Rus erkeğe mi aşık oldum?

Hayatımda ilk defa bir Rus erkeği ile alakam oldu ve hala aklımdan çıkmıyor yiaaa. Kanyon yapıyorduk yaz tatilinde Antalya da. O sevgilisi ile birlikte idi (sarışın Rus kızı). Bir yerde çekmek gerekiyordu ama orayı yüksek ve kaygan idi. Bana yardım teklif etti Rus erkeği elini uzattı. Bende red ettim İngilizcem yettiği kadar anlatmaya çalıştım tek başıma geçebilirim teşekkürler diye ama o beni bekledi ve tam geçecektim taşın üstüne dana gibi kapaklandim. Oda gördü tabi rezil oldum zaten anlamış idi galiba düşeceğimi ondan bekledi beni. Bu sefer mecbur yardımı kabul edip elini tuttum inmeme yardım etti filan... Eliyle elimi sıkışını hala hissedebiliyorum yani o derece. Rus erkeği çok iyiydi baya etkiledi beni aşık mı oldum? Onu hala unutamadım. Sevgilisi de bana bakıp duruyordu kıskandı galiba.
Güncellemeler
+1 yıl
Beni hatırlıyor mu acaba? Ben onu unutmadım zaten nedense kolları ilgimi çekmişti daha önce. Çok kaslı filan da değildi ama ilgimi çekmişti onca kaslı erkeğin arasında. Ne tesadüf böyle bir alakam oldu sonra
Güncellemeler
+1 yıl
Heyo Heyo çok mutluyum. Zor bir dersten yüksek puan aldım. Oysa gece gündüz buradayım oley
Rus erkeğe mi aşık oldum?