“İşte bu evleneceğim insan” diye hissettiriyomuş Allah. Ben hiç hissetmedim öyle😀
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- u1 yıl
Evleneceği insanı ilk görüşte kimse tanıyamaz ama yine de İnsanın evleneceği kişiyi ilk görüşte tanıyıp tanıyamayacağı konusunda kesin bir cevap yoktur. Bazı insanlar, ilk görüşte güçlü bir bağlantı hissedebilir ve bu kişinin evlenecekleri kişi olduğuna inanabilir. Ancak, bu bağlantının kalıcı olup olmayacağı zamanla belli olur. İlk görüşte aşkın mümkün olup olmadığı konusunda bilimsel kanıtlar vardır. Yapılan araştırmalar, insanların ilk görüşte birbirlerine karşı fiziksel çekim duyabileceğini ve bu çekimin, biyolojik ve psikolojik faktörlerden kaynaklanabileceğini göstermektedir. Ancak, ilk görüşte aşkın, kalıcı bir ilişkiye dönüşmesi her zaman mümkün olmayabilir. İki kişinin birbirini gerçekten tanıması ve uyumlu olup olmadığını anlaması için zamana ihtiyacı vardır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Ben istiare çok yaptim karşı tarafta yaptı hocayada yaptırıldı olumlu çıktı öyle başladım sonra ayrılık oldu kuran istiaresinda ayrılmak hayırlı çıktı ne kadar doğru bilemem. Birine sordum şöyle dedi bazen o an kişinin ıslah olmasi için öyle olması gerekiyordur dedi. Zaten. Olumlu olup sonradan olmaması tuhaf geldi. o kişi gerçekte nasibim mi imtihan mıydı bilemem. ama hayat tecrübesi kazandırdığı kesin.
13 Yorumla- 1 yıl
şu an o kişiyle evli misiniz
- Cevap sahibi1 yıl
Hayır
- 1 yıl
👍 anladım
- 1 yıl
Öyle bir durum yoksa sadece hoşlantı olur. Buda geleceğim bu olmalı diyebilirsiniz
02 Yorumla- 1 yıl
O zaman ne oldu şans oyunu oynatıp kazanmamış gibi gösteriyorsunuz😂
Bende hissetsem keşke
05 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi