Aklı başında akıllı insanlara bayılıyorum.. Zaten kendini bilen biri kadınlara hangi sorular sorulmayacağını iyi bilir. Sırf laf olsun diye saçma sapan sorular olmazsa tadından yenmez)) Buluşma aşamasına gelindiyse zaten az çok karşı tarafı tanıyoruzdur. Hani bu klasik bilindik sorulara cevap almışızdır. Sorular yerine ilk buluşma anını zehir etmektense akışa göre davranmak daha yerinde olur derim..
Tip boy ve kilo bence. Yani birinin tipini beğenmezsin dersin yüzüne "seni hiç böyle beklemiyordum profil resminde çok yakışıklı bir bey vardı ama yüzüne bakınca tipsizliğin kitabını yazmış birini görüyorum varya seni dünya çirkin suratlar yarışmasına soksak sunucu tipini görüp mesleğini değiştirir." Felan ya da buna benzer bir şey dersin, Birine boyunu sorarsın "1.65" der sende ona "Erkeğe göre baya bir cücesin" dersin. Ona kilonu sorarsın "140" der veya "29" kiloyum der sende ona "Çok şişmansın ya da %100 ıhtimal ile çok zayıfsın" dersin felan yani bunları sadece öğrenmek için soruyorsan sıkıntı yok ama dalga geçmek veya bir laf söylemek/sokmak için söylüyorsan şimdi olmasa bile ilerde rahatsız edici olabilir. Bu tür yorumlarla karşılaşmamak için vereceğiniz en mantıklı çözüm; "duyunca pek hoşunuza gitmeyecek soruları sormamanız ve kafanızda " şimdi ben bunu öğrensem ilerde bu bilgi benim ne işime yarayacak?" Diye kendimize sormalıyız." Çözüm bu sonuçta onun tipine ve boyuna ve kilosuna aşık olmuyoruz.
İlk buluşmada ne konuşulmamalıdan ziyade nasıl konuşulmamalı diye düşünürsek soruyu ilk buluşmada sürekli kendinden bahsetmek, sürekli kendini övmek ya da bunun tam tersi sürekli monolog yapar ki karşısındaki insandan bahsetmek, ya da sürekli iltifatta bulunmak gibi durumları hoş bulmuyorum pek. Aynı zamanda çok fazla geçmişe ya da geleceğe odaklı konuşulması, ilk buluşmanın total pozitif enerjisini düşürecek ağır, kasvetli konulara girip moda sokmamak gerek karşı tarafı.
Ilk bulusmada sadece genel konular konusulmali, ilgi alanlari pozitiv seyler, basa gelen komik olaylar anlatila bilinir sıkmadan karsilikli. Sorunlar, problemler kesinlikle konusulmamali. Bir de siyaset din falan kavga cikaran seylerden uzak durulmali.)))
nerelisin babanız ne iş yapıyor kaç kardeşsiniz hangi okulu bitirdiniz televizyon izlermisin arkadaslarınla aran nasıl ee daha daha nasıln gibi :) tabi bu şakası işin neyse üstat ilk konuşmada konuşulması gereken çok belli başlı şey yoktur sadece kısa net bir konuşma saygılı seviyeli ama bir okadarda samimi bir sohbet edilir 2 şer bardak çay içildikten sonra evlere dağlınır :) ve karşı taraftan mesaj beklenir :)
Cinsellik ve cinsel konulara giden muhabbetler son derece sıkıntı ve geçmişin de ki ilişkilerden söz etmek. Maddi konuları konuşmak. Kendini saçma sapan şekilde övmeler.
İlk buluşma ne kadar sade ve kısa olursa daha iyi olur. Sonuç olarak ilk buluşma, görme ve kısaca tanışma seansı gibidir.
İyi geçerse zaten 2. Buluşma da biraz daha detaylı sohbet edilir. İlk buluşmada gereksiz detaylara girmeye gerek yok.
İlk buluşma, karşındaki kişinin senin için vereceği ilk nottur. Kafası çalışan her insan, karşısındaki insanı tanımaya çalışır. O yüzden evlilik, cinsellik, aile bağları tehlikeli konulardır. Bunlar olmadan da tanımak biraz zordur.
Aşağıda yazılanlara katılıyorum bir de karşısındakini etkilemek için kendini olduğundan başka tanıtmasın bir zahmet, yok evim var arabam var cart curt. Bana ne senin arabandan haspammm
Cinsellik, eski ilişkiler, parasal konular vs. İlk buluşma daha çok nasılsın iyi misin, günün nasıl geçiyor, hobilerin nelerdir, nelerden hoşlanırsın gibi yüzeysel olmalıdır.
herhalde yaşımdan ötürü kızların hepsinin soruları fix: neden evlenmedin evin araban var mı ailenle mi yaşıyorsun. önce ki sevgililerinden neden ayrıldın. ben de salak gibi anlatıyorum. onlara aynısını sorunca boşver ya filan.
İlk buluşmada havalarda bence bol bol yalan dolaşıyor o yüzden çoğu şeye inanmıyorum ikinci üçüncü buluşmada arkadaş aile ve gelecek hakkında fikirleri sorulabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aptal gibi hemen cinsellik konusmamali bi kere.. Para pul konuşmamalı..