Mesela uzun zamandır birliktesiniz ve hiç beklemediğiniz bir anda artık olmuyor diyen bir sevgili, ne yapardınız? 

Tam olarak yaşadım dediğinizi. Her şey mükemmelken söyledi. Önce bir allak bullak oluyor bünye sonra gelen ağlama krizleri sonra gelen "lan ben niye ağlıyorum" nidaları ardından zamanla gelen unutulma aşaması. Sonra geriye dönüp bakıp "vay arkadaş kanser olmuşum kendime acı çektirmişim değmezmiş." sonucuna ulaşıp yeni aşklara yelken açma aşaması.
Üzüldüm senin adına. Geçmiş olsun. Olabilir evli çiftlerde bir olabiliyor bu bir zaman sonra dikkat etmek lazım. Ağlama kardeşim ağlama haketmeyenler değmeyenler için ağlama değecek olan zaten ağlatmaz. Unutmak diye birşey yoktur ki alışmak vardır sadece. Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah
Alla alla kendisi uzaylı mı acaba😅
Güzel bahane ve bahaneleri ancak aciz insanlar kurar. Anında yol veririm hiç uğraşamam. 😅
Hehehe olabilir de olmayabilir de 😅😅ortada yok şu an birşey diyemiyorum 😅vay vay ne güzel dedin kesinlikle katılıyorum bahaneleri aciz insanlar kullanır seni seviyorum aama ama ama ne ulan 😅 seviyorsan seviyorsun işte 😅bende peki Bilge mutluklar mi yoksa canı cehenneme mi?
Biz mutluluklar diyelim mümin, müminin kötülüğünü istemezmiş 😅😅
Ama böyleleri bizden uzak, Allaha yakın olsunlar lütfen😅
Of of of yakışır güzel insan 😀tabiki ben zaten sevdiğime kıyamam mutluklar dilerim 😅ama sevgili istemem 😅inşaAllah başımıza gelmez😀çok amin 😊
Sen kıyamazsın ama o kıyar. Oda onun ayıbı olsun diyelim 😅
Kıyamam valla 😊olmasın inşaAllah ya 😊
Tamam olmasın😊
Olmaz 😅 hoş geldin yine 😅
Hoşbuldum yine sağolasın😊
Ben de tekrar hoş gördüm rica ederim 😊
Olabilir, derim. Ben Marslı, sen Venüslü olsan ne yazar, gönüller bir olsun yeter, derdim 🙂
Güzel geceler dilerim kardeşim..
Vay aslan abim yakışır helal güzel dedin 😊 Sağolasın abim benim huzurlu ve mutlu geceler
Bak o olay sıkıntılı kisinin ruh haline göre degisir aga... ama ben olsam uzatmam mesala selametle derim. yoluma bakarim.
Aynen en güzeli gidene yol
Cevap
13Cevap
Sorun bende değil sende de geç. Ben dünyada kedi severken sen uzay boşluğunda kendine yer arıyordun de ya da. İyi laf ha 😁😁
Olabilir tabiki sorun olmaz bende 😅😅
Yani ne diyim şimdi:D İstemiyosa zorla bişey yaptıramam sonuçta daha da fazla soğutmaya gerek yok, mecbur bırakırız
Dimi yani 😅aynen öyle 😅canı cehenneme mi mutluklar mı?
Mutluluklar;) Eğer gerçekten değer verdiysem ve değer verdiyse ayrılık zorunlu olursa yani devreye mantık girmiş vaziyette olsa mutlu olsun inşaAllah
Bende aynı şekilde düşünüyorum 😅ama sevgili kullanmıyorum 😅başıma gelmez inşaAllah 😅😅
Sevgili kullanmıyorum:D İnşaAllah
Bak BEŞİKTAŞ'ı tavsiye ederim her duyguyu yaşarsın tam bir sevgili gibi
Örnek veriym. Ne kadar ÇOK sevdiğimi bilsem bile elimde olmadan BEŞİKTAŞı kıskanıyorum. Isarla kendini fanatik ilan eden BEŞİKTAŞlı kızlar için geçerli... Sonra kapışma talep etmek zorunda kalıyorum. Bak görüyo musun sevgili işte napıcaksın:D
Ben takım tutmiymmm 😅hiçbir artısı yok bana 😅 çok fenasin sen var ya 😅😅ne güzel
Ehem tamam yahu tutma:D Yani kişiye göre değişir tabi :D
Tutmam zaten 😅 ilerde belki eşimle birlikte tutarız hangisini isterse😀 tabi herkes herkes değildir
Belki... :D
bunu yeni mi farkettin derim kendi bilir demekki benleyken baskasini sevdi benden kurtulmaya çalisiyo diye düşünürüm
Vay ilginç olabilir de aslında söylemek istiyordum ama söyleyemedim özür dilerim dese?
o vakitten sonra gelen özürün bir anlami olmaz zaten artik o kişininde bir anlami olmaz benim için oyuzden ne dese boşşş
Kesinlikle katılıyorum benim için de o kadar 😊
eğer birbirimizi seviyosak aşamıcağımız problem yok birbirimize uyum saglayabiliriz derim sevmiyosa zaten gitsin
Çok güzel yazmışsın ellerine sağlık 😊 Kesinlikle
Peki derim gider gelmesini beklerim baktım gelmiyor ben koşarım ona
Yuh yapma yapma yahu sen sen hani mal mısın kardeşim yani olur mu öyle şey? Kusura bakma da mallık yani bu
Artık olmuyo falan fulun yapmış ne diyim ne olmuyo gel düzeltelim filan mı derim tabiki trip atarım hımmmm öyle miii olmuyo yani yani sıkıldın yanş bunaldın yani sevgin bitmiş bana he vay be derim yazık olmuş bize haberim yok derim hadi defol derim
Vay anasını ya ne güzel dedin be içim parçalandı yani harbi sevmişsin sen beni 😅 çok haklısın ama bunalmadım sıkılmadım sevgim bitmedi ama bilmediğin şeyler var bildiğin gibi değil EyvAllah gidiyorum 😅bu daha iyi oldu kardeşim haketmeyeni sevme hayatına alma gelmeyecek ve de değmeyecek olanı da bekleme 😊 Rabb'im gönlüne göre versin inşaAllah
Saol hepimizin gönlüne göre versin
Bilmediğim şeyler 😂😂😂😂 hahhahh ney ee yoksa baban milyoner ve beni öldürcekmiymişşş yoksaa sen kürt ben çingen miyiz ney bilmediğim ve bizi ayıran sey sevgi varken 🤣🤣 çok klişesin keşke uff sıkıldım s. ik. tir git diye bilseydin. Hadi s. k. tr git köpek seni 👍🏻 ahah al cevap ona karşılık 😂
Amin inşaAllah
Bunu yeni gördüm 😅heheeh ne güzel dedin ya yakışır ağzına ellerine sağlık 😅😅😅oh oh iyi oldu canımıza deysin😂😂
Aynen iyi oldu 🤣
Biz AYNI dünyaların insanlarıyız.. sen orada ben burda tek farkımız bu
Hayır öyle değil sen zengin ben fakir sen villada ben gecekonduda büyüdüm falan filan işte 😅
O zaman Marslılar alsın seni ben dünyada kalıyorum 😅😬😉😉
Heheheh zaten bende dünyadan nefret ediyorum buraya ait değilim hoşçakal sevgili gidiyorum 😅eski sevgili hıh 😅
Git.. Adını Mars tarihine yazdır 😪
İlk Marslı 😋😉😆
Bana ne ben Jüpitere gitmeye karar verdim 😅😅iş teklifi geldi 😅😅
Hem kendi etrafında dönüp hem beni etrafında döndüremezsin 😉😏
Peki öyle olsun yeter artık gidiom ya hoşçakal😅😅
https://m.youtube.com/watch?v=hluVrTixQwI
🎥 Hoşçakal (İşte Gidiyorum) (Kazım Koyuncu) - Esen Digital - YouTube
https://m.youtube.com/watch?v=hluVrTixQwI
🎥 Hoşçakal (İşte Gidiyorum) (Kazım Koyuncu) - Esen Digital - YouTube
Hadi daa daha mı ordasın çabuk ışınlan çayım soğudu 😪
Tamam be hıh 😪dur gitmeden çayımı alam bende oranın çayı güzel olmuyor 😅
Korkma boncuk orda da su bulmuşlar 😅
O zaman toptan çay alayım😅çok severim😅
Dünyadan Kaçak götür 😅
He valla zaten bizimkiler kaçak çay içiyor seyran çayı mi ne güzel oluyor 😅
Ay hayal ettim de baya üzülürdüm herhalde ya 😕 Ama üzüntümü belli etmez ve derdim ki;" Bence de" ve sonra çeker giderdim.
Hehehe ben üzülmem haketmeyeni sevmişim diye belki de bilemiyorum 😅ben niye gidiyorum o gitsin canı cehenneme 😅
O da dogru ya 😅 Vallahi o durum da kendimi hayal bile edemiyorum. Çok zor bir durum
Zor bir durum da her an hazırlıklı olmak iyidir herşey her an olabilir 😊 bağlanmam kimseye 😅
Ben çabuk bağlanırım insanlara. O yüzden hayatıma pek insan almam. Sonu üzücü oluyor çünkü
Bende bağlanırdım o yüzden uzak duruyorum bağlanmıyorum...
En iyisini yapıyorsun. Insanların çoğu acımasızdır
Kesinlikle oscarlık oyuncu
Aynen öyle
yeni mi anlamış Güle güle yolun açık olsun sahte sevgili insan derdim iki yuzluluktir benim için
Kesinlikle katılıyorum abim 😊
seven gitmez bunlar hep bahane onun için peki derdim uğraşmazdım
Seven de gider aslında gidebilir hayırlısı bende uğraşmam çok sevsemde
bunları bahane edebiliyorsa bu onun yeterince sevmediğini gösterir ;) kesinlikle
Bu örnekten EyvAllah ama başka şeyler de olabilir yani 😅
sen de haklısın eyvallah :D
Hehehe teşekkür ederim 😅😅
Ne bakımdan derim hık mık işte hadi yoluna der yıkılırım ama alıştım artık çokda şaapmam herhalde
Hayırlısı Hickimse vazgeçilmez değildir gidene yol yakışır
Bıktı ya da başkasını buldu buda bahanesi diye düşünürüm
Olabilir abi peki canı cehenneme mi mutluklar mi
Amin inşaAllah abi bende 😊
Bunu demişse demek ki öyleyizdir. Ya da bir bahanedir ki öyle insanla daha 1 saniye durmam. Kendimi de sorgularım nerede hata yaptım diye
Olabilir yani bende kendime kızarım valla 😀
Bask dunyami var kiz, kafan mi iyi, istemiyorsan giderig, uzun etme derim )))
Hehehe abi ya 😅😅😅beraber mi yoksa tek mi abi belki de kafası güzeldir 😅
Zorla güzellik olmaz.
Üzülürüm ama yapacak birşey yok..
Çav Bella derim..
Dimi abi peki canı cehenneme mi mutluklar mi?
Abi ben sevgili kullanmıyorum ama gelecekti eşim böyle derse mutluklar dilerim bir daha da kimseyi istemem. İnanmam.
Bunu yeni mi anladın sana bunu düşündüren şey ne derdim
Mesela kardeşim sen dedi zenginsin bende fakir bir köylü çocuğu 😂
Herşey maddiyat mı derim
Vay yakışır peki 1+1 de yaşar misin dese?
Çokta bișeyini çıkarma derim 😂
Hehehe gıcık 😅😅belliydi zaten 😅😅bak bak para göz işte nankör 1+1 ler 170 milyar 200 milyar
Orası öyle de onun yerine kiraya çıkalım daha iyi yani nasıl sigicaz 😂😂
Alla alla ne demek yani sırf bu yüzden bir kıza dedim yürü git yolun açık olsun 😅kiralar 1000 lira Çekmeköy de naber? Kira da yaşanır mı? Bir sen bir ben bir de bebek? Üç kişi değil mi? Neyine yetmiyor
Ben İstanbul olarak düşünmedim ki İstanbul'da yaşarım 1+1 de problem değil
Sen neresi olarak düşündün? Sizin orda nasıl fiyatlar?
Böyle daha iç Anadolu taraflarında yaşamak isterdim İstanbul'daki kadar pahalı değildir fiyatlar yani
Bende zaten terketmeyi düşünüyorum İstanbul'u çok pislik daha sakin bir yer istiyorum inşaAllah borcum bitince
Katılıyorum inşallah kurtulursun 🙏
Amin inşaAllah
Uzun zamandir bitkisel hayattamiydi bu vatandaş 😁😀
Heheheh maviş ya bilmem belki de bitkisel hayata soktu sevgilisi 😂😂
😂😂😂
"Ayrı dünyalar da aynı evrende. Ama sen evrenden de çıkış yapmışsın galiba" diyip ayrılırdım.
Hehehe iyi yaparsın 😅😅😅
Durup dururken terketti 🤷 tek bir neden bile söylemedi sadece seni sevmiyorum dedi 🤷 çabaladm ama nafile bazen değmeyecek kişileri sevip gidiyoruz
Kardeşim değmeyenler için çabalama ne olur lütfen yapma bunu kendi kendine yazık ediyorsun sevgiyi bekleyen isteyen o kadar çok kişi var ki gidip boş insanlari seviyorsunuz yahu ayıp be
Neden böyle bir şey söylediğini söylerim hatta telefonla da konuşurum bakarım ses tonuna belli oluyor cidden tam sevmediğini anladığım gün vazgeçerim.
EyvAllah inşaAllah yaşamayız😊
Yolun açık olsun güle güle derim.
Hehehe EyvAllah gidene yol yakışır 😅
Yol vermiyorum ben hava ulaşımını kullanıyorum direk
Oh oh ne güzel 😅
Bahaneler bahaneler yol ver gitsin öylesine 😐
Heheheeh dimi ya yol vermeyi çok severim Gamze trafikte önüme gelene yol veriyorum nezaketen 😂
Daha fazla açıklama beklerim
Sen zengin ben fakir misal 😅
Alla alla ne güzel bende değilim 😅😅😅offfd mızıkçılık oldu bu ben zenginim kızım 😅sen bizim semtten gelemezsin Etiler Beşiktaş Nişantaşı semtimiz 😂😂ben marka giyerim uleyn 😅olmaz bu iş başina gelse mutlular mi dilersin yoksa canı cehenneme mi😅
Hehehe ne güzel dedin ya boş insan valla öküz hemde kendini bir bok sanıyor puşt 😅😅bak bak para ile hava atıyor 😅yaşama inşaAllah ben çok dedim ayrı dünyaların insanıyız diye karşıma çıkanlara
Gaza geldim sinir oluyorum böyle şeylere 😅😅
Alla alla sinirli sen mi? Bende sinirliyim de hakedene normalde şeker gibiyimdir 😅
Agresifim kompleks ne bilmiyom belki ondan da olabilirim 😂😂
ne demek biz ayrı dünyaların insanıyız! derim
Vay anasını güzel 😅dicek bir şey bulamadım 😅buldum 😅mesela sen zenginsin ben fakir 😀
karakter olarak zengin tercihimdir 😀
Benim de kesinlikle darısı başımıza 😅
Amin Amin 😀
Hemde nasıl böyle gönülden candan çok amin 😊
Yapacak bir şey yok güle güle
Dimi yani 😅
Ayrılalım o zaman derim😂
Dimi ya😂😂
Hadi Allaha emanet der gecer giderim
EyvAllah en güzeli.
Yolun açık olsun derdim.
Gidene yol o kadar 😅
Bu zamana kadar aklın nerdeydi derdim. 😒
Dimi yani akılsız küpek😅
Hahaha😂😂😂
Hehehe
Keyfîbilir bizde gidene dur demek yok
Kesinlikle peki mutluluklar mi canı cehenneme mi?
Terbiyemi bozmam Allah gönlüne göre versin
Amin inşaAllah cümlemizin
Şaka mı yapıyorsun derdim sanırım
Yooo çok ciddiyim deseydi?
O zaman Neden böyle düşündüğünü sorardım.
En basitinden sen zengin ben fakir sen pahalı markalar giyerken ben markasız geziyordum sen villalarda büyüdün ben gece konduda misal 😅
Maddi konudan rahatsızlığını baştada dile getirmişse bu durumun benim için önemli olmadığını ve sevgimizin önüne geçmemesi gerektiğini söylerdim. Sonuç olarak bunları daha önce konuşmuştuk der ve bu konuda bir daha böyle düşünmemesi gerektiğini söylerdim 😊
Vay vay süper bir yorum düşünce maşaAllah 😊dürüst ise getirmiştir zaten doğru söylüyorsun aşkım çok pişmanım özür dilerim seni çok seviyorum derdi herhalde 😅iyi varsın hayatım 😀😅ben bile gaza geldim ya 😅
Teşekkür ederim 😊😄
Rica ederim 😅 haketmeyene karşı bu kadar iyi olma emi?
Dikkat ederim tabi 🤗konuştuğu göründüğü gibi olmayan biride karşıma çıkmaz inşallah.
Ne güzel amin inşaAllah cümlemizin. Birde değişir diye bekleme kimseyi çünkü değişmiyor insanlar ben bekledim ağzımin payını aldım...
Dediğin çok doğru benimde bir tanıdığım ilişkisi olduğu kişinin değişeceğini düşündüğü için 2. bir şans verdi ve daha kötü oldu.
Bende şans verdim ama sadece sevgi değil bütün insanlar hepsi sınıfta kaldı onlar yüzünden bende sınıfta kaldım... daha kötü oluyor insanlar nesilden nesile.
İnşallah bundan sonra karşına birbirinizi anlayabiceğiniz, iyi, hayırlı bir insan çıkar 😊
Amin inşaAllah cümlemizin. Yaptığım yanlışlar oldu onlar yüzünden beklemem gerekiyor şimdi doğru insan olsa da olmaz 😊bazen doğru insanlar yanlış zamanda geliyor yine olmuyor hayırlısı 😊
dicek bişe kalmamış ki :/
Ben mutluklar dilerdim belki de canın cehenneme derdim gerçi sevgili kullanmıyorum başıma gelmez 😂
ya herşey bizim için :) Allahın bul ama varsa da denilebilir o can acısıyla..
De de hiç çekinme pislik köpek aklı neredeydi şimdiye kadar öküz 😅
yok be ne dicem benim gibi hatunu bırakıp gidiyosa :p o kaybetmiştirr
Oooo yakışır dimi sen gibi hatun 😅 kesinlikle katılıyorum 😅biz değil giden kaybeder uleynnn😂😂
bu gazla :p
Marsa uçarız😅
Sana kendi dünyanda başarılar o zaman
O kadar valla 😅
En güzeli bak unutma bunu sakin kulağına küpe olsun böyle diyenlerin çoğu alıyor gururunu ayak altına ihaneti bile affediyorlar affetme
Devam etmenin anlamı yok diyip bitirirdim
Bende kesinlikle
niye sen jüpiter ben marsta mı yasıyom bro derdım
Heheeh olabilir 😅
Gitme yarim nefessiz bırakma beni derim😂😂
Allah'ım Allah'ım hadi leyn 😅😅😅
Aynen öyle hadi kaybol. derim
Hehehe yakışır bak atarlı kız 😅
😄😄😄
Marstakilere selam söyle derim 😂
Heheheh aleyküm selam abi 😅😅😅
😂😂
Haklısın derim😂
Vay ablam yakışır 😅peki ne demek istedin abla 😅hangi anlamda 😂
Bahane bulan birisine ne denir işte bende onu yazdim
Hımm EyvAllah abla 😅hani dedim belki ince vardır laf sokma filan 😅
Ince gönderme var orda ama bunu dediğinde anlayacak kişi var mi😂😂
Abla sen bana da mı laf soktun şimdi 😅😂😂😂ben valla emin olamadım yani şey demek istiyor ben insanım sen hayvansın gibi ben öyle derdim ait olduğun yere git pislik derdim 😂😂😂
Kendisi bilir yapacak bişey yok 👍😉
EyvAllah...
Dua ederdim.
EyvAllah dua etmek ile olmaz ama...
O olur işte 😅😅oynayak😀
bir tane dünya var
Var var ben bu dünyaya ait değilim mesela ait görmüyorum kendimi
Ne derse desin ben seviyorsam sonuna kadar savaşırım o ayrı dünyayla
Vay yakışır EyvAllah ama değmeyenler için savaşma emi Rabb'im gönlüne göre versin inşaAllah
Uzaya gideriz
Gidelim tabi kardeşim 😅
Yani nolucak Mars şurdan şurası zaten
Heheheh aynen kardeşim ara sıra gider gelirim kafa dinlemeye iyi geliyor 😅
Yolu açık olsun
Dimi ya canı cehenneme mi mutluklar mi?
Tamam derim.
Dimi yani canı cehenneme 😅😅
Hiç umrumda olmaz 😂😄
Benimde valla 😂😂😂
Haklısın peki derim
Biz bu dünyaya ait değiliz kardeşim çok doğru söylüyorlar
Oyyş sende madamsın matmazel 😂😂😂
Efendim canım kardeşim tebessüm Emoji
Kapı orada
EyvAllah 😅
Eyvallahına eyvallah
Oooo yakışır 😀
😏😏😏
Ayriliriz
Kesinlikle abi
Hoşçakal derim
Vay Hoşçakal mayı hakediyor mu?
Uykuyorsa zorlamaya gerek yok
Kesinlikle katılıyorum
Üzülürdüm
Ben sevinirdim aksine değmeyen birini sevdiğim için.
Bağlanamak yok bende artık. Tabiki üzüntü illa olur da daha çok sevinirim.
Ben bağlanmıyorum bağlanmam bağlı gözükebilirim o kadar. Herkese hakettiği değer sadece fazlası totosu kaldirir. Bağlanmam ben benim sende sen. Bağlanda gör ebeninkini.
Benim elimde 😊 gerisini bilemem.
Öğrenmek istediğine eminsen eğer öğretirim...
Merak ettiğin için olmaz gercekten istersen olur...
Bağlanmak kötüdür her şeye Allah'tan başka...
Hayır değildir. Sevdiğin var mı en son ne zaman vardı saçmalık bağlanmak?
Çünkü herkes gider.
İnanmam herkes gidebilir bağlanmak yok o yüzden ben kazanmadığım halde sevdiğimi korkarım kaybetmekten
Bağlanmam. Baglanirsam görürüz...
Karakter meselesi büyük konuşmak değil bu benim için.
Yeni soruma gel 😅
Öyleyizdir derim
Kesinlikle
Sen ne diyon derim
Dediğimi duydun biz olamayız artık istemiyorum seni olmuyor senle ben çok farklıyiz demek istemiş sevgili?
Eee ne olcak peki derse?
Vay anasını iyi fikir bak Rabb'im gönlüne göre versin inşaAllah öyle bırakıp gitmek yok yani 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar