. Gozlerini hic oynatmadan bakarak. Dinliyorsa. Seni. Seviyor. Demektir sana. Boyle. Bakan erkek. Yani. Seni. Dinlerken senin gozlerine dimdirek bakarak dikkatlice dinliyorsa. Cirkinde. Olsa. Al. Kabul et onu. En ufak. Derdini bile dimdirek senin. Gozlerine. Bakarak dikkatlice dinleyen Adam bulursan. Kacirma. ". Bir. Cirkin adami. Sevdim. Ama. Dimdirek bakarak beni dinliyor de kendimi sevilen deger verilen bir kadin olarak hissedersin. Tiyoyu aldin. Mutluluklar sana
- 1 yıl
Yukarida. Anlattiklarimi kafami. Bozan erkeklere. Karsi. Ben. Kullaniyorum. Beni doveceginden. Emin olarak uzerime gelirken ". Oda Ne? Ona. Dimdirek. Kararli bir sekilde. Bakan gozler var. Karsisinda? Beni doveceginden emin olarak yanima. Gelmis Adam benim ona. Dimdirek gozlerimi hic oynatmadan bakan gozlerimle karsilasiyor? " Sokk". O dovmeye. gelen Adam birden vazgeciyor cunku. O a dogru. Dimdirek. Gozlerini hic oynatmadan. Bakan bir Adam var. Karsisinda. Bir anda. Puuuf!!! Sonup gidiyor? Hani. Beni dovmeye gelmisti? Geldi ama. Ona. Dimdirek bakan gozlerden anladiki. Bir. Vursa. On tane karsilik yiyecek. ". Gozler. Konusur! Karsisinda. Erkek veya. Kadin olsun farketmez
En İyi Cevaplar
1 yılİnşallah seni terk eder aldatır duyar kastınız falan ne oluyor dengesiz. İnsanın yorumlarını beğenmeyecek duyar kastınız olarak göreceksen ne paylaşıyorsun soruyu herkes fikrini söylemiş İnşallah seni aldatır çok büyük bir ihanet eder. Çünkü kızların kimyasını biliyorum. Erkek onun üstüne düşünce soğuyor kaçınca köpek oluyor. İnşallah sende onun peşinde köpek olursun. Allahtan diliyorum. Terbiyesiz dış görünüşü yüzünden evlendiysen İnşallah kocan seni boşar ömür boyu bekar kalırsın kalpsiz beyinsi
02 Yorumla- 1 yıl
Bu. Yazdiklarin sikayetin hangi uye icin? Adini. Soyler misin? Sagol
- 1 yıl
Soru sahibi tabiki
1 yılBende yakışıklı biri değilim ama bakımlıyım, sporumu yaparım, kitap okurum, sevgi ve saygı dolu bir insanım. Herkes kendi karakterine uyan biri ile olsa kimse mutsuz olmaz zaten sen en büyük yanlışı onu çok iyi tanımamakla yapmışsın. Ben şahsen evleneğim kişinin günde ne kadar kan ürettiğine bile bakarım ondan da aynısını beklerim. Önce uyum sonra evlilik ama ben bir şeyini beğendim hemen evlenicem kafasında olsam bende mutlu olamazdım. Herkes bir değildir sonuçta ama herkes allahın ruhunun bir parçasıdır kimseyi tipsiz görme ben kaç kişi tarafından çirkin tipsiz muamelesi gördüğümün sayısını unuttum takmıyorum da nasılsa doğarken seçemiyorsun. Kimse tipsiz ve ya çirkin doğmak istemez. Tabi özel cerrahi müdahale ile bu düzeltilir parayı verdikden sonra seni en yakışıklı ya da en güzel kişiye cevirebilen doktorlar mevcut :D Yeter ki için değişmesin...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılŞimdi Abla o aybaşı olduğu zaman senin tiksiniyor mu Ben senin regl olduğun zaman o senden tiksiniyor mu tiksinmiyorsa Sen onunla niye tiksiniyorsun evlenmeyecektin niye böyle bir b** yedin ya da evlenecektin niye bunu taşıyamıyorsun yani çoluk çocuksan git annenin sütünü iç yani annenden ayırma ana kız o e büyüdüysen birazcık Kendine saygın olsun ve bir şeyler kaldır herkes senin zevkine göre bedeni olmak zorunda değil Beğenmiyorsan Bunu başta naneyi yemeyecektin Hani Bak ben de evlenmek için uğraşıyorum o kadar masraf yapacak evleneceğim Sen erkeğe beğenmeyeceksin s********* diyeceksin öyle mi kusura bakma senin yaptığın Hani bir şeye benzemiyor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılsevemezsiniz boşanın direk..
00 Yorumla
1 yılBir adama söylediğim gibi sana da söyleyeceğim, evlendin, neden birdenbire başka erkeklere bakıp karşılaştırmaya başladın? Kaderinizde bu adamla evlendiniz, fiziksel yönün dışında sizi birleştiren, bağlayan unsurlar nelerdi? Evlenmek ciddi düşünmeyi gerektirir; önce evlenemezsin, sonra da benim istediğim bu değildi diyemezsin. Eğer kocanızı sevmiyorsanız, bu onun fiziksel yönleri konusunda onu neden bu kadar eleştirdiğinizi açıklayabilir, dışında ne diyeceğimi bilmiyorum. Ne için bir araya geldiğiniz üzerine meditasyon yapın ve bunun neden aniden bugün size geçmişe göre çok daha fazla soruna neden olduğunu anlamaya çalışın.
27 Yorumla- 1 yıl
Evlilik kader değildir mi diyorsun
- 1 yıl
@darktourist Hayır, söylemek istediğim şey bunun kader olduğu, ancak hareket etme ve olayları algılama şeklimizin bize bağlı olduğu. Meditasyon yapması ve kocasını neden aniden böyle gördüğünü anlaması gerekiyor.
Hayat sınavlardan oluşur; bir iş, bir yaşam misyonu, bir varoluş biçimi, sağlık, mal mülk anlamında sahip olabileceğimiz her şey vb. zaman içinde evrilir, ya yukarı doğru ya da aşağı doğru, bazen sürekli, bazen de ikisi arasında.
Olumlu aşamalar ile daha sorunlu olanlar arasında bir denge kurmak için dalgayı nasıl süreceğinizi bilmeniz gerekir. Bu kadının ciddi bir çalışma yapması ve içinde neler olup bittiğini anlaması gerekiyor, evli ve geçici bir kriz yaşıyor olabilir, ancak kendini toparlamanın bir yolunu bulmalı ve kaderini daha iyi yaşamasına yardımcı olacak şeyi bulmalı, aynı zamanda iç dengesini bulmalı ve tüm bunları neden erkeğe yüklediğini anlamalıdır. Bu tür sorunlara neden olan genellikle içsel bir çatışmadır.
- 1 yıl
Altta yatan gerçek ve köklü sorunun ne olduğunu görmek için bir çift terapisi düşünülmelidir.
- 1 yıl
- 1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yaa anlamadığım sen de onun gözünde ya öyle görünüyorsan?
Bazen sokak röportajlarında izlediğim kızlar var dönüp yüzüne bakmam, Burak Özçivit gibi karakterler bekliyorlar. Zengin olacak geliri böyle olacak full yakışıklı karizma olacak...
Eee sen nesin peki?
Gelelim senin meseleye, madem eşini öyle görüyorsun neden evlendin?
Ayrıca görseli iyi olmayıp da birbirini seven nice insanlar var demek ki görsel de bazen bir yere kadar.
Tamam görsel lazım ama gidip de karşılaştırdığınız adam niye sakalı yok niye kası yok? O da senin eksiklerini söylese acaba ne dersin?10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
1 yılHak etmiyorsun çünkü. Ben kocanın yerinde olsam seni boşarım. Bu nasıl soru ya? Tamam kendine saygın yok anladık ama o adamı kötü göstermeye haddin yok.. Ne diye evlendin o zaman? Adamı beğenmediysen dışardaysa gözlerin niye evlendin? Eşin senin ne olduğunun farkında değil mi? Yakında gözleri açılır ve seni boşar.. Hiç acılacak bir insan değilsin. Gece gece yine sinirlerim bozuldu bir karış karaktersiz insanlar yüzünden..
54 Yorumla
Soran1 yılHakaret etme
- 1 yıl
Bunu söyleyeceğimizi bildiğin halde sordun soruyu değil mi?
- 1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evlilik öncesinde bunları niye düşünmedin? Evlendikten sonra mi farkediyorsun? Sakal uzatıp uzatmamak o kendi tercihi ona zorla değiştiremezsin ayrıca çoğu kadınlar sakallı sevmezler sakalsız isterler ama benim için farketmiyor. Boyunu posunu kasını bunları evlenmeden önce düşünseydin durumlar daha farklı olurdu.
30 Yorumla
1 yılHakısın ben kadın olsam bende senin gibi düşünürdüm kocan biraz kendine bakan biri olsaydı senin demene gerke kalmazdı bu tavsiyeleri karısına daha iyi görünmek için elinden geleni yapardı bu tipler böyledir asla değismez, malını kabullenceksi yapıcak bişe yok kadınlar herzaman maddi manevi güç sever görsellik onlar için aşırı önemli
00 Yorumla
1 yılSevemezsin, boşa uğraşma. Zorla sevgi olmaz. "Sevmeliyim" diyerek sevilmez. Madem dışardakiler hoşuna gidiyor, yol yakınken boşan kocandan. O'na da kendine de iyilik et. Yok, farklı nedenlerden ötürü boşanmak istemiyorsan, orada başka bir yola girmen gerekiyor; ara ara aldat. Zihnen başlamış zaten aldatma, fizikene dök.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
1 yılonu seçerken bunu daha önce düşünmedin mi insaları değiştirmek zordur heleki evlendikten sorna ama evli biri oalrak ben karşımdakinin fikirlerine önem veririrm bu tarz şeylerde onunda bence snein hoşuan giden şeyleri yapması lazım seninkine biraz vurdum duymazlık nasıl olsa karım bu saatten sorna değişsem nolcak mantığı olabilir birazdan odun olabilir:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYazdıklarını okudum. Sen bu adamı sevdin ve evlendin onu öyle begendin şimdi neden kabul etmiyorsun bana çok tuaf ve garip geldi. Yazdıkların hiç etik ve dogru degil, Sen evli bir kadınsın başka erkeklere nasıl bakabilirsin bu çok tuaf ve normal degilsin. Ay sen kimsin kendini bize tanıt kim oldugunu bilelim seninle arkadaş olmayalım
01 Yorumla
Soran1 yılBen can atıyorum senle arkadaş olmaya
Gizli Üye(36-45)1 yılZaten soğumaşsun canm sen ondan. Bence ayrıl. Onu sevemezsin bundan sonra ağziyla kuş tutsa imkansız. Üstelik gözün acilmis dışarıya. Başka erkekleri kiyasliyorsun. Yani aldatma ihtimalin yüksek. yaptiklari pisliklerden dolayı aldatsan hak etmiş derim de ama fiziklsel gorunüsu için aldatma biraz bencilce olur. Bence bırak gitsin onuda o haliyle seven olur illaki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılgözün bağlı zorla mı evlendin bu adamla sen ya da sen evlenirken uzundu da evlendikten sonra mı kısaldı neyin kafasını yaşıyorsun sen? 175 adamın evlenince brad pitt'e dönüşeceğini falan mı düşündün? neyle evlendiysen onunla yaşıyorsun. birinden şikayet edeceksen buradaki tek sorun sensin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılpeki yavrucuğum evlenmeden önce mala hiç bakmadın mı nasıl diye? test etmeden mi aldın? bu yazdıkların anormal şeyler değil insan hali nefsin çekmiyorsa yürümez boynuzlarsın. o yüzden ayrılman iyi olur.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ayrıl knk burada böyle boş boş şikayet etmen kocanı ekstra yakışıklı göstermicek gözüne 😃bide dışarıdaki erkeklere bakıyor sen aldatmayı gözünle başlamışsın bile. Acınası..
10 Yorumla
1 yılHayir. Harika. Bu Kadar dogal olarak. Sikayetin harikaydi. Bu. Gulumseten ve bravo dedirten taraf. Gercek tarafi ise uzucu. Su an evlisin. en guzeli ". Kaderim buymus. de. Alin yazin Boyle yazilmis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılEvli biriyim Eşim bana hiçbir zaman şekil konusunda çok takılmadı kimimizin işi sakal gerektirmiyor o da belki sevmiyordur sakallı halini kas konusuna da çok takılma sen işini sevmeye başla Sevmeyi Dene
00 Yorumla Evlenmeseydin o zaman sanki kendisi victoria secret mankeni ahaha komiksin gercekden bakimsiz ise bile uyarabilirsin boyle asagilaman ne kadar dogru basta gorup evlendin begendin o kadar zeka yoksa sende oda senin bilecegin is demekki adami cezbedememissin ki oda kendine bakmiyor etkilemeye calismiyor seni sorunu kendinde ara
20 YorumlaAynı şekilde erkekte beğenildiğini hissetmek ister. Aksi taktirde onu beğenen ve arzulayan birisi olduğunda sizi bırakıp onunla olmak ister. Yanlış bir evliliğin içindesiniz. Buna şimdi son vermelisiniz, siz içten içe ihanet ediyorsunuz eşinize. Eşiniz sizi, sizde eşinizi haketmiyorsunuz. Yanlış evlilik yapmışsınız buna ne kadar önce son verirseniz her ikiniz içinde o kadar kolay olucak.
10 Yorumla
1 yılEvlenmeden önce abisini gösterip gerdek gecesi bunu mu itelediler?
Hayır anadolu'da eskiden kız için yapılıyordu bu tür kurnazlıklar eskiden :)
32 Yorumla- 1 yıl
@eLzaa123 Cidden çok var bu olay, bizzat bir akrabamızın da başına geldi :)
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Kocan hakkında yazdıklarını dehşete okudum. Kadınların duygusal olduğu söyleniyor ama bu kesinlikle yalan. Kadınlar çıkarcıdır. Bazen biriyle yeniden birlikte olmaya korkuyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAbla 18 de 1.92yim ASHAHSHAHSHAHA ama yapacak bir şey yok kocanı spora başlatıp sakal uzattırabilirsin bunun başka yolu yok adam zaten söylersen yapar diye düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılBunu yeni evli biri olarak sorman enteresan gerçekten
ben hiç karım saçını boyadı karım saçını kesti artık çekici gelmiyor diye erkek duymadım gün geçtikçe gerçekten iyi yere gitmedigimize emin oluyorum evlilik çocuk oyuncağı değil ya evlenmeyin ya da sevginizin bittiğini hissettiğiniz anda bitirin10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Gözünüze hitap etmeyen biriyle niye evlendiniz ki? En başta sağlıklı kararı verseydiniz duyar kasilmazdı. Kocasız mı kaldınız da son umit gibi buldugunuzu alıyosunuz anlamadim gitti.
10 YorumlaHuydan, karakterden hiç söz etmemişsin olur mu öyle? O beğendiklerin Silvester ya da Arnold gibi kahraman değil de kasıntı, kompleksli çıkarsa ne yapacaksın?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
1 yılEvlenince 90 derece de mi yikadin boyu çekti😂sen taniyip evlenmem istediginde de bu adam 175...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılUzunca yazardım ama neyse...
bu saçma soru için vaktimi harcayamam
vaktim çok değerli benim vakit nakittir❗10 Yorumla Kocanı neden asagılsıyorsun tanımadıgın insanlar içinde? Nedenevlendin ki sevmiyiyorsan evlenmek için bir sürece var
10 Yorumla
1 yılSilah zoruyla mı evlendirdiler sizi? Yedir içir de biraz vitamin alsın o zaman vitaminsiz kocan. Biraz emek..
00 YorumlaEyer onun hakkında böyle düşünüyorsan zaten sevemezsin en iyisi ayrıl ve istediğin özelliklerde birini bul
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılEvlenirken gözün kördü de düğündeki altınlarla mı ameliyat olup gözlerini açtırdın ajsjskdkdkfkfkf
00 Yorumla Evlenmeyin evlenmeyin evlenmeyin siz soyadını doymaz yap evlisin yaptığın kıyaslamaya bak ticarete dök canım benim seçiciysen ne diyelim sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBirincisi 175 boy kısa değil, ikincisi madem onu kısa buluyorsun niye evlendin? Bu adamın evlendikten sonra boyu çekmedi ya. Üçüncüsü oda senden güzel bir kadın görünce iç çekse ne hissedersin. Dördüncüsü çok kötü bir kadınsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılEvlenmeden önce boyu 1.85 ti ve kaslı mıydı? Evlendikten sonra boyu çekti ve kasları yağ mı oldu? Bazıları evliliği çocuk oyuncağı sanıyor sanırım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılSenin aklın olgun değil sen zaten ilerde aldatırsın yazık eşine üzüldüm umarım senden beş an önce kurtulur ve mutlu olur adam
00 Yorumla
1 yılKocana vitaminsiz demişsin orada bana bi gülme geldi niye evlendin o zaman beğenmediğin biriyle adama yazık valla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAdamın hayatını mahvetmeden önce ona söyleseydin bunları buralarda nara atacağına karşıt cins.
00 Yorumla
1 yılÖyleyse neden evlendin? " diyeceğim, ama öyle demeyi de hiç doğru bulmuyorum. Bir kere evlendiysen artık onu sevmeye çalışmaktan başka çaren yok.
00 Yorumlae niye evlendin o zaman? Evlenmeseydin? Zorla mı evlendin?
10 Yorumla
1 yılevlenmeden önce brad pitt miydi evlenmeseydin ne kadar kötüsünüz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılHic cekici gelmediyse niye evlendin onunda senin de hayatinin icine etmek icinmi evlendin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılİnsanın eşi hakkında böyle şeyler düşünmesi ne kadar kötü. Evlenip de adamın başını yakmışsın
10 Yorumla
1 yılDoyumsuz biri misin yoksa doyurucu biri mi istiyorsun yanında?
00 YorumlaSevemezsin maalesef o değişmedikçe. Çekici gelmiyorsa gelmiyordur 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
1 yılValla o işin sonu aldatmaya gidiyor kendimden biliyorum 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılKasli bir erkek bul kendine takıl onla arada bu seni esc yapmaz insanlık onemli olan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılçift terapisne gidin yoksa gözün hep komşunun bostanda kalır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Neden evlendin. Üzücü böyle düşünmen keşke evlenmeden önce biraz daha vakit geçirseydiniz
00 Yorumlabacım zorla mı evlendirdiler beğenmediysen adamı sevmediysen niye evlendin?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Başkasına gönül kayması gibi bir durum var mı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İçimden bir ses senin muhteşem potansiyelin boşa gidiyor diyorr
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden önce aklın neredeydi bir tuhafsınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Trol soru bu sanırım. :) verdiği cevaplara bakılırsa da , ilgi amaçlı sorulmuş.
00 Yorumla
1 yıle niye evlendın kız kocan 1.90dı da makineye attın çekme mi yaptı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılEee niye beğenmedin adamla evlendin? Beğenmediğin adamla evlenecek kadar midesizsin yani🤔
04 Yorumla- 1 yıl
Parası çoktur kızlar paraya bakar
- 1 yıl
Boş yapma kadının dötüne memesine güzelliğine bakıp gelip ahkam kesmeyin aynı b. kluya bak si. dikliyi kınıyor
- 1 yıl
Kadın oraları ile ön plana çıkan bir kadınsa neyine bakalım başka?
- 1 yıl
Oralarıyla ön plana çıkan kadına bakan erkeğin neyine baksınlar başka?
Bu mesajı kocana göster sonra istediğin adamla evlenirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Sabah birisi karısını beğenmiyordu sizi eşleştirelim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. yenge sanırım kocan güzel kardeşim olacak gibi duruyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. sen böyle giderse dışarıdaki erkekleri arzulama başlarsın
00 YorumlaAbla ben sizi anlamıyorum fiziğini evlenmeden önce görmedin mi evlenince fizik nası değişiyor demekki sevmiyorsunuz ben birini öyle bi sevdim ki leş gibi tipi vardı ama benim için dünyanın en güzel erkeğiydi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKendisine bakmasını söyle spor falan yap de
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen onu sevseydin değiştirmeye çalışırdın istedigin gibi yapardın ama ona bu şekilde yapman hoş degil ilerde aynı duruma kendin düşme de
00 Yorumla- Devamını Gör (141)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat