Eski sevgili muhabbetleri ve hayat hikayelerini anlatmaları abi. Bana ne kariyer planlamalarından, hangi arabayı alacağından, nereleri gezdiğinden veya gezeceğinden. Anladık sensin sen en deli dolu hayatı yaşayan sensin sus artık be adam
Ben susmuyorum yaaa gabahsgs çok konuşkan ve eglenceli insanım sürekli degişik sorular sorarak tanımaya çalışıyorum zaten yüksek bir vibe aldıysam daha da gaza geliyorum ama moron gibi soguk ciddi bi kızla buluşunca anneme beni ara diyorum kaöıyorrum
- Evin araban var mı - Ne kadar maaş alıyorsun - Eski ilişkiler İlk buluşmada bu sorulara maruz kalıyorsanız Masadan kalktıktan sonra direkt telefon numarasını silin :)
Eski sevgililer, eskinin huyu suyu ( bunu yapan cok insan var) , para pul sormak, bir de benim şu kadar masrafım var diye söze baslayanlar da var... kendi kapali kutu olup karşındaki insanın her seyini ilk gunden öğrenmeye çalışmak.. nefret ederim
Kafasında bir yerlerde hala eskisi olan birinden başka ne bekleyebiliriz ki. Eğer o konu açılıyorsa direk uzaklaşır ve erken farkettiğin için haline şükredersin olur biter.