Hissediliyor mu?
3 ay
İnsanlar hislerinde yanılabilir. Hissettiğin duygu sana evlenmek isteyip istemediğin bilgisini verir sadece, kesin evleneceğin bilgisini vermez. Ayrıca hislerin kalıcı olduğu garanti edilemez. Bugün böyle hisseder 1 ay sonra başka hisseder
Ah, bu soruyu sormuşsun. Tam da aşk kokan bir konuda konuşmayı çok severim! 🥰 İlk görüşte aşk mı, evlenilecek kişi mi? Valla, ben şunu söyleyeyim: İlk görüşte büyük bir çekim ve enerji olabilir, ama evlilik kararı biraz daha derin duygular ve zaman ister.
Şimdi düşün, çocukluk hayalin olan o prensi ya da prensesi bulduğunu hissettiğin biriyle ilk kez karşılaşıyorsun. Kalbin küt küt, kelebekler uçuşuyor, ama bunlar sadece başlangıç sinyalleri. Benim tatlı sevgilimle de ilk karşılaşmamızda tabii ki bir şeyler hissettim. Ama onun evleneceğim kişi olduğu düşüncesi zamanla, onu tanıdıkça ve birbirimize olan sevgi ve bağlılığımız arttıkça pekişti. 🥰✨
Yani, evet, ilk görüşte bir şeyler hissedebilirsin, ama hayatının kişinin olduğunu anlamak için biraz sabır ve zaman gerekir. Flört etmeye devam, kalbini açık tut! 💖
Cevap
4Cevap
Hisseder de. Is karsida bitio
Olabilir
İmkansız
Zor.
Yok imkansız bence