+1 yılne bok yersen ye lan manyakmısın lan sen. manyak annen lan o neye ihtyacın varsa söyle desin o. olsan ne olacak o kadına saygı duyorum. ne derse desin o anne der de döverde sen böyle düşünme beyninden başta o.. kelimesin sil.tamam mı? olabilir. sevişmişsin hepsi bu erkekle yatmışın ne ollmuş kadınsın yatarsın bu snein özgür iraden ama kaşarlaşsan ne olur o şey senin mi istediiğini yaparsın ama kendine sahip çık varsa itihyac başımız üstüne anneyi felan kesme kendini hiç kesme manyak. Allah allah. neresen arakadaş olabilir hastaneye yat isteren kötü ol ama kesme hakını nereden elde ediyorusn sen kimsiin sen mi verin o canı salak seni seviyorum kendine gel anne söylesin dursun sen takma tamam yaşın doldu evet biraz kriz geçiriyorsun kenidne edersin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kız olarak yaşadıkların çok ağır ama sabretmen gerekiyor. İnsanların seni dışlaması hor görmesi sana ağır gelebilir biraz sabırla daha dik durarak seni kabullenmelerini sağlayabilirsin. Bende yaşadım aynı sorunları insanın onuruna dokunuyor bir annenin babanın hakaret etmesi imkanın varsa kendine bir iş bul daha az vakit geçirmeye çalış yataktan kalkmak uyanmak bile istemez insan. Sabret zaman ver kendine kafanı dağıtacak bişeylerin ucundan tut iştir kurstur vs. imkanların doğrultusunda kabuğunun dışına çıkmaya çalış.olmak istediğin farkı sen oluştur bu sana da ailene de iyi gelecek Rabbim yardımcın olsun..
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun
Kötü kelimeler kullanmış evet ama ne derseniz deyin anneniz o.
Yani atsanız atılmaz satsanız satılmaz derler ya, aynen o şekilde.
Herhangi bir insan olsaydı diyaloğunuzu kesersiniz ve bir daha konuşmazsınız. Ama bu anneniz, hayatınızdan çıkaramazsınız. Ne yapacaksınız? Sadece sabırlı olacaksınız. Çünkü başka çareniz yok.
O tartışmaya çalışıyorsa siz odanızı değiştirin. Ama ne olursa olsun ona kötü kelime kullanmayın. Zaten belli bir zaman sonra dediklerinden annenizde pişman olacaktır.
Allah'a yönelin. Bu bir imtihanda olabilir. Bilemeyiz.
Dua edin. Yüce Allah'ın içinize ferahlık vermesi için dua edin.20 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun anaya ''öff'' bile dense cehennemde bin misli ceza ödeyeceğiz. O hatasını anlar seni seviyor merak etme..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
geçmişini bilemem ama her ne olursa olsun bu senin yaşama hakkını elinden.annenin de seni herşeyinle kabul etmesi gerek.eğerki sen iyi şeyler yapsaydın komşularının yanında göğsünü gere gere seni sahiplenirdi peki ya şimdi ne değişti? sen bir hata yaptın diye evlatlıktan mı reddedecek? yaptığın veya yapmaya mecbur bırakıldığın şeyleri yanlış bulabilir ama kabullenmeli.Eğer ki bunları yapabilecek bir annen yoksa da sen onu herşeyiyle kabullenmelisin.Hayat bunları takamayacak kadar kısa bence.Sen yoluna devam et.Her ne yaşamış olursan ol Allah senin yanında yalnızca bunu bil ve seni bu sıkıntılarından kurtarabilecek olan tek varlık da Allah.Annen sana destek dahi olsa geleceğini değiştiremez.Önüne bak, geleceğe
10 Yorumlaannenin suçu ne şimdi? onu öldürürsen acısını sen çekiceksin ve artık cehennemden kurtuluşun olmayacak şimdi prını pırtını topla evden kaç tecavüze bile uğramışsın anneler aslında çocuklarına akıl vermek için diyorlar kendini öldü hiç değilse çok acı cekmezsin
04 Yorumla
Soran+1 yılasla evden kaçmam. Nereye gidecem başıma kötü şeyler gelir kimse sahip çıkmaz bana. Ama kendimi öldürürüm evet haklısın
- +1 yıl
ama birazda potizif bak hayata ;) her şey bitmiş değil ki gerçekten inan bana
bir uzman doktordan yardım almalısın sana ilaç verir depresyon, intihar düşüncesi olan bir ilaç vardı aslında bende esmax diye ilaç var hatta şimdi eczaneye git esmax depresyon hapı de şimdilik işini görücektir
bide psikiyatristen WELLBUTRIN XL ilacı var ama sadece psikiyartik yazabiliyormuş sen şimdi esmax ilacını al bir tane iç tok karnına diğer problemlerinede çözüm buluruz
sen ölmeyi bile haketmiyosun. bende büssürü suç işledim ailem kabul etmedi yaptıklarımı sürekli horlandım ama birgün bile öldürmeyi düşünmedim aksine ona hak verip onu gözümden sakımaya devam ettim. seni yetiştirip büyüten sadece varlıktan ibaret olmayan bir anneye nasıl böyle duygular güdüyosun. sen annene bahane bulmadan önce annene o lafları dedirttiğin için yaptıklarına bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Diğer konusunda 814 cevap paylaştı. ablacım bu hayatta kımse dört dörtluk degıldır ve kımsede olamıcaktır senın ne hatan olursa olsun o senı sahıplenmek yerıne bu yolu secmıs. senın yapacagıjn tek sey var guzel bı ıs bulup evını ayırmak. bu sekılde sende rahat edersın oda yaptıklarının farkına varır. kendıne ya da ona bsey yapmayla hıc bsey duzelmez
10 Yorumlabak böyle sorulara acayip sinirleniyorum. dualar abdestler seni kurtaracak mı sanıyorsun? seni duyan kimse yok, bununla baş etmek zorundasın.
hatanı tahmin edebiliyorum. bununla ilgili annenle konuşmaya çalış hata yaptım çocuktum pişmanım vs de ama pek fayda edeceğini sanmıyorum. ben evden ayrılırdım şahsen ama büyük ihtimal para da yoktur sende. valla işin zor.015 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşılan ateistsin. Bana akıl vereceğine sen aklını başına al. Aileminde her şeyimden haberi var. En zor anımda tabi ki Allaha sığıncam.
- +1 yıl
senı duymak ıstemeyen olmayabılır başkasını neden duymasın
Soran+1 yılValla şu an harikayım.Dua ettim namazımı kıldım içim çok ferah.
Soran+1 yıltam cehennemliksin.
- +1 yıl
Araf 179: Andolsun biz, cinler ve insanlardan, kalpleri olup da bunlarla anlamayan, gözleri olup da bunlarla görmeyen, kulakları olup da bunlarla işitmeyen birçoklarını cehennem için var ettik. İşte bunlar hayvanlar gibi, hatta daha da aşağıdadırlar. İşte bunlar gafillerin ta kendileridir.
- +1 yıl
son gülen kım olur diğer tarafta görüşelimmi madem komık
Soran+1 yılSana zebanilerle sıcak sıcak saatler diliyorum :D
- +1 yıl
sadece yazık. sen basıt bı ınsansın hiçbişeye gücün yetmez 3 saat aç kalsan bayılırsın o ruhu bedenınde canlı tutan kım
- +1 yıl
neyse senın ınancınada saygım var kımseyı zorladıgımda yok körlerin gözünü kımse açamaz
iyi gunler
sakın evden kaçma dayanmak zor olabilir ama okulunu bitir sabret sonu güzel olucak bir hayat için sabret okulunu bitirince yeni bir hayat kurarsın meslek sahibi olunca kendi paranı kendin kazanır hale gelince kendi hayatını kurarsın şu an dayanmak çok çok zor ama sabretmelisin benimde ailemle başım dertte ama bir şekilde baş etmeye çalışıyorum
10 YorumlaDiğer konusunda 967 cevap paylaştı. Geçmiş peşini bırakmıyor demek fazla atar yapmayacaksın o zaman geçmişte neler yaptıysan cezanı çekeceksin annen ne derse susup karşılık vermeyeceksin. Ne kadar karşılık verirsen anneni dahada sinirlendirirsin birkaç yıl rahat dur sessiz olmayıda beceremiyorsan daha çok bunalacaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yılsorun çözüldü zaten tamam.
yaşın kaç reşitsen kendi düzenini kur tek başına yaşa kendi ayakların üstünde dur derim ben sana geçmişi unut bir hanımefendi gibi yaşa hiç kimseyede geçmişten bahsetme önüne bak olmuş birseyler yapacak birşeyin yok su noktadan sonra ölümü felan düşünme nede annene kötülük yapmayı
00 Yorumla
+1 yılBak ne olursa olsun senin düşüncen geleceğini kurup kendi dünyana çekilmek olacak. Unutma kızsın evlenince kocanın yanında olacaksın bu sebeple annen ne derse desin aldırma yarın bir gün tamamen gideceksin zaten boşuna kendini de başkasını da yakma umutlu ol
00 Yorumla
+1 yılhastaneye yattıysan bir donem sanırım okul hayatın bitmistir. Uzak bir semtte is bul kendine erkenden git gec don yorgunluktan uyu erkenden... hayatı ogren ve yenebilecek gibi hissedince evden ayrıl... annende olsa cahillerle yuz goz olma... sevistinde oldun sanki ne oluyorsa...
10 YorumlaKızgın olduğun için saçmalıyorsun, ölmek yerine yaşadığın sürece herşeyi düzeltmeye çalış, bir gün sen de mutlu olursun elbette ama o şansını mezar ya da hapishane ile harcama...
12 Yorumla
Soran+1 yılGücüm kalmadı
- +1 yıl
Gücün var... Sadece sen öyle hissediyorsun. Şeytanın gazına gelme, otur sakince kendin için en güzel neler yapabilirsin onu düşün. İntihar korkaklıktır. Kendine bir şans ver ya, düşsen de kalk yürümeye devam et. Hemen intihar edecem... Yok öyle cana kıymak git bir duş al kendine gel negatif enerjin dağılsın sonra da sakin kafa ile düşün... Yasak sana intihar...
hacı sen kızgınsın ama saçmalama yani cok dingilimsi düşünmssn ( samimi olmaya calısyrm laflarıma alınma ).. intikam al bnce baskan. ne yap biliyor musun inthara giriş ama kendını öldürme bak nasıl ödü kopuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere denedim bana mısın demiyor
Arkadaşim.
Başina ne gelmiş olursa olsun hiçkimse aşağilanmayi haketmez annen anladiğim kadari ile tahsilsiz ve tabiri cahizse cahil eski kafali biliyorum zor ama katil olmak ya da intihat etmek çözüm değil.10 YorumlaYaşın kaç? 16 ysa, evden ayrıl, arkana bakma biz dünyaya kendi doğurduğumzla ilgilenmek için geldik dünyaya, bizi doğuranlara ilgilenmeye değil. Yaşın 16 dan azsa polise şikayet et. Ama çıkamıyorum diyorsan, sosyal kadın haklarına baş vur
10 Yorumla
+1 yılçok ayıp annnein yaptığı.sen bu durumdan bukadar rahatsızsa bence biran önce onunla konuşmalısın varsa yakın bir akraban kısa süreliğine anneni terket aklı başına gelsin.bu süre zarfındada çok soğuk durmanı tavsiye ederim
00 Yorumlakardeşim rahatlamaya ihtiyacın varsa istanbuldaysan gel benim yazlığıma biraz tatil yap..denize de girersin biraz..ben kışlığımda olcam korkma kimse sana zarar vermeyecek..
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır ya ne işim var
Kusura bakma ama annen anne değilmiş ama yine de kendine hakim olmalısın ayrıca söz konusu cinselliği yaşamış olmaksa bu bir hata değildir..
13 Yorumla
Soran+1 yılOna göre hata. İntihar edeceğim
intihar edıp napacakın cehennemden cıkısın olmaz gıt abdest al namaz kıl sana allah yardım edebılır herseye gucu yeten o ıcınden gelerek et hehangı bır tereddut yasama
00 Yorumla
+1 yılSen az önce başka sorduğun soruda sevgilisiyle ayrılan tekrar görüşen değil misin? :)
Doğruyu söyle bak :)02 Yorumla
Soran+1 yılhayır değilim
- +1 yıl
Tamam özür dlerim :)
Öldürürsn eğer
Chennemde ki sıcacık yerin ayrıldı bil oraya gidene kadar konaklıycağn yer olan
Hpishaneye ne getirelim istersin.
Onu süle bize
+1 yılannenın sankı bıraz haklılık payı var gıbı degıstıgını duzeldıgını gostermelısın özur dılemelısın ıllakı yumusayacaktır sertlıge sertlıkle cevap verırsen cözumsuz kalır yapııcı olan taraf olmayı dene zor olsada basarabılırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılAma düzeleli 2 3 yıl oldu hala uğraşmaya devam ediyor.
- +1 yıl
senın annene karsı tavrın degısmelı ondan bahsedıyorum ben 2 3 yıldır kavgalısınız o sana sen ona sen yapma ılımlı olmaya calıs
kendine gel önce bir sakin ol abdest al dua et. kuran oku ne bilim işte kendine gelmelisin intihar edince hiçbirşey bitmiyor.
00 YorumlaSana kaşar mı diyor?
Ne derse desin onu öldürmeye hakkın yok. Yine intihar da etmemelisin.
Öncelikle bulabilirsen iş bul, para biriktir. Yeteri kadar oluncada kendi evine çık.00 Yorumla
+1 yılbabanla konuşmayı denedinmi? öldürmek ya da ölmek çözüm değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum.Bana kızım o kendini o şekilde tatmin ediyor. Seni üzünce kendini tatmin ediyor. Halbuki demiyor ki ben kızıma zarar veriyorum demiyor dedi. Sen umursama kızım diyor. Şimdi bir abdest alıp inşila duasını okuycam.
+1 yılbı annenın bunları soylemesı cok acı , insan öz evladına bunları yakıstıramaz uzuldum adına eger öz annense ama
02 Yorumla
Soran+1 yılÖz annem. Anne bile demek istemiyorum. İntiharı düşünüyorum. Dayanacak ne gücüm kaldı ne de takatım
- +1 yıl
haklısın ama annen belkı bısılerı anlayamıyor sen onun bu anlayıssızlıgını gormezden gel takmamaya calıs dusnduklerının hıcbırı cozum del cunku umarım duzelır
dua et
nezaman hıddetlensen dua ıle kendını yatıstır
kotu bırsey yaparsan emın ol çok pişman olursun
telafisi olmayan hata yapıp omur boyu azap çekme
Allah yardımcın olsun derım bende...00 Yorumla
+1 yılne olur özelden bana mesaj lütfen çok samimiyim seninle konuşmak isterim gerçekten sana yardım edebilirim lütfen mesajını bekliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Diğer konusunda 392 cevap paylaştı. ucuz fiyata keleş mp5 rambo bıçagı getirtebilirim üstelikbunlardan birini alana kılıç (valyrian çeliginden özenle dövülmüş) hediye
01 Yorumla
Soran+1 yılBir an canım sana sövmek istedi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbazı anneler bilinçsiz oluyor çocuklarına nasıl davranması gerektiğini bilmiyorlar sen onu cahil olarak kabul et kendi haline bırak takma kafana annene odaklanma kendine odaklan hayatını yaşa
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar çok önyargılı arkadaşını ortamını çevreni herşeyini degiştir yeni arkadaşlar yeni ortam edin.
00 Yorumlahatalar insanlar içindir annen sana destek olması yerine bunları mı söylüyo hayret doğrusu...
00 YorumlaÇocuk falan değildin, hatayı sen yapmışsın 16-17 de çok erken değil bazı şeyleri anlamak için..
010 Yorumla
Soran+1 yılO zaman kendimi mi suçluyum?
Soran+1 yılAsla benim suçum yoktu
Soran+1 yılİsteğimle yaptıklarım da oldu. Tecavüze de uğradım
Soran+1 yılne yalanı be mal mısın
Soran+1 yılŞu an çok büyük günaha giriyorsun farkında değilsin.
Soran+1 yılO zaman vicdanın vardır insanların hayatını bilmeden suçlama ve yargılama lütfen
- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılilla bişeyler yapacaksan ayrılmayı kendi ayakların üzerinde durmayı seç bence öldürmeye meyillenmekten daha iyidir
00 Yorumla Annenle adam gibi otur konuş.Olmadı biraz para biriktir sonra başka bir ev tut kendine kendi hayatını kur
00 YorumlaAma sende az degilmissin yasina bakmadan baskalarinin altina yatmayi dogal karsilamasini bekleyemezsin.
10 YorumlaCennet annelerimizin ayağındayken, öldürmek nasıl bir cahil bakıştır? Git evden gelme bidaha daha iyi be. böyle düşünmen bile kötü.
12 Yorumla
Soran+1 yılNereye gidiyim?
birşey anlamadım. ama soruna cevap verecek olursam, yaşamayı hak ediyorsun :/
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılyarın anneler günü salak salak sorular sormayın ya. annesi olmayan binlerce insan var.
02 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu soralı çok oldu
- +1 yıl
pardon gardaş.
ailenin başını öne eğdirmişsin sanırım neden hiç onları düşünmüyon anan haklı demekki
077 Yorumla
Soran+1 yılEskiden aklım ermiyordu işte ama şimdi düzeldim. Bunun için sevinmiyor bile.
Soran+1 yılKimseyi kınama.
- +1 yıl
kınamak ^^ gidip milletle yatarsan sonra babanın ananın başını öne eğdirirsen ne denirki ya arkadaş baban yerinde olsam kalp kırizinden filan giderdim sana gerek kalmazdı ananda gider zaten o üzüntüyle yapmışsın yapıcağını hemen çahildim bilmem neydim diye savunun kendini cahillik değil 3 kurunuza sahip olamamak bu
Soran+1 yılemin misin sen büyük konuşmaya devam et.
Soran+1 yılAma doğru yolu buldum. O kötü insanlardan sıyrıldım.
Soran+1 yıldefol git be salak.
Soran+1 yılinşallah başına gelir. Evladından çektiğin zaman görürsün.
Soran+1 yılGünaha girme. Nerden biliyorsun kendi rızamla yaptığımı. Sen beni kınadın ve kınamaya devam ediyorsun. Başına gelsin ki anla. Tamam evladından çıkmasın başına çok büyük bir şey gelmesin ama azıcık olsa da anla benim ailemi ve beni.
Soran+1 yılTecavüze de uğradım ama.
Soran+1 yılGit belanı bul ya muhatap olma benle
Soran+1 yılözür dilerim tm
Soran+1 yıltamam ondan da dilerim
Soran+1 yılHayır kimseye güvenmiyorum çok düzeldim ben.
- +1 yıl
çok üzüldüm ama çok da kızıyorum sana nedense yap yap sonra pişman ol niye taktım bukadar -_-bazen kendimede anlam veremiyorum allah yardımcım olsun dostum bacım vs.. artık nasıl dememi istersen aynı şekilde aileninde yardımcısı olsun özellikle onlara sen rahat atlatmışsın gibi o kadın atlatamamışki sürekli bunları söylüyor sana
Soran+1 yılİntihar mı ediyim yani ben bu olanları hiç hak etmedim.
Soran+1 yılBaşınız sağolsun Allah senden razı olsun moral verdin. SEnde kusura bakma söylediklerim için psikolojim pek sağlam değil.
- +1 yıl
dostlar saolsun nediyim aklım kaldı şimdi sende -_- intihar mitihar 1 hafta hergün yazıcam buraya 1 kere en azından iyim filan de merak etmiyim -_- zaten iyi olduğuna emin olunca birdaha yazmam -_- aklın kaldıya intihar mitihar kelimeside etme birdaha kimsenin psikolojisi iyi değil zaten boş versene
Soran+1 yıltamam sağol
Soran+1 yılİyiyim annemle barıştık sağol :)
Soran+1 yılSen nasılsın
Soran+1 yılsana da
Soran+1 yılEvet şükür ki yolunda.
Soran+1 yılSıkıntı yok. Düşündüğün için sağol. İyi akşamlar
Soran+1 yılİyiyim sağ ol sen nasılsın? :)
Soran+1 yılevet benim için endişelenme. Çok iyiyim sağol
Soran+1 yıl:):) :)
Soran+1 yılİyiyim sağol
Soran+1 yılsüper annemi öptüm sarıldım
Soran+1 yılFena sayılmaz
Soran+1 yılİyi yani ne çok mutluyum ne de üzgün. Normal.
Soran+1 yılO da iyi
Soran+1 yıliyi artık benim için endişelenme
Soran+1 yılÇok iyiyim
Soran+1 yılhım peki bu tavsiyeni bir kenara atmıyacağım bizzat uygulayacağım estağfirullah kendine mal konumuna koyma bu senin mal değil insanlıktan nasibini almış olduğun anlamına gelir. Önemli değil.Kib
+1 yılAbdestini al dua okuma ilk namazını kıl sonra dua et yaradana
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam Allah razı olsun
- +1 yıl
Kuşkusuz ki yaradan kulunun pişmanlığını affeder :)
+1 yılherkes evle bir dönem ters düşebilir geçer ama olur böle şeyler
00 Yorumla
+1 yılbunu sonuclarına en agır biçimde cekeersin bir iş bulup taşınsan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi evine çık başka bir yerde yasa.boyle bir imkânın var mi
00 YorumlaDiğer konusunda 642 cevap paylaştı. kızgınlıkar gecer merak etme kendini öldürme, barısıp anlaşmaya çalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSacmalamaya ne katili hemde annesini intahar ne merak etme bu dünyada sanada yer var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit evden kendine yeni hayat kur. Sağlam kişilerle dostluk yap. Anneye falan ihtiyacın olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSabret mutlu olacağın şeylerle meşgul ol onu takma kafana dua et bir kurtuluş yolu çıkar karşına
00 Yorumla
+1 yılÖz annen mi bunu söyleyen?
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Çok ilginç gerçekten.
Zira hiç bir anne evladı ne yaparsa yapsın mümkün değil böyle cümleler kuramaz.
Eğer kendinizi idame ettirecek yaştaysanız bir iş bulup o evden çıkmanız en doğrusu. Zira evde huzur olmadığı zaman dünyalarıda verseler boş. Kuru ekmek yerim huzurlu olmadığım yerde durmam.
Namaz Kıl Rabbine Sığın Dua Et
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun
- Diğer konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun kardeşim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun kardeşim
Ne mezunusun ne iş yapabilirsin.
00 YorumlaDiğer konusunda 606 cevap paylaştı. geçmişte neler yapmıştın
01 Yorumla
Soran+1 yılYanlış arkadaşlıklar
+1 yılbenım kafamı bozmasın sana nasıl kaşar der :@