22 yasindayom annem bana vurdu ne yapmaliyim?

Kardesimle tartisirken annem deliye dondu. Odaya gelip once terlikle vurdu sonra sirtima oyle bir vurduki.. sarsildim. Hem canim cok yanmisti hem gururum kirilmisti. Daha sonra konusup hakaret etmeye basladi. Bikac dakika kendime gelemedim. Canim acidigi icin degil tabiki 22 yasindaki bir genc kiza vurdugu ocin. Istemesemde gozumden yaslar akti gitti. Hickirarak aglamamk icin kendimi zor tuttum. Ama gozyaslarimi tutamadim. Sadece bir noktaya baka kaldim. Kapiyi cekip gitmek istedim. Kacmak istedim. Kendimi öldurmek istedim. Ama hic birini yapmadim. Aldim kagit kalem yazdim.. icim ciglik cigliga bagrisirken ben yalnizca susuyordum. Sonra yanima geldi. Bana zeytin dali uzattigini soyledi. Sismis gozlerimi gorebiliyordu. Ona dedimki vurmayacaktin anne. Kiz bagir hakaret et ama vurmayacaktin.. Bana , sanki kirbacladim hee annenin vurdugu yerde gul biter dedi. Vurmak kelimesi gectigi an hickiriklara boguldum aglamaya basladim. Ben aglarken sanki unursamaz bicimde zeytin dalimi almayacakmisin diyordu. Ikii defa enne gidermisin dedim o bogulmus sesimle. Igi gidiyorum bidahada gelmem dedi. Iftara az kalmisti. Sonra yine geldi. Sarilmak istedi. Onu gormek bile istemiyorum sarildi bana. Benimde ona sarilmami soyledi. Gidersem bidaha gelmem dedi tehdit ediyordu beni bidaha konusmam seninle ayni sofrada yemek bile yemem diyordu. Ama benim gozumden yaslar gelmeye devam ediyordu. Oyle zoruma gitmisti ki.. kafamda hazirladigim bir cumle vardi. Beni eline aldigin yastaydin, 22 yasindaki bir genc kizin gururu kirilmazmi... kafamda kurdugum cumle buydu ama sustum gozyaslarimla akti gitti o cumleler. Okuyana basit gelir belki bunlar. Yasayan anlamaz.. iftari actik gene yanima geldi. Vicdan yapmis oyle dedi. Sadece baktim yuzune bikac tebessum ettim. Simdi ise beynim patliyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar dusunceleriniz icin cok tesekkur ederim. Ancak benim abarttigimi dusunenlere soyluyorum. Cocukkende dayagin alasini gorduk ama biyastan sonra insan kaldiramiyor. Eger boyle dusunen varsa anasi babasi 20sinden sonra hastanelik etsin onu akli basina gelir
22 yasindayom annem bana vurdu ne yapmaliyim?