Anneme vurdum istemeden yardımcı olur musunuz?

Babam Yok annemle beraber yaşıyoruz 20 yaşındayım annemin psikolojik sorunları var hep arkadaş gibi büyüdük ve hep aramızda bir çekişme vardı onu Çan'ımdan çok seviyorum ama o benden nefret ediyor gibi hissediyorum evin giderlerini her şeyi maddi olarak ortaklaşa hallediyoruz kız başıma evi geçindirmek için her şeyi yapıyorum ama bana evde her gün adi şeref. Siz diyor namusuma yönelik küfürler ediyor ve bunu apartmanın içinde yapıyor herkes duyuyor sonra ben bişey diyemeden gidiyor hiç bir işe yaramıyorsun diyor aşağılıyor hakaret ediyor bugün de aynısını yaptı aylardır çok dolmuştum onu ittirdim yere düştü kolundan tuttum benden ne istiyorsun dedim o an çok kötü tütmüşüm kolu morardı sonra benim kızım değilsin diye bağırdı bana bende dayanamadım bir iki sefer vurdum ama yüzüne değil kollarına çok vicdan azabı çekiyorum hayatım boyunca ona böyle davranmadım asla ama çok dolmuştum bana hiç bir zaman destek olmadı çok kötüyüm bana değer vermedi yapmamam gerekirdi çok ağladı öyle yaptığım için ama damarıma çok bastı aylardır ne yapmayalım tövbe namazı kıldım evden çıktı gitti aramış beni hala sen şöylesin böylesin diyor kendi hatasını hiç görmüyor arkadaşlar lütfen yardımcı olun çok kötüyüm
Anneme vurdum istemeden yardımcı olur musunuz?