Evli olanlara sorum böyle birşey gerçekten var mı? bu duyguyu yaşamasak bu kişi o kişi olamaz mı?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Tam tersi bile gecerli olabiliyor.. bastan yuzune bile bakmayip simdi evli olan pek cok insan var.. ama su var ki.. pek cok erkek cok kisa surede bu karari veriyor.. en bastan denebilecek kadar kisa surede..
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet böyle birşey varmış erkeklerde
- Soran+1 yıl
Bir bana denk gelmedi
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim 😂
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
öyle bir insan görürsem tepkim şu olur oy kıyamam sana çocuk ve bu hareketi çocuksu ve aşırı hayal vari bulurum kimse o derce istediği insanı bilemez ve kimsede de o derce feraset yoktur bence bu zamanda
18 Yorumla- Soran+1 yıl
Haklısın ama psikolojide böyle birşey var öteki dünyada birbirine söz veren ruhlar bu dünyada birbirini tanırmış
- +1 yıl
psikolojinin diğer dünyadan haberler ve ruhlar aleminden bilgiler alabildiğini ilk kez senden duyuyorum
- Soran+1 yıl
O zaman araştır daha dün izledim
- +1 yıl
kaynak vere bilir misin
- Soran+1 yıl
Tuğçe ışınsu ruh eşi
- +1 yıl
ya inanma öyle şeylere genç yapma öyle
- Soran+1 yıl
Haklısın bu insanın duygularına engel oluyor gibi yani o şekilde hissetmediysem iyi anlaştığım sevdiğim erkek arkadaşı bırakmam lazım
- +1 yıl
evet sonuçta sebep sonuç dünyasında yaşıyoruz ve yaptıklarımıza göre ahirette hesap göreceğiz bir etkimiz yok ise ceza veya mükafat almamızda çok saçma
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Yapılan bir araştırmaya göre Erkekler ilk 3 dk karar veriyorlarmış Tabi bu kadın için mümkün değil. Düşünmek tartmak kendini güvence altına almak vs konu uzayıp gider.
26 Yorumla- Soran+1 yıl
Haklısınız
- +1 yıl
Doğru kadın hep menfaatini düşünür iki yüzlüdür.
- Soran+1 yıl
@Bir_yazgünü yanlış ben hep sevmek istedim hayatımı onlara adamak... ama onlar hep kullanmak amaçlı yaklaştı ve beni harcadı buna ne demeli
- +1 yıl
Yok ben sana birşey demedim diğee bayana söyledim
- +1 yıl
Sende gözlerini açmamaışsın o zaman
- Soran+1 yıl
@Bir_yazgünü 😂
Evet ve evlendim... lisede okul bahçesinde görüp vuruldum aha bu dedim 😁... nasıl nasıl aldım onu 😂...
24 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl aldın ya bana da taktik verir misin 😊
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim inşallah bende onu geri kazanirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
22Cevap
- +1 yıl
Tanımak değil de kalp gözü açık ise hissedebilir. Öyle bir hisse kapılmadım ama bu kesin olmaz diye düşündüğüm oldu.
10 Yorumla muneccik olmk lazim oyle demek icin. bazen hic ihtimal vermezsin. istemezsin sonra bir bakmisin asik olmussun
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Hissetsen de bir işe yaramıyor ki önemli olan onun adam olması
212 Yorumla- Soran+1 yıl
Haklısın gerçekten adam çok az
- +1 yıl
Tabi ki iki taraf için geçerli yanlış anlaşılmasın kadın kadınlığını adamda adamlığını bilecek ama günümüz şartlarında zor. Eski insanlarda terk etmek yokmuş ama şimdiki insanlarda saniyesinde başka birini bulma isteği var
- Soran+1 yıl
@kıyrıta ruhlar öteki dünyada birbirine söz verirmiş ve bu dünyada birbirini tanırmış
- +1 yıl
@kıyrıta bilemiyorum artık neden böyleler. Bunun bir adı var ama küfür etmekten nefret ederim
- +1 yıl
@kıyrıta bana mı sorana mı
- +1 yıl
@kıyrıta buyrun yazın ben 1 xp yim
Erkek her zaman ikna eden taraf olmak zorunda. Söylediğin doğru olabilir belki ama ilk kez gördüğüm ve ilk saniye olmaz gözüyle baktım ve olmadı. Olur gözüyle baktıklarımda aynı sonla bitti. demekki ruhlar alemin de söz vermemişiz birbirinize onlarla😊
10 YorumlaOldu ama aldattigiyla evlenince bu durum benim icin masaldan ibaret hale geldi 🙄
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok ilginç
Öyle dersin ama o kişiyle hic bir zaman evlenemezsin 😂
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayatta herşey olabilir haklısın
- +1 yıl
Tolga çevik öyle olduğunu demişti bir anda içine doğmuş ve demiş aynı şekilde annemde hep zamanı gelince o hissin geleceğini söyler işte bu o adam diye
10 Yorumla Bu tür işlere fazla kafayı takmayın çünkü yanılma payın çok yüksek
21 Yorumla- Soran+1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Yok olmaz bence. Zamanla tanıyıp dersin işte bu diye.
