Sevgilinize karşı cinsten biri yazarsa, ona nasıl cevap verirsiniz? 

Şimdi, sevgilim mesaj atmamasını istemesine rağmen sosyal medya üzerinden yazdıysa "çok" düzgün bir dille uyarırım. :)
Eğer resimdeki gibi whatsapp üzerinden yazdıysa, bu benim kızın numarasını nasıl buldu diye düşünürüm ve akabinde sevgilime de çatarım. Neden engellemiyosun? Numaranı nerden buldu? vs vs. diye.
Ne yazdığına bağlı herkesi ve hayatında birisi olduğunu öğrendiğindeki tepkisine bağlı. Herkesi , herşeyi kafaya takacak olursak mutlu olacak şeyleri yitiririz.
Hoş bir durum değil aynı şey bana olsa karşı tarafında hoşuna gitmezdi bence empati yapmak lazım
Böyle bir durumda sevgilime hesap sorardım. Benden çekeceği var o andan sonra da.
Cevap
19Cevap
Yüz bulmuş ki yazmış. Tepkimi sevgilime veririm ona değil.
Aynen
kım oldugunu ogrenır sonra bır tane agzına bır tanede musaıt yerıne cakar oturtturum sevgılıme bakan yazan varsa gozunu oyarım bırdaha cıkarmı bak thyjykuyuılgfnjfjku bıraz abarttım
Sevgilim mesaj atmamasını istediği halde sürekli mesaj atıyorsa ancak ozaman müdahale ederim ve cevabı o kişiye telefondan değil yüz yüze veririm
Stratejik davranıp, biraz sonra delirecek olmama rağmen tüm sakinliğimle işin aslını anlamaya çalışırım. Mesaj atan kişiyle işim olmaz.
😄😄görseldeki harika cevap.
:)))))
Kıskançlıkta uzmanlık yaptığımı düşünen bir şahıs olarak😂 masum ve sakin hâlimi koruyabileceğimi sanmıyorum.
Sevgilime karşı cinsten birisi yazmayacağı için pek sorun olmaz ;) Oldu ki yüzsüz bir kız yazarsa ona hayal edilemeyecek şeyler söyleyip engellerdim.
Arkadaşlık levelini bilmem gerek. Sonuçta sevgilimin benden önce de bir hayatı vardı.
Sevgilim verir cevabını, paranoyak olmaya gerek yok.
Sevgilim benim hesap sormama gerek duymadan hallederdi olsa...
Sabah kaçta kalkıyorsun diye neden sorulur ki ya :D
çünkü her sabah ona erkenden günaydın demek için bence :)
Düşündüğüm gibiymiş ama iki gün sonra bitiyor her ilişki jsjs
Guler gecerim sevgilisi olan birine yazdigi icinde asaglarim onu
Ahah) o mesajları okurum incelerim o kızdan gözüm su içmezse kızı ve sevgilimi pişman ederim
Benim cevap vermeme gerek yok. O gerekli cevabı verir veya hiçbir cevap vermez.
Aletimin resmini atarim ona korkusundan geberir😂😂😂
Zaten sevgilimse o ne diyeceğini bilir benim karışmama gerek yok
tamamda adam sevgilinin teline direk mesaj atıyor.. o noluyor peki anlamadım? :=)
Dolaylı yoldan mı atsın mesaj dediğin direk atılır o da cevabını verir ben güvenirim güvenmezsem zaten birlikte olmam
peki.. sevgilime mesaj atan bu karşı cins:) sevgilimi tanıyormu tanuımıyormu? tanıyorsa işler birazdeğişik olur.. tanımıyorsa sapıktır rastgele atmıştır dimi? zaten sorun yok sevgilim cvp verir..
Senin sevgilinin hiç erkek arkadası olamaz mı? Durum benim müdahale etmem gereken bir hal alırsa zaten kız arkadasım beni bilgilendirir
tabiiki olabilir. ama sen sabahları kaçta kalkıyorsun derse düşünürüm biraz..
neyse tabiiki senin fikrinde doğru..
Sevgilimin ağzından buluşma ayarlarım ikna ederim buluşma yerine gittiğim'de kafasına duvara sürte sürte kıvılcım çıkarırım atom reaktörüne çeviririm p*zevengi ! .
Mesaj diyaloğuna cevap olarak : kardeş ben kaçta kalkıyorum bilemem ama sen baya bir süre uyanamicaksin bu yumruktan sonra derdim ve dalardimm
Sevgilim yok isteyen isteyene yazabilir
Ben bu kadar serin ve sabırlı davranamam cevaplarım çok ağır ve sert olur
Aradıgınız kışıye ulaşılamıyor lütfen tekrar denemeyın 😂
Anasınından cıktıgı yolun km sini hesaplatır 3 e böldürüm 10 la carpıp cıkan sonucun karakökünü aldırırım
Memelerimi yollarım hgahg
Bazıları derin sever :) :) :)
Ayık olsun benim olana benden başkası mesaj atamaz
Gurup yapalım mı derdim
önce sakin olurum... sonra deliii
Sana bir ay ısmarlamak istiyorum derim
Çok pis bir gülüşüm var görmesini isterim:))))
Bu ne cesaret yarabbi
Tanimadigi biri yazamaz😑
yaniii
Tepki vermem. Sevgilimin tepkisine bakarım
Oyarım seni kimsin lan
Suçu sevgilimden ararım.
Gereken neyse onu yaparim
ben sevgilime yazarim ona deyil uz bulmus yazir
O kızı iki çeker bir yırtarım ki yaptım da
:) tebrikler valla..
Direk arar adres sorarım
Hiç...