Bu mümkün olsa inan ki; ekonomik sıkıntıları bir yana bırakalım, herkes evlenir herhalde;🤷♂️ Ama maalesef mümkün değil tam tanıdığım işte budur dediğimiz kişi bile fikir ayrılığı yaşayıp ayrılabiliyor insan; Ama ihtimaller dahilinde mi mümkün olabilir.. Aşk olabilir isabet edebilir piyango gibi düşün; Yanı ilk aşk ilk bakış, ve karekter, sadakat, güven, sevgi saygı bunları içinde hepsini barındıran biri çıkar mı? Ve bu kişi ilk görüşte isabet eder mi? Dediğim gibi şans etmişliği vardır… Bu her kimse bence dünayanın en şanslı çifti olur muhtemelen…🤔
Bana da çok mantıklı gelmiyor. Arkadaş seçimlerimde bile en başta bu yakınlığı kuracağımı tahmin etmediğim insanlarla yılları devirdik.. Ben anlarsam bile yanlış anlarım muhtemelen..
Eskidendi lan onlar en fazla simdi bosanma oranlari mutsuz evlilikler sacma sapan iliskiler moda yok oyle bir sey bu gorselligi on planda tutan gri zekalilarin dustugu hata ama onceden insanlar duzgun oldugu icin belki olabilirdi zaten bunu anlayabiliyorum diyen daha sonradan yanlis yaptiginin farkina varip meger anlayamamisim deyip bitiriyor evliligi hahah beyinsizler
Öyle olsaydı, boşanma diye bir olayın çok daha az olması gerekirdi. Bunlar palavra.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır aksine ne kadar tipsiz bir çocuk buluştuk da şimdi eve gidince ayrılırım şimdi gitmek ayıp olur demiştim. Sevince insanın gözü kör oluyormuş kimse yakıştırmazdı da, karakter olarak yakışmadığını da sonradan fark ettim ve boşandım.