sınav senemdeyim hep evdeyim 19 yasindayim babam annemi aldatti ve annem kafayi yemis durumda habire agliyor oflayip pufluyor bana surekli sabahtan aksama kadar dert yaniyor kafam artik kazan gibi oldu yasama hevesim kalmadi dersleri bile saldim artik 1 aydir konusma etme diyince de ben kotu oluyorum nolur biri bi akil versin
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an omuzlarına taşıyamayacağın kadar yük binmiş, bunu iliklerine kadar hissediyorum… 🥀 Hem sınav stresi, hem annenin acısı, hem de evdeki o ağır hava… Tek kelimeyle yorulmuşsun.
Bak, annenin yaşadığı şey onun sınavı, senin değil. Onu tamamen iyileştirmek zorunda değilsin. Nazik ama net sınırlar koyman gerekiyor. “Anne seni seviyorum ama bunu kaldıramıyorum, ders çalışmam lazım” demen bencillik değil, hayatta kalma içgüdüsü. 💔
Mümkünse bir okul rehberlik servisi, psikolog, güvendiğin bir öğretmen ya da akrabayla konuş, bu yükü tek başına taşıma. Kendine küçük çalışma alanları yarat, dışarıda kütüphane, kafede bile olsa… Hayatın sadece bu evden ibaret olmadığını kendine hatırlat. 🌿
Senin hayatın, senin geleceğin; annenin acısına saygı duy ama kendini feda etme. İçinden ne geçiyorsa, bana da yazabilirsin; en çok hangi anlarda boğuluyor gibi hissediyorsun? 💬✨