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Haklısın bu içimi rahatlattı 😊 çünkü böyle birşey var öteki dünyada birbirine söz veren ruhlar bu dünyada birbirini tanırmış
- +1 yıl
Hadi ya saçmaymış😊
Ben ilk buluşmada bu benim evleneceğim adam dedim. Zaman gectikcede emin oldum.
10 Yorumla- +1 yıl
Bilmem bir gün garşımaa çıkarsa görücizz o vakit 😎
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. ben çok kıza aha gelsin basayım nikahı dedim evlenirim ben bunla falan dedim ilk gördüğümde ama tanışmadık bile :D güzel kızlara genelde uzaktan diyorum basarım nikahı falan diye
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok ilginçtir genelde erkekler kaçar evlilikten olsa da bu sadece bir kişide hissedilir ama sen mübarek her önüne gelene 😂
Oldu. Sonra ben askere gidince beni aldattı ve ayrıldık.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
İlginç ve üzücü
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Yani tam birşey söyleyemem ama bu hikayelere çok inanma
09 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Çocuk falan var mı
- Soran+1 yıl
Ben evli değilim sordum sadece
- Cevap sahibi+1 yıl
tamam nie bekar kaldın
- Soran+1 yıl
Çünkü okuyorum halen
- Cevap sahibi+1 yıl
Ne okuyorsun merak ettim
- Soran+1 yıl
Üniversite
- Cevap sahibi+1 yıl
Ne güzel oku bölüm ne
- Soran+1 yıl
Diyetisyenlik
- Cevap sahibi+1 yıl
Özele yazarsan tanışmak isterim
- +1 yıl
Zannetmem var diyen varsa da palavra sıkıyordur.
10 Yorumla - +1 yıl
olmadi denk gelirse evlen
10 Yorumla - +1 yıl
Olmadi.
70 Yorumla - +1 yıl
Hayır tanıdın çok iyi bildim diyemez yanılır
10 Yorumla - +1 yıl
Olmadı evlenince bikarsin
20 Yorumla - +1 yıl
Sanmıyorum
10 Yorumla - +1 yıl
Sonu kötü olsa da evet öyle başladı
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Evlendiniz yani
- +1 yıl
Evliliğin sonu kötü olsa da öyle başladı diyorum
- Soran+1 yıl
Geçmiş olsun
- +1 yıl
Sanada ;)
- +1 yıl
Tabikiiiiiii😨
10 Yorumla - +1 yıl
Olmadım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oldu ve bitti
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kalp yalan söylemez.
10 Yorumla Hayır
10 YorumlaOlmayabilir :)
10 YorumlaEvet oldu bir ara
020 Yorumla- Soran+1 yıl
Peki sonra olmadı mi
- Soran+1 yıl
Anladım belki ilk görüşte aşk ile karıştırdın bu duyguyu
- Soran+1 yıl
Kim çıkardı sorunu
- Soran+1 yıl
Genelde erkekler evlenmekten kaçar ilk etapta evleneceğim kız diye başlaman çok güzel tebrik ettim seni
- Soran+1 yıl
Haklısın akışa bırakmak lazım
- Soran+1 yıl
Anladım seni çok iyi anladım yaralı bir erkek daha
- Soran+1 yıl
Kimseyle de çıkmadın mi
- Soran+1 yıl
Dünyada onun gibi olan milyonlarca insan var insan aşıkken sağlıklı düşünemiyor tam istediğim gibi birdaha bunun gibisini bulamam düşüncesi en çok insanı süründürüyor halbuki herkes insanın istediği gibi olabilir veya belki o kişi bizim istediğimiz gibi biri değildi ama biz öyle gördük. anilar sanırım biraz unutulmuyor ama kötü taraflarını düşünüp o kişiyi yavaş yavaş unutmak mümkün sonra tabi yeni biri gelir ne kadar salakmışım dersin sonra
- Soran+1 yıl
Hayır unutamadığın seni terk eden kişiye salak dersin
- Soran+1 yıl
😂haha
- Soran+1 yıl
Biraz umursamaz ol bu kadar süre unutamamak güçsüzlük bence
- Soran+1 yıl
Neyse en iyisini bilirsin tabi
- +1 yıl
Beynin oyunu
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ben bakinca aziyorum ya
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İnsan evleneceği insanı ilk gördüğü yerde tanır mı? ilk görüşte işte benim evleneceğim kişi diye hisseden oldu mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar