AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Aklında kalan biri olabilir eskilerden veya, rüyasına girmiştir. Hemen aldatılıyorum diye düşünme.
Ona sormasaydın kolay bir yolu vardı öğrenmenin ama şimdi işin biraz zor zaman alır yani
gardaş sakincali bir durum insallah oyle birsey yokdur uzuldum bak senin adina
Sakın olmalı ve belli etmemelisin durumu. Hissediyorsan eminim ki gizli dönen bazı şeyler var. Onu ürkütmeden takiple ve sonuca ulaş. Unutmayın ki aldatılmak onun davranışsal zayıflığı. Hiçbir zaman duruşunuzu bozmayın.
Bence gözünüzle görmeden yargılamayın kötü düşünmeyin bende geçen gece rüyamda Cem diye sesleniyordum kendi sesime uyandım ama cem diye bı tanıdığım bile yok
Zina için bile 4 şahit gerekirken rüyaya göre amel etmek, karar vermek çok saçma olur.
merhaba, sen eşinden zaten şüphelenmeye başlamışsın o ilişki asla eskisi gibi olmaz, yol yakınken ayrılın derim
Oha ve yavaş tisortmu degistiriyim evlilik bu suphelendi diye hemen bosasinmi. Bekar çabuk avrat bosar demiş dedelerimiz dogruymus
@beratcan275 daha önce yaşadım şüphelendim ve ayrıldım doğru da çıktı
@beratcan275 ona müsemma buna göz yumma derken insanların hayatı zindana döner. En ufak bir şeyde sineye çekmeyip ayrılmak veya boşanmak en iyisi
Akıl veren çok olur ama ekmek veren olmaz kardeşim o yüzden sen her yoruma kulak asma karını en iyi tanıyan sensin kolay yargılama derim iyi düşün
😕 Öyle hemen pat diye aldatıldığını düşünme ya üzüldüm
Üzüldüm ama tam somut veri yokken suçlama ani kararlar alma
Can seninkine geçirmiş tadı damağında kalmış sayikliyor benden söylemesi aha da buraya yazıyorum
Bu kadar ağır yazmasaydın belki değildir
Oha böyle de yazılmaz ki
İki ihtimal var ya eskiden kalan biri Olabilir veya aldatıyordur
fazla paranoyakça yaklaşmışsın
Ya adamda beni biraz şüphelendiriyor karımın aklını çelmesinden korkuyorum
Olabilir de olmayabilir de rüya sonuçta
Rüyalar bilinç altını yansıtıyo bu beni korkuttu
Cinsel hayatınız kötüyse büyük ihtimal olabilir
Cinsel hayatımız gayet iyi ama şüphelerim var
İşyerinden dolayı sıkıntı çıkmayacaksa 1 hafta 10 gün takip et
Maalesef işyerinden 7 den çnce çıkamıyorum o 6.30 da çıkıyo
hata etmişsin şüphelendiğini belli etmekle takip etseydin şüphen varsa ama yanılıyorsanda ayıp edersin eşine
Bahane yapmış, belli etme asla unutmuş gibi davran, kanıtla bas tekmeyi kardeşim acıma boyle kadınlara evlenmeye artık korkar olduk
Bence sakin ol. Hiç tanımadığı bir isim bile olabilir rüya bu sonuçta somut delili bekle sadece
Sana güzelce vermiyorsa vardır bir şeyler bence
Veriyo onda sıkıntı yok ama içime bi kurt düştü işte zaten o adamdan dolayı kafam karışıktı şimdi allak bullak oldum
Takma fazla küçük üstüne git tabi
Ne oldu çok merak ettim eğer birşey olursa söyle bize
İnsanlar neyi çok düşünürse veya kaygılanırsa onu düşlermiş biraz daha gözlemle
Sıkı bi takip gerekiyor dikkat ve ince ayrıntılar
Bide neyse işte
Kesin aldatıyor.
Yok be yani bi yanım şüpheli bi yanım ölümüne güveniyor
karınla açıkça konuş ihtimal var..
Açıkça konuşsam söylemez ki bu rüya olayını da uyku sersemliğiyle anlattı yoksa 40 yalan söyler unuttururdu
Diyelimki aldatılıyorsun. Ne yapacaksın?
Sonunu inan hiç kestiremiyorum
Bir şey olmaz. Çocuğum var vs dersin üstünü örtersin. Kesin bilgi 😉
Anlamadım
Karından vazgeçebilir misin diyorum? Sebebi ne olursa olsun. Hayatından çıkarabilir misin?
Bunun sebebi mi olur lan tabii ki çıkarırım
Ben de çıkaramazsın diyorum. Çok gördüm böylesini. Olay kapıya dayanınca gözden çıkaramıyorlar. Uzaktan atıp tutması kolay. Genelde örtbas ediyorlar.
Ben başka bişey örtbas etmekten bahsettiğini düşünmüştüm bunları düşünürken sence hayatımdan çıkaramaz mıyım o kadını
Bence çıkaramazsın. Samimi söylüyorum. Çıkaramayanı çok gördüm. Bekara karı boşamak kolay ya! Evliye değil. Neyse umarım böyle bir şey yoktur. Yine de kadını hayatından çıkardıktan bir gün sonraki hayatını düşün. Uzun uzun düşün. Öyle konuşalım.
Onu kaybettikten sonra çok ğzülğrüm belki yıkılırım ama hayatımda tutmam
Uzun uzun düşün dedim. 2 dk pek uzun değil. Yarın akşama kadar düşün. Ondan vazgeçemeyeceğini anlayacaksın.
Yarın akşam bir daha yaz. Konuşalım.
Tamamdır amankşmse vazgeçilmez değil bunu bil
Senin karın senin için vazgeçilmez. Bundan adım kadar eminim. Yarın akşam bana özelden yaz. Uzun uzun konuşalım.
Düşündün mü?
Düşündüm bu sırada da psikolojinin içine sıçıtım aga eyvallah ama böyle bişey varsa kesinlikle hayatımdan çıkarırım. KESİN.
Çıkarmazsın demiyorum. Sonra ne olacak? Sadece yıkılmaktan ve üzülmekten mi bahsediyorum? Ben benzer bir sürü olay gördüm. Özelden yaz. Konuşalım.
Takip isteği attım yazamıyom
Ekledim. Mesaj da attım. Nerdesin?
Hiç birsey olmaz canını sıkma
Güncellemeyi gördün mü?
Anlaşılan güvenmiyorsun
Maalesef biraz öyle hep flörtöz biriydi güven vermiyodu ama çok sevdim 🤷♂️
Flörtöz güven vermeyen insanla ne diye evlenirsin ki
Hiç mi gurur yok sende
@Butterflysz zamanla güven oluştu sevgisine inandım ama eski hallerini unutamıyorum aklkmı kemiriyo
Ne vardı mesela ne yapıyordu
Rica ediyorum, lütfen kendi görüşünde tartışın bu durumu. Sürekli bildirim geliyor ve rahatsız oluyorum.
Bu da yeni moda oldu
Rahatsız oluyoreee😀
Ne alaka? Zorunda değilim sürekli bildirimin gelmesine?
Ya geçen bi soru sordum ben hariç herkes cevap vermiş soruya ne var bunda insanlar konuşsun
Burayı çok önemsemeyin
Yazmıyorum daha da rahatsız olma
Sorun önemsenmekte alakası yok. Kendi görüşünü paylaşırsın, onun altından devam edersin tartışmaya. Ben senin görüşünün altına yazsam ve daha sonrasında bu durumdan rahatsız olursun. Biraz empati lütfen
Al bak benim görüşümün altına farklı biri yazmış bi problem yok
Yazabilir ona aykırı gelen bir şeyi dile getirebilir. soran arkadaş flmrtöz eşim diyince yazdım
Yoksa niye yazayım
Uzatmayın daha da
İyi akşamlar
Çok rahatsız oluyorsanız yoruma kapatabilirsiniz görüşü
Uzatmaya devam ediyorsun, bak rahatsız olduğun bir şeyi sana yapsam nasıl karşılarsın?
O yorumu görüyorsan eğer, kendi görüşünde paylaşım yaparak, cevap verebilirsin.
Bende başka biriyle sevistigimi gördüm rüyamda ama sevgilimi aldatmiyorum
Tanıdığın ya da bir kaç defa gördüğün birisimiydi ve sevgilini deliler gibi mı seviyorsun?
Tanımadığım biriydi evet sevgilimi seviyorum
İlginç sevgilin tam olarak arzuladığım tipte bir insan mı?
Misal sen nezaket savıyorsundur
O kabadır
Tam terside olabilir
Ama bunu istek olarak anlama
Kadinalrin çoğu iyi erkek isteriz der arkadaşım sever
Sordugun soru bu türden
Misal arkadaşım seviyorsun ama sevgilin efendi mı?
Anladım mı senin arzularına zit olan tarafları mı var
Senim üzerinde hakimiyet kurmasını içten içe istiyor musun ve kurmuyor mu?
Tam terside olabilir?
Ya adı üstünde rüya rüya
Adı üstende rüya falan değil, bilinçaltının dışa vurumu gibi bir şey mırıldanmaları. Şüphe duyduğunu söyledi 4 aydır, sadece kıskançlık değil yani. Ha aldatıyor mu bilemem, belki hepsi kuruntu. Yine de olyın iç yüzünü anlamalı ve somut bir delille hareket edilmeli.
Can arkadaşı olabilir
İş arkadaşıymış işte bir şey yaşanmıştır rüya görmüştür hemen kötü zihinleriniz ve kalpleriniz ile yargılamayın
kuruntu yapma abi kendine edersin
Sanmam bilinç altina başka şey yatmisdir
Peki sen neden aldatıyorsun?
Ruyayla gercegi karistirmayin
Balık ya da yengeç burcu musun?
Boynuzu takmış hayırlısı olsun
Yok tam aksine çok seviliyorsun …
Görmezden gel hapis yatarsın
Takip edebilirsin, telefonunu rada kuracala
Koç burcu kıskançlık krizleri.
sana olan tutumu nasıl
Sen hatunu işten al. Bu şüphe ile yürümez.
Malesef ama canla bir yakinligi olabilir
Yok artık bunu gerçekten yapabilir mi?
İş yerine ani baskınlar yap illa ki anlarsın
Sadece rüyada beybi!
Şüphe duyuyorsan su an evli olmanın bir manası yok
Sanırsam boynuz
Telefonuna bakabiliyor musun
Şifreli ama açık unuttukça bakmaya çalışıyorum
Abi içinde şüphe varsa o işin sonu kötüdür. Sen asla ona çaktırmadan araştır, sakın çaktırma ama anlamaması gerekiyor. Yoksa yalan bulur, yalandan bol ne var. Telefonu parmak izi okuyorsa gece uyurken parmağını bas, youtubeda yazılımlar var birkaç tane ondan kur telefonuna. Ben bunu yapamam diyorsan hareketlerini dikkatlice izle ama izlemiyormuş gibi yap. Mesela tv izliyor sansın o seni ama sen aslında onu izle. Küçük ses dinleyici böcekler var internetten satılıyor ondan da alabilirsin. 2 tane alsan yeter birini koridora koyarsın diğerini yatak odasına. Bir süre izlemeye al zaten bir şey varsa ortaya muhakkak çıkar.
Kadınlar aşırı iyi gizleniyor. Su altından samanı yürütür ruhun bile duymaz. Eğer senin onu izlediğinden işkillenirse çok daha gizli hareket edecektir ve bulmak zorlaşır. Bu yüzden asla ama asla çaktırmaman lazım. Rüyanda şunun ismini sayıkladın falan sakın söyleme. Bir sürü dinleme-izleme yöntemi var internetten de araştır. İnşallah kötü bir şey çıkmaz ama sanmıyorum kimse boşu boşuna evli karısından şüphelenmez. Yaptıysa da Allah belasını versin.
Oha be ne saydınız kadınlar şöyle böyle diye belkide hiç bisi yoktur adama boşu boşuna fitne fesat yüklediniz
aranız da soğuklukmu var
Rüya etkisi
Patronuna caan caan mi diyor gariip
Geçmiş olsun knk.
E geçmiş olsun o zaman
Peki erkek rüya görürse?
Nuriler ziyaret ediyor yengeyi...
Şüphe ediyorsan o ilişki bitmiştir arkadaş.
Geçmiş olsun kejdkd
Geçmiş olsun..
Geçmiş olsun.
Telefonda da şifre varsa y* yedin abi