Aslında ilk buluşma da insanlar fazla tedirgin ve gergin oldukları için çok fazla konuşacak bir konu bulamazlar genellikle ilk nerde gördün beni? Beni gördüğünde ne hissettin? Gibi kelimelere başvururlar diye düşünüyorum. Tabi bu kişilerin tecrübesine göre de değişir. Ama bildiğim bir şey varsa o da ilk buluşmada ki masumiyet ve utangaçlığın getirdiği o güzel vakitler keşke hep her buluşmamız ilk buluşma gibi saf temiz ve masum olsa.
İlk buluşmanın amacı ne? Bana göre karşı cinsler belli bir yaştan sonra ilk buluşmalarını yaşıyorsa, yani ergenlik dönemlerindeki o safca masum flört dönemlerini aşmışsa tek amaç evlilik olmalı. Bu durumda da eski sevgili, siyasi görüş, evlilik elbetteki konuşulmalı. Hatta ZATEN onlar konuşulmalı ki kişiler birbirleriyle çok uç karakterler olup olmadığını görsün ve ona göre devam ya da tamam diye karar versin. Para bence enson şık. Az çok zaten anlaşılır, bilinir karşı tarafın ekonomik durumu ama sözkonusu evlilikse o da konuşulmalı. Dolayısıyla hepsi konuşulmalı şıkkı olsa onu işaretlerdim ama olmadığı için para şıkkı en az öncelikli şık oldu benim açımdan.
Geçmişi desmenin ya da öğrenmeye çalışmanın bı anlamı yok kişi size zamanı gelince anlatabilir ya da bazen hiç ogrenmesekte olur bize karşı tutumu sevgisi ilgisi bizimle olan bizden sonra olanlar onemli
Siyaset, , iş, okul, dersler, evlilik vs. Bunlardan konuşuluyorsa sevgililik yerini arkadaşlığa bırakır. Benim sohbetim çok iyi, ağzım çok iyi laf yapar diye kendini övenler genelde hep bu konulara girerler :D Ama etkileyiciliğin ne olduğunu bilmezler.
Neyi istiyosanız onu konuşun çünkü bir zaman sonra gerçek kişiliğiniz zaten meydana çıkacak herkes takmış bir maske siz takmayin size değer verip sevecek kişi de öyle sevsin başkası olmaya gerek yok sırf sevilmek için
Ya bence kesinlikle cinsellik. Öyle abazalar varki hemen bu konuyu açıyor. Sanalda bile! Anonimlige güvenip saçma sapan konuları açan insanlar var. Hele bir de ilk buluşma yani yuh! Biraz terbiyeni bozma. 🤦♀️
Bunların hiçbiri konuşulmamalı. Erkek biraz sempatik tavır sergileyip, kızı sıkmadan güldürürse eğer. Kızı da tavlar. Hele eski sevgili muhabbeti işi orda bitirir. Yemek yemeye davet edilmez kız ilk bulusmafa
İlk buluşmadasın, beğenmedin kırmadan güzelce yollamanın en temel yöntemidir eski sevgiliden bahsetmek, tüm kızları tüm erkekleri soğutur. Başlamadan biter.
Asla eski sevgili ve evlilik muhabbeti dönmemeli. Başlamadan biter çünkü... Kimse hoşlandığı insanın eski sevgilisini dinlemek istemez. Evlilik de insanı sıkar.
Böyle düşünülerek yapılan iş anca ergenlikte fayda verir, düşünerek gidilmez buluşmaya zaten şartlar uygunsa boş muhabbet dahü dönse karşılıklı etki varsa olur o, iş planlama saçmalık...
Siyaset ve eski sevgili biz erkekler sevsekte siyaset kadınları sıkar eski sevgili iki tarafı da çıldırtır bu iki konudan özellikle uzak durun bir de kızlar; evlilik konusunu ilk buluşmada çok düşmeyin topuklayyarak kaçar karşıdaki:)
Siyaset bence. Eski sevgili neticede eskide kalmış dersin ama siyaset bir insanın düşüncelerini, görüşünü açığa çıkarır. Eğer aynı görüşse sıkıntı yok ayrı görüşse çok azı birlikte devam eder.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende buraya 1 soru sorayım madem çalıştığım yerdeki kız yanımdan her geçtiğinde bana bana bakıyor ama ben konuşmuyorum geçen yine geçerken 1 şey soracam siz hiç 1 reklamda oynadınızmı dedi evet dedim kaçırmadım tanımdım sizi dedi sizce tanışmakmı istiyor?
Eski sevgili ; Sirf bu yuzden biriyle evlenmedim. Askerdeyken sevgili yapmis... bide siirler yazmis. Intikamimi aldim 1 yil surundurdum. En sonda ben baskasini seviyorum dedim. Ailemden istemisti.
En İyi Cevaplar