Vietnamlı bir erkeğe aşık oldum?

Rusyada yaşıyorum, burada üniversiteye gidiyorum. Ve bu çocuk benden 1 yaş büyüktü ve 3-4 yıldır tanıyordum aynı okuldaydık fakat hiç öyle bir hisse kapılmadım, bi çok kız peşinden koşuyordu "aY koReLi gİbİ çEkİk gÖzlEri vAr" Banada çekici geliyordu, ama asla o gözle bakmadım. Bir gün koridorda oturuyordum gözüm ona takıldı bana baktığını fark ettim sonra zaten gözlerimi kaçırdım 2-3 kez böyle oldu. 1 hafta geçtikten sonra bana yine baktığını fark ettim, tabi ki yani istediği kişiye bakma özgürlüğü var fakat eğer hoşlanmıyorsan bir kişiye neden her ortamda bakarsın? Gözler yalan söylemez sonuçta. Bu çocuktan hoşlanmaya başladım her ortamda bana farklı bakıyordu karşılaşıyorduk, arkadaşımla felan gözetliyorduk onu. Ama 2-3 hafta sonra Vietnam'a yani kendi ülkesine ailesiyle gideceğini öğrendim (zorla gidiyomuş) baya ağladım, son anda öğrendim zaten arkadaşım söyledi, açılmayı çok istiyordum ama olmadı. Ve hep içimde şu kaldı "acaba benden hoşlanıyormuydu, bana karşı bir şey hissediyor muydu" Çünkü normalde hiç aşık bile olmadım kimseye ona karşı hissettim çünkü onunda bana karşı öyle bir şey hissettiğini sandım bakışları, gülmesi, heyecanlanması falan.

Güncellemeler
1 yıl
;(
Vietnamlı bir erkeğe aşık oldum?