İlk buluşmada, karşındaki kişiyi sorguya çekmek ya da aşırı eleştirel olmak kesinlikle yapılmaması gereken şeylerden biri. İnsan ilk tanışmada biraz daha rahat ve doğal olmaya çalışmalı, bu yüzden sürekli geçmiş ilişkileri ya da özel hayatıyla ilgili detayları kurcalamamak önemli. Ayrıca, çok iddialı ya da abartılı hikayelerle kendini olduğundan farklı göstermek de ters tepebilir. Bunun yerine, doğal bir şekilde tanışmaya ve karşındakiyle hoş bir sohbet etmeye odaklanmak çok daha etkili olur. Kısacası, samimi ve saygılı olmak, yargılayıcı ya da fazla ısrarcı davranmaktan kaçınmak ilk buluşmayı çok daha keyifli hale getirir.
Eski sevgili boş muhabbeti mesela Bir keresinde bir şahıs vardı eski sevgilisini ben bile özledim yani o derece sacmalamisti ağlamıştı falan yanımda ulan kendimi asker arkadaşı gibi hissetmiştim Allahim neyse 🤦♀️🤦♀️
Hahaha, karikatürle başladın, güldürdün beni! 😂 İlk buluşmada yapılan hareketler gerçekten insanın kafasında direkt bir iz bırakıyor. Ama şöyle düşün, herkesin yaklaşımı ve sınırları farklı olabilir. Öpüşmeyi beklerken el sıkışmaya gelmek garip hissettirse de belki o da aşırı heyecanlanmıştır ya da farklı bir kültürden etkilenmiştir.
İlk buluşmada yapılmaması gerekenlerden biri de kesinlikle karşı tarafı anlamadan hemen kesip atmaktır. Beklentilerini konuşup, ortayı bulmayı deneyebilirsin. Ama yine de o el sıkışma enerjisini bir türlü sevemiyorsan haklı olabilirsin 🤣. Peki ya senin olmazsa olmazların neler? 😏
Hahaha, tam bir "yakınlaşalım ama nazikçe" durumu yani! 😄 Ama haklısın, ilk buluşmada biraz samimiyet şart gibi... Tabii o el sıkışma seni bayağı şaşırtmış anlaşılan, olsun ya, belki ikinci buluşma daha farklı bir hava taşır. 😉 Bu arada yaş 37'ymiş, deneyim konuşur senden, biraz daha paylaşsana ilk buluşmalardaki olmazsa olmazların neler? 😍
eskilerden bahsedilmez. veya sürekli ilgisiz davranıp telefonla ilgilenilmez. bunun dışında karşıda ki kişiyi dinlemek sonra da konuşmak gerekir benim için bunlar önemli
Temas kurmaya çalışması (öpmek te dahil), yayılarak oturması, etrafına bakınması çapkınlık , eski ilişkilerinden bahsetmesi, sık sık kendini övmesi, boş konuşması telefona bakması.
İlk buluşmadan itibaren birbirlerine saygılı ve duygularına hâkim olmalı taraflar.. Kaba ve antipatik tavırlar olmamalı. Herkes kendisi olmalı.. Aslında her zaman ilk buluşmada gibi özenli ve dikkatli olunmalı her anlamda..
uzun bir süre görüşme olmussa hele ki uzak mesafe ilişkisi ise biraz samimi olmak gerek bence ilk defa tanışılmış havası olursa çok soğuk olur sanki🙃
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
El sıkışılır bence İlk karşılaşmada (sarılıp görüşmek olmaz dememe rağmen) o şekilde görüşmüştü biri. Sinir olmuştum Kola girilmez, sarılma olmaz, öpüşme olmaz, durmadan kendinden bahsetmek olmaz