Sürpriz yumurta durumlarına karnımız tok sanırım.. O sebeple arkadaş ayağı yapıp sonra aşığım demesin kimse mümkünse.. Herkes olduğu yerde kalmayı bilsin.. Sonra kabak tadı veriyor.. Keyifli geceler..
Bana kalırsa niyet önemli.. Yani en başından diyebilir ben seni tanımak istiyorum diye.. He bu ilerleyen zaman da sadece arkadaşlık olarak da kalabilir ya da ilişkiye döner.. Fakat dediğim gibi en başından niyetler dile getirilmeli.. Mutlu geceler..
Yanii bu beklenmedik bi durum olur. Tabii ki bazı duygularımızı kontrol edemeyiz, sonucunda arkadaşlığın bitmesi, zarar görmesi veya güzel bir birlikteliğe atılan ilk adım olabilir 🤔 bilemedim şimdi
Eğer kalbim bunu anlamışsa ve ben ondan böyle bişey bekliyorsam iyicene düşünürüm. Kalbimde karşılık veriyorsa oluru var. Eğer vermiyorsa dostluğumuz biter.
Sevdiğim bir adam var ve şu şartlarda kimse olmaz. Daha önceki dönemde dostum dediğimle evlendiğimi düşünürsek olmaz demeyeceğim ama o zaman da aramızda hiçbir şey olmayan dostum vardı şimdi de var. 🤷🏼♀️
Aşklar da arkadaşlıkla başlamaz mı zaten? Arkadaş olmadan, hiç tanımadan nasıl aşık olunabilir ki bir insana? Anca boyuna, yüzüne düşersin, onunda sonucu hezimet olur. Ben zaten aşkın dostlukla başlaması taraftarıyım.
Dostluk benim için daha kutsal yani bunu bitirmek istemem. Farklı bir şey varsa yapamam, yapmak istemem. Benzer durumı yaşadım samimiyeti kestim zaten sonra.