eşin etraftan kendilerine bakanlar olunca şişen artiz bir tip sanırım biraz burnu havada adam ola herkese sınır koyar yavşamaz gülümsemez eminimki öğle yemeğine kadınalrla çıkıyorduk fazla serbest birisi birde eşin biraz seni kıskandırmaya çalışıyor işgüzarlık yapıyor eşin ağır bir adam değil belli k, ciddi bir mesafe koyp sırtarmadan hızlıca el sıkıp çekebilir çoğu abartmadır bunların iş sende değil eşinde bitiyor
361 Yorumla
Soran+1 yıleşim şu yazdığının ta tersi gevşoklüktrn hoşlanmaz ahlaklı herkese benn dışında havalı bir tıp değiş elit bir adam düşün komşular bişey sorsa yüzlerine bilr bakmadan konuşuyor egolu değil beni kadınlarla da öğle yemeğine çıkmaz. çıkmıyor. zaten onun iş yerindr sekreter kızlar çalışıyor ama hiç biri ilr çok muhattap olmaz abi gigi davranıyor. öğle yemeğini arkadaşı ile yer. güvenilir be merhametli bir adam ve aşık eşim e güveniyorum. nr abartması bunları bana yanındaki arkadaşım anlattı akşam da o anlattı kadınla iş yapmamış zaten lütfen çıkarmısınız demiş gelemez böyle şeylere o onu ben tanıyorum. benle evlendiğinden beri arkadaşları ile bile gece dışarı çıkmadı bir kere bile benle gidiyor her yere. ama sürekli yanındaki erkeğine birinin bakması seni sınır e diyor.
Soran+1 yılelit modern demek türkçene yani modern bir adam abaza givi bakan kadınlaea o da bakmıyor 😂 namuslu
Soran+1 yılyok heran umursamam bunu dün biram sinirlendim o da takama
Soran+1 yılbenden iyi mi tanıyorsun. ne ima ediyosun sen. elit bir adam ailesi de elit. nerde nasıl davranmasını bilen empati yapmayı bilen beyefendi biri. asla istifini bozmayan kibar biri herşeyi rica eder. hayır ben üniversite mezunuyum
elitin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum eşim elit bie adam kibar bir adam modern bir adam. ailesi de soylu ve asil bir aile. güzellikle halleder herşeyi. sen ne anlatıyorsun kocam ı ben den iyi tanımıyorsun. elit bir adam olmasa ona bakanlara karşılık verir ama onları takmıyor bile. hareket bakımından da narin bir adam yani sanki sen benim kocamın benden iyi takıyıcsn ne bu özgüven
Soran+1 yılhayır oturduğun evi satın alırım spkakta kalırsın neyin artistliği bu bizi namda yürüten soyadımız var. kafaya bak avam senin gibilere denir dahs çümle nin anlamı benden öğrendin az önce cümlelerin bişe taklit ama konuşuyorsun bu senin fikrin ben bizim cevremizi bilirim düşüncene saygım vat iyi günler
Soran+1 yıl😂 bu arada kıskançlığına başka yerde devam et.
Soran+1 yılbende hemşireyim nabalım şimdi ücretsiz tedavi kocama söylyiim sadece seni bana kiralasın ayrıxa pisloloji okuyan arkadaşım larım var hiç biri bu şekilde avam diyr cümleye başlamıyor asla bir pskolg ilgilendiğ birine hakaret edemez. hayır öyle bir konuşuyorusn ki sanki bizi tanıyorsun bence senin tedavi olman lazım tanımadığın insanlae hakkında bu kadar iddialı konuştuğuna göre ciddi sorun bu. hayır ben insanım tabiyki kıskanacam bu normal de senin bu iddilı konuşmaların sorunlu.
Soran+1 yılsağda kudur 😂😂
Soran+1 yılkomiksin seni burda tarih bilgimle yok ederim dinimi de iyi biliyorum bak hala devem ediyosun kötü zan çok günah bunu bilmiyorsun heralde bak sen bizim hakkımızda tanımadan kötü zan yapıyorsun. ve eminimki sen ilk okul mezunu bile değilsin. ama ben tip meuzunuyum kocamda turizim özelden diplomalarımızı atiyim istersen sana türklerin soyu nereye dayanıyor desem türkler islamla ne zaman tanıştı türkün islama katılması desem kültüre göre ayrılabilen islam türklerde hangi zamandan sonra yayıldı desem sonra padişahları say osmanlıyı selçuklu göktürk uygur. ilk islam uygurluğunds türk edebiyatları say desem eminim bilemiyiceksin akşama kadar evinde oturup bana boş diyene bak sorsam kitap bişe okumuyorsundur bana tarihten bahsediyor hiç tanımadığın insanlar hakkında kötü zan yapman günah Allah ayette kötü zan ve fitne adam öldürmekten daha büyük suç diyor araştır cahil kalmıssın bence ağzının payını aldın eğer bizi beğenmediysen takma sahsen ben eleştirdiğim birini takmam. ama sen iştr kaliten ve seviyen. cümlelerin bile taklit kendine özgü hiç bişeyin yok.
Soran+1 yılsonradan görme dedin ya benim babam da zengin neyin kafası bu ben ordada prensestim burda da ne bekliyorsun nasıl yetiştirdin. bizde evlat Allahtan gelen bir lütüfür canını bile verirsin. hayır yani kulaktan dolma bilgilerle artistlik yapıyorsun bilgin yok .. biz işe içten içe araştırıyoruz benim ablam din kültürü abimde tarih öğretmeni yemin ederim. bende hemşireyim. sonradan görmek diyosun herşey para pul değil batı özentiliği diyosun türklerin bir vakitten sonra batı uygurluğu altında yaşadığını bile miyorsun
- +1 yıl
diplamaları atma yak yırt diploma ile cahil köle robot yetiştiriyorlar diploma alarak adam olunmaz elit olunmaz bilge lunmaz sadece şansın varsa yarım yamalak meslek sahıbı olunur sen bunu bıle bılmeyecek kkadar bossun yarsında docent var gırdıgım egıtımlerın belgesını sana atsam burdan koye yol olur ama o olcu degıl senın ozrun kabahatınden buyuk sınırkendıkca ıyıce zırvalıyorsun maales f senın adına uzgunum
Soran+1 yılbilgilendiririm seni türkler 3 uygurluk altında yaşadılar bir. orta gün çağı medeniyeti 2 islam etkisinde türk medeniyeti 3 batı etkisinde türk medeniyti şu an zaten hepimiz bari etkisinde yaşıyoruz senle benim bir derdim yok ama sen oturup ta benim kocam hakkında olmayan şeyelri söylersen bu da iftira Allahın affetmediği günah kadınlarla öğle yemeğine kesin çıkıyordur dedin iftira ve kötü zan helâlık almasan cennete giremezsin diyo Allag
- +1 yıl
ben senın gıbı moda kıtapları degıl ılım kıtapları hatta dırek ansıklopedılerı okudum da geldım bu gunlere bırak bu dar sıg bakıs acısını yok unıversıte okumus dıploması varmıs yok elıtmıs yok kıtap okurmus senın okudugun kıtaoları ben okudugumda sen belkı dunyada yoktun seker portakalını mı okudun yuzuklerın efendısını mı yoksa hary porterı mı ama hayat kıtabını okuyamamıssın ne yazık kı
Soran+1 yılmalûm sen dinine çok düşkümsün ya bilirsin bunları ama uygulamassın demi hey yavrum hey. daha yaşadığın medeniyetin adını bilmiyorsun
Soran+1 yılbak kötü sanına devam ediyorsun. iftira atıyorsun. moda kitabu okuyorsun diyorsun. kötü zan yapıyorsun. şu an okuduğum kitap şirpence ne demek olduğunu biliyormusun yavuz sultan selimin hayayına şirpence denir ç sen kimsinde benle böyle konuşuyorsun bire cahil. ne biliyosun da konuşuyorsun dinden bahsedene bak iki dakkada ifitra kötü zan yapıp günahın alasını işledin aç bak ayete Allah kötü zan adam öldürmekten bişe kötü dır ditor ve Affetmem diyor bak buna
Soran+1 yılinsanım ben tabiyki eksiklerim olucak hz mevlana insan hata yapmıyor sa ne dite insan diye boşuna dememiş. ama velakin hiç tanımadığım biri hakkında bu güne kadar hiç iftira atmadım.
Soran+1 yıldevam edersen bu hakaretlerini hukuki yoldan çözücem kasına hakaretten tazminat ödediğine görürüm zekatı. 😂 ha bilgin olsun bileziklerimin vea altınlarımın zekâtını her yıl 40 1 olmak üzere veriyorum eşimde veriyor. burda da yine iftira attın. bravo
Soran+1 yılelitlik le diplomanın alakası yok bak sen bie aşartır elitlik neymiş sonra konuş çünkü saçmalıyorsun
- +1 yıl
sen ukalalık yapıp hakaret yagdırıyorusn hem de haksız yere bu sorun olmuyor ben haklı yere savunma yapınca gucune gıdıyor bu taassup kocan elit degil diyorum kuru kuruya idaa ediyorsun modern elit dyorsun modern demek elit demek deigil ve sizsülalecek avamsınız bunu neden kabul etmiyorsun gücüne mi gidiyor hakikatleri duymak senin derdin ne
Soran+1 yıleee o kadar bilgin vat ama batı medeniyetinde yaşadığımızı hala yeni öğredin neyin ahkamı bu. ayıca diploma ve asillik bir ayata gelince otamaitik cahillikten çıkıyorsun. vu soruya cevap ver neden bu kadar bilgili işen hangi medeniyette yaşadığımızı bilmiyorsun hayde
Soran+1 yıltatlım. 😂😂 yazık sana hiç bir bilgin yok.. elit kelimesinin anlamını ben sana öğrettim oku
Soran+1 yılherkes hakettiğini yaşar bunu unutma 💕
- +1 yıl
karşısındakini nadan nobran olarak niteleyen ondan çok da fazla nadandır senin gibi şimdi kendini ıspatmak için hemen kitap okudugun belli olsun diye alıntı yapıp kendini ıspatlamaya calısıyor ama cırpındıkca batıryosun kendını ıspatlamaya calısma hal ve hareketlernı duzelt filhakika sen düşündüğümden daha da boş çıktın ben de senin seviyene düşüp okuduğum kitapları yazsam ne yazarından ne kitap isminden ne de içiriğinden bir ley anlayamazsın bunlarımı yarıstıracagız sımdı burada okudugundan bır sey anlamamıs hayatına tatbık edecek faydalı ılım ogrenememıs zavallı jan jak rouso derkı hayat kısa onemlı konu cok etrafa hava atmak ıcın her kıtanı degıl ısıne yarayacak saglam kıtpları oku ama bu arada hayatın kendısını de okumayı ıhmak etme daha cok fırın ekmek avam tabakasından hanımefendı
Soran+1 yılabi sen başlattın ss aldım hepsini başladın kocama iftiraya hakarete asil ben kendimi savundum neyin kafası bu
Soran+1 yılasıl senin derdin ne yavrum niye bu kadar önemli senin için bak biz kendimizi biliyoruz. bizi bilende biliyor ama mutluyuz. 😂 bizim hayatımız dana bile derd oldu ama sen benim umrumda bile değilsin.
- +1 yıl
kalkmış bana tarih dersi vermeye kalkıyor birde uygurlardan bahsediyorsun sen eminim göktürk yazıtlarını kimin yazdıdığını sultanahmetteki dikilitaşın hikayesini türkün bıynunu büktüren öin hükümdarına mektup yazan işbara yagbu yu bile tanımıyorsun ama bu kitapları karşılaştırmak sadece nefsimize hizmet etmektir üstünlük ölçüsü degil canım edebiyat felsefe sosyoloji coğrafya din tarih matematik uzay bilimi bilgilerimizi mi karşılastıracagız herkes bildigiiz elimi bilmediginin cahili ve de talibidir işte o kdar
Soran+1 yıleee her yerde yazar çok eleştiri yapan gizli hayranlık duyup kıskanır diye 😂 el üstünde tutmuyorum peki ya sen 😂 kıyamam neyse senin fikrin kendine. iftiralarını ve kötü zanlaeını Allaha havale ettim hakkımda helal değil hiç tanımadığın bir adam hakkkında ifitra attın helal değil. sende bize etme ama biz sana ne kötü zan yaptık nede iftira. şimdi beğemmeditsen bizi artık yorum yapmaya gerek yok. kendine ba k bu arada elit demek modern demek bunu lise 3 de bir çok konuda hatırlatır lar. hani kitap okusan bilirdin. atıyeoum şürpencede. yavuz selim sınırlı ama bir o kadar da elit bir padişahtı der. tüm insanlara modern kılıç verdi der peşine araştır. konuşma şimdi iyi günler senin yorumun sans tamammi.
Soran+1 yılbunları bilirim çoğunu emin ol ama sen dahs hangi medeniyette yaşadığımızı az önce öğrendin bre cahil
Soran+1 yılhayır yani. sultan ahmet diyor orda okumuş bişey öğrenmiş kızım şutdab git ezdirme kendini daha. rezil sın zaten 😂 kendi kendini yaktın dedinki batı özentiliği felan bizim zaten bari medeniyetinde yaşıyoruz
Soran+1 yılartık ne kadar daha düşüncelksin merak ediyorum.😂 kendi kendini bitirdin şurda defalarca bir oku da gül bana diyosun tarih bilgin yok peşine sayıuroum cevao yok senden bende eminim ki sen 30 yaşlarında ya evde kalmış bir kızsın ya da gıcık bir ev hanımı bari 5 dakka internetten bak rezil olma😂
- +1 yıl
tespitlerim çok dogru ve de ücretsiz seni muayene etme tedavi etme garantili teklifim gecerli çğnkğ rezil oldukca ezildikce üste çıkma son sözü söyleme daha çok konusma ukalaık yapma gulumseme gıbı harektlerde bulunarak hastalıgının ılerı derecede oldugunu gosterıorsun bana merak etme sana bır anne sefkatıyle yaklasacagım bunları da atlatacaksın ehpsı gecesek canım bu arada sana buyugun olarak tavsıyem avarifül mearif kitabını oku yazarı sühreverdi tabbi bir şey anlamadın google gençliğç seni aç google a sor senin zekanakiler kim miltyoner olmak isterde dökülüyor rezil oluyorlar sana daha insan olmaya adım atman için çok kitap öneririm ama sen kibirinden burnunun ucunu gçremediğin içimn olaradı da hiö anlamazsın canım :) ben sadece buyugun olarak senı uyarmıs oldum uyup uymamak senın alı cenaplıgına kalmıs vesselam
Soran+1 yıldaga da sana cevap vermem yok ediceğim kadar ettim seni şimdi bunlara baktıkça gülme geliyor her an bir kapak oldunya yazma bence dahs iyi günler kendine iyi bak öptüm
Soran+1 yılbak hala devam ediyo ben eşimin öyle biri olamadığını söyeldim sen kendini savunmak için başladın tarih bilgisi fin bilgisi 😂😂 bırak bu işleri oku ilk sen açtın bu konuları sen beni ezmen için önce zekan olması lazım ama kendi kendini burda bitirdiğine göre o da yok acıyorum 😂 kendi kendine tribe girdin çünkü evde kalmışsın sen bariz
- +1 yıl
ben ansiklopediyi orta yerinden okurum ya sen senin gibi düz kontak kopyala yapıştır mantığıyla kes yapıştırla hareket eden sığ düsünceli bir sistem kölesi roboru degilim elit neymiş modern demekmiş modern kimmiş üniversite okuyan diploma sahibiymiş aslında ilk baştan beri zırvaladığın için seninle tarırsmak bile günahtır seviye yerlerde birde çok biliyormus gibi ukalaık yapıyor hanıfenıdnın gcunune gidiyor hısrından çatlıyor avamsın elit degilsin deyince gücüne gidiyor sen bu kafayla kocan da o diplomayla mı elit oluyor hey yavrum hey akla bak manyıga bak zekaya bak kendine elit diyen ve hala idda eden bana da bunun üzerinden saldıran bir nadan a ne anlatabilirsiniz ki işin zor kzızım senin çok ezbercisin ufkun dar saedec kitap okumakla kendini bilge sanma sen elit değil avamsın sana özel ders vermek lazım
Soran+1 yıliyide bebeğim kendini. ispatlamak diyosun ilk başta den dedin işte ben tarih ve din bilgim var dite bu nasul bir yalancılık hayır oku bari gerçekten iftira dan sonra yalancılıkla siz boyu sende sana ne kendimi ıspatliyim eğer ıspatlamak içinse en başta sen başlattın gerçekten çok eziksin eziklik pskolejini kapatmak için saldıryorsun bak ben senin aile hayatın hakkında bir şey demedim sen başlattın çünkü benim eziklik pskolejim yok sen bana sayınca benim ne dememi bekliyorsun onu anlamadım tabiyki sans haddini öğreticem b
Soran+1 yılbu arada yavrum. bu yılki zekâtımı sana veriyim istersen. 😂 yazık çok yazık.
- +1 yıl
lise 3 teki insanın robotlaştıran kimin hangi maksatla yazdığı belli olmayan boş des kitaplarındaki ek bir kelimenin tek bir yarım yamalak anlamından düz mantık çıkartmak ve elit modern demek ha ha ha :) elit için senin daha çoooook araştırma yapman lazım kızım ne eliti kim elit sen mi eşn mi güldürme adamı avamsın avam
Soran+1 yıliftira atıyorsın yine. ansiklobedi imi anında cevao lıyroum her yazdığını kişi işi kendinden bilir boşuna dememişler
Soran+1 yılkudur anacım kudur hayal edemeyeceğin hayat ı yaşıyorum 😂 aşşağılık kompleksi. seni o beyin yapın o kadar bozikki cümle lerin bile taklit bak bir tane kendine özgü bir cümle kurdun mu özenti
- +1 yıl
dinden imandan bahsedene bak hayal edemediğim hayatı yasıyormuş kibre bak ben yurtdışında çalıştım senin yaşından fazla ülke gördüm hala bir aayagım yurtdışında istanbulayım doçentım maddı manevı husurumda var senin gibi ay kocam kocam boyle ay kadınar soyle dıe evham yapacak kafar d akafayı yemedım hem sen benım hayallerımı nereden bıelceksın kı senın kapasıten yetmez canım ona kendini elit zanneden zavallı :)
Soran+1 yılya bebeğim ne gücüme gitmesi o zaman sen neden ben sana bişey diyince hemen savunuyorsun gücüne mi gidiyor mantık yok sende bir kere. hayır ben sana bunu dedim bu senin düşüncen git dedim sağda kudur dedim hala aynı yerdesin. kocam senin o oturduğun evi satın alır sokağa kalırsın. hayır yani neyine güveniyorsun neyin var sen kimsin karşımda senin hayallerin benim hayatım pskolok muş o zaman kendşne yardım et çünkü kıskançlık ve kötü zan hayatının merkesi bayan aciz öpüyorum seni 😆😂
Soran+1 yıltevazu insanın kendini olduğu yerde görmesi demektir. ben im olduğum yer burası. 😂 ben diyelim ki egolıym ama ALLAH asla kötü zan ve iftirayı affetmem diyor bu arada egoluysam ego edineceğim özelliklerim vardır az sağda ağla
Soran+1 yılsayemde bir sürü bilgi edindin sana başka bir kadını kıskanmanda yardımcu olur ona da böyle yalancılık yapıcağın için... yazık yazık yazık anne banan yetiştiememiş pskolok olmuşsun ama hala beynin yarum çalışıyor cümlelerinde beynin gibi ve kendin givi basit.
- +1 yıl
mantık olana bak hala cevaplayamadın sen elitsimsin esin elit mi ailesi elit mi konuyu dagıtma elit degil avam sen problemlimisin el cevap evet zira evhamlısın katlanamıyorum diye kocaman baslık atmıssın sana yol gosterene de hakaret edecek kadar alcalıyorsun senın bu psıkolojık savunma mekenızlamaların bana sokmez zır aher acıdan problemlısın basbas bagırıp el saylıyorsun sazetn her hareketınle bellı edıyorsun kendını senı tebrık edeım guzelım u kafayla senın ısın zor tekrar gecmıs olsun
Soran+1 yılsans son bişey söylyiim hiç kimse içindeki bir parça asaleti bile içinde tutamaz. varsa muhakkak dışa vurur ve kimse asla basitliğinide kapatamaz. şimdi etrafındakilere seninle yaşayanlara sor sana bakınca nr görüyorlar asiillik mi basitlik mi. . bunu bana çevirme ben im eşimde ailemde arkadaşlarımda bana bakınca asillik görüyor. peki senin cevren
- +1 yıl
çizgi film kahramanı gibisin çok türk filmi seyrediyorsun sen şimdide çirkefleşmeye başladı parayla malla adam olunmaz biz sokak da kalmayız sizin 7 göbek sülalenizi tükürüğümüzle boğacak maddiyata ve maneviyata shibizi zira sizin gibi par apul şan söhret maka mevki gmsterişe köpek olmdaık onları ayaklar altına aldık sen bu konusmanla kocanın sırrf tıpı duzgun parası var dıye evlennen zavallılardansın anlaşılan biz sizin gibi dünyaya da mala da tapmadık tapmayız fçok şükür ama sen konustukca batan zavallı bir nobransın komik duruma düşürüyorsun kendini bana ilimle fenle bilgiyle gel sokak agzıyla koca parasıyla pervasızca konusup kenidni alçaltan insanlıgın yüz karası alöak bir mahluk olarak gellme az birşey adam olmaya degil insan olmaya gayret et çirkef
- +1 yıl
ben sadede ALLAH A gğzevirim siizn gibi paraya işe dünyaya güvenip tapmam kişiliği karakerini satmam senin şimdi kcanın işi var parası var öyle mi bizim evi satın alacak bizi sokak da bırakacak öçyle mi sen de demek ki ahlak şeref namus kareater iö yok bu kdar zavallıl alçaksın bizim çok şükür herşeyimiz var kimseye öuhtaçlığımızda yok ama sen demek ki kocannın parasına güveniyorsun ki herkesi kendin gibi alçak mahluk zannediyorsun rezil kepaze seni ulan eşim amerikan başkası olsa başıma bomba yağfırsa gene senin gibilerin suratına tükürür gerekirse sokakda kalır şerefimle namusumla yasar olurum senin gibi slaçalmam insnalığın yüz karası
Soran+1 yılya bu arada. bana kibirli dedin ama ilk sen dedin yok seni gel ücretsiz bakiyim bilmem ne bunlar me insan kendi yaptığını görmüyorsa dönsün insanlığına baksın demiş mevlana. ben evhamlı değilim. umursamam ama insan sınır olıyor sevdiğin adams birileri sürekli bakmasına eşim elit dedim bu şu ben kadınalra sert sert bakınca o bana ben onları takmıyorum sende takma onlar basitler. senin önları umursaman onlara ödül olur. ben onları takmam ama seni kalbime almışmış diyot eğer elit bir adam olmasa abaza gibi baksr onlara ya da tepki verir. evet evhamlı olabilir im ama hu da aşktan çünkü seviorum ondan türk ceza kanunun birinci maddesi her insan özgürdür vs aşık olur köleleşir ditor bu beyanrme de geçiyor bak. ama işte sevdiğim adam o benim tabiyki kıskanacak kıskançlık ta aşkın bir parçası
Soran+1 yılİnancım sağlam o laflarına dikkat et haddini bil. rezil de değilim kepazece namumla evliyiyim zengin olmamız suçmu? ayrıca senin gibi kötü zan ve iftiradan uzağım Allah diyorsun ya işte ALLAH bakara süresinde kötü zan ve iftira ve fitne adam öldürmekten daha büyük bişeu ditor kötü zan demek bilgin olmadığı halde insanlae hakkında konuşman demek bunu yaptın sen. yeter. kepazece sekinsin kimsin sen. kendine gel basitleştikçe basitleştin seviyesiz ve çadı ve ağzı kötü fesat bir kadınsın sen senin şerrinden allah'a sığınıyorum ve dahs konuşmam seninle seviye ypk ahlak yok kötü zan eder iftira atar rabbim senin gibilerden aileleri korusun amin. . yazma
- 1 yıl
Kendine güvenmiyorsan evlenmeseydin. Zamanında fingir fingir kandırdın. Şimdi de fingirde dur o zaman.
- 1 yıl
Ne yapacaksın çatla da patla.
- 1 yıl
Adaletin bu mu Dünya
En İyi Cevaplar
+1 yılAynisi bizim isyerindede var bizim doktor 30 yasinda biraz yakisikli butun hemsireler evlu bekar farketmiyo sarkiyolar elini tutmaya calisanmi dersin adamin gozune girmeye claisan birbirinin ayagini kaydiranmi dersin neler neler yaa cok o... pu var bu devirde simdi eakisi gibi adami nikah masasina oturttum artik benim devri degil evlendikten sonra basliyo asil mesele
32 Yorumla
Soran+1 yıleşim dürst adam. adaletli merhametli. eve bir kere geç gelmedi bensiz bakkala gitmez. bir tek iştr bensiz
hen ona güvenmediğimden değiş sadece sınır olduğumdan yazdı- +1 yıl
Bir kerede erkeklere suç bulun mk o sarkan kadınlar orspuysa sarkmasına izin veren erkeklerde orspu
Bazı kadınlar evli erkekleri daha çekici buluyor. Bunu asla anlamamakla birlikte yanlış buluyorum. Hal böyleyken, eşinizin hem fiziği hemde evli oluşundan mütevellit yaklaşanlar olacaktır. Ama her ne kadar ona yaklaşanlar da olsa, her şey eşinizde bitiyor. Sizi aldatmayı ve size sadık kalmayı o seçecek. Gerisi fasa fiso..
01 Yorumla
Soran+1 yıleşimden yana şüphem yok. çaresi yok sa bu durumun yapicak bişey yok
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu dert değil ki, normal bir şey...
Önce kendine, sonra eşine güvenmeye devam et. Bu tip şeyler olabilir. Eşin zaten sana karşı sadıksa en seksi, en güzel, en tatlı kadın da gelse adamın aklını çelemez.
cut.21 Yorumla
Soran+1 yılben güveniyorum ona sadık bana ve bende güzel bir kaıdnım onun kadar bende güzelim hatta dahs güzelim eşim in bu güne kadar ters bir hareketini görmedim telefonun şifresi herşeyin şifresi bende var bensiz bir yere gitmez bir gün işten geç geldiğini görmedim. instagramındaki evli yazıyor. ama isnan sınır oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin iyi biri ve sen insanlardan rahatsızsın.
Rahatsız olma hiç güçlü bir kadın ol hep. Hiç bir konuda aşırıcı olma hep kafanda şu düşünce olsun "İyi bir adamın arkasında güçlü bir kadın vardır" sen sadece hayatına renklilikler kat ve monotonluklardan sıyrıl. Hayatta her zaman göz dikenler ve elindekini sana yakıştırmayacaklar olur. Dünyanın neresine gidersen git.
Sadece rahat ol ve aşırılaşmaktan kaçın kendine de önem ver ve sana verdiğim düşünceyi unutma :) Allah daima mutlu etsin10 Yorumla
+1 yılEşin ile evlendiğin zaman çirkinmiş sonradan yakışıklı olmuş gibi anlatıyorsun.
41 Yorumla
Soran+1 yılnişanlıken de sınır oluyordum dün karının bir tanesi ben yanındaylken yiyicek givi baktı da sinirlendim burda dertlenmek için yazdım. çok memnunum yakışıklı olmasından.
Eşinin ynında eşinden eksik kalmamaya çalış , sen de kendini göster yani ve eşinin yanından ayrılma , yani iş arkadaşlarına olsun devamlı müşteriler varsa onlara karşı olsun evlinolduğunuzu aşıla ve dışarda kesinlikle buz olmayın.
12 Yorumla
Soran+1 yılya ben ı götürmediği bir yer mi var her yere benle gdiyor sıkılıyorum bazen giymiyicem diyorum. eşim güvenilir. o da beni çok kıskanıyor. ayrıca dürüst adam aşık bana.
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Adamain suratina kezzap atamiyacagina göre bununla yasamaya calişacaksin, ama bir gün oda bakacak sakin cok fazla güvenme 😉
33 Yorumla
Soran+1 yılyani biz ölünce bile birbimizden sorma evlenmeyiz bile ne bakması.😂 baksa 1 buçuk yıldır bakardı
nabsın o zengin adam avcılarını taş gibi karısı varke
Soran+1 yılsende ol inşallah karşına iyi insanlae çıksın inşallah
+1 yılKatlanabilirsin takma!
12 Yorumla
Soran+1 yılo anda öyle yazdım yoksa çok memnunum bu durumdan
- +1 yıl
EyvAllah kardeşim
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yaşın 30 35 aralığında? Neyse konuya bakarsak sen eşine güvenmiyorsun güvendeydin bu düşünceler içinde olmazdın. Demek ki sen dışarda başka erkeklere farklı bakıyom
210 Yorumla
Soranhayır yaşım 24 onu bilerek büyük yaptım yazmasınlar diye ama sonea öğrendim mesaj kapatabilirmişin
Soran+1 yılne dirosun sen düşünki evlisin. ? karınla gittiniz bir yerde adamın biri karına baştan ayağa yiyicek gibi bakıyor ne yaparsın. aa buyrun devam edin bide şöyle bakımı dersin eğer müdahil olursan demekki sende karılara o gözle bakıyorsun şimdi sus
Soran+1 yılkocama güveniyorum ama sürkeli her yerde pis pis gözlerden insan sıkılıyor bubu anla artık
Soran+1 yılben eşimden başka birilerine bakmıyorum. asla. evlenmeden önce de bakmazdım ama işte insan bir vakitten sonra çıldırıyor onların eşime bakınca eşim umrunda değil ama ben sınır oluyorum. bu topluma düşünceye anladımmı
Soran+1 yılbu senin düşüncen iştr senim düşüncende olmak zorunda değil herkes bazısı çok kıskanır bazısı umursamaz by kişilik farklılığı ama dönüpte benim eşimin yanında bana biri pis pis bakarsa olucakları daa görür. böyle olay geldi. başımıza çok herkes aynı olmak zorunda değil ben çok kıskanıyorum sen az kıskanıyorsn burca göre bile değişiyor bunlar.
Soran+1 yılben kocişime kızmıyorum ki ayrıca onun hoşuma gidiyor kıskanmam ben. güveniyorum ama ister istemez insan bir az sinirlenit
Soran+1 yıliyide ben eşime başkı yapmıyorum kendi içimdr sinirleniyorum ona belli etmiyorum.
Adam senin tarafinda sakin ol. Baksana elini vermis kadin hayir ben evliyim diye bilmis.
Her erkek yapmaz bunu. Arayi bozma bence boyle seyler icin kalplerinizi kirmayin.113 Yorumla
Soran+1 yılya benim eşime güvenim var. biz küsmüştük baya 2 hafta felan bir gün gece oba bir kadın musallat olmuş arkadaşı ve ona işte kadına demiş ben evliyim kadın demiş karının haberi olmaz sıkılmadın mi kaçamak yapalım eşimde ahlaklı biri utanmış hemen ordan gitmiş ama işte dayanamıyorum bakıyorlar sarkıyorlar
Soran+1 yılyüzüksüz balkona çıkarmıyorum arttık adam paron oyak oldu çeker giyo diyorum çıkar onu çok yakıştı saçını yapıyor tam çıkarken bozuyorum bilerek o da gülüyor kıskanıyorum diye
Soran+1 yılya eşim bana sadık ben biliyorum onu her şeyin şifresini verir eve geç gelmez yinede haber verse bile işi. çıksa görüntülü arar. iyi bir adam ama ben istemiyorum kocama bakmasınlar
Soran+1 yılben ona çok güveniyorum o da bana hani işte bir erkek beni kesse eşim görse eşim de onu keser bu güvensizlik değil kıskançlık senin olana kimse başka gözle bakmasın istersin yoksa ben gözmle görsem inanmam
+1 yılKeşke eşiniz gibi özelliklerim olsa, şükredin ve mutluluğunuza başkalarının karışmasına izin vermeyin. Ben hiç bir zaman öyle olayamacağım, keşke tek derdim o olsa. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.
00 Yorumla
+1 yılUmarim dogru yolda kalmayi basarir. Bu zaman da kadin olsun erkek olsun, dogru ile yanlis yer değiştirmis durumda.
Yapacaginiz pak bir sey yok. Onu yalniz birakmamak ve yaptıklarını izlemek dışında.05 Yorumla
Soran+1 yılkocişim güvenilir adamdır. şu güne kadar bir gün eve geç gelemedi. akşam eve hızlıca gelir. merhameti adam bir kere baktığını görmedim. komşular bişey sorunca bile yüzlerine bakmaz. zaten instagram hep benle resim koyuyor biyosuna da evli yazmıştı ama yinede yazıyorlar ben biliyorum ki kocam ölsem bilr başkası ile evlenmez bırak aldstmayu
- +1 yıl
Çok guvenmeyin bence. Hayat bu.!
Soran+1 yılaşk çok farklı bişey ve biliyorum ki oda biliyor biz öldükten sonra bile evlenmeyiz başkası ile içinde osla bir buçuk yılda bişey yapardı göz ucu ile bakmıyor
- +1 yıl
İnşallah aşkıniz hep böyle kalir
Soran+1 yılumarım. ya size de nasip etsin rabbim. güzel bir duygu kalbinde hissettiğini heran yanında görmek
Böyle bir adam ve böyle bir evlilik sadece senin hayalin. Yemem beni.
46 Yorumla
Soran+1 yılhayalim olsa niye hayalde kocamın içine birileri düşün istiyim 😂 özelden mesaj at sana instagram veriyim onunla resimlerimize bak. 😊 ama seninde hayalin buysa Allah nasip etsin
Soran+1 yılokumadın ki 😂 onun yanında benim ortaokul arkadaşım çalışıyor. o söyeldi ce biz birbirimizden bişey saklamıcaz diye yemin ettik en başta ve ben ona sordum bu gün böyle olmuş dedim o da abartılıxsk bişey yok bişey anlatırken elimi tuttu bende çektim dedi ama arkadşım evliyim de dedi dedi 🙈 bu şekilde saklamayız asla ne olursa olsun anlatıcaz. anlatmasa ben konuşmam onla bende anlatıcam evliyiz ben tabi ne olduğunu bilicem.
Soran+1 yıleşim canımı sıkmamak için çoğu şeyi gizler ama ben öğrenirsem küserim. çoğu şeyi söylemez ama ben herşeyi bilmek isiyorum şahsen bunu ben sorduğum da inkar etseydi. ben ona küserdim. benim için ağır bişey bu
+1 yılkocasını istemeden ifşa ediyorum
41 Yorumla- +1 yıl
Jshxjsjxjaz
+1 yılbir erkek bunu anlatiyosa eger
Bit yenigi ara
Napionuz ben evliyim. Demez cunku😂
Enisteme bak hele ya kafa zehir11 Yorumla
Soran+1 yılo anlatmadı arkadaşım yanında çalışıyor. o söyeldi kadın bişey anlatırken bir anda elini tuttu dedi akşam da bana işte elimi tutmaya kalkınca çektim elimi dedi. biz söz verdik hiç bişey saklamıycaz. birbirimiz den bana biri laf atsa ya da böyle bir hareket yapsa ben anlatmasam çok kızar o nedenle anlatıcak yani
+1 yılO seni aldatmazsa için rahat olsun hep olur öyle yellozlar :D
11 Yorumla
Soran+1 yılaldatmaz kardeşim de. ama işte insan sevdiği adama biri bakınca kıskanıyor
+1 yılEşinin içinde öyle bir şey yok ise neden endişe ediyorsun
23 Yorumla
Soran+1 yılben endişe etmiyorum sınır oluyorum
kocişim de öyle bişey yok. Şükür olsun ama insan sınır olıyor. benim namusuma kimse yiyicek givi bakamaz- +1 yıl
Sen de ters ters bak onlara
Soran+1 yılbakıyorum bazen takmıyorum
. ama biri bana öyle baksa eşim çıldıyor ve bişey yapıyor ya
+1 yılSen sakamisin ya.. bide adamin izinli gununde supurgeyi inadina aciyormus. Sen gercekten ergensin 😅
23 Yorumla
Soran+1 yılergen değilim onu sınır etmeye bayılıyorum. ama bundan başka bişey e sinirlenmiyor nabiyim hoşuma gidiyor vallahi s
)- +1 yıl
Adami ancak sogutursun boyle kendinden ;)
Soran+1 yılsoğutmam ya ne olucak. öyle sonra gülüyor ama yani bilakis gıcık bir cilve gibi beni cumartesi yatakerken tembigliyor sabah lütfen makina açma bend e tamam diyorum sonrs sabah açıyorum geliyor sans demedim açma bende unutum diyorum kızıyor gidip yatıyor kahvaltıda gülüyor ama onu sınır etmeye seviyorum bieaz saçma ama daha yapmam heralde ksmdmd
+1 yılHiç bir şey yapamazsın. Hem nispet olsun diye mi kocanızı ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz?
21 Yorumla
Soran+1 yılaslında o dediğin anlamda olursa. ben bakanın yanında kocama sarılıp ona sen bakarsın o benim imajı vermem gerekiyor 1
😂
Biraz sakıncalı durum iyi sakin kalmışsın adamı eve karantina altına al😂
11 Yorumla
Soran+1 yılee güveniyorum ona o da bana. . gerek yok buna
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Gözü biraz dışarda olsa çalarlar umarım sana sadıktır, zor öylesi bu dönemde
17 Yorumla
Soran+1 yılgözü dışarda olsa çalmışlardı çoktan ama aldım ben herifi avcuna 😂
Soran+1 yılkaderse ne vat bilmem ama aşık odluk biz o yzğden biribirimizi çekmemiz bize ödül givi geliyor eşimin tek pazarı var o gün dinlenmek yerine benle mağaza mağaza gezmek ona cefs gelmiyor çünkü aşk sabah 8 de kahvaltı hazırlamam bana cefs değiş çünkü sevdiğim adam için bu nedenle bizim hayatımızhayatıkızd dahiç bişey görev değiş hepsi ödül. rabbim aşkımızı daim kılsın. güzel bir kadınım iyi bie destekçi eşim ama aşk çok farklı bişey ne yapaca yapsın seviyorsun. . gözüm ondan başkasını görmüyor benim onun da öyle ama kaderde be vat bilinmez. ama güveniyorum. ...
Soran+1 yılya avcumun içinde lafı yani işi bilrim anlamında yoksa kibirden değil 😂 hani erkekler kızo tavladım derler ya mesala o şekilde yani yoksa allah büyük konuşmak tan korusun asla ne oldum değil ne olucam diyiceksin
Soran+1 yılhaklısın saol
+1 yılBulmuşsun adam gibi adamı sıkboğaz etme bari kaçmasın ama kıskandığını bilsin ve yeri gelince cıngar çıkartacağını da bilsin
11 Yorumla
Soran+1 yıladam givi adam Allah yüzüme güldü vallahi 😂😂 biraz üzüldüm başka kişiler tarafından sonrw karş7ma o çıktı şükür oslun
+1 yılAllahaaşkına kocanın resmini at da gerçekten yakışıklı mı görelim? Yalan olduğu belli çünkü
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yakışıklı olsun diye kırk takla atıyosunuz olunca da böyle darlıyosunuz adamı karı milleti işte
17 Yorumla
Soran+1 yılsans bişey diyimmi çok haklısın
Soran+1 yıleniyi yorum bunu seçiyorum gerçkten çok haklısın tebrik ederim
- +1 yıl
Eig seçmemiş :/
- +1 yıl
Agab
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdam iste senle evli daha neyin kurtunsunu yapiyorsun
25 Yorumla
Soran+1 yılya nabiyim kıskanıyorum bakmasınlar
- +1 yıl
Hersey esinde bitiyor bakmasinlar diye birsey yok.
Soran+1 yılyani takmıyım mi baksınlar mi gep böyle
- +1 yıl
tabi kiskan hakkindir ama adami bogmamaya calis adam sana gonul vermese zaten istedigiyle yatar, gezerdi. Cokda takintili olma boyle konularda
Soran+1 yılboğmuyorum ki ne yani ona bakıyorlar diye acısını ondam mı çıkarıcam anlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsendede ne koca varmis be adresi verde bizde ayakkabilarini boyayalim😂
111 Yorumla
Soranzaten ben o yakışıklılığına vuruldum.
- +1 yıl
tamam sen adresi yolla birde bizi vursun😂
Soran+1 yılya derdime derman buk
- +1 yıl
nasılsa yaşlanıp bir moruk olacak kiskanmayi birak yaşamaya bak
Soran+1 yılyaşıyoruz zaten. ama ne biliyim bana biri baksa öyle eşim kötü yapar onlaeı ben bişey yapamıyorum
- +1 yıl
yapma kadınlarım sarkması erkeklerinki gibi barış olmaz evliyim dedi mi is biter
- +1 yıl
barış degil varos olacakti
Soran+1 yılya geçen pazar kahvaltıya gittik köpek seviyoruz karş7ds kız en fazla lise 2 dir eşime yiyicek givi bakıyor bende ablacım sen neye bakıyorsun dedim gitti eşimde ben takip muhattao olmuyorum sende olma aşkım takma dedi
- +1 yıl
marsta hayat var mi?
Soran+1 yılkes
- +1 yıl
😂😂😂😂
+1 yılKocana bırak o ne yapacağını bilir sakın kıskançlığınla bunaltma adamı söylediğin gibi etraf çakal doluysa kaparöar ellnden
02 Yorumla
Soran+1 yılya sık boğaz etmiyorum. o zaten eve bir gün geç gelemedi
bensiz bir yere gitmez.. o da çok kıskanç nabiyim- +1 yıl
Valla akıllı ol
Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş...
El yumruğu yemiyen kendininkini değirmen taşı sanarmis... Kedi yarasını görmüş şey sanmış...110 Yorumla
Soran+1 yılinstagram adresini veriyim de bir bak z😂
Soran+1 yılniye kaçtın çünkü sizin gibi insanlar işi kendinden bilir 😂 ben burda derdimi anlatıyorum sen dalga geöiyosun
Soran+1 yılönemi yok yinede yardımcı olmaya çalıştığınız için saolsun
Soran+1 yılyani abarttığımı ve fazla taktiğimı ima etmişsiniz bu da bir şey saygı duyuyorum düşüncene
Soran+1 yılolabilir. ben olanı söyledim bir şey eklediysem namerdim
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Psikoloji okumuş biri olarak yardımcı olabilirim buyur gel konuşalım dertleşelim çözüm yolu bulmaya çalışalım karşılıklı görüş fikir alışverişinde bulanabiliriz
12 Yorumla
Soran+1 yılburdan yardımcı olun
Kocana bir sürü talip çıkar şimdi sen katlanamıyorsan bırak onlar katlansın 😂
32 Yorumla
Soran+1 yıltalip mi 😂 ayol evlenmek içim bir sürü koştu peşimden şimdi bile bir küssem barışmak için bir amuda kalkmadığı kalıyor. .
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlmasaydin oyle adamı. Işkence gibi aklın rahat bırakmaz artık seni.
21 Yorumla
Soran+1 yılaşık olduk birbirmize ne diyim sen çok yakışıklılsın olmas mi diyim 😂 eşimden kafam rahat ta insan sınır olıyor
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Kezzap dök suratına, yere göğe sığdıramadın nasil bir adammış
12 Yorumla
Soran+1 yılya ölürüm onun yoluna ben 😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Güzellik başa bela. Dua et sadakâti elden bırakmasın...
224 Yorumla
Soran+1 yılbende güzelim 😂bana baktıkarınds o kavga ediyor 😂 eşim güvenilir bir adam gizlisi şarkısı yoktur herşeyin şifresini verir geç bir gün gelmedi eve
geç geleceğini haber verse bile görüntülü arar. bana gösterir. ama işte bakmasın lae isiyorum
Soran+1 yılya eşim e güveniyorum ama bakmasınalae isiyorum ilk defa mi erkek görüyorlar
Soran+1 yılöyle her an sorun etmiyorum canım ama sınır olıyor insan ister istemez düşün gülerek çıkıyoruz bir yerden karı kocama içine düşüncek givi bakıyor
Soran+1 yılay bende vallahi artık umrumda değil zaten baksınlar Allah sorar. onlara kocişimi alıp tatile çıkıcam snndd
Soran+1 yılkocama diyicem ji artık sen çalışma evdeen çıkma ben çalışırım diyicem 😂
Soran+1 yılyok ya şaka yapıyorum ben bekarkan Allah a hep dua ederdim çok yakışıklı olsun Allahım çok kibar olsun aldım yakışıklıyı 😂 ama öyle şey yapmam sıkmıyorum onu bu konuda ben
Soran+1 yılsıkmıyorum ki ben öyle yazıbca öyle anlandı çok takmıyorum ama ama bu günde böyle bişeu yaşayınca işte sinirlendim bursa yazdım
Soran+1 yıluyuyor yanımda şu an bende uykum yok
Soran+1 yılaz sonea onu süpürge sesi ile dikicem bırak uyusun
Soran+1 yıldikicem yani uyandrcam anlamında
Soran+1 yılpazarları çalıştırma diyor ama ben inadına 8 de açıyorum çok sinirleniyor djjdmd
Soran+1 yılya evi temizlemiyimmi. bir tek pazarı vat ama nabiyim öyle açmak durımundayım sadece kızdığı şey bu ama ben yapıyroum yine de süpürge sesi ile uyanmakyan nefret ediyor biley de demiyor kalbimi kırmamak için dünden tembihledi lütfen yarın süpürge açma diye ama ortalık süpürmem lazım djdnd
Soran+1 yılya 😂 inat ettim dün sakin açma ne olur dedi ya inadına açmam lazım hoşuma giyor kızıp bişe denemesi
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli erkeklere sarkan kadin sayısı çok fazla işin zor.
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin. ama eşim sadıktır bana ama yinede sınır bozucu.
Cevap sahibi+1 yılKadinlar niye böyle
Soran+1 yılya şöyle düşün senin olan bir eşya ve onu çok seviyosun ama herkes ona dokumaya çalışıyor ne hissdersin ona bile üzülüsün bende eşimi seviyorum o bana sadık ama yinede kızdırıcı bir durum gamsız gibi takmamazlık ta nereye kadar
ben gibi çirkin biriyle evlencektin bana bakan asılan hiç kadın yok benimle evlenecek kadının kafası rahat olur
01 Yorumla
Soran+1 yılya insan oğlu dışını beğen mediğinin içini merak etmez malesef hepimiz nu na dikkay eidoeuz
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Aşırı kıskançlık ilişkiyi bitirir sallanıyor sizin ilişki de
11 Yorumla
Soran+1 yılo da çok kıskanç ayrıca biz böylr sorun etmiyoruz. ama ben sinirlendim buraya yazdım
Ne demek me yapmaliyim? Adam yakisili diye öldür gizlice göm biyere.
22 Yorumla
Soran+1 yılyok yani belji bu sorunu kendi içinde atlatabilmek için yazdım
+1 yılReklam yapma amcin ne araya hatun almakmi istiyorusun yoksa sen 😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılbende o yakışıklışıpa vuruldum. yüzüksüz balkona bile çıkartmıyorum
- +1 yıl
Ben 2.02cm boyunda 98kilo da kaslı bir vücuda sahibim ama benim penisimin boyu 23.5cm kalınlığı çevresi 12cm daha önceki sevgililerim memnundu cinsel ilişkilerimizde en son ayrıldığım sevgilim hiç memnun değildi cinsel ilişkimiz onun için ızdırap oluyordu sanki sonunda terketti beni şimdi yeni biriyle ilişki yaşamaya korkuyorum sorun bende mi yoksa ondamıydı bilmiyorum yardımcı olur musunuz bir akıl verin çok umutsuz ve mutsuzum ne yapayım yeni ilişkide sorun yaşamamak için şimdiden çok teşekkür ederim keske ssnin bibi bir ese sahip olsam ama yok sen birtanesin eşin benzerin yok 🙈
Takıntı yapmayın ona belli etmeyin insanları da çok ağzınıza alıp eşinizin aklını celmyin him diyip gecistrin
01 Yorumla
Soran+1 yıleşim e belli etmem çok. ama o bana balan biri olunca kıskanclıkyan deliye dönüyor çoğu zaman kavga ettiği olur. eşim e güveniyorum zaten ama öyle dün sinirlendim brian
Gizli Üye(30-35)+1 yılFaçasını boz. Al eline falçatayı sıfatını değiştir. Kimse bakmaz bir daha.
00 Yorumla
+1 yılEşine güvenmeyi öğreneceksin cok kıskançlık sana ve sağlığına zarar verir
04 Yorumla
Soran+1 yılgüveniyorum zaten ama sınır oluyorum sadeve ben öyle yazdm her an da takmıyorum bunu. arada bir sinirleniyorum
- +1 yıl
Yakisikli eş olunca ve böyle oluyor demek
Soran+1 yılAllah ya size güzel bir eş nasip etsin inşallah
- +1 yıl
Amin cok güzel olmasin normal olsun kalbi güzel olsun
Hiç bir şey yapamazsın eşin Adamsa kim olursa olsun umrunda olmax
137 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama işte insan sevdiğini kıskanıyor
Soran+1 yılbaymıyorum ki hışuna gidiyor onın o ne anasının gözüdür
Soran+1 yılbenden memnun her konuda mutluyuz biz eve uçarak gelir. anlayışlı adamdır. yemek yapmasam bişey demez bağırsam bişey demez. küssem üsteler. deprestondayken ilişki istemem basen 3 hafta bile dayanır. şikâyet etmez. bulunmaz adam. bende biraz tripli hatunum ama iyi destekçiyimdir.
Soran+1 yılyok bebeğimiz ben istemiyorum ama kocam istiyor. bide bebeğimiz olsa değerim 10 karına çıkar oho
Soran+1 yılyani bebek istememin sebebi henüz anne olma sorumluluğunu alamam ama eşim bir bebeği kabul etsem başonın üstünde taşır beni sevdiği kadından bebeği olucak daha ne
Soran+1 yılbelki düşünürüz yakında eşimin bana olan sevgisi 1000 karına çıkar vallahi
Soran+1 yıl1 buçuk yıl oldu evleneli
Soran+1 yılbebeğimiz olsa da rahatımız bozulmaz
Soran+1 yılgörücü usulü olsa sence bu kadar asılan varken durur mu armanızda ki aşk var aşk çok sevdik. çok görücü usulü olanlar kendilerini mecbur givi hisseder ama biz im aşk aramızdkai o yüzden birbirimizi çekmek bize kolaylık ödül 💕
Soran+1 yılbende geçekten ben eşimden bırak şiddeti bana lan dediğini bile duyamdım sesini bile yükselmez herkese nasip etsin rabbim
Soran+1 yılbie erkek adam olamsı için sevdiği kadını koruması ve merhameti olması lazım bunu unutma. merhamet herşeyden önemli yakışıklılıktan paradan herşeyden önce buna bak evlenince de merhameti olanın ahlakı olur sınri olur vicdanı olur empati yapar benim diyorum Allah yüzüme güldü çok merhametli adam benim eşim şükür oslun
Soran+1 yılbak bende genç ken yakışıklı olsun diye dua ettim hep ama sonrw dan biraz yaşım büyüdü ve aslında merhamet duygusu çok önemli dedim ve eşimle tanıştığımds yalan yok yok çok beğen dim o da beni sonrw mesafeli görüştük aşık olduk ben onun köpek sevişinden doğa ya bakışından bile merhametini anladım. en önemli bu şimdi genç olınca aklık tabi biraz kayat ama evlenince anlarsın
Soran+1 yılvallahi öyle onlar daha insan
Soran+1 yılhayır köpeği vardı evlenince ben istemedim onu korkarım biraz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakim filan yap elinden alabilerlerde tehlikeli herseyin ortasi makbul
01 Yorumla
Soran+1 yılya ben de çok güzel bir kadınım eşim beni çok beğeniyor ve bana aşık. vs bakımlı bir kadınım ben şükür eşimib bir kez birine baktığını görmedim. bir gün geç geldiğinş
Maşallah , mutluluğunuz daim olsun. İki güzel bir insan bir araya gelmiş ne güzel. Görmeyi çok isterdim...🥰
10 Yorumla
+1 yılAllah başka dert vermesin bizde derdimiz var zannediyoruz bide bisey sorcam abla kocan neye gore kime göre yakışıklı göreceli bi kavram bu çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine biraz bakım yapmalısın , göğüslerin çok sarkmış../2
12 Yorumla
Soran+1 yılbakımmı zaten güzel bir kadınım bakıma geceliğe verdiğim para ile ev alınr
Cevap sahibi+1 yılO manada demiyorum göğüslerin biraz büyük olduğu için sarkmışlar bence 🙂dikleştirmelisin🙂
+1 yılKadının derde bak kocam çok yakışıklı...
41 Yorumla
Soran+1 yılya 😂😂 çok güzel bir yorum tebrik
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoynunu öp hergün saatlerce o zaman sana iyice bağlanır.
013 Yorumla
Soran+1 yılya bana her konudan bağlı zaten
Cevap sahibi+1 yılSen öp yinede.
Soran+1 yılöpücem şimdi odaya gidip
Cevap sahibi+1 yılBunu gün içinde sık sık yap. Devamlı öp onun boynunu. Çok etkili olur.
Soran+1 yıloha abartma
Cevap sahibi+1 yılÖptün mü ne oldu?
Soran+1 yılöptüm güldü o da beni öptü sarsıldık her zmasnki gibi
Cevap sahibi+1 yılBir kere mi öptün? Şöyle bir yarım saat öpseydin kendinden geçerdi.
Soran+1 yılöperim hep zaten ben onu dizime yatırıp boyununu yüzünü çok öperim mutlu da olur da bu ne alaka
Cevap sahibi+1 yılSana daha fazla bağlanır ateşli ve devamlı öpersen. Ateşli olmalı.
Soran+1 yılkardeşim ben ona ateşin kralını yaşatıyorum sıntıntı yok
Cevap sahibi+1 yılSenin burcun ne onun burcu ne?
Soran+1 yılbenim ikizler onun aslan
Gelen gecen bakiyor mus neymis bu senaryo guzel 😋😋
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılGittiiii gitti gitti 😐🤐🤐🤐
31 Yorumla
Soran+1 yılgitmeez.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıldoktora gidin doktor çok yakışıklılığını alır
16 Yorumla
Soran+1 yılo zaman bana sa zarar bir iksir yok mu ya sadece ben yakışıklı göiyim diğerleri. çirkin görsün
- +1 yıl
büyü yaptırmak lazım.
Soran+1 yılkocisimden yana sıkıntı tok ona güveniyorum ama şöyle düşün çok değer veridğin bişeye herkes dokunmaya çalışıyor senin ama işte sinirlenirsin yinede
- +1 yıl
bende çok yakışıklıydım bu işler zor, ben bu işlerin yüzünden kafayı yedim, yedirttiler kadınlar ayrı erkekler ayrı. hastaneye yatırdılar beni. ama işte görüyorsun yakışıklılığın/güzelliğin neler yaptığını. ama sen kocana güveniyorsun çok bir sıkıntı olmaz. sinirlenmek seni yıpratır sadece.
Soran+1 yılsaolasın
- +1 yıl
sen saol.
+1 yılPeki sen güzelsin mi?
29 Yorumla
Soran+1 yılevet bende çok güzel bir kızım boyum 1.70 kilom 54 kumral bir bayanım ama işte ben evdeyim ya da onla bit yere gidince kimse bana sarkalıyor ama ona iş yerindr her yerde sarkıyorlar
- +1 yıl
Bu da senin imtihanın.. umarım bir sıkıntı olmaz ikiniz içinde..
Soran+1 yılyok eşim bana sadık ama o kızları öldüresim geliyor. ben hiç. bir zaman sokakta bir erkeğe bakmadım evlenmeden önce bile ama işte onlar bakıyorlar. eşim instaya benle resmini koyuyor biyosuna evli yazıyor. ama yinede selam yazıyorlar
Soran+1 yılsenin için sıkıntı oluyorsa kapatalim ortak açalım sadece akrabalarımız ekli olsun dedi öyle yaptık
- +1 yıl
:)) çok tatlısınız
Soran+1 yılona güveniyorum ben şu an yanında huzurla uyuyor. yerim
- +1 yıl
:)) yaa.. iyi madem Allah mutluluğunuzu bozmasın. Kötü niyetli insanlardan da uzak tutsun sizi.. iyi geceler...
Soran+1 yılsaol iyi sabahlar
- +1 yıl
Ay doğru sabah oldu 😂 ya ben akşam uyudum ya.. şimdi bir şaşırdı kafam 😂 zaten allak bullağım.. 😂😂
Öyle gülesim geldi kendime.. musmutluuu sabahlar.. 😄
+1 yılEvlenmissin daha nolsun😃
23 Yorumla
Soran+1 yılben herifi avcumun içine aldım da hani bakmasalar dahs iyi. ben bir tek bakiyim
Soran+1 yılkocam diyorki istedikleri gibi baksalarda senin givi bakamaz lae çünkü sen aşkla bakıyorsun bende sans öyle bakıyorum ve beni en güzel animda sen görüyorsun çünkü bir tek sana aşk gözü ilr bakıyorum. bir tek seni istiyorm
- +1 yıl
Guveniyosan sorun olmaz
+1 yılFazlaca takıntılısın bu ilişkinizi bile bitirir.
11 Yorumla
Soran+1 yılona belli etmem ayırca o da çok kıskanç o da beni boğuyor Ben im kocisime güvenim sonsuz ama sinir oluyorum işte
+1 yılSen neden begenmistin? Ic guzelligi icin mi😉
11 Yorumla
Soran+1 yılyalan yok bende çok yakışıkşı bunu kaçırmıyım dedim sonra merhametli bir adam olduğunu fark ettim işte ı an içimden dedimki şu merhameti herşeye beedel sonra evlenmek istedi bende biraz ağırdan aldım koşturdum peşimden sonrw evlendik. mutluyuz
parmaüındaki halkayı burnuna tak herkez görsün😂😂
110 Yorumla
Soran+1 yılyanımds bakmasınlar halkası kalsın
Soran+1 yılkalır kalır ama işte insan biran snir oluyor
Soran+1 yılüstüne düşmüyorum çok yakmam ki normalde bir olay üzerine yazdım parfüm bakarken çalışan eline sıktı kocama uzattı bend eeline vurdum bir tane o sinirle yazdım buraya normalde takmam
Soran+1 yılyok olmaz
Soran+1 yıldaha sabah yaşadık Bişeyler yavaş
- Aşk İlişkileri konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılBağlama büyüsü yaptır
01 Yorumla
Soran+1 yıleşim bana fazla bağlı 😂 ne dersem yapar evi benim üzerime yaptı. çok aşık bana ama işte ben dışarkaikerden biktim . ben onlara şu yönden sinirim sanki hiç erkek görmemişlwe edep yok bu ne
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence evin eşinde otursun sen çalış sjsjsjs
33 Yorumla
Soran+1 yılbende güzelim yani o da kıskanıyor
Cevap sahibi+1 yılAyyy g*tüm
Soran+1 yıledep yahu herkes hak ettiğini yaşar 1.70 boyunda 50 kilo da bir hanımım. ve bana da bakan oluyor. eşimde kıskanıyor
İşin zor sen nasılsın g fiziğin. Nasıl
10 YorumlaGüveniyorsan çıldırmaya gerek yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmen bile hataymış valla böyle biriyle😶
10 Yorumla
+1 yılErkeği rahat bırak istediğini yapsın.
00 Yorumla
+1 yılMutluluğunu ona karşı ifade etmeye çalış
11 Yorumla
Soran+1 yılher daim çok mutluyuz şükrü r
- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam