Annem beni delirtiyor?

18 yaşındayım kilolu biriyim tüp mide ameliyatı olmak için devlet hastanesine gittim endokrinoloji ilaç falan yazdı 1 ay önce de başka ilaç yazılmıştı o ilaç işe yaramamış ve benim ameliyat olmak için en az 5 kilo vermem lazım annem destek olmuyor ameliyat ol gitsin diyor en az 5 kilo vermem gerektigini soyledigimde deliye döndü bağırıp çağırmaya başladı diyet listesi verdiler 9 yaşımdan beri diyetle kilo vermeye çalıştığımı söylememe rağmen verdiler ve annem buna da kızdı kendimi geliştirmek istesem engel oluyor sürekli ezikliyor üniversiteye gitmek istiyorum 2.5 yılım var çalışmaya çalışıyorum ama sanki bilerek engel oluyor çalışıp bir şeyler kazanmayayım istiyor sorunca da ne engel olucam senin çalışmakta gözün yok diyor alaycı bir şekilde benim küçüklüğümden beri böyle artık bıktım 18 yaşında eşşek kadar kız olup hala annemin himayesinde olmaktan resmen narsistin teki hiç bir şeyde destek olmuyor tüp mide ameliyatı olmamı istiyordu benim korkularım vardı en son kabul ettim havalara sıçradı mutluluktan ama benim iyiligimi dusundugunden degil onun istedigini sectigimden mutlu oldu ve simdi de bende suc buluyor babam desen zaten yok fiziksel olarak yanımızda olup duygusal olarak olmamayı nasıl başarıyor bilmiyorum ailemin duygusal desteği olmadan yaşamaya çalışmaktan bıktım destek vermedikleri gibi köstek oluyorlar küçükken beni zorbalayan kızın annesiyle flört eden şerefsiz babam şimdi bana ahlak bekcisi kesilmis sen tıp kazanamazsın zeki değilsin diyor deliricem
Annem beni delirtiyor?