gayet normal zaten tıpta biz buna varıacion ekşın dıcasyon diyoruz yanı gün içerisinde yaşanaların etkisinde kalmak oda çok anlamlı bir şey olarak kabul gürmüyoruz bolcana istihrahat ederse geçer sıkıntı yapmayın kendinize rahat olun zamanla geçer
19 Yorumla
Soran+1 yılSürekli sessizlik hakip aptal gibi ama bazen geliyor aşırı mutlu
Soran+1 yılTecrübeli bir öğretmen mühendis ilk defa oluyor
- +1 yıl
hanfendi lütfen eğer aile yapınıza ve bütülüğe zarar gelmemesini istiyorsan bu konunun peşine düşme dile dolandırma adam bunu senden hissederse veya duyarsa tamamen soğar senden bunu net takip et kendi basına bire bir somut bisilere rastlarsan adamını kazanmaya çalış onunda metotları var mesajla konuşulur. çüzülür insallah.
Soran+1 yılGidip görmem lazım o ortamı
Soran+1 yılGücellemeyi oku çok kötüyüm ya
Soran+1 yılSağolun bakalım bir düşünmem lazım
En İyi Cevaplar
Bilinç altına kızın ismi işlemiltir kötü düşünme hemen olabilir bir insanı sırf bilinç altı yüzünden suçlayamayız ama dikaktli de davran açık verir
10 Yorumla
+1 yılbişey olmaz ya öğrencisi sonuçta o kadarda değil hem olsa okulda duyulursa soruşturma başlatirlar tam emin olmadan bişey yapma
17 Yorumla- +1 yıl
bilinç altı bu sonuçta
Soran+1 yılYapmamki aralarında bişey olmamıştır eminim öyle bir
insan değil ama aşık olmuştur beni bu üzüyor- +1 yıl
lise öğretmenimi
- +1 yıl
kendini üzme lütfen
Soran+1 yılÜniversite 37 yaşında kız 20 dir bende 35 yaşındayım gerçek yaşım değil yazan
- +1 yıl
hım 😕 üzülme yoktur bişey ya
Soran+1 yıl8 yaşında oğlumuz var kızla bişey yaşamamıştır eminim ama aşık bence beni bu yıkıyor
+1 yılvay be bu erkekleri allah kahretsin git okula bakalim bir gözlem yap
125 Yorumla
Soranİnstagram’da buldum zaten ama okula gitsem napıcamki
- +1 yıl
hareketlerine bakarsın ben olsam ertesi sabah ordaydım offf offf geçmiş olsun ne diyim kardesim kolay bir durum degil deneyimli biri olarak diyorum
Soran+1 yılÖğlenden sonra gidicem zaten duramıyorum
- +1 yıl
cocuk var mı bide kac yıllik evlisiniz
Soran+1 yıl8 yaşında oğlumuz var 12 yıl
- +1 yıl
ovvv isallah biz yanlış anlıyoruzdur
Soran+1 yılBakıncaz artık duygusuzlaştım resmen
- +1 yıl
zor bir durum ilk öyle oluyo sonra iç yanmaya baslıyo 1 aydır cekiyorum o acıyı tek tesellim cocuk yok ne diyim allah yardımcın olsun
Soran+1 yılSağol seninde
- +1 yıl
rezalet malesef iliski var gibi 🤔
- +1 yıl
telini karıstır bakalım mesaj var mı feyk hesap var mı
Soran+1 yılYok kullanmazki whatsapp bile yok ne anlıyosun sen olanlardan
- +1 yıl
neden
- +1 yıl
iliski varsa illaki bir hesap var canim ya silip indirirdir kesin
- +1 yıl
ista hesabı ne kizın
Soran+1 yılSöyleyemem yanlış olur 1.60/61 boylarında benden uzun kömür esmer simsiyah saçları kaşları daracık giymii popo göğüsler dolgun bide derin derin bakıyor kocama kocamda espriler yapıp güldürüyor
- +1 yıl
oro spu
- +1 yıl
bak ben olsam tum bilgileri vardir kocanda istasinı bulmussun gizli numaradan anne veya babasını bul mesaj at durumu yaz büyük ihtimal iliski varsa parada yerdir o cocuk olmasa hemen bosa derim ama senin evledın var kardesim bende cocuk yok diyorum bir kendimim ac kalsamda ben kalıcam iyi dusun gurununu cignetme boyuda uzun degil ben 1.65 im kısayım yani sıllik iste dar giymesi ilgi icin sende giy kendine bak git sacını boya para harca aman idare edeyim demek bizi bitiriyo ilgisini topla esinin cocugun icin yap
Soran+1 yılBilmiyorum cidden eşim kendiside çok bakımlı değil hatta terleme sorunu var normal kışın bile tişörtü su olur ama dikkat etmeye başladı sık sık duş alıp krem sürüyor terlemiyor artık meğer o kız içinmiş
- +1 yıl
canim benim tipe vs bakmiyolar paraya bakıyolar
- +1 yıl
ne oluyoruz bu ne bakim desene catliycam ayol
Soran+1 yılHesabımız ortak anormal para çakmemiş harcama olmamış o yüzden aralarında bişey olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
o zaman yeni basliyo dikkat et bak kendine
- +1 yıl
kiz 100 tl yatiyolar canim ya
Soran+1 yılHarcama yok kafe benzin falan hiç öyle bir kıza ilgi duymaz zor bir kızdır basit kadınları sevmez kendine yakıştırmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılBence en guvenilir esindir ona sor egerki esine inmiyor guvenmiyorsan icine kurt düstuyse halin yama olur icini kemirir durur
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılhadi bakalım boynuuznuz hayrılı olsun! geç olamdan boşanın ki tadınız kaçmöasın
10 Yorumla Bilincaltina girdigi etkilendigi belli ama yine de ön yargılı olmamak lazım..
112 Yorumla
Soran+1 yılMalesef sen erkek olarak ne anlıyosun bu olaydan
Soran+1 yılPeki aralarında bişey geçmese kız gitse unuturmu hemen
Soran+1 yılUmarım unutur evli erkekler bakire bir kızı çok isteyip beraber olamayınca akıllarında kalmıyormu uzun süre ya da ne olursa unutmaz
Soran+1 yılNe bileyim benimleyken onu hayal edermi
Soran+1 yılKesinmi bu ya başkasından hoşlanıyosa beraber olamıyosa eşiyleyken hayal eder yani
Soran+1 yılOoooooffff
Soran+1 yılMesela ne zaman aklına geliyordur
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. o öğrenciye kaç vermiş ona dikkat et :D :D
218 Yorumla
Soran+1 yılBakmadım ki hakkını vermiştir aşırı kuralcı dürüsttür
- +1 yıl
Özellikle sanal ortamda öğrenci öğretmen ilişkilerini sıkça okuyoruz.. gerçek ve yaşanıyor.. genelde kızlar cinselliği kullanarak yüksek not almak için hocalara yakınlaşıyor.. seninkide ismi rüyada sayıklayacak kadar aklında kaldıysa ve notuda yüksekse şüphelen diye uyarmak istedim sadece :)
Soran+1 yılAnlıyorum ama öyle bişey olsa anlarım bazen geliyor çok aşırı mutlu bazen sessiz ağzını bıçak açmıyor
Soran+1 yılKızın insta hesabını buldum çok güzel esmer süper bir vücudu var ben tam tersi sarışınım
Soran+1 yılKağıtlar giderde not defterine yazıyor bakarım bir ara
Soran+1 yılTamam yazarım akşam
Soran+1 yılÖğlenden sonra okula gidicem zaten
Soran+1 yılBakalım artık
Soran+1 yılDün gece şok yaşadım yine sayıkladı onun ismini efendim dedim nolur sev beni dedi gözünden yaş geldi
Soran+1 yılDüşük notlar vermiş dediğim gibi aralarında bişey olmadı bence
Soran+1 yılYani fiziksel olarak diyorum çünkü istediğini almış ola sayıklamaz bence
Ne diye sayıklıyor. Ayşe sıfır esin 60 gibi mi
226 Yorumla
Soran+1 yılHayır üç defa arka arkaya sadece ismi bide gülümsüyor uykusunda
Soran+1 yılNeye bakıyımki nasıl buliyim
Soran+1 yılAma git bak diyosun
Soran+1 yılGittim işte ya çok kötüyüm güncellemeyi oku
Soran+1 yılNeden güldü o kız eşim neden kızardı neden kızın peşinden gitti ya
Soran+1 yılSen bir erkek olarak ne anladın az önceki olaydan
- +1 yıl
kocan kızdan hoşlanıyor ve rüyalarıında onunla beraber olmayı hayal ediyor kızda ya hayranlık duyuyor ya da orspunun tekdir kocanızı kullanyor. Ancak bunlar sadece varsayım tanımam etmem en iyisi açık açıkkonuşmaktır. Ancak temel olarak eşiniz sizi pek sevmiyor gibi görünüyor ve kıza kendini kaptırmış erkeğin bir kadını güldürmeye çalışması hayvanlarda çiftleşme dansı gibidir. Dişi karşılk veririse olay gerçekleşir
Soran+1 yılKahretsin istiyor o kızı
- +1 yıl
kıçına tekmeyi bas kendine yeni birini bul ne diyeyim. Kimse vazgeçilmez değildir. Madem seni istemiyor zorla yanında tutamazsın yok ben yinede kıçına tekmeyi basmam diyorsan sonuç olarak sen evde garantisin. Ünilerde öğrencileriyle birlike olup eşini aldaan çok oldu. Yİnede kocanızı tanımıyorum siz gerekeni yapın
Soran+1 yılBeraber olmamıştırki aşıktır ona ya
Soran+1 yılDün gece şok yaşadım yine sayıkladı onun ismini efendim dedim nolur sev beni dedi gözünden yaş geldi
Soran+1 yılEvet ama sence bişeyler yaşadılarmı
Soran+1 yılYinede bişey olmasın unutur belki ilerde sence unuturmu bişey yaşanmasa
Soran+1 yılNasıl uzun yani unutmazmı bişey yaşanmamasına rağmen
Soran+1 yılBende ne düşüneceğimi şaşırdım
+1 yılNe diye sayıklıyordu ki
1122 Yorumla
SoranBence aşık
- +1 yıl
ne diyordu sayıklarken
Soran+1 yıl3 defa kızın ismini tebessüm ediyordu
- +1 yıl
Biliçaltı rüya. Çok ciddiye alma ama. Duygusal birşeyi yoktur. Muhtemelen hayranlık vardır. Bende her sabah otobüste envai çeşit güzellik görüyorum. Hayran kalıyorum olabilir. Çok takılma bence.
Soran+1 yılİlk defa oluyor 12 yıldır
- +1 yıl
seni aldatmadığı sürece ne duygusal ne de cinsel olarak sana sadık kaldığı sürece dert etme derim.
Soran+1 yılBen cinsel olarak aldatmadığına eminim duygusal olarak aldatılıyorum
- +1 yıl
duygusal olarakda aldatılmıyorsun merak etme hayranlıktır o başka birşey değildir
Soran+1 yılİnşAllah öyledir
- +1 yıl
emin ol öyledir. Kocanla aran nasıl peki sevgi saygı aşk yönünden
Soran+1 yılSon zamanlar düşüceli yorgun bazen aşırı mutlu gelince bazen çok üzgün ama benle normal yani kişiliği naif zaten
- +1 yıl
O zaman gerek duygusal anlamda gerek cinsel anlamda ve gerek stresli üzgün olduğu anlarda onu yalnız bırakma.
Soran+1 yılO üniversite de etrafından aşırı derecede saygı duyulan biri yaşça ondan büyükler bile saygı gösterir egoludur yani herkes herşey onu incitemez mutlu etmez farklı bir insan ilgi çekici yani kızın buna gönlü kaydıysa hiç şaşırmam ağzı iyi laf yapar çünkü
- +1 yıl
Eğer iki taraftada varsa bir duygusal yaklaşım o zaman sıkıntı. Üzerine düşmen lazım.
Soran+1 yılÜnideyim şimdi ders saatine az kaldı galiba sınıfı öğreniyorum şimdi
- +1 yıl
yanında samimi dur gerekirse sarıl dışarıya bu adam benim pozu ver
Soran+1 yılBekliyorum gidicem 5 dk ya
- +1 yıl
Allah kolaylık versin sana
Soran+1 yılAmin ya çok heyecanlıyım ya mallığa bak ben neden heyecan yapıyorum
- +1 yıl
bırak o heyecan yapsın bu sayıklama mevzusunu da söyle
Soran+1 yılGüncellemeyi oku ya çok kötüyüm
- +1 yıl
iş kötü maalesef
Soran+1 yılNiye böyle oldu kız neden güldü eşim neden kızardı peşinden gitti
- +1 yıl
kız eşini parmağında oynatıyor demek ki. Akşam eve geldiğinde cingar çıkar valla
Soran+1 yılYa bilmiyorum ağlıyorum yarım saattir
- +1 yıl
ağla açılırsın rahatlarsın biraz. Akşama da sor bunların hesabını. Bir kaç gün de git ailende kal kafanı dinle.
Soran+1 yılHayır boş bırakmicam
- +1 yıl
boş bırakma tabiki ama önce bir toparlan. Ne yapacağını iyi düşün. Olmadı eve gizli kamera bile kur. Yokluğunda ne oluyor bir bak.
Soran+1 yılBen hep evdeyim
- +1 yıl
e iyi de sen hep evde olursan bunlarda başka yerde buluşur seninde ruhun duymaz. Ancak takip etmelisin.
Soran+1 yılGördüğüm yetti fazlasını kaldıramam
- +1 yıl
peki nasıl mücadele etmeyi düşünüyorsun bununla
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Birşeyler yapmalısın ama. Yoksa adamı kaptırırsın.
Soran+1 yılCidden bilmiyorum
- +1 yıl
Neyse hele sen bir kendine gel sakinleş elbet bulunur bir yol. Ama duruşunu sevdim.
- +1 yıl
Tokadı basmadın mı uykusunda
Soran+1 yılHayır anladığımı bilmesin bakıcam nasıl davranacak. Me düşünüyosun sence aralarında ne geçmiştir
- +1 yıl
Adam abayı yakmış orası kesin. Ama kızda adamı parmağında oynatıyor. Kız öğrencisi ise bunu drrsinden geçmek için yapıyordur. Çıkar ilişkisi yani.
Soran+1 yılKızın notları yüksek değil düşük yani ortalamanın biraz aşağısı ama geçirmezki hakkından fazlasını vermez
- +1 yıl
Adam rüyasında bile sayıklıyor kızı nasıl vermez. Duruma bir an önce el atmalısın. İzlemeye devam edersen adam gidince öylece izlersin.
Soran+1 yılSence kız gerçek anlamda karşılık verse neden “nolur sev beni” deyip gözünden yaş gelsin
- +1 yıl
Adam kıza açılmamış olabilir platonik yaşıyordur kendi içinde
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum kız farketmiştir ilgisini ama karşılık vermiyordur yoksa kendini parçalamaz böyle
- +1 yıl
Aynen öyle. Yaşlar kaç peki.
Soran+1 yılKız 20/21 benimki 37
- +1 yıl
Bu olgun adamların çıtır kız merakını anlamıyorum bir türlü. Aptallıktan başka birşey değil.
Soran+1 yılGenç gösteriyor ama 31/32 falan valla ben hiç anlamıyorum
- +1 yıl
Senin yaş kaç
Soran+1 yıl35 yaşındayım
- +1 yıl
Ne diyim ki yıllanmış şarap evde dursun sen git tekelden ucuz bira al
Soran+1 yılO kız ucuz bira gibi değilki öyle olsa rahatlardım çıtır diyolar ya öyle bebek yüzlü 17/18 gösteriyor masum bir yüzü var ama zevk alıyor bu durumdan belli kız benimkiyle bişey yapmaz dengi değil
- +1 yıl
Yapabilir zamanı kızları hep olgun tecrübeli seviyor. Ayrıca o yaşlardaki kızlar olgun kadınların yanında kimse kusura bakmasın ucuz bira gibidir
Soran+1 yılNeden ucuz bira?
- +1 yıl
Kadın 30 dan sonra yıllanmış şarap gibidir. Hem kafa yapısıyla hem fiziğiyle duruşuyla vs. Şimdi 20 lı yaşlarda bir tıfıl sence onun kadar olabilir mi
Soran+1 yılBilmiyorum kişilik tecrübe olarak evet ama kızda fiziksel olarak genç aslında benimki aptal birim değil aksine çok zeki kendinden büyükler bile saygı gösterir sevilir yani neden böyle oldu anlamıyorum
- +1 yıl
Adamınki hayranlıktır öyle aşk falan değil ama fena kapılmış. Geçici hevestir bu onu diyim sana.
Soran+1 yılUmarım öyledir bişey yapmadıysa geçici bişeyse evliliği bitirmek saçma 12 yıllık bir beraberlik spnuçtu
- +1 yıl
Öyledir tabi de kendini toparlaması lazım ve bu konuda açık açık sende konuşmalısın. Bekleyerek işlerin daha kötüye gitmesini izleme.
Soran+1 yılAkşam deniyim
- +1 yıl
Bencede boşa vakit kaybediyorsun
Soran+1 yılAma dersteyken sürekli yazıyor işte sıkılıyorum sınavdalar yapacak bişey yok falan diye
- +1 yıl
Sana mı yazıyor
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sen bir akşama ifadesini al. Ama gözünü de korkut. Seni kaybedeceğini anlasın.
Soran+1 yılPeki sürekli bana mesaj atmasına ne diyosun
- +1 yıl
Eğer sürekli seninle konuşma çabası varsa seni seviyordur.
Soran+1 yılO kızdan sadece etkilendi o zaman ama beni seviyor oğlumuz var yani ya da farklı gelmiştir o kız yasa benimkine ilgili davranmıştır çok çekingen biri eşim bir kadına ilk adımı atamaz utanır
- +1 yıl
Kız ilgi gösteriyor zaten. Kızın ilgisi olmasa seninki bu kadar kuyruk sallamaz. Ama senide seviyor anladığım bu. Bir an evvel ipleri ele al ve onu da çek al bu işin içinden.
Soran+1 yılHiç bişey hissettirmiyorki sadece düşünceli işte ama beni bırakıp gitmesi görünce yüzünün kızarması beni düşündürüyor
- +1 yıl
Bedelini ödetirsin artık 😊
Soran+1 yılBakıcaz artık
- +1 yıl
Hayırlı haberle gelirsin inşallah
Soran+1 yılİnşAllah
- +1 yıl
😊😊
- +1 yıl
Ne yaptın
Soran+1 yılHiiiç bişey olduğu yok
- +1 yıl
Konuşmadın mı
Soran+1 yılKonuştum ne oluyo dedim gece bir kadının ismini sayıklıyosun kim dedi yüzü kızardı söyledim yok bişey ya çok yoruluyorum koşturuyorum ondandır dedi bende kız öğrencinmiş dedim ben gelince konuşuyodun dedim sen nereden biliyosun dedi tesadüfen öğrendim anlattım işte yok bişey beni kızdırmıştı derste konuşuyodu ondandır falan dedi bende o kıza karşı bişey hissediyosun yoksa rüyana girmez dedim hissetsem nolacak aramızda bişey olamaz dedi bende sen ne saçmalıyosun ne demek hissetsem ne olacak falan dedim tartıştık bana rahat ol aramızda bişey olmadı olamaz evliyim ben kimseye zarar verecek bişey yapmam düzeni bozmam dedi
- +1 yıl
Evet dediğim gibi. Geçmiş olsun diyeyim o zaman.
Soran+1 yılBişey yaşamasınlarda
- +1 yıl
Sanmıyorum yaşayacaklarını
Soran+1 yılBende ama çokmu seviyor sence
- +1 yıl
Sevgi aşk falan yok heves sadece. Anlattığın kadarıyla kızın fiziğine güzelliğine hayranlık duyuyor sadece.
Soran+1 yılHayranlıkla kalırsa iyi
- +1 yıl
O kadarıyla kalacak başka çaresi yok. Bizimde zaman zaman oluyor hayran kaldığım kadınlar. Ama sırf onun içinde bir ilişkinin içine girip aile hayatımızı bitiremeyiz. Değmiyor çünkü.
Soran+1 yılAile hayatını bitirmez kaçamak yapmak istermi mesela yoksa bizden vazgeçmez eminim onu istiyomu mesela nasıl ne kadar istiyor genç hoş güzel bir kız karşıdaki benle konuşurken onu görünce gitmesi mesela
- +1 yıl
Arzuluyor tabiki. Eline geçse belki affetmez de. Hata mı eder evet ama yapar mı dersen yapar. Sizden de vazgeçmez ama.
Soran+1 yılİşte onu diyorum o kız istese reddetmez
- +1 yıl
Evet reddetmem. Reddecek erkekte çok çok çok çok nadirdir. Milyonda 1 belki. Ama bunu ailesine ne kadar yansıtır o önemli.
Soran+1 yılBenimle her konuda aşırı iyi geçinip onuda aşırı derecede beğenip hoşlanıp istemesi mümkünmü
- +1 yıl
Tabiki mümkün. Bende eşimi seviyorum her derdimi paylaşıyorum gün içinde mesajlaşıyorum çiçekler alıyorum her şekilde sevgimi belli ediyorum. Gayette mutlu bir çiftiz. Ama benimde görüp ah ulan dediğim kadınlar yok mu çok.
Soran+1 yılAh ulan ne kadar sürüyo yani zaman olarak sürekli gördüklerin var mı
- +1 yıl
Sürekli gördüklerim var geçmiyor onlar. İçli içli bakıyorum mesela. Yapar mıyım dersen çok zor bir ihtimal. Bu sitede bile var bir sürü.
Soran+1 yılSitedekiler tırıvırıda yani daha önce oldumu aldatırım dediğin
- +1 yıl
Evet oldu ama sözde tabi. Gerçeğini yapmak benim için imkansıza yakın birşey.
Soran+1 yılNe biliyim mesela öyle bişey istesen kız bekar olsa direk söylemeden nasıl ifade ederdin
- +1 yıl
Ben ifade etmem ortamın hazır olmasını ve ondan karşılık beklerim. Gelecek tepkilere göre ufak adımlar atarım. Sonrası zaten gelir. Direk söylersem ters tepebilir çünkü. İşin içinde rezil olmakta var.
Soran+1 yılAnlıyorum ama karşı tarafı nasıl test edersin mesela
- +1 yıl
Cinsel konulara pek girmem. Ama arada yoklama da çekerim. Konudan rahatsız oluyor mu olmuyor mu önce ona bakarım. Rahatsız olmazda ufak ufak detaylandırırım konuyu görüşlerini sorarım zaten yavaş yavaş açılır o da.
Soran+1 yılÖğretmen öğrenci ilişkisinde nasıl olur yani eşin ne yapar o kıza ne söyler
- +1 yıl
Eşin zeki bir adam. O da öyle pat diye girmez konuya elbette. İnce ince işler. Taki kız tav olana kadar. Vazgeçeceğe de benzemiyor tabi.
Soran+1 yılMerak ediyorum ne yapıyor nasıl tavlamaya çalışıyor
- +1 yıl
Aynen dediğim gibi yapıyor. Önce samimi oluyor. Kızın işveli davranışlarına karşılık veriyor. Arada kendi de dokunduruyor tabi. Kızın nasıl şuh tavırları olduğunu nasıl samimi olduğunu sen gördün zaten. Adam karşılık vermese kız öyle davranabilir mi.
Soran+1 yılKız çok içten bakıyor gözlerine saniyelerce bakışıyolar konuşurken kız gülüyor sessizce benimkide tebessümle izliyor onun gülüşünü
Soran+1 yıl2/3 dk izledim kenarda
- +1 yıl
iş yatakta bitmezse şanslısın.
Soran+1 yılBence eşimi bu kadar cezbeden kızın ondan etkilenmesi bu hoşuna gidiyor
- +1 yıl
İhtimaller arasında. Peki ne yapacaksın böyle bir durumda.
Soran+1 yılBilmiyorum dua edicem bişey olmasın diye
- +1 yıl
Umarım olmaz. Ama tabi bu senin de içini kemirecek. Acabalarla yaşayacaksın hep. İşin tek kötü tarafı bu bence.
Soran+1 yılEvet bişey yapmaz eminim ama düşünsene kur yapıyor kıza dokunuyor eline beline falan deli ediyor bu düşünce beni
- +1 yıl
Ben emin değilim olamam da. Şüphe insanı kemirir her zaman. Acaba acaba acaba şizofrene dönüştürür. Eşin hangi branşı ne.
Soran+1 yılMühendis kimya mühendisi
- +1 yıl
Anladım. Ne diyelim umarım kötü şeyler olmaz.
Soran+1 yılOlacağını zannetmiyorum ama eşimin duygularını merak ediyorum
- +1 yıl
Duyguları sana dediğim gibidir. Buna emin olabilirsin.
Soran+1 yılYani ciddi anlamda sevmiyor aşık değil
- +1 yıl
Yok değil tabiki. Aşk dönemlerini geçeli çok oldu onda.
Soran+1 yılNe biliyim bazıları mümkün falan diyor
- +1 yıl
Yok aşk mümkün değil artık hoşlanma hayranlık olur ötesi olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılInstagram hesabına bak kızın güzelmi diye😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılTanıdığımızın oğlunun öğretmeni oradan buldum ama çok güzel ben sarışınım o esmer
+1 yılHayırlı uğurlu olsun
113 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle konuşuyosunuz
- +1 yıl
Çünkü hayırlı bir iş
Soran+1 yılbir git ya
- +1 yıl
Şaka yapıyorum ablacım bişey olmaz koracak bişey yok alt tarafı bilinçaltına yerleşmiştir çok çalışmaktan beyni yorulmuştur. Sıkıntı yok yani korkma
Soran+1 yılBiraz daha beklicem bakalım nolacak
- +1 yıl
Bişey olmayacak ama sen bilirsin
Soran+1 yılBenim için değil ona zarar vermemek için yapmaz tanıyorum adamı yıllarımı verdim sevdiğine zarar vermez tehlikeye atmaz sevmediğinide gözü görmez
- +1 yıl
Öyle diyosan öyledir
- +1 yıl
😂😂 bilinçaltına yerleşmiştir
Soran+1 yılSence bişey yaşamışlarmı
- +1 yıl
Kendisine sorsaydın
Soran+1 yılŞok yaşadım duyduğumdan sonra daha bişey diyemedim
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. belki sinir ettiği için öyle olabilirmi
129 Yorumla
Soran+1 yılGülümsüyordu tebessümle
Soran+1 yılKorkuyorum vereceği cevaptan
Soran+1 yılBen adamımı tanıyorum kuralları çiğnemez ama seviyordur aşıktır
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılYa beynim allak bullak
Soran+1 yılÖğlenden sonra bir gidicem
Soran+1 yılMerak ediyorum ne olacak
Soran+1 yılRezil etmem önceden bende orada çalışıyodum öğretmen olarak değil ama
Soran+1 yılTekniker
Soran+1 yılKaydığına eminim zaten yoksa öyle bilinçaltına yerleşmez kendiside öyle ahım şahım yakışıklı değil kısa göbekli
Soran+1 yılYok pişman değilim çok severek evlendik o yüzden şu an onun başkasına aynı davrandığını ya da daha fazlasını yapıyo düşüncesi yıkıyo beni
Soran+1 yılBilmiyorum üniversite ye gidiyorum şimdi
Soran+1 yılAmin
Soran+1 yılNeden böyle sence aralarında bişey geçmişmidir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılFBI mısın doğru söyle
110 Yorumla
Soran+1 yılYa ne alaka kardeşim her zaman görüyorum kağıtları isim sayıkladıktan sonra bozuntuya vermedim zaten ama görünce şok geçirdim
Cevap sahibi+1 yılBelki etkilenmiştir ama insan nefsi işte önemli olan o nefse hakim olabilmek
Soran+1 yılBilmiyorum aralarında bişey olmamıştır eminim ama duygusal olarak ona aşıksa yıkılırım ya
Cevap sahibi+1 yılYok aşkla alakası yoktur ama erkeğin nefsi kadınlara karşı zayıf işte cinsel mana da etkilenmiştir diyeyim
Soran+1 yılO tip biri değil zor sever basit biriyle işi olmaz konuşmadan davranıştan etkilenen bir tip tabi güzellik ayrı bir konu
Cevap sahibi+1 yılSen anlayamazsın erkeğin yapısı ile kadın bir değil
Onunla cinsellik yaşamak istiyor diye bisey yok ama etkilenmiştir güzel bulmuştur belki rüyasına girmiştir ama okulda ona karşı tutumunun bunla alakası yoktur seviyeli düzgün bir sekilde konuşuyordur
Cevap sahibi+1 yılAma şunu da soyleyim o kız erkeği cinsel mana da etkilemeye çalışırsa yakınlaşmaya çalışırsa erkek nefsine hakim olamaz ise onunla birlikte olabilir ama bunun aşkla alakası yok zevk aşkla olsa hayat kadınları 5 parasız kalırdı
Soran+1 yılTabiki çok kuralcıdır sınırlarını bilir ama aşıktır işte içinde yaşıyor sessizliğinden anlıyorum
Cevap sahibi+1 yılYok be aşk bambaşka bisey öyle kolay olmaz sadece etkilenmiştir güzelliğine
Soran+1 yılO öyle bir adam değil işte tanıyorum ben onu o kıza aşık içinde yaşıyor aptallaştı sessizleşti
+1 yılAtla üstüne pat küt döv tövbest ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılPlatonik mi acaba
114 Yorumla
Soran+1 yılBişey olamamıştır aralarında tanıyorum onu yapmaz ama aşık bence beni bu üzüyor
- +1 yıl
Hoşlandığı da olabilir kötüsü ya erkek olsa öğrenci o daha fena
Soran+1 yılBilmiyorum konuşmuyor sürekli düşünceli
- +1 yıl
Bu tatile çıkın hafta sonu belki iyi gelir
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Hayırlısı
- +1 yıl
Ciddi bı durum demek ki baya saplantı olmuş baksana
Soran+1 yılBişey yaşamışlarmı sence
- +1 yıl
Kızın tipi nasıl
Soran+1 yılEsmer düzgün dolgun vücudu var kaşlar saçlar simsiyah 1.60 boylarında eşim sarışın hafif göbekli kızın ayarı değil yani
- +1 yıl
Bişey yoktur bence rahat ol seninki platonik
Soran+1 yılİnşAllah öyledir
- +1 yıl
Bakalım bu gece ne yapacak sesi kaydet
+1 yılHahaha kulagina fisildasaydin yanindayim diye
011 Yorumla
SoranKomikmi
- +1 yıl
Bu bilimsel bisey gercek diyorum on konusturma imkanim vardi
Soran+1 yılYine olacaktır o zaman denicem
- +1 yıl
Ama fisildayarak yapacaksin birde des kaydi yaparsan elinde delilin olur
Soran+1 yılKaydetmem ki
- +1 yıl
Istegine bagli, yarin iddaa etsen adami inandiramazsin saYikladigina
Soran+1 yılBilmiyorum cidden boşluktayım duygusuzlaştım
- +1 yıl
Ya bak bir kimsenin uyku Ile uyaniklik arasinda kulagina fisildayarak sorulan sorulari cevapladigini Gizli sirlarin ortaya cikarildigini uzmanlar biliyor Bu bir yöntem
Soran+1 yılDenicem dün değil ondan önceki gece oldu dün gece uyuyamadım zaten yine yapar diye
- +1 yıl
Sonucu merak ediyorum dogrusu, Ama huzurun cok kacacaksa fazla karistirma derim , adamin belki hayal dünyasinda bilincaltina yerlesmis seYler olabilir, tabi yanindakinin Bu sekil sayiklamasi elbette huzur kacirir
Soran+1 yılGüncellemeyi olu çok kötüyüm
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat