Gizli Üye(30-35)+1 yılBak eşim beni iki çocuğumla ve karnımdaki üçüncüyle terk etti yeni. Nedeni neymiş biliyormusun. ?
Senin gibi sürekli onu aldattığımı düşünmesiymiş. Ben cok bakımlı bir kadınım çocuklarıma nasıl bakıyorsam kendimede mutlaka bakar güzel görünürüm tırnaklarıma ojelerime vs eşim beni tanıdığı zamanda ben aynı kadındım şuanda iki çocuklu üçüncüye hamileykende aynı kadınım. Eşimle kavga ettiğimizde ben çocukları alırdım gün içinde saatlerce çocuklu arkadaşlarımla parkta veya evinde takılır sakinler çocuklarla eve dönerdik ama onun kafasında ben çocukları birine bırakıyor ve gidip başka erkeklerle birlikte oluyordum? Beni terk ettiğinde hamile olduğumu bilmiyordum öğrendiğimde onu aradım söyledim cocuk kimden diye soru soruyor bana çocukların üzerine yeminler istiyor onu aldatmadığıma dair. ? Yani demem o ki senin gibi aşırı kıskanç erkeklerin tedavi olması lazım. ?
Patronu gözün tutmadı? Eşin cok flörtöz falan gibi saçma sapan somut olmayan bariz ortada gizli saklı konuşması bulunmayan kadına böyle şeyler yapma. Rüyada bende cok kez sayıklarım ve kaldı ki eşimde sayıklardı rüyadan birşey geçmez eline.
Polis bile ceseti bulmadan cinayetle suclayamıyor bence sende dört şahidin olmadan veya gözünle görmeden hiç yuvanı kirletme.
Eşim beni terk etti bana güvenemediği için ve cok kavgalarımız olduğu içinmiş.
Üç çocukla bıraktı. Artık o boyuta ulaşmadan kendini kontrol et eşine iyi davran.1811 Yorumla- +1 yıl
Erkek zulmü resmen
Ve çok özür dilerim incitmek istemiyorum ama neden 3 çocuk? Bu devirde ve böyle bir ruh halindeki eşe rağmen.
Kız çocuğunuz var mı bilmem. Ama ben bizden önceki nesillerdeki kadınlardan bir tık önde olmalıyız diye düşünüyorum.
Lütfen evlilik de evlilik diye yetiştirmeyin. Hayat amacı evlilik değil, iş güç sahibi olup kendi kendine kimseye eyvallah etmeden yaşayabilen bir kadın olması olsun. Çocuk için de acele etmesin. Onu üzen inciten hiç bir erkeği çekmesin.
Böyle yetiştirin. - +1 yıl
Hiç aldatmadın mı dürüst ol
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvli değilim, sevgilim de yok. Her gün başka birinin adını sayıklarım. Kız erkek fark etmez. Hatta bazen bayağı sohbet ederim. Bazen isim sayıklarken annem denk geldiğinde sabahları sorar o kim sevgili mi yaptın gibisinden. Ama ben rüyamın zerresini hatırlamam hata bazen sayıkladığım isimde hiçbir tanıdığım olmaz. Bu şekilde yaklaşmayın olaylara, ortada hiçbir şey yokken bile durduk yere eşinizi bunaltıp soğutabilirsiniz. Hemen empati kurun ve sakin olun. Sadece rüyada sayıkladı diye şüphelenmek paronayakça. Ama şüphenizi arttıran başka unsurlar varsa işin ardına düşüp biraz araştırma yapabilirsiniz. Yalnız eşinize belli etmedrn yapın. Ortada hiçbir şey yoksa eşinizi üzer ve komik duruma düşersiniz.
41 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeyi okuyabilir misin
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimse durduk yere şüpheye düşmez demek ki var ki hissediyorsun. Evli bir kadın ne diye başka adamın ismini sayıklar, var bunda bir halt iyice araştır her şeyini. Ama tabii kadınlar bu konuda daha usta olduğu için anlaman çok zor seni böyle ayakta uyutur saf gibi.
3729 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu aynen yarası olan gocunur boşuna dememişler adam şüphelendiğini bile söylemiş söylemese bunları yazmazdım
Cevap sahibi+1 yılÖylelerine ne diyim Allah akıl fikir versin bu devirde babana bile güvenmeyeceksin
- +1 yıl
Hanfendi bu saf herifi kaç kere aldatmistir bosver
- +1 yıl
Ben cok rastladım kadınlar iyi yalan söylüyor ayakta uyuturlar anlamak zor olur boyle haklı ve dürüst kadına az rastladım helal olsun gizli kadın
- +1 yıl
Kadınlar gercektrn de ayakta uyutur, bu konuda çok çok başarılılar
Cevap sahibi+1 yılKadında erkekte aldatır ama erkekler beceriksiz olduğu için daha kolay yakalanırlar.
Cevap sahibi+1 yılİstisnalar vardır ama genel erkekler böyledir yakalanırlar
- +1 yıl
- +1 yıl
Yarası olan kadınlar bu gizli kadını lincler dicektim zaten yaralilar dislike atmış zaten😂
Cevap sahibi+1 yılAynen eksileyen herkes demekki evli ve kocalarını aldatmış kişiler
- +1 yıl
Lan görüş sahibi.
Öyle dicem "Gizli Üye".
Sen tanımadığın bir kadın için asla yorum yapamazsın!
Gözünle görmediğin kulağına işitmediğin işe yorum yapamazsın!
Ruh hastası şizofrenlerin olduğu bir erkekler sürüsünün bu ülkede yaşadığını yok sayıp, o şizofrenlerin elinden çıkma olabilecek bir yazıya dayanarak hiç bir kadın hakkında iftiraya ortak olamazsın!
Ben senin hakkında da bir sürü şey uydururum burda tek ayak üzerinde. Ve sonra sen karşı çıktığında siz bizi uyutuyorsunuz, kadınlar iyi yaşan söyler diye mi savunacağım kendimi?
Senim ben o kas kafana edim! - +1 yıl
Kadın cinayetlerinin de onlara yapılan her türden şiddet ve zulmün de erkekler kadar sebebi, onlara gaz veren senin gibi kuş beyinli kadınlar.
Başka bir kadın üzerinden kendinizi yükseltmeye, bak ben iyi ve namuslu bir kadınım demeye çalışıyorsunuz. Birilerinin üzerine basarak yükseliyorsunuz, yine sizin gibi kuş beyinli erkeklerin gözünde.
Halbuki al birini vur ötekine.
Sizler insanı ipe götürebilecek kadar boş boğazlı, gevşek ağızlı, taş kafalı kız kurularısınız!
Dedikodu
Dedikodu..
Ulan al iki kitap karıştır, bir kursa yazıl, bir dil öğren, müzik öğren, spor yap..
Git iki üç derneğe üye ol, topluma faydalı olmaya çalış.
Oturduğunuz yerden çekirdek elde elalemin karısına kızına bin türlü iftira peşindesiniz.
Duyduğu ve okuduğu şeyler üzerinden üstelik.
Sayın müneccim hazretleri, çok bilmiş saman kafalı tip! - +1 yıl
@pllyna boş yapma karşıdaki bir birey ve görüşünü paylaşmış önce bir görüşe saygı duymayı öğren ardındam lan gibi cümleler kullanarak seviyesizliğini kişilere ve ortamlara bulaştırma
- +1 yıl
@pllyna birak hikayeyi kadin var ve kadin var bunu unutma erkek yapinca serefsiz guvenilmez oluyor ama kadin yapinca hemen bir duugusaliga bagliyorsunuz yok kadin yapmaz yok kadin cinayeti bilmem ne. Erkekler aldatiyor diyorsunuz hem cinsleriyle mi aldatiyorlar sanki? Bunu bir kadinla yapiyordur cogu kadin yuva bozuyor , ama konu sahibi gercekkeri anlatinca hemen kiziyorsunuz. Bence hatayi konu sahibinde degil ama kendinde arara yarasi olan gocunur
Cevap sahibi+1 yılÖnce terbiyeni takın benle lanlı lunlu konuşamazsın sen çok mu biliyorsun o kadını peki görüyoruz herkesin ne mal olduğunu sadece erkekler değil kadınlarda aldatıyor yarası olan gocunur boşuna dememişler hep kadınları üste çıkarmayın dinimizde bile kadın erkek eşittir diyor ben kadınım ama benim için kadın daha üst olamaz adam şüpheleniyorum demiş kimse durup durduk yere şüphelenmez var ki şüpheleniyor boş yapma burda duygusallık yapıp ayrıca sanane benim hayatımdan ben okumuş bir yerlere gelmiş insanım sen önce kendi hayatına bak öyle çamur at başkalarına
- +1 yıl
Ben örümcek kafalılara yalaka tiplere hiç saygı duymam.
Uslubuma da yansır, elimde değil kusura bakmayacaksınız artık.
İkinci olarak ne yazdığınızı ilk cümle haricinde okumadım bile.
Zihin yapısını bildiklerimin ne zırvaladığı ile ilgilenmiyorum.
Allahtan okuma yazma öğrenmişler de bişeyler yazıyorlar. Sadece zehrinizi, o geri kalmış zihniyetini etrafa bulaştırmaktan başka bişey dğeil benim için.
Hiçççç farkınız yok Koronadan. Bu da bir tür virüs - +1 yıl
@benimyahu sanirim bahsediler kisi pollyana oyuzden bukadar abartiyor😂
Aile & Toplum konusunda 10,2b cevap paylaştı. Rüya gerekçeli bir sayıklamayı, aldatılma kanıtı olarak kabul edemezsin. Rüya alemi bambaşka bir alemdir. Gördüğün şey her ne ise , veya nasıl bir senaryoya sahip bir rüya görüyorsan o an , o senaryonun bir parçası olursun.. yoksa uykuda sayıklarken kullandığı isim , onun aşkı sevgilisi , kara sevdasından artık ismini sayıklıyor falan demek değildir.. Bunu hiç bir şekilde aldatma kanıtı olarak kabul edemezsin. Hesabını da soramazsın. ha şu şekilde olabilir , her gece her gece Cann CAnn , aşkımm falan diye sayıklamaya başlar.. o zaman anlarım.. ama rüya gördü bir kere de Can diye sayıkladı diye , bunun altında anlam arayamazsın.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Aile & Toplum konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bir rüyaya dayanarak eşine böyle bir yakıştırma yapman çok çirkin..
51 Yorumla
Soran+1 yılSadece rüya olmadığını söylemiştim karskterinde değişimler var sanki
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliler buraya soru sormasın. Yuva bozmak isteyen el çok. Sen gözünle görmediğin bişeye nasıl kafanla uyduruyosun. Eşinden şüphe duyacağina al karsina konus neden soguksun vs diye. Ama bu tür şeyler burda sorulmaz. Sorarsan hem eşine yapılan kufurleri okumak zofunda kalirsin hemde aklini dahada karistirirlar. Buradakiler esini taniyormu. Yalan soyleyeni var uydurani var. Dogru akil verenide var ama pisliği daha çok. Oyüzden evliliklerinizi buralarda kirletmeyin ya. Kendi aranızda cozun 3. Kisi girerse kotuye gidiyor. Daha gozunle gormedigin biseyede bukadar emin konusma.
155 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@betlsnmzz yalan söyleyen uyduran çok olur dedim benide içine aldinızya.🤣🤣🤣. Noldu doğrular zorunamı gitti.
Aslında sizin gibileri okudukça iyi oluyor banada gerçek yüzünüzü gösteriyorsunuz.. eminim çevrenizdede sizi yalanlayanlar vardır. Oyüzden hirsinizi burada tanımadiğiniz insanlardan çıkariosunuz. Daha ne beni ne karşı tarafı gormeden bu konusmalari yapmanız. Komik.
Benim yazdiğim gibi yalanlayan uyduran olur burada dediğim kişilerden biride sizsiniz. Bi hayalin icinde yasayip buna inanmak zor olmuyormu? Pardon kabus desek daha doğru.
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣 he ya he
- +1 yıl
Erkekler soramaz mı cinsel konuya gir yatak odasını KS ye açıyor çoğu
+1 yılBaşkaları adına hükümler koymak kolaydır, buradaki yorumlara bakarak evlilik gibi ciddi bir ilişkide hareket etmek doğru olmayabilir. Çoğumuz alakasız kişileri görür hatta adlarını sayıklarız. O yüzden rüya üzerinden hareket etmek doğru değildir. Rüyaları kontrol edemiyoruz, belki eşiniz o şahısla ilgili korkunç bir rüya görmüştür.
Değişen davranışları olduğunu da söylemişsiniz belki zor dönemler geçiriyor ama size yansıtmak istemiyordur. Patronundan azar işittiğini de söylemiş belki iş yerinde bir şeyler yolunda gitmiyordur. Kesin aldatıyor diyemediğim gibi kesin aldatmıyor da diyemiyorum. Ama şahsi görüşüm aldatmadığı yönünde. Eğer aldattığından şüpheleniyorsanız ilk aşamada bunu ona yansıtmamalısınız. Bu durum ikinizin de panik olmasına sebep olacaktır. Somut kanıtlar bulmaya çalışın. Birkaç garip davranış ve rüyada sayıklamak aldattığı anlamına gelmez. Mutluluklar🙏20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılKardeş bak iyi dinle. Boşver diğer yorumları ; eşin gerçekten doğru söylüyor olabilir. Ben sana kardeşin olarak şu öğüdü vereceğim: Alemlere rahmet olan ve Kainatın imparatoru Hakan Ahmed Mahmud Muhammed Mustafa Han Hazretleri Peygamber Efendimiz (SAV) der ki: " Gözünüzle görmediğiniz hiçbir şeyden eşinizden şüphe duymayınız. Çünkü şeytan sizi yanıltabilir. " bu sebeple, kainat imparatorunun bu öğüdünü mutlaka tut. Eşine kötü davranma, ona ithamda bulunma. Takibini et tabi ama zulümkar olma. Belkide gerçekten günahını alıyorsundur.
20 Yorumla eski sevgilisi olabilir. birinin adını durduk yere kimse sayıklamaz, büyük ihtimalle rüyasına da girmiştir kadınlar rol yapmada çok iyidirler bu sebepten dolayı parmağında oynatır seni. birşeyden şüphe ediyorsan bu büyük ihtimalle oluyordur çünkü zaten bir başkasının adını sayıklıyor. kardeşi olabilir ayaklarına falan hiç girmeyeceğim çünkü zaten varını yoğunu biliyorsundur. bazenleri sana küçük yalanlarını bilerek yakalatabilir çünkü onun hakkında herşeyi biliyor olduğunu düşünmeni sağlamak isteyebilir bu sebepten dolayı aa bumuydu yani falan deme bence, aldatmak çok ciddi bir konu bence herşeyi açıklasa bile şüphelenmeyi kesinlikle emin olana kadar kesme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok sonuç ne oldu ben rüyamda üni hocamdan tut acun ılıcalıya ondan tut lise arkadaşıma kadar görüyorum bu elinde olan bisey değil rüyaya hukmemedemeyiz ancak kaygılı olduğumuz şeyleri rüyada daha cok görürüz ben sınav sabahları rüyamda hep sınava giriyordum veya kafa Rahat Ken de aşırı saçma sapan insanlar saçma alakasız kişileri görürüm yani tek bunun için kadını suçlama. ama şüphe edersen gözün canın üzerinde olsun arada uğra iş yerine. Bu yorumlarıdaki kadınları kötüleyen kadınlar da demekki kendinden biliyor işi😂
214 Yorumla- +1 yıl
Acunla rüyanda ne yapiyosun
Cevap sahibi+1 yılyetenek sizsinize gitmişim
Cevap sahibi+1 yılevet kocasını aldatan bir kadın eksilemiş 🤣
- +1 yıl
Hmm başka birşey yok yani
Cevap sahibi+1 yılhe yok sapık abaza ne bekliyordun sevişme rüyası mi bekledin kişinin işi neyse düşü de o olurmuş
- +1 yıl
Ozaman bu kadın da Can ile sevişmiş demek
Cevap sahibi+1 yılbunu senin için dedim o an uygun atasözü bulamadım kafadan uydurdum sürekli cinsellik düşünüp konuştuğun için benim rüyamda acunla sevistigimi düşündün oysa alakasi bile yoktu ruyamda hiç kimseyle sevişme görmedim
- +1 yıl
Sürekli cinsellik düşünüp konuştuğumu nerden çıkardın nerden çıkardın (murat kekilli'nin sesiyle)
Cevap sahibi+1 yılboşver
- +1 yıl
"kişinin işi neyse düşü de o olurmuş" bunu sen doğaçlama mi uydurdun. Tebrik ediyorum seni. literatüre yeni söz kazandırdın
Cevap sahibi+1 yılevet kafadan attım
- +1 yıl
Oldu olacak grup da gör 😄😂
Cevap sahibi+1 yılya siz erkekler ne kadar fazla fesatsiniz yaa tam bir şeytan yorumu ben cinsi münasebet mi gördün diyorum normal şekilde gördüm ulan cano
- +1 yıl
Özür dilerim bı an yanlış anladım görmeni. Sonuçta görme bu. Herşey olabilirdi dediğim bile olsa bu insani kötü yapmaz
+1 yılRüya somut bir şey oluşturamaz benim arkadaşım mesela hepimizin nefret ettiği bir cocukla sevgili görmüştü kendini rüyasında şey yaparken ama normalde o çocuğa dünyada bı o kalsa yine bakmaz arkadaşım da evli bu arada. Bence eşine güvenmelisin güvenmiyorsan başka bir şey varsa da içine sinmeyen bunu araştırmalısın ama rüya için de kadının günahını alma
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHadi Abdurrahman gibi bir isim sayıklamış olsa ve öyle bir kişiyi tanıyor olsa belki bir nebze haklı olabilirsin diyeceğim ama abi Can demiş. Herşeyi sayıklamış olabilir. Ayrıca bir insanı uykudan uyndırmakta ne bileyim, bir çok kişi ne gördüğünü ile hatırlamaz. Hem iş arkadaşını görmüş olsa bile, iş yerinde bu kadın hiç mi iş arkadaşına ismiyle seslenmiyor, rüyasında söyleyince hemen sanki sakıncalı bir rüya görüyormuş gibi davranıyorsunuz. Onu bunu bırakta, sen karına güveniyor musun?
30 Yorumla
+1 yılİlerde paranoya düşüncelere kapılıcaksın ailede adın deliye çıkıcak muhtemelen önce telefonundan takip ediceksin nerde olduğunu. Ama bunlar seni asla durdurmuycak daha fazlasını yapıcaksın. Sonunda ayrılık ve bir televizyon haberi daha. Yani bunların olmasına gerek yok eşinle otur karşılıklı konuş o düşünce zehir gibi insanı yer yok et onu.
11 Yorumla
Soran+1 yılO gece konuştum işte ama dümdüz konuşursam söylemez biliyorum iyi yalan söyler
Aile & Toplum konusunda 10,9b cevap paylaştı. Rüya ile şüphelenmek yanlış. Aralarında sahiden de hiçbir şey olmasa bile rüyasında görmüş olabilir. Bizler de bazen rüyamızda çok saçma insanlarla birlikte olduğumuzu görebiliyoruz.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa adamda beni biraz şüphelendiriyor karımın aklını çelmesinden korkuyorum
+1 yılBelki saçma gelicek ama lise anımı anlatayım sana: malum ergenlik nirvanaya beyin ile p. enis yer değiştirmiş arkadaşlarımdan biri çok tuhaf davranıyordu canı sıkkın gibi hayırdır ahmet dedim söylemek istemedi sonra ısrar ettim söyledi rüyamda teyzemi s. ikiyordum dedi oha dedim valla hiç o gözle bakmamıştım teyzeme ama rüya bu işte dedi... Yanı adi üstünde rüya farklı doneler bul eşini suçlamak için
20 YorumlaNasıl sayikladigi önemli belki çocuktur veya ünlü biridir film repliği goruyodur veya rüyaları benimki gibi aksiyonludur görevi falan vardır iş arkadaşıdır kuzenidir borcu olan biridir okul arkadaşıdır la hemen abartın ha insan iyiyi düşünür bu kadar şüpheci olmayın
20 Yorumla
+1 yılBence en mantıklısı şunu yap. Deki karına ben biliyorum senin Can ile aranda olanları sen anlat neler olduğunu yoksa boşanma davası açacağım. Aranızda neler olduğunu biliyorum diyince o öğrendin diye düşünebilir eğer aldatıyorsa ve anlatır seni aldattığını. Zaten aldatmıyorsa itiraz eder hayır yok öyle bir şey diyip sinirlenir ve sende özür dilersin emin olmak için bunu yaptığını söylersin. Şüphelerin varsa üzerine git yoksa kafayı yersin bu gidişle.
01 Yorumla
Soran+1 yılTanımıyorsun ki karımı profesyonel yalan söylüyo ya. Ne bildiğimi tamamen öğrenmek için ağzımı arar sonrada beni söylediğine pişman ettirir
- Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılValla ne diyeyim ki. Şüphe insanı yer bitirir. Rüyalar da bilinç altıdır. Belki aldatmasa Bile arzusu fantezisi olabilir o adamla ilgili. Eğer arada sevgi kalmadıysa bitirin o evliliği.
13 Yorumla
Soran+1 yılSevgi var aramızda hala çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ama başkalarını sevme ihtimali var bunu da biliyorum
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisiniz. Sekste monotonluktan sıkılabiliyor çiftler.
Soran+1 yıl1.5 yıldır evliyiz
+1 yılBir sayıklama ile ve paranoya düşüncelerinle bir şey yapmaya çalışma. Birde gelip öyle bir yerde sormuşsun ki soruyu? Bu insanlar var ya bu insanlar insanın yuvasını bozmak için ellerinden geleni yaparlar, söylerler. Eşinin günahını boşu boşuna alıyor olabilirsin. Boşanmak falan cidden çok sıkıntı iş boşansan bile o paranoya düşüncelerinde ayrıldığın karına bakmakla yükümlüsün ve kolay kolay evlenmek için birini bulamazsın. Hayatın zindan olur. Ve bir kadının günahını aldın, onunda hayatının içine ettiğin için cehennemde kötü yanarsın, hayatın bok gibi geçer. Sana tavsiyem bir psikologa randevu al derdini anlat. şüphelenmen lazım diyen öküzlere aldırış etme.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok haklısın ağabey zaman kötü. Sen Karını gizlice takip et veya ettir iş çıkışı gidişi falan Telefonlarını kurcala başka hesap var mı whatsapp falan çok dikaktli ol yuvan gider oyksa
23 Yorumla
Soran+1 yılWp uygulamasını gizlemiş sanırım
Cevap sahibi+1 yılSen güvenme karının laflarına her şeyi didik didik et kontrol et yazık günah üzüldüm haline ya
Cevap sahibi+1 yılAbi aptallık etme ortak hesap kullanın whatsabını da whatsapp webden kontrol et mesela whatsapda takılırken hayatım telefonun verir misin de whatsapp web yap pc den veya telefondan sen de bak ne haltlar karıştırdığına
Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. 
😃😃
22 Yorumla
Soran+1 yılKesin mi diyosun
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Soruyu silmeni öneriyorum
Ziraa pskolojin için iyi bi durum değil yorumlara bak...
Kendin çözmelisin bu işi... dediğin gibi de olabilir tersi de olabilir bunu sen çözmelisin burda yanlış bir yoruma kafayı takarsan kendi hayatında geri dönüşü olmayan yanlışlar yapabilirsin
Yine de sen bilirsin
Mutlu kal..00 Yorumla
+1 yılEl s2 ile gerdeğe girilmez milletin lafına bakma
Belki bi baskı görüyor olabilir
Biri rahatsız ediyor olabilir sana bişey olmasın diye söylemiyordur
Bilinç altında korku mu var hoşnutlukmu bi bak her şeyi aldatmaya bağlama aklı selim düşün
Varsa bişey zamanla çıkar boşanırsın olur biter51 Yorumla
Soran+1 yılDedim ya sadece rüyadan değil son 4 aydır değişti sanki o yüzden de şüphem arttı
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılYedek tel gözetle ayrıc kullandığı telide kontrol et.. bide olur olmaz arada iş yerine git..
13 Yorumla
Soran+1 yılTelefonu açık kalınca kurcalamaya çalışıyorum ama wp bulamıyorum wp yi gizlemiş sanırım
- +1 yıl
Öfff en sevmediğim şeyler ya bu kadınlar ah bu kadınlar.. neyse ben seni dolduruyo gibi olmayım kafana takma.. ondan habersiz onun iş yerinde çalışan bayan birinden yardım iste ne oluyo ne bitiyo çıkar ortaya..
Soran+1 yılHerkesle kanka ya kimse ajanlık yapmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılAman sen de sudan nem kapma, aldatıyosa bence az çok belli eder hareketlerinde , youtubeda ara bunu, konuyla ilgili psikolog videoları filn bulursun
23 Yorumla
Soran+1 yılİzledim çoğunu ama değişim dışında belirti yok
Cevap sahibi+1 yılYani nasıl anlarsın bilmiyorum direkt aile danışmanına gidip onunla konuşsan durumu? Ama sakın ama sakın emin olmadan böyle bir ithamla yaklaşma, ya olmayan şeyi oldurursun ya evliliğini bitirirsin mazallah
Soran+1 yılBöyle durumları internete yazmak biriyle reel konuşmaktan daha kolay cesaret edemiyorum maalesef
Zaten o düşünceye girdiysen kendini de sorgula tek karını değil ilk başta kendini sorgula sonra iki medeni gibi bir araya gelip ona zarar vermjycegin şekilde naif bir şekilde konuşmaya çalış hata yapabilir kastında başlıyorum ona kötülük yapmiycagina güvendir ve konuşmaya çalış
50 Yorumla
+1 yılEşinize güveniyor musunuz?' Eğer evet, ama... ' şeklinde bir cevabınız varsa eşinizin davranışlarını gözden geçirin. Ama neden 'karakterinden dolayı da şüpheleniyorum' dediğinizi anlamadım doğrusu
22 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman flörtöz bi karakteri vardı pek güven vermiyodu ilişkimiz ilerledikçe güvendim ama ya ne bileyim işte kötü şeyler gissediyorum
- +1 yıl
Ama evlenmişsiniz. Siz bir yola baş koymuşsunuz. O yüzden bu tereddütleri bir kenara bırakıp eşinizle güzel vakitler geçirin. Hem dediği gibi patronu tarafından azarlanmak ruhuna işlemiş olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılDostum rüyadan çok senin şüphelerin ve hislerin önemli. Eşinin günahını almak istemem ama anlattıklarına bakılırsa o Can denen eleman ile aralarında bir şey var gibi duruyor. Daha önce başıma hiç gelmediği için tavsiye veremiycem ama sen araştır ve dikkatli ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi de böyle bir şüphede gidip sormazsın. Hiç belli etmeden takip edersin. Bana çok yerli şüpheler gibi geldi, bence bir daha konusunu açmayıp hatta sünepe takılıp takip etmeniz gerekir diyorum. Güven sorunu uzun süre devam ederse zaten bir delil olmasa da yolları ayırmak en iyisi. Tabii dile kolay ama...
00 YorumlaYa çok paranoyaksın şahsen ben herkesin ismini sayıklarım ve başkalarındada gördüm hiç bir alakası olmayıp başkalarını sayıklayan rüya bu rü ya da herkes herşey görünür sayıklanır.
30 YorumlaBenimde ileride en çok korktuğum durum bu. Benimde unutamadığım biri var. Umarım başıma böyle bişey gelmez. Zaten peşin peşin anlatırım balımdan böyle böyle bir olay geçti diye. Evlenicek olan bunu bilip öyle evlenmeli benimle. (İhanetr uğradım)
12 YorumlaO adam zannettiğin adam olmayabilir. Bilinçaltı rü ya da sembolik olarak da birilerini gösterebiliyor. Eğer böyle hissediyorsan da al karşına konuş bı sıkıntısı var demek ki
11 Yorumla
Soran+1 yılBu işlerden anlıyosun sanırım ama ben açıkcası anlattığını anlamadım ne derdi olabilir ki
+1 yılBelki öylesine tanıdığı biridir. Sadece rüyaya bakarak aldatıldığını anlayamazsın. Ayrıca bir yorumda eşinin karakterinin deyiştiğini yazmışsın. Sen aldatıldığını düşündüğün için eşine normalden farklı davranmaya başlamış olabilirsin. O da senin hareketlerini anlamlandıramadığı için farklı davranıyor olabilir.
20 Yorumlabazen anladığımız her şeyin bir açıklaması olabilir ona bu şansı vermelisin, durum ve şartlar ne olursa olsun büyüklük, saygı sende kalmalı, öfkelenmemelisin belki de korktuğun şeyler hiç yoktur, can denilen kişi kötü de olsa her ne yaparsa yapsın eşin ona sınır çizer mi bunu düşünmelisin. Kadınlar olarak her şeyi çok ince düşünür çok ince şeylere gereksiz şeylere bile dikkat ediyoruz rüyasında nasıl gördüğü de önemli hem hatırlamıyorda olabilir bu da çok doğal.
20 Yorumla
+1 yılRüyalardan anlam çıkarmayı bırakın artık. Rüyanın görüldüğü beynin içindeki yer oda, delilerde en aktif olan yerdir. Rüyaların gerçeklikle hiç bir alakası yoktur. Gerçek hayatta anormal karşılanacak olan şeyler görürüz.
00 Yorumla
+1 yılKardeş çok önyargılı olma dahak kötü olur. En iyisi biraz daha uyanık ol iş yerine bırak al falan eğer imaknın varsa yani baktın hala devam ediyo canın canını acıtma vakti gelmiştir
21 Yorumla- +1 yıl
Tabi bak bişeyler olabilir hiçbir şey olmayadabilir yani o yüzden dikkatli olup uyanık olman lazım yoksa sen zorla kendi yuvanı yıkarsın
+1 yılOlabilir ama kesin birşey yok. Kanıt lazım. ona şüphelenmediğini hissettir ve biraz onun hayatından bilgi topla, çalıştığı yere ondan gizli gidebilirsin mesela imkanın varsa, ordaki çalışanlardan eşini tanıyanlardan biraz bilgi koparabilirsin. Ama şunu unutma; kanıt olmadan kimseyi suçlayamazsın
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 685 cevap paylaştı. Bu ne ki Ben hayatımda kerem diye birisi olmamasına rağmen sevgilimle orgazm sırasında kerem dedim🤣 sonra 2 ay küstük tabi Sonra barıştık Çünkü bana inanıyor öyle bir şey yapmadığımı anladı güvendi
10 YorumlaKadının düsmanı kadındır yaa sorsana bi karına neyin nesi diye
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şu siteye kaydoldum kaydolalı kesin olarak kurabildiğim yegane cümle:
Evleneni eşekler tepsin...21 YorumlaYa ananı avradını abi demeyin böyle şeyler yaaa inan var ya piskolojım bozuluyor artık güven duymuyorum kimseye
35 Yorumla
Soran+1 yılSen sadece okuyarak bu hale gelmişsin ben 5 aydır bu şüpheyle yaşıyorum ya ne hale geldim sen düşün deliricem
Soran+1 yılİstek attım yazamıyom
Soran+1 yılYazdım ben eser
İcini ferah tut takma sen, aldatan aldanir.
İlla cikar. Doldurma kendini.21 Yorumla
Soran+1 yılÇıkmıyo abi yıllarca o ihanetle yaşayan insanlar var görmüyo muyuz televizyonda
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayyy. senin aklına üfüreyim. Erkek kadının gözüne bakınca kadini onu aldatiyormu anlar.
Rüyada insan istemeden en yakınındaki kisiyle bile herşey olur.
Sacma sapan düşüncelere kapılma.00 Yorumla
+1 yılAldatıyor mu bilemem günahını almak istemem ama birine platonik aşk duyuyor da olabilir gündüz saklayıp gece rüyasında görmüş olabilir tabi bu sadece bir varsayım karın seni aldatacak karakterde biri mi
11 Yorumla- +1 yıl
Evli kadın başkasına platonik aşk duyunca aldatmış olmuyor mu sana göre?
Evli kadının başka erkeğe ilgi duyması bile aldatmaktir bana göre
Eğer çok hassas ve çok kıskanç değilsen biraz karını takip etmelisin gerekirse şüphelendiğini söyle eğer düşündüğün gibiyse yakalanma korkusuyla davranışlarını değiştirecektir
00 YorumlaBoşan demesi kolay.. İşin aslını astarını araştırmanı öneririm
31 Yorumla
+1 yılAldatma yoktur sadece rüya görmüştür hepimiz bazen tuhaf rüyalar görebiliyoruz bilinçsizce
30 YorumlaSizin de rüyanızda kimlerle seviştiğiniz belli değil ne olmuş yani o da sayıkladıysa🤣
31 Yorumla- +1 yıl
Gunahımızı alıyosn kimseyle sevişme işi yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılUlan biz aldatılan eşe elimizde kanıtlarla aldatıldığını ona gösteriyoruz inanmıyorlar sen şüphe ediyorum diyorsun. Şüpheyle olacak iş değil bu yuvanıda bozma gözünle bişey görmeden şahit olmadan.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılKarınla ilgili sadece kuruntu da kuruyor olabilirsin.. İyice araştır öğren, acele karar verme emin olmadan.
10 Yorumla rüyalarımızda neler neler görüyoruz hiç alakasız bağlantılar ve bazen iğrençler
bilinçaltını kontrol edemiyoruz ve manası yok boşver10 Yorumla
+1 yılBu işin en kolay yolu. Eşinize o işyerinden ayrılmasını söyleyin. Biraz daha netleşir.
11 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmemesinin başka nedenleri olabilir iş yok sonuçta
Dikkat etmen gerek tabi. Ama bunu da kalp kırmadan yapmalısın
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılbence çaktırmadan gözlemlemeye devam et bir şey varsa eninde sonunda ortaya çıkar
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİcine suphe dusuyorsa o suphenin sonu genelde kötü oluyor. sen sabirli ol. biraz daha bekle belki yine sayıklar
00 Yorumla
+1 yılEvlilik niye var?
Aldatılmak icin varsa evlilik olmasın.
Seni anlıyorum dostum.01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ya bu aralar her yer aldatan insnlarla dolu bende paranoyak oldum iyice onlar yüzünden
Şöyle şeyler anlatılınca kafası bulanık kazlar gibi oluyoruz. 😀 Rüya sonuçta ama kendin araştır, şunun bunun sözüne bakma.
00 Yorumla
+1 yılsana karşı ilgisi azaldıysa, her zamankinden daha bakımlı ya da daha mutlu, duygularında ani değişim oluyorsa aldatıyordur
011 Yorumla- +1 yıl
Neye göre söylüyorsun
Rüya hakkında hangi araştırmaları okudun?
Turkiyede her kes her konuyu bilir
Kimse bilmem demez
Herkes doktor ve imamdır
Burdaki insanların sözlerini kaale alma
Rüyaları sadece aşk duygusu etkilemez
Korku kaygı , üzerine düşünülen şeyler.
Bu üzerine düşünülen obje çikolata da olabilir
Veyahut birlikte anısı vardır
Bir sohbette muhabbeti geçmiştir
Kısacası rüya ile amel olmaz
Rüyalar karmakarisiktir
Hâlâ hakkin da ki araştırmalar sürüyor
- +1 yıl
ben rüyayı değil aldatılma belirtilerini söylüyorum kaldı ki bazı şeyler ilgi alanıma giriyor senden daha fazla araştırmacıyım
- +1 yıl
Kesin tanı koyamazsın dediğin belirtiler farklı sebepleri icerebilir
- +1 yıl
şimdi mantık olarak ele alırsak başka hangi sebepler böyle olmanı gerektirir söyle o halde
- +1 yıl
Tavır koyuyor olabilir ya da düşünceleri değişmiştir evliliğini sorguluyor
ya da kendini sorguluyor olabilir
Bir şeyi dert edinmiş olabilir
Taktik uyguluyor olabilir
Şuanda aklıma gelenler bunlar - +1 yıl
senin dediğin şeyler bütün davranışları içine almıyor
- +1 yıl
tek bir davranışa bakarak yorum yapamazsın zaten
- +1 yıl
Benim dediklerim aklıma gelenler
Ve bence tüm davranışları içine aliyor
Rüya tesadüf olup
Saydigin belirtiler olabilir
Ben bugün rüyamda birlikte iş yerinde çalıştığım arkadaşımı gördüm
Şimdi onun adını sayıklarsam ona aşık olmuş mu oluyorum? - +1 yıl
hâlâ beni anlamamışsın neyse daha bişi demiyorum anlattığım boş kuyuya gidiyor anlaşılan
- +1 yıl
Seni çok iyi anladım ama kesin konuşamazsın
Us yerinde her gün vakit geçirdiğin arkadaşını görmen normal
Saydığım belirtiler farklı sebeplerden olabilir
Yanı ikisi de farklı sebeplerden olabilir
Sen kesin konuşarak bir yuvanın temeline dinamit koydugunun farkındamısın?
Konu psikoloji olunca kesin konuşan kibirlidir
Freud un bile nice tezi çürütüldü
Sence de kesin konuşmak fazla iddialı değil mi , - +1 yıl
araştır yine aynı sonuçlar çıkar
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldatıl. Cuckold zevkini tatman lazim. Sen de arada eve baska kadin getir uclu seks yapin. Karin baska erkeklerle gozunun onunde sevissin, hayatin tadini cikarin takilma bu kadar.
12 Yorumla- +1 yıl
fazla elite izlemişsin sanki
Cevap sahibi+1 yılYoo hiç izlemedim.
- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılRüya ile iş mi olur
Ayrıca ben de rüyalar görüyorum
Geçen üstümde zıplama diye bağırmışım evde
Rüya adı üstünde00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCan, Cem farketmez iş eşinde biter ona güvenin yoksa zor... Bu sayıklama işi farklı bişey. Ben eski eşimi seviyorum ama birgün uyandım ve annemlere onun adıyla seslendim
10 Yorumlabekaret önemli değil geniş erkeklerinin kacinilmaz sonu senden once baskasina veren biri evlensede durulmaz evlilik rspunun adini temize cikarmasi icin var olan bos bi kurum degildir namussuzlarin evlenmesi yasaklanmali
210 Yorumla- +1 yıl
Çocuk burda bekaret önemli değilmi yazmış. Eşim bakire değilmiydi yazmış. Nen kafasını yaşayıp bunu yazdınız anlamadım. Daha tanımadiğiniz yuzunu dahi gormediginiz kadına yazilanlara bak. Gercekten insanlar yuzunu gosteriyor ya. Bu sitede iyi insanlar var ama pislik daha çok galiba.
- +1 yıl
@nenasıl dul olmak bi kadının namussuz olduğu anlamına gelmez o kadın temizdir fakat nikahsız dalaksız başka erkeklerle düşüp kalkan kadın namuslu değildir kendini heba etmiş kendine yazık etmistir yorum yazan arkadaş bakaret derken namusu kastetmiş dulluğu değil
Ve haklı da - +1 yıl
@nenasil bana mı diyorsun
- +1 yıl
@nenasil valla hangi toplumda yaşıyorsun bilmiyorum ama sizin oralar baya geniş galiba kardeşim sen evleneceğin kadının senden önce başka erkeklere meze olduğunu miden kaldırıyorsa o sana kalmış bu arada ben evliyim 🤣
+1 yılBoşanma davası aç. rüya tabirleri komisyonu durumu araştırır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 302 cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun kardeş. varsa da öyle birşey sakin kal hayatına tek başına devam et
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat