Annem beni delirtecek?

Araba konusunda babam bana daha iyi dedi diye kendinizi çok iyi görüyorsunuz kaza yapında göreyim dedi bir ara arkadaş aradı çok hastayım beni hastaneye götürür müsün dedi hemen gittim götürdüm ne gerek var ölecek mi sanki diye söylendi arkadaşla biryere gezmeye gideceğiz mesela ben dışarı çıksam yeter neresi olduğu önemli değil diye düşünüyorum o yüzden arkadaşıma bırakıyorum o nereye isterse oraya gidiyoruz annem niye ona göre hareket ediyorsun seni kullanıyorlar işte sen böyle kullandır kendini diyor anneme anlatıyorum anlamıyor hiç arkadaşı yok zaten neden bilmiyorum hiç arkadaş edinmiyor annem bir ara arkadaşım çağırdı gel bizim köye mangal yaparız dedi tamam dedim normalde hep giderim bir şey demez o gün gitmeyeceksin diye tutturdu anne neden diyorum bir nedeni yok istemiyorum beni dinleyeceksin diyor ben neden dedikçe bağırdı çağırdı ağlamaya başladı dinlemiyorsun diyip beni suçladı tokat attı arkadaşımla bir plan yapıyorum bende gelicem diyor hiç arkadaşı olmadığı için canı sıkılıyor bana sarıyor tamam haftaya da senle gidelim bem bu sefer arkadaşımla gideyim dedim delirdi yine o zaman arabaya binme otobüsele git diyor tamam gel dedim en sonunda bağır çağır ağlıyor resmen birde utanmadan geldi resmen her kızdığında sen benim kapımda köpeksin diyor
Annem beni delirtecek?