AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hissetme. bunu zaman belirler
Zamanı gelmiştir belki
hissetmez
Olmadığı için hissetmezsin
Evetyy
Birliktemisiniz
Olmadı
Evet
Olmaz o öyle
Nasıl oluyor peki
Hiç olmuyor
Demekki daha karşına çıkmamış
Olabilir
Bende olmuştu
Evlendiniz mi peki
Hayır. İlk görücü usulü olarak evlenmiştim. 7 yıl önce ayrıldım. 2 çocuğumu yanıma aldım. Hiç aklımda yokken biri çıktı ilk o tanımqdığı halde sorular sordu bana. Sonra hissettim. Uzaklaştırdım kendimi. Evlilik yeni biri korkutuyor beni.
Hislerinle hareket etmişsin biraz
Nasıl?
Geçmişte yaşadığın durumlardan kaynaklı biraz mesafeli ve hisli davranıyorsun
Benim için kolay değil. Şizofren biriyle uğraştım. İster istemez yine oluyor. Anksiyete ve panik atak hastası oldum.
Katılıyorum sizin için zor duvarlarınızın olması da gayet normal ama hislerinle çok fazla yaklaşırsan kaybedersin
Ayy deme öyle doğru birini kaybetmek istemiyorum 😞
Belki de kaybettin ön yargı ve hislerinden dolayı
Sanmıyorum. Kimse yok hayatında. Ama bir adım atmazsam Allah korusun söylemek bile istemiyorum.
Bence şu an duygularınla savaşıyorsun aklın karışık duyguların ağır çok riskli bir durum her an hata yapabilirsin
Nasıl bir hata?
Eski yaşadıklarını yaşayabilirsin belki de doğru olanı kendinden uzaklaştırmış olabilirsin
Allah beni biliyor. İsteyerek yapmıyorum. İnşallah karşılaşırım bir yerde. Yani çocuk gibi birbirimizi taklit ediyoruz. Takip etmiyoruz birbirimizi. İstek bile atamıyorum
İşte bundan bahsediyorum
Nasıl yapmalıyım? 1 yıl olacak. Elimde değil işte nasıl anlatsam. Kimse anlayamaz beni 😞😞
Seni sen dışında herkes anlayabilir anlatmadığın bir şeyi başaka biri nasıl anlasın?
O zaman istediğim halde neden adım atamıyorum? Ben böyle değilimki. İstek nedir ya, sadece bir istek yapamıyorummm. Anlamıyorum kendimi!
Dedim ya geçmişte yaşadıklarınla alakalı
Nasıl aşacağım bu durumu?
Ön yargılarından sıyrılarak
İnşallah. Umutlu olmak istiyorum
Umut her şeydir zaten
Merhaba. Söylediklerini düşündüm. Ekliyecektim bugün. Ama adam sürekli kadın takip ediyor. Dr bu kişi. Sence sapıkmı bu? Yoksa arayıştamı? Dün söylemeyi unuttum sana
Arayışta da olabilir sapık demek için çok erken eğr hayatında biri varken halen ekliyorsa demek ki doyumsuz
Yok hayatında kimse. Face hesaptan takip ediyorum. Sürekli ekliyor.
Demek ki arayışta
İnsan sevdiğine neden gelmez? Arayışa geçer. Benim yaptığım çokmu kırıcı ona karşı?
Aslında insan sevdiği kişiyi keşfetmeli örneğin dışarıdan bir göz olarak ön yargıları nın olduğunu anladım bence insanı önce tanımlamak gerekir sanırım mücadeleci bir insan değil rahata alışmış
Yok. Öyle değil onunla hasta dr ilişkimiz vardı. Psikoloğum etik olmadığı, cezası olduğunu belirterek sonlandır demişti bana. Konuşmak istedim. Ama nedense iletişim kuramadım. Aramızdaki enerji çok garipti. İnatlaşıyorduk çok. Görüşmem vardı benim onunla, testlerle girerim diye görüşmeye gitmediğim için beni 2 ay içeri almadı. Aldıktan sonraki görüşmeyi 7 ay sonraya verdi. Bende 1 hafta sonra sinirlenip sonlandırdım. Belli bir zamanda gitmedim hastaneye ceza olsun diye. Gitmeye başlayınca göremedim onu işi bırakıp gitmiş. Karşılık bekliyordum. Ben onu yetersiz gördüm. Aslında kötü bir niyetim yoktu. Ama bakışları çok değişti benim o hareketimden dolayı. İşi bırakacağını düşünmemiştim.
Senden dolayı mı bırakmış yani
Evet. Karşılık bekliyordum. Dedim odadan çıkmaz ben gelince ya da kıskandırmaya çalışır falan diye düşündüm. İşi bırakıp gitmiş. Bakışları çok değişmişti bana karşı. Sevgi dolu değildi. Kırgınlık. Şu an emekli gibi bir şey biryerde çalışmıyor 1 yıl oldu boş boş dolanıyor. Hatta arkadaşı yorum yapmıştı fotoğraf a emekli diye sonra kaldırdı o.
Olmadı daha.