Ne mi yapicaksin tabikide ona bunu diceksin seni aldatmış farkındaysan ve sen evlisin bir şeyler yaşamış olman normal onun böyle bir şerefsizin teki olduğunu bilemezdin böyle bir durumda boşanman gerekir sırf o şey oldu diyede kendini yok ben boşanamam diye şartlama sonunda sen daha çok üzülürsün hayatın biter.
07 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama ben istemeyerek evlendim. Başka birini seviyordum istemeden evlendiğimi o da biliyordu. Ben istemeden de kendisi dokunmak istemiyordu. Sevdiğim olduğunu bile söylemiştim ona o gece. Ama unutmaya başladığımı hiç bi şeyin eskisi gibi olmadığını bile demiştim. İlk kez o gece bi şeyler oldu zaten keşke güvenmeseymişim keşke izin vermeseydim yine aptalın tekiyim o kadar iyi numara yapıyormuş ki beni gerçekten sevdiğine inanmistim
Soran+1 yılSessiz kalmayacağım ama ne yapacağımı da bilmiyorum şu an o kadar çaresizim ki ağlamaktan ve belli etmemeye çalışmaktan başka bir şey gelmiyor elimden bunca aydır izin vermedim neden o gece izin verdin diye kendimi yiyip bitiriyorum
Soran+1 yılHala da anlayamıyorum bi insan bu kadar güzel numara yapabilir mi bu kadar şerefsiz miymiş
Soran+1 yılÇok haklısın bende böyle düşünüyorum zaten dediğin gibi söyleyeceğim
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılBazı şeyler herşeyin olmamalı herşeyin olan şey gururun ve haysiyetin olmalı… eğer belden aşağısı senin için çok çok çok önemli olarak galip gelirse o kadın çok arayacak , bu adam da çok gidecek… bil istedim. Anan seni Kadir gecesi doğurmuş
03 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca evlenmişsin herkes biliyor bişe yaşarsın geç onu
Soran+1 yılİlk gecemizdi.
Soran+1 yılBaşlarda bi şey yaşamadık ve ben o gece izin vermiştim aptalım çünkü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Gerçekten çok seviyormuş sen istemiyorsun diye sana kıyamayıp sevgili yapmış ne kadar naif bir düşünce yaa
011 Yorumla
Soran+1 yılOnu demek istemediğimi bence sende anladın şaka kaldıracak durumda değilim.
Soran+1 yılKadın öyle bi şey olsa derdi zaten ama kendini de ele verdi hoparlöre alıp konuştu zaten kesin kanıtladı
Soran+1 yılArkadaş çevresinden dolayı duyulmuştur özellikle eski bi kaç arkadaşı var şimdi samimi olmadığı kadını da tanıyorlarmış konuşulurken duymuştur veya bilgi bile aliyor olabilir o kadar takıntılı psikopatın tekiymiş
Soran+1 yılMahallelerimiz de yakınmış bi de
Soran+1 yılAma ben tanımıyorum kadını
Soran+1 yılHiç haberi yoktu ki aradığından. Bi de ben sordum neden bana demedin madem arıyordu böyle deyince ben istemeden evlendiğim için başta o zamanlar umrunda olmazdı ondan demedim sonrasında da bu konu yüzünden kendine sıkıntı etmeni istemedim dedi.
belki arkadaşıdır hemen kötü düşünme aşk yoktur sadece cinsellik vardır belki çok önemsenecek bir durum olmayabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılSade cinsellik mi? Bu aldatmak olmuyor mu yani?
Soran+1 yılSaçmalama lütfen. Öyle evlilik mi olur benim de canım başka adamları çeksin o zmn ne biçim bi zihniyet. Güncellemede de yazdım öyle bir şey yokmuş
Soran+1 yılAşık oldugun kişiyle yaşarsın bunu madem öyle niye evleniyorsun ne alakası var sacma sapan şeyler
O değilde birini aradağımızda karşıdan ses gelmeden nasıl konuşur bir insan çok ilginç geliyor bu bana böyle sorularda denk geliyorum hep
09 Yorumla
Soran+1 yılDirekt aşkım dedi açınca kadın zaten
Soran+1 yılBilmiyorum ama şu an umrumda olan nokta bu değil gerçekten
Soran+1 yılKimsin dediğimde bana sen kimsin diye sordu karısıyım dedim ha şu kadın dedi küçümser gibi seni sevmiyor benim yanımda senin yapamadiklarini yapıyoruz senden çok daha mutlu ediyorum onu ve ayrılacak senden dedi
Soran+1 yılSorsam ne diyecek ki yaptım mı diyecek
Soran+1 yılTamam dediğini yapacağım
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar süredir evlisiniz ve bu durumu nasıl açıkladı
013 Yorumla
Soran+1 yılBen istemeyerek evlendim. Başka birini seviyordum istemeden evlendiğimi o da biliyordu. Ben istemeden de kendisi dokunmak istemiyordu. Sevdiğim olduğunu bile söylemiştim ona o gece. Ama unutmaya başladığımı hiç bi şeyin eskisi gibi olmadığını bile demiştim. İlk kez o gece bi şeyler oldu zaten keşke güvenmeseymişim keşke izin vermeseydim yine aptalın tekiyim o kadar iyi numara yapıyormuş ki beni gerçekten sevdiğine inanmistim
Soran+1 yıl1 yıldır henüz yeni oldu bu olay söylemedim daha
Cevap sahibi+1 yılOlayiniz baştan garip , yanlışlarla dolu
Soran+1 yılBen ona dedim sevmiyorum istemiyorum dedim. Kendim de mecbur kaldım evlendim beni sonsuza dek bekler gibi yapmasaydi ayrılalım olmuyor deseydi
Cevap sahibi+1 yılBu evlilikteki amaç ney
Soran+1 yılMecburiyet.
Cevap sahibi+1 yılİki taraf içinde nasıl bir mecbur oluşmuş ki
Soran+1 yılO seviyordu o başlattı sonrasında ben ona deyince de yüzük atamadı ama zaten kendisi de atmak istemedi sevdiği için. Ama sorun şu an bunlar değil bence
Cevap sahibi+1 yılOlayı doğru değerlendirmek için sordum. Sevgisinde ne değişti neden değişti acaba. Basta kabullenir sonra kaldıramadı mi
Soran+1 yılBen o gece ona sevdiğim var dediğimde her şeyimi vermekle kalmayıp sırlarımı söylediğimde yine çok aşıkmış gibi davranmasaydı o da söyleseydi o zaman en azından o ara daha bir şey olmamıştı aramızda ben onu düşünerek söyledim sevdiğim biri vardı ve hala tam unutamadım ama sana karşı da eskisi gibi değilim dedim her şeyi anlattım eğer hala istersen yap ne yapacaksan dedim o neden sustu
Soran+1 yılHala aynıydı ama ilk geldiğinde bile öyle aşık gibi bakıyordu ki gözleri sonra o gece canımı yakmaktan bile korkuyordu
Soran+1 yılO beni hiç mi düşünmedi ben onu aldatmamışken bile düşünüp söylemek isterken o hiç mi düşünmedi beni neden kırdı bu kadar neden yaralarıma yara açtı çok sever gibi davranıp çok sever gibi bakıp neden kendine bu kadar inandırdı
Cevap sahibi+1 yılbunu onunla konuşmadan anlayamazsın
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. istemeden evlenmek. çok güvenmek, her şeyimi vermek. pişmanım.
daha yok mu tutarsızlık01 Yorumla
Soran+1 yılSonradan hislerimin değişmeye başladığımı anlayacağınızı düşünmüştüm ve ilk günden beri bir adam bir kadını bu kadar güzel sevebilir mi diye düşündüm hep inandım gerçekten sevdiğine ondan bahsediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Merhaba geçmiş olsun konuşmak anlatmak dertleşmek ister misin
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlattığım gibi zaten
- +1 yıl
Daha detaylı uzun uzun konuşup içini dökmek gibi düşün yani
Ozamana kadar nerdeydin cevizmi oynuyordun zamanın da vermezsen adama olacağı bu..
012 Yorumla
Soran+1 yılBen istemeyerek evlendim. Başka birini seviyordum istemeden evlendiğimi o da biliyordu. Ben istemeden de kendisi dokunmak istemiyordu. Sevdiğim olduğunu bile söylemiştim ona o gece. Ama unutmaya başladığımı hiç bi şeyin eskisi gibi olmadığını bile demiştim. İlk kez o gece bi şeyler oldu zaten keşke güvenmeseymişim keşke izin vermeseydim yine aptalın tekiyim o kadar iyi numara yapıyormuş ki beni gerçekten sevdiğine inanmistim
Soran+1 yılBilmiyorum ama yine de bunu bana bilerek dahi olsa yaşatması asagilikca bi şey hem bunu yaşadıktan sonra arayıp aramamasini söyleseydi o zaman
Soran+1 yılO zaman ayrılalım olmuyor bitsin diyebilirdi neden bana çok aşıkmış gibi sanki hiç dokunmasa da başkalarına gözü kaymazmış gibi davrandı kendisi bekledi kendisi yaptı bunu ben ona hiç bi zaman ihanet etmedim onu sevmediğim zamanlarda bile. Sadece sevdiğim biri vardı ve o yüzden ondan daha çok nefret ediyordum ama sevdiğim gelse yine aldatmazdım onu yine olmaz derdim ayrılayım önce derdim en azından bir bok yiyecekse inandirmasaydi kendine ayrılsaydi l
Soran+1 yılBen o gece ona sevdiğim var dediğimde her şeyimi vermekle kalmayıp sırlarımı söylediğimde yine çok aşıkmış gibi davranmasaydı o da söyleseydi o zaman en azından o ara daha bir şey olmamıştı aramızda ben onu düşünerek söyledim sevdiğim biri vardı ve hala tam unutamadım ama sana karşı da eskisi gibi değilim dedim her şeyi anlattım eğer hala istersen yap ne yapacaksan dedim o neden sustu
Soran+1 yılSevgilim değildi hiç sevgilim olmadı. Beni tanımıyordu bile. Zaten eski sevgilim bile olsa bu saatten sonra dönmezdim.
Soran+1 yılBilmiyorum..
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemeden yapılan bir evlilik düzenbazlık sahtekarlıktır bunun sonunda her zaman yapan cezasını bulur iyi olmuş
03 Yorumla
Soran+1 yılBen istemeyerek evlendim ama kendisi biliyordu bunu. Bilmese haklısın. Başka birini seviyordum istemeden evlendiğimi o da biliyordu. Ben istemeden de kendisi dokunmak istemiyordu. Sevdiğim olduğunu bile söylemiştim ona o gece. Ama unutmaya başladığımı hiç bi şeyin eskisi gibi olmadığını bile demiştim. İlk kez o gece bi şeyler oldu zaten keşke güvenmeseymişim keşke izin vermeseydim yine aptalın tekiyim o kadar iyi numara yapıyormuş ki beni gerçekten sevdiğine inanmıştım. Sanki sonsuza kadar bekler gibi davranıyordu yalancının tekiymiş
Soran+1 yılEmin ol bunları hak etmedim.
- +1 yıl
Kaldır ama engeli
+1 yıloha valla hesabını sor
01 Yorumla
Soran+1 yılHenüz ne yapacağımı bilmiyorum bugün diyeceğim ama
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Telefonu açıp direk onu mu söyledi
01 Yorumla
Soran+1 yılAşkım dedi hemen açınca zaten sonra da gelmişsin seni çok özledim yanıma gel çabuk dedi. Diğerlerini ben kimsin deyince söyledi
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Temkinli olman gerekirdi
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden bilebilirdim çok inanmıştım hala bu kadar güzel rol yapabildiğine inanamıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence imkanın varsa bırak onu sevdiğin kişi nasil izin verdi evlenmene pekii
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim değildi sevdiğimdi
Cevap sahibi+1 yılOzm sen uzaktan mi seviyordun o adami
Soran+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun
010 Yorumla
Soran+1 yılAminn sağ ol. Ben istemeyerek evlendim. Başka birini seviyordum istemeden evlendiğimi o da biliyordu. Ben istemeden de kendisi dokunmak istemiyordu. Sevdiğim olduğunu bile söylemiştim ona o gece. Ama unutmaya başladığımı hiç bi şeyin eskisi gibi olmadığını bile demiştim. İlk kez o gece bi şeyler oldu zaten keşke güvenmeseymişim keşke izin vermeseydim yine aptalın tekiyim o kadar iyi numara yapıyormuş ki beni gerçekten sevdiğine inanmistim
Soran+1 yılEvlilikten önce
Soran+1 yılBen 21 o 28
Soran+1 yılAslında o da biraz mecbur kaldı buna ama seviyordu ve sen sevene kadar beklerim dedi inanıyorum seveceğine dedi
Soran+1 yılO seviyordu o başlattı sonrasında ben ona deyince de yüzük atamadı ama zaten kendisi de atmak istemedi sevdiği için. Ama sorun şu an bunlar değil bence
Soran+1 yılEvet ama hala inanamıyorum bunlara ne yapacağımı bilmiyorum her şey yalan miymiş nasıl bu kadar aşık rolü yapabildi neden yaptı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki geçmişte kalmış bişi
030 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden mi aşkım gelmişsin yanıma gel diye arıyor kimsin dediğimde bana sen kimsin diye sordu karısıyım dedim ha şu kadın seni sevmiyor benim yanımda senin yapamadiklarini yapıyoruz ayrılacak senden dedi
Cevap sahibi+1 yılKadın belki hilerek yaptı
Kocanla konuş derim
Soran+1 yılYa biz bunca zamandır evliydik hiç bi şey yaşamadık ve ben ilk kez o gece izin vermiştim bunları hak etmedim.
Cevap sahibi+1 yılİşte o da hata
Adama. vermezsen başkasına gider
Soran+1 yılBöyle saçma bi şey olamaz bunu yapacak birisi değildi hem beni gerçekten çok seviyordu ben öyle inanmistim
Cevap sahibi+1 yılYa ama senin de yaptığın hakszilik
Soran+1 yılAma ben istemeyerek evlendim. Başka birini seviyordum istemeden evlendiğimi o da biliyordu. Ben istemeden de kendisi dokunmak istemiyordu. Sevdiğim olduğunu bile söylemiştim ona o gece. Ama unutmaya başladığımı hiç bi şeyin eskisi gibi olmadığını bile demiştim.
Cevap sahibi+1 yılAnladım
O kadınla ilişkisini kesmeyi sağla :(
Soran+1 yılŞu saatten sonra ne önemi var ki bunun aldatmış beni büsbütün
Cevap sahibi+1 yılNe diyeyim ki
Ne yapacan peki
Soran+1 yılBilmiyorum lanet olsun hiç bir şey bilmiyorum
Soran+1 yılKeşke ölsem
Cevap sahibi+1 yılAllah korusun ama çocuk yapma sakkin
Soran+1 yılÇocuk mu.. Hayır ondan bi de üstüne çocuk yapacak değilim
Cevap sahibi+1 yılYa istemeden olur falan öyle demek istedim
Soran+1 yılO beni hiç mi düşünmedi ben onu aldatmamışken bile düşünüp söylemek isterken o hiç mi düşünmedi beni neden kırdı bu kadar neden yaralarıma yara açtı çok sever gibi davranıp çok sever gibi bakıp neden kendine bu kadar inandırdı
Cevap sahibi+1 yılEvet ayıp etmiş ne diyecem bilmiyoeim
Peki neden zorla evlendirdiler
Soran+1 yılO olay karışık biraz o seviyordu ama ben sevmiyordum
Soran+1 yılPardon sevmiyormuş
Cevap sahibi+1 yılAnladım.
Ailen zorladı galiba
Cevap sahibi+1 yılKaç yasindasin
Soran+1 yıl21 ben
Cevap sahibi+1 yılÇok gençsin de
Eşin peki
Soran+1 yıl28 o
Bak konuş içinde kalmasın yoksa için içini yer
Soran+1 yılKonuşacağım zaten sadece şu an şoku atlatamadım
Elden bişi gelse keşke arkadaşım
Uzuldim. valla
Soran+1 yılTeşekkür ederim dua etsen yeter
Cevap sahibi+1 yılAllah'a emanetsin
+1 yılTamam geliyorum diye mesaj at sen git
01 Yorumla
Soran+1 yılBen gidince ne olacak ki
+1 yılÇok çekmişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇekiyorum da
- +1 yıl
Vend aynen ne olcak halimiz
+1 yılHiçbişi olmaz devamke
09 Yorumla
Soran+1 yılNe demek devam ya
- +1 yıl
Cünkü bu bahsettign olay gerçek degil:)
Soran+1 yılEvet değil size şaka geliyor ama bi etrafınıza bakın millet neler yaşıyor
Soran+1 yılHayır değil. Neden
- +1 yıl
Benimde 1 mesaj atamıyorum oyüzden sordum nasıl konusablriz diye
- +1 yıl
Ozele
Soran+1 yılNeden gerçek değil diyordun biraz önce
- +1 yıl
Senin için
- +1 yıl
Hahahaah emin olamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş olsun
05 Yorumla
- +1 yıl
Adam haklı sonuna kadar söyleyim sana yani evleniyor ama karısı yüz vermiyor karısı onu sevmiyor eminim sana yeterince zaman tanıdı yeterince ilgilendi üstüne düştü belki de çekindi alış diye üstüne fazla düşmedi adamın zoruna gider evlediği kadının böyle davranması adam haklı bence sen çok geç kaldın ona yüz vermek için
Soran+1 yılO zaman ayrılalım olmuyor bitsin diyebilirdi neden bana çok aşıkmış gibi sanki hiç dokunmasa da başkalarına gözü kaymazmış gibi davrandı kendisi bekledi kendisi yaptı bunu ben ona hiç bi zaman ihanet etmedim onu sevmediğim zamanlarda bile. Sadece sevdiğim biri vardı ve o yüzden ondan daha çok nefret ediyordum ama sevdiğim gelse yine aldatmazdım onu yine olmaz derdim ayrılayım önce derdim en azından bir bok yiyecekse inandirmasaydi kendine ayrılsaydi
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Eeee
01 Yorumla
Soran+1 yılNe demek ee
Gizli Üye(25-29)+1 yılHep kadınlar aldatacak değil
01 Yorumla
Soran+1 yılBu karakter meselesi genelleme yapman ne kadar doğru
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin rusbusu
05 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapmış olduğuna inanamıyorum
Cevap sahibi+1 yılYapar
Cevap sahibi+1 yılGelsene
Soran+1 yılAnlamadım?
+1 yılbildiğin yıkım be
01 Yorumla
Soran+1 yılBen istemeyerek evlendim. Başka birini seviyordum istemeden evlendiğimi o da biliyordu. Ben istemeden de kendisi dokunmak istemiyordu. Sevdiğim olduğunu bile söylemiştim ona o gece. Ama unutmaya başladığımı hiç bi şeyin eskisi gibi olmadığını bile demiştim. İlk kez o gece bi şeyler oldu zaten keşke güvenmeseymişim keşke izin vermeseydim yine aptalın tekiyim o kadar iyi numara yapıyormuş ki beni gerçekten sevdiğine inanmistim o kadar büyük bi yıkım oldu ki hemde ne kadar güzel seviyor diyordum hep
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